Karriere

Ejer af suc­ces­bu­tik havde ingen am­bi­tio­ner om at arbejde med tøj

Et fritidsjob i en butik, da Tina Vinther var 22 år, åbnede pludselig for en helt ny karrierevej, da ejeren ville sælge sin forretning.

Som 22-årig fik Tina Vinther et fritidsjob i en tøjbutik, og selv om mode altid havde interesseret den unge pige, var det ikke hendes plan – på det tidspunkt – at fortsætte i branchen. Alligevel blev det pludselig den helt rigtige karrierevej for hende, da ejeren af tøjbutikken i Svendborg ville sælge sin forretning. Som 22-årig besluttede hun sig derfor for at købe butikken:

”Så jeg kastede mig ud i det. Det var ikke så dyrt dengang, så med lidt hjælp fra familien, kunne det lade sig gøre,” siger Tina Vinther i Dansk Details magasin.

I dag har hun to butikker i Svendborg – hvoraf den ene er Prinsesse2ben – som i 2015 vandt konkurrencen om at blive ”Din Modebutik 2015” på Fyn. Alt for Damernes læsere nominerede deres favoritbutik i deres landsdel – og stemte sidenhen Prinsesse2ben ind som vinder på Fyn.

”Konkurrencen om at blive ”Din Modebutik 2015” sker i et samarbejde mellem Alt for Damerne og Manufakturhandler Foreningen i Kjøbenhavns Almene Fond. De fire vinderbutikker modtager 25.000 kroner, der skal bruges på at forbedre den fysiske butik, webshoppen, lave nye marketingtiltag eller noget helt andet, der kan hjælpe butikken med at blive endnu mere attraktiv,” som det fremgår af Alt for Damernes hjemmeside.

Stolt over prisen

Tina Vinther er ifølge artiklen i Dansk Details magasin meget stolt over at have vundet prisen, og ser det som en kæmpe cadeau, når man arbejder hårdt. Hun fortæller, at årsagen til, at butikken sidste år vandt prisen er, at Prinsesse2ben er tro mod sig selv, sørger for at levere et maksimalt serviceniveau – og har et udvalg af varer, der aldrig skuffer de trofaste kunder.

”Pigerne i forretningen kender kunderne, og nu har kunderne nomineret os til denne pris, så dét, at vi har vundet gør, at kunderne om ikke andet føler sig mere som en del af forretningen, og det har skabt en endnu større loyalitet,” siger hun i artiklen.

Et andet sted, hvor servicen er i højsædet er i Magasin, som vi tidligere har beskrevet her på jobindex.dk; hvor Training Consultant, Jette Frederiksen, bruger halvdelen af sin arbejdstid på at være mentor for Magasins elever – for at de kan lære at yde den service, som får kunderne til at komme igen - lige som det er tilfældet i Prinsesse2ben.

”Ledelsen mener, at eleverne er enormt vigtige, for de er de kommende supersælgere og ledere – de er vores egen fødekæde – og den holdning afspejler sig i resten af Magasin,” siger Jette Frederiksen i artiklen, hvor hun også fortæller, at eleverne bliver nøje udvalgt.