Boy waiting outside kindergarden

Sådan får du balance og trivsel med i din jobsøgning

Vi hjælper dig i din jobsøgning, så du ikke blot kaster snøren ud, men søger på den måde, der giver mest værdi for dig og dit liv. Du kan bruge flere af vores værktøjer, så du lettere finder fleksibilitet i hverdagen, mere jobglæde og mindre rejsetid – når du er nysgerrig på nye jobmuligheder.


Se stjerner og kommentarer – giv stjerner og kommentarer

Ja, en god anbefaling, serveret mund til mund, fra en du kender, er tit vejen til mavefornemmelsen. Sådan er det også med jobskifte – hvis du kender en, der allerede arbejder der, hvor du vil søge. Men helt ærligt, hvor tit har du været så heldig? Så det giver bare god mening at samle viden om de glade arbejdspladser her – se med og giv din egen evaluering med på vejen.

Stjæler transporttiden fra dit (familie)liv?

Kig efter job i præcis den radius, der passer til dig og dit liv. Du kan gøre det både i dine søgninger og indstille din Jobagent til det. Så søger du smart – med din egen trivsel og work-life balance for øje. På den måde får du gode forudsætninger for bedre at få hverdagen til at hænge sammen.Søg med en cirkel på kortet

Vil du helst kunne hoppe på cyklen hjemmefra og komme hurtigt til og fra job – eller måske arbejde tættere på ungernes institution eller træningscentret, så det er nemt at svinge forbi efter fyraften? Balancen mellem arbejde og fritid presses nemt af transporttiden. Derfor kan du søge smart ved at sætte en cirkel på kortet, hvor dit liv hænger bedst sammen.


Lad os sammen få jobglæde på agendaen

Vi ønsker at engagere alle i en fælles mission, hvor vi sammen fremmer jobglæden ved, at medarbejdere giver en fair vurdering af deres nuværende og tidligere arbejdspladser. Læs mere om, hvorfor vi sætter jobglæde på agendaen. På den måde kommer trivslen frem i lyset – og det bliver synligt for alle, hvor de gode arbejdspladser findes.

Leder: Har du styr på jobglæden i din virksomhed?

Favorisering, grænseoverskridende chefer, ensomhed og dårlig onboarding tærer på jobglæden hos dine medarbejdere. Bliv klogere på, hvad du som leder kan gøre for at undgå de situationer og øge jobglæden.

Medarbejder: Sig fra, få alle med og øg jobglæden

Når vi nu bruger det meste af vores vågne tid på jobbet med vores kollegaer, så synes vi i Jobindex, det er vigtigt, at alle oplever glæde på jobbet. Vi mener, det bør gennemsyre alt. Som en slags svar på, hvorfor vi arbejder, gør os umage, hvorfor vi søgte jobbet – og stadig er der. Jobglæde. Derfor.

Hvordan er jobglæden i din branche?

Vi har taget temperaturen på jobglæden i flere forskellige brancher – og samlet det i en række rapporter, som du kan hente. Kvit og frit. Hold øje, når vi løbende opdaterer med rapporter for andre brancher.

Tjek inspirende fortællinger om jobglæde