5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Manelia ApS

Bygningskonstruktør

Odense C

I stillingen får du et selvstændigt ansvar for at drive renoveringsprojekter af vores kunders ejendomme. Der vil både være tale om mindre projekter med småjusteringer, der dog alligevel kan spille en væsentlig rolle for ejendommens afkastpotentiale, og store ombygninger, hvor du transformerer ejendommen og tager den til nye højder.

Du får store udviklingsmuligheder, en indsigt i forretningsgangene og indflydelse på dit fagområde, som husets ekspert. Derved udvikler og præger du i høj grad også dine egne opgaver.

Odense Kommune

Konsulent til Kontrolenheden mod social dumping

Odense C

Odense Kommune går forrest i kampen mod social dumping og derfor har vi vores egen Kontrolenhed, der sikrer ordentlige løn- og arbejdsvilkår for de medarbejdere, der varetager opgaver og projekter for kommunen.

Vi søger lige nu en konsulent, der skal udføre kontrolbesøg på de forskellige projekter og bistå med dokumentkontroller i samarbejde med Kontrolenhedens øvrige konsulenter.

Kontrolenheden hører under Udbud & Kontraktstyring, der en afdeling i Borgmesterforvaltningen. Afdelingen består af medarbejdere, der med energi, humor og høj faglighed brænder for deres spændende arbejdsområder.

Odense Kommune
Køkkenskaberne ApS

Tegner til specialdesignet inventar

Odense C

Har du en passion for møbeldesign og en teknisk forståelse, samtidig med at du balancerer familielivet med din karriere? Hos Køkkenskaberne søger vi en talentfuld tegner, der ønsker at udvikle sig professionelt og personligt, mens der deltages i spændende projekter fra start til slut.

Dine ansvarsområder:

  • Design og visualisering af specialdesignede køkkener og inventar
  • Udarbejdelse af salgstegninger i SketchUp og Adobe-pakken
  • Konvertering af design og salgsmateriale til produktionstegninger
  • Organisering og optimering af tegningsmateriale og proces.
Odense Kommune

Byplanlæggere til Byudvikling i By- og Kulturforvaltningen

Odense C

Vil du være med til at præge Odenses byudvikling? Har du mod på at føre store og små projekter gennem planlægningsfasen i samarbejde med rådgivere, bygherrer og de mange interesserede odenseanere? Har du lyst til at være del af et stærkt hold?

Du kommer samtidig til at bidrage med at omsætte strategier og ambitioner til konkret planlægning. I Odense Kommune har vi blandt meget andet en ambition om at blive Danmarks Grønneste Storby og med Grøn mobilitetsplan et mål om 5.000 flere borgere i bymidten. Vi har også et skarpt fokus på kvalitet og arkitektur, og det vil derfor blive en helt naturlig del af din hverdag.

Odense Kommune
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV