Karriere

Tilbage som direktør for Fårup Som­mer­land

Per Dam Jensen har forladt sin stilling som direktør for film- og musikselskabet Sandrew Metronome for igen at blive administrerende direktør i Fårup Sommerland.

”Jeg har tidligere udtalt, at det at stå i spidsen for Fårup Sommerland var en drømmestilling – det er det stadig. Fårup har en stor plads i mit hjerte, og selv om jeg er rigtig glad for mit nuværende virke, så blev jeg utrolig glad, da jeg blev kontaktet og spurgt, om jeg var interesseret i at stå i spidsen for Fårup. Omstændighederne er anderledes nu end før, og jeg var ikke et sekund i tvivl. Jeg ser meget frem til at komme i gang med arbejdet med at videreudvikle Fårup sammen med den nye bestyrelse og ejerkreds samt den utroligt dygtige stab af både faste medarbejdere og sæsonansatte,” sagde Per Dam Jensen i en pressemeddelelse, inden han startede som administrerende direktør i Fårup Sommerland den 1. april.

Han er 49 år og har tidligere været tilknyttet Fårup Sommerland – både som sæsonansat, personalechef, bestyrelsesmedlem og administrerende direktør fra 2012-2013, hvorefter han blev ansat i Sandrew Metronome.

Han er nærmest vokset op med Fårup Sommerland i baghaven, på en gård uden for byen Ingstrup.

Har prøvet de fleste sæsonjob i parken

I forbindelse med, at han i 2012 blev administrerende direktør for sommerparken, sagde han til det nordjyske erhvervsmagasin: Business Class:

”Vi er fire søskende, hvoraf jeg er den yngste. Jeg har haft en tryg barndom, hvor jeg synes, at jeg har fået en rigtig god ballast med fra mine forældre. Jeg tænker tilbage på min barndom som fuld af nærvær og samvær i familien; jeg havde mange kammerater, og det var fint at have både naturen og havet så tæt på,” sagde Per Dam Jensen dengang.

Ifølge artiklen er der ingen vej uden om Fårup Sommerland, når man er teenager i det område; det er stedet, hvor man mødes – og hvor man søger sit første fritidsjob – og Per Dam Jensen var ingen undtagelse:

”Jeg fik sommerferiejob i Fårup, og jeg har prøvet stort set alle sæsonjob i parken – også at gøre toiletterne rene, at være livredder, sælge lakrids, at være bartender, at passe det interne lager osv. Jeg husker stadig en meget pinlig episode fra dengang, hvor jeg var medskyldig i en kollision mellem to Fårup-tog, der stødte sammen. Dét var ikke så godt, men heldigvis kom ingen til skade,” siger han til Business Class.

Vi ved, hvad han står for

Bestyrelsen i Fårup Sommerland er glad for, at Per Dam Jensen nu er tilbage i den jyske forlystelsespark.

”Vi er rigtig glade for at kunne præsentere Per som ny direktør. Han kender Fårup, vi kender ham – og vi ved, hvad han står for – og han deler bestyrelsens og den nye ejerkreds ambitioner om en fortsat stærk udvikling af Fårup Sommerland som et af Nordjyllands oplevelsesmæssige fyrtårne og en af Danmarks bedste forlystelsesparker. Hans erfaring fra tidligere gør, at han hurtigt kan træde ind i stillingen, og valget giver på alle måder komfort til den nye ejerkreds og bestyrelse om at have fundet den helt rette til posten,” siger bestyrelsesformand, Ole Mølgaard, i pressemeddelelsen fra Fårup Sommerland.

Per Dam Jensen bor i Løkken, er gift og har to børn.