Mål jobglæden med Jobindex GAIS

Medarbejdernes jobglæde er vigtig for en virksomheds succes. Derfor har vi gjort det nemt og enkelt for dig at måle jobglæden blandt dine medarbejdere – og integrere det i din virksomheds evalueringer på Jobindex. Helt gratis.

GAIS står for God Arbejdslyst Indeks Score og er et værktøj, der kortlægger arbejdslyst på danske arbejdspladser ud fra syv kategorier: Mening, kolleger, resultater, mestring, ledelse, balance og medbestemmelse.

Derfor kan GAIS-værktøjet også hjælpe dig med at kortlægge dine medarbejderes arbejdslyst, og det betaler sig. Jobglæde viser sig nemlig både i medarbejdertilfredsundersøgelser, men også på bundlinjen.

Ønsker du, at din virksomheds GAIS-resultater indgår i dine evalueringer på Jobindex, skal du benytte ovenstående link til at oprette din måling. Du skal i øvrigt informere din kontaktperson hos Jobindex om, at du ønsker resultaterne inkluderet i din virksomheds evalueringsscore.

Hjemmearbejde kræver trivselsindsats

Tusindvis af danskere er begyndt at arbejde hjemmefra. Derfor har GAIS udviklet "Arbejdslyst Hjemmefra", som kan bruges af virksomheder til at måle arbejdslysten under hjemmearbejde.

Sådan opleves trivslen i MSC Denmark

Shippingvirksomheden MSC Denmark har benyttet sig af GAIS til at måle og arbejde med trivslen på arbejdspladsen. Her kan du høre to medarbejderes oplevelse af MSC Denmarks trivselsarbejde.

Arbejdet med trivsel i MSC Denmark

HR Manager hos MSC Denmark, Kristina Kousgaard Bugge, fortæller her om første indtryk af og møde med GAIS – og hvad virksomheden har fået ud af at anvende værktøjet.

Værd at vide om GAIS

Målingen er anonym, og det er helt bevidst. Skal medarbejdere på en arbejdsplads sige deres ærlige mening om arbejdsforholdene, er undersøgelsen nødt til at være anonym. Det viser flere undersøgelser. Derfor vil dine medarbejdere blive underrettet om, at målingen er anonym, og at besvarelserne behandles fortroligt.

Er du medarbejder?

Er du ikke arbejdsgiver, men medarbejder, kan du gå på opdagelse i vores univers for medarbejdere. Her kan du bl.a. tage temperaturen på din jobglæde.