Diesella A/S
Kolding

Grafisk designer

Er du den kreative og idérige grafiker, vi mangler? Ønsker du at blive en del af en virksomhed med alsidige opgaver, masser af grafisk arbejde, fokus på personlig udvikling, højt til loftet og ikke mindst gode kollegaer? Så se her…

Vi er på udkig efter en ny kollega til vores marketingafdeling, som har fokus på, og flair for, det visuelle udtryk. En del af vores langsigtede målsætning er at blive én af branchens mest synlige virksomheder, og derfor er, blandt andet, markedskommunikation af høj prioritet i virksomhedens fastlagte 2030-strategi.

Om jobbet

Vi kan tilbyde dig en stilling, hvor du kommer til at bruge hele marketingpaletten, hvilket bl.a. inkluderer udarbejdelse af brochure- og katalogproduktion, grafik til hjemmeside, nyhedsbreve, sociale medier samt andre kanaler, der anvendes i det daglige.

Har du erfaring med produktion af videoer og/eller integration af AI i markedsføring, vil vi være ekstra begejstrede.

Du kommer til at indgå i et mindre team, med mange forskellige opgaver og med mulighed for at afprøve dine ideer og evner i praksis.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Foto af produkter, miljøbilleder, personale m.m.
  • Billedredigering
  • Grafik til hjemmeside
  • Design af emballage til produkter
  • Opsætning af kataloger/brochurer/hæfter
  • Udarbejdelse af diverse annoncer
  • Opsætning af præsentationer
  • Opdatering af hjemmeside

Om dig

Du har en god grafisk sans og et ønske om at gøre en positiv forskel. Du kender Adobe Creative Cloud-programmerne til fingerspidserne, herunder specielt InDesign, Illustrator og Photoshop. Du er resultatorienteret, har sans for detaljen og går struktureret til dine opgaver.

Vi tilbyder

Hos Diesella A/S vil du blive en del af en dynamisk virksomhed, der er i stærk vækst på det nordiske marked. Du vil bestride et job, hvor du får mulighed for at udvikle dig og sætte dit præg på vores visuelle udtryk.

Der er tale om en fuldtidsstilling på vores adresse Marsvej 20 i Kolding. Lønpakke efter kvalifikationer, samt sygeforsikring, pensionsordning, etc.

Fandt du dette job interessant?

Send os en skriftlig ansøgning, CV samt en portfolio med eksempler på dit arbejde via linket herunder.

Ansøgningsfrist: 24.05.2024

Samtaler afholdes løbende, og stillingen besættes, når rette kandidat er fundet.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Marketing koordinator Malene Pedersen på 2789 8344 eller Adm. direktør Morten Petersen på 2139 1416.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.