MAN Truck & Bus Danmark A/S

Hop ind på førersædet hos en topspiller

MAN Truck & Bus Danmark er en af verdens førende producenter af erhvervskøretøjer og transportløsninger. Vi tilbyder et bredt udvalg af lastbiler, varebiler og busser, der dækker både passager- og godstransportbehov. Hos MAN er vi 34.000 medarbejdere, der globalt samarbejder om at skabe fremtidens transport. Men vi er ikke alene om det. Vi er nemlig en del af TRATON SE-familien, og sammen er vi endnu stærkere.

mand og dame på lager

Innovation i overhalingsbanen

Vi arbejder hele tiden på at innovere transportsektoren og skabe smartere løsninger, der opfylder kundernes skiftende behov. Vi tror derfor også på, at vejen til fremtiden er brolagt med innovation, kvalitet og bæredygtighed. Og med et skarpt fokus på den grønne omstilling i transportsektoren, er vi pionerer inden for udviklingen af køretøjer, der drives af alternative energikilder, herunder elektricitet. Vi ser nemlig ikke blot transport som en nødvendighed, men som en mulighed for at forme en bedre verden.

Mangfoldighed som motor

Vi tror på, at vores forskelligheder er det, der giver os fart. Vi værdsætter derfor mangfoldighed som en kilde til inspiration – og det, der er med til at forme fremtiden for transportindustrien. Her hygger vi os med hinanden, deler sjove historier og kaster os ud i nye idéer. For os handler det nemlig om at rejse mod en fremtid fyldt med muligheder, innovation og en solid portion køreglæde.

”Vi er lige så meget nede på jorden, som vi er professionelle. Så du bliver en del af en rar og uhøjtidelig arbejdsplads, hvor vi sparker dæk sammen, uanset om du er chef eller mekaniker,” fortæller marketingschef Claus Lindholm.

Bliv en del af MAN Truck & Bus Danmark og rejs mod en fremtid, der er fyldt med muligheder, innovation og en urokkelig tro på at sætte nye standarder for morgendagens køretøjer.