31 jobannoncer matcher din søgning 31 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MAN Truck & Bus Danmark A/S

Salgskonsulent Truck – MAN Kolding

Har du en passion for lastbiler? Er du relationsbygger, udpræget holdspiller med næse for business? Så har vi en spændende stilling til dig.

Se video om MAN Truck & Bus Danmark A/S som arbejdsplads

Vi leder efter dig, som har et brændende entreprenørhjerte, som kan smøge ærmerne op og bidrage til at tage afdelingen til nye niveauer. Det danske marked ligger åbent, og dine arbejdsdage varierer lige så meget som dine arbejdsopgaver.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Brødrene Dahl

Intern Projektsælger til Danmarks største VVS-grossist

Brøndby eller Kolding

Vil du koordinere og styre VVS-projekter - lige fra supersygehuse til renovering af boligmassen? Så kom med på vores salgsteam, hvor faglighed, samarbejde og medarbejdertilfredshed er i top.

Vi tilbyder bl.a.:

  • et onboarding-program, som sikrer, at du kommer bedst muligt fra start
  • fleksible mødetider i tidsrummet 7.00 – 16.00 og mulighed for hjemmearbejde
Brødrene Dahl
Ase
Gem
Ase

Drømmer du om et spændende salgsjob? Bliv en del af en kultur der rummer høj trivsel, seriøse resultater og udviklingsveje

Kolding

Vi arbejder primært med udgående/kanvas kald, men det kan også være bookede mødeaftaler fra vores dygtige Leadkonsulenter eller eksterne samarbejdspartnere.

Du får

  • Familie- og fritidsvenlige arbejdstider, samt fri i weekender og på helligdage.
  • 3 ekstra Ase betalte fridage om året.
  • En attraktiv lønpakke med mulighed for flere lønstigninger de første 2 år af din ansættelse. Vores Løn- & Karrieremodel sikrer gennemsigtighed, så du præcis ved hvad der skal til for, at der kommer mere i lønposen.
Ase
Gem
ABENA

Scan Clean søger Servicekoordinator

Kolding

Har du lyst til at få en vigtig rolle i vores serviceafdeling, og motiveres du af at sidde med selvstændigt ansvar, hvor dine kommunikations- og koordinatorevner er i fokus?

Du skal bl.a. have kontakt med vores kunder, konsulenter og teknikere pr. telefon og mail vedr. serviceopgaver og opfølgning på igangværende opgaver. Du står også for koordinering af service- og vedligeholdelsesopgaver for vores serviceteam i samarbejde med vores serviceleder samt behandler aranti- og reklamationssager.

Lemvigh-Müller A/S

Kommerciel og proaktiv salgskoordinator med mod på en afvekslende hverdag

Herlev, Kolding, Aabyhøj eller Aalborg

Er du struktureret, og trives du med at servicere både kunder og kolleger med administrative opgaver? Trives du med at bidrage til professionelt salgsarbejde ved at effektivisere salgsprocesser?

Som salgskoordinator er du tæt på sælgerne i hverdagen, men kommer rundt i hele organisationen i forbindelse med løsning af opgaver. Vi dækker nemlig en bred vifte af opgaver inden for både salgssupport og koordinatoropgaver, og det er sjældent, at to dage er ens. Det jeg godt kan lide i vores team, er fleksibiliteten og selvstændighed i hverdagen – samt søde kollegaer, der altid er klar med faglig sparring og gode snakke.

Maj, din nye kollega
Lemvigh-Müller A/S
ZERIUS ApS søger for CMP Direct ApS
Gem
ZERIUS ApS

Key Account Manager til Norden

Kolding

Vil du være med til at styrke CMP Directs salgsteam og arbejde med de største nøglekunder i Danmark og Norden?

Dit primære fokus bliver vedligeholdelse og udvikling af eksisterende kunder og forretningsmuligheder, og du vil spille en central rolle i priskalkulationer, udarbejdelse af budgetter og forecasts samt produktudvælgelse sammen med virksomhedens kunder.

Du bliver en del af et passioneret team, hvor I vil blive belønnet for jeres resultater og du vil få rig mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Storm Group

Landets bedste kollega søges

Herning, Aalborg, Aarhus, Viborg, Kolding, Odense, Roskilde, Næstved, Hillerød eller København

I Storm Group er der en helt særlig tillid til folk. Har man lyst til at udvikle sig og lære en masse indenfor salg, så synes jeg man skal kaste sig ud i det.

– Benjamin, teamleder i Storm Group.

Se video om Storm Group som arbejdsplads

Er du frisk på en udfordring? Vores dedikerede field marketing team har haft en forrygende start på året og har nu en plads ledig på holdet. Søger du et job med et stærkt sammenhold, fede fredagsbarer og gode udviklingsmuligheder? Så er vi allerede et godt match!

Vores mantra er – NEVER STOP GROWING!

Hvad tilbyder vi?

  • Grundigt introforløb – erfaring er ikke et krav
  • Personlig og faglig udvikling via vores talentprogram
  • Branchens stærkeste sociale fællesskab

Fanget din interesse? Så ansøg i dag!

Storm Group
Kosan Gascenter Syd- og Sønderjylland, Tonny Knudsen ApS

Salgskoordinator

Kolding

Du får ansvaret for at yde en professionel kundeservice, hvor du skaber værdi for vores mange kunder med struktureret ordrehåndtering, support og ordremodtagelse over telefonen.

Du skal bl.a. lave daglig koordination og håndtering af forespørgsler fra kunder, stå for telefonisk kontakt med kunder, forhandlere og distributører samt behandle af salgsordrer.

Würth Leasing Danmark

Business Supporter søges til leasingselskab i vækst

Kolding

Til at supportere vores kunder og samarbejdspartnere søger vi to Business Supportere, der kan have mange bolde i luften. Vi er en lille organisation, hvor det er vigtigt, at vi samarbejder på tværs af virksomheden med gensidig respekt for salg, administration og vigtigst af alt vores kunder.

Fra første dag tager vi ansvar for, at du får en god opstart. Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Lettere bogføringsopgaver, ind- og udbetalinger
  • Sagshåndtering og udarbejdelse af leasingaftaler
  • Supportere vores salgskonsulenter
Idé House Of Brands Denmark A/S

Salgskonsulenter til Kolding og Aalborg

IDÈ House of Brands Danmark A/S er en del af Nordens største virksomhed indenfor Firmagaver – Reklameartikler – Firmatøj. Vi bliver betragtet som den førende i branchen indenfor bæredygtighed og grøn omstilling.

Vi kan tilbyde en:

  • Udviklende og spændende virksomhed i en kreativ branche
  • Alsidig hverdag i en meget dynamisk og kundeorienteret virksomhed, hvor vi arbejder med fysiske produkter og salg til B2B-virksomheder
  • Moderne virksomhed, der vægter teambuilding højt, bl.a. med nordisk kick-off 1-2 gange årligt et sted i norden, hvor vi mødes med alle vores nordiske kollegaer.

Der vil være fokus på opsøgende salg pr. telefon og fysiske møder hos kundeemner samt i vores showrooms.

Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Alka Forsikring

Forsikringsrådgiver til outbound i Alka | Kolding

Kolding

Er du dygtig til at spotte kunders behov? Og er du drevet af at levere resultater? Så er det måske dig, vi står og mangler.

Som sælger hos Alka, vil din hverdag bestå i at ringe til eksisterende kunder på baggrund af leads, og proaktivt opsøge potentielle kunder. For at kunne give den bedst mulige rådgivning til vores kunder, er det essentielt at du har en grundig forståelse for at identificere og forstå den enkeltes forsikringsbehov.

Alka Forsikring
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
BareTM

BareTM søger fundraisere for Dansk flygtningehjælp

Kolding

Vi søger passionerede og målrettede kollegaer til vores daghold, som ringer for DRC Dansk flygtningehjælp.

Her kommer du til at have ansvaret for at kontakte potentielle medlemmer over telefonen og overbevise, samt oplyse dem, om vigtigheden af organisationen og deres mission.

Du vil være ansvarlig for at hverve nye medlemmer og sikre en høj grad af medlemstilfredshed.

Derudover tilbyder vi dig:

  • Fast timeløn
  • Faste arbejdstider

Hos os bliver du en del af et hold med et stærkt fællesskab samt bred viden og erfaring.

BareTM
Diesella A/S

Grafisk designer

Kolding

Er du den kreative og idérige grafiker, vi mangler? Ønsker du at blive en del af en virksomhed med alsidige opgaver, masser af grafisk arbejde, fokus på personlig udvikling, højt til loftet og ikke mindst gode kollegaer? Så se her…

Vi er på udkig efter en ny kollega til vores marketingafdeling, som har fokus på, og flair for, det visuelle udtryk. En del af vores langsigtede målsætning er at blive én af branchens mest synlige virksomheder, og derfor er, blandt andet, markedskommunikation af høj prioritet i virksomhedens fastlagte 2030-strategi.

Diesella A/S
Würth Danmark A/S

Sælg til landets mindste håndværksvirksomheder indenfor Auto & Metal - og få kæmpemæssig arbejdsglæde

Kolding

Ok, vi ved godt, at overskriften er lidt i overkanten. Men vi har bare svært ved at få armene ned over vores gode sammenhold. Og den gode blanding af selvbestemmelse og faste rammer.Se video om Würth Danmark A/S som arbejdsplads

Vi ringer kun til vores egne, faste kunder. Så vi forstyrrer ikke folk med alt muligt irrelevant. Faktisk er kunderne megaglade for vores service, når vi ringer,

Annica Stigsen, kollega i Metal og Auto
Würth Danmark A/S
PeopleLink søger for East Metal
Gem
PeopleLink

Key Account Manager

Kolding

Vil du have din egen kundeportefølje, som du driver og vækster? Vil du arbejde med OEM-kunder med specifikke behov? Vil du være en del af et internationalt salgsteam, hvor teamarbejde og individuelle ambitioner går hånd i hånd?

Hos East Metal, der har en ’first in class’ produktion i Letland, er salget drevet af at udvikle kunder gennem de ’rigtige løsninger’ og udbygge samarbejde til fælles fordel.

Du overtager en kundeportefølje med 3 – 4 kunder, der har potentiale til mere. Kunderne er alle mellemstore til større europæiske OEM-kunder bl.a. indenfor mineindustri, recycling og lufthavnsudstyr.

Restaurant Flammen

Passioneret Multimediedesigner til marketingafdeling

Kolding

Vi er på udkig efter en energisk og passioneret Multimediedesigner, som skal varetage grafiske opgaver og gerne fotografering som et ekstra plus.

Du vil som nøglefigur i vores kreative team være ansvarlig for at identificere, designe og implementere visuelt content til online- og offline markedsføring. Det er derfor en stilling, hvor du får en unik mulighed for at præge og udvikle Flammens visuelle udtryk i tæt samarbejde med dine kolleger. Du vil spille en central rolle i afdelingen, der er i fuld udvikling og har et målrettet fokus på at etablere stærke, visuelle identiteter for Flammen-brandet på tværs af hele marketingområdet.

LIFA A/S Landinspektører

Markedschef til forsyninger i LIFA digital

Vi vil være forsyningssektorens foretrukne leverandør inden for geografisk funderede data og dertilhørende IT-løsninger og rådgivning og søger derfor en markedschef, som via sin brancheforståelse og motiverende ledelsesstil kan være med til at få det til at ske.

Dit ansvarsområde vil bl.a. indeholde:

  • Inspirerende ledelse af dit team bestående af konsulenter, specialister og product managers. Alle med stærk brancheforståelse og kundefokus
  • Egen deltagelse i kundedialoger, hvor du formår at identificere og forstå kundernes behov – og kan facilitere de rette løsninger
  • Etablering af kommercielle processer, i samarbejde med bl.a. marketing
GML-HR A/S søger for SCHOU COMPANY A/S
Gem
GML-HR A/S

Category Key Account Manager - Boligtekstil

Kolding

Forestil dig, at du får ansvaret for Schous største kunde på det danske marked – og du, i samarbejde med et nyoprettet salgsteam kendt for sit stærke drive, skal dominere markedet og tage salget til nye højder indenfor enhver form for tekstiler til boligen.

Fra dag ét får du muligheden for at sætte dine stærke evner for den gode handel i spil og virkelig gøre en forskel.

Er du klar til at sikre indtjening og vækst i omsætningen på de kategorier, der afspejler Schous strategiske målsætning, og er du eminent til at trendspotte kommercielle varer indenfor boligtekstil?

GML-HR A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV