33 jobannoncer matcher din søgning 33 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
OMBOLD

Idrætskonsulent til nyt projekt og understøttelse af sekretariatet

København S

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for udsatte mennesker gennem fællesskaber, hvor idrætten er omdrejningspunktet? Har du samtidig mod på at udvikle på vores nye idrætsgrene, rekruttere spillere og institutioner til vores nye idrætstilbud?

Stillingen har to ben. Det betyder helt konkret, at cirka 20 timer om ugen skal bruges i et nyt projekt, hvor vi skal udvide OMBOLDs aktiviteter med nye sportsgrene. De resterende 17 timer skal bruges på at understøtte sekretariatets generelle arbejde.

KL
Gem
KL

Pressekonsulent til KL (Barselsvikariat 2024/2025)

København

Vi søger en pressekonsulent til KL’s presseteam i 15 måneder, som har lyst til at være med til at løfte interessevaretagelsen for landets 98 kommuner.

Som pressekonsulent i KL har man noget at se til. Det ene øjeblik svarer man på spørgsmål fra journalister om alt fra folkeskoler, børnehaver og ældrepleje til klimatilpasning, botilbud og kommunernes økonomi. Det næste øjeblik liner man op til, at en af vores politikere skal live på News eller lave et længere interview til et fagblad.

Tempoet er højt, vi har det sjovt – og så er vi med til at hjælpe kommunerne med at skabe rammerne om vores hverdag.

KL
Gem
Bygma

Sælger København Trælast ekspedition

København S

Se video om Bygma som arbejdsplads

Vi søger en sælger til vores trælast i Bygma København, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer.

Bygma
Roi Rekrytering søger for Mars Nordics
Gem
Roi Rekrytering

Key Account/Customer Development Management

Copenhagen and Gothenberg

The purpose of the PSR Key Account Manager is to build a strong win-win relationships with their designated accounts, to execute the Royal Canin strategy and deliver growth and profitability targets. The jobholder will own the category growth agenda within own customer scope and significantly contribute to ensuring the premium representation of the Royal Canin brand.

What will be your key responsibilities?

  • Customer & Channel Leadership
  • Full ownership of selected PSR customers across Nordics
  • Activity/promotion plans in line with Royal Canin brand, category and channel strategies.
Gem
Bygma

Sælger til projektsalgsafdelingen i Bygma København

København S

Se video om Bygma som arbejdsplads

Vi søger en sælger til vores projektsalgsafdeling i Bygma København, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Din opgave er salgsarbejde målrettet større entreprenør- og byggevirksomheder. Du planlægger selv din hverdag og arbejder både med tilbud, ordrer og generel service over for vores kunder.

Bygma
Gem
Læger Uden Grænser (MSF)

Partnership Relation Officer

København S

Brænder du for at være med til at gøre en forskel for nogle af verdens udsatte mennesker og arbejde med erhvervspartnerskaber og konceptuelle samarbejder?

Vi søger en ny kollega til vores partnerskabsteam i fundraisingafdelingen, som aktivt vil arbejde for at udvide vores portefølje af engagerede virksomheder samt styrke relationerne til vores eksisterende og værdifulde erhvervspartnere og virksomhedsdonorer i major-kategorien.

Stillingen er en fuldtidsstilling med stor fleksibilitet i, hvordan du tilrettelægger dit arbejde, herunder mulighed for både hjemmearbejdsdage og daglig gang på vores kontor på Amager i København.

Gem
Jacobs Douwe Egberts Danmark ApS

Customer Shopper Manager (Interim 12 months)

København S

Brinner du för kategoriutveckling och motiveras av att bygga starka kundrelationer?

En Customer Shopper Manager hos JDE arbetar för tillväxt i kaffekategorin såväl internt som externt tillsammans med våra kunder.

En del av rollen innebär analys och aktiviteter kopplat till klassiskt category management arbete. En lika stor del handlar om att bygga starka relationer med våra kunder.

Vi erbjuder en fantastisk möjlighet att lära och utvecklas i ett spännande internationellt snabbväxande företag.

Gem
BRAX

Sales Assistant (m/f/d) Scandinavia

Copenhagen

As a Sales Assistant Scandinavia, you will be responsible for a structured and smooth ordering process for our customers, process pre-order contracts, monitor delivery and ensure sustainable and targeted communication with the relevant interfaces.

You can look forward to:

  • You will be part of our dedicated international sales team that is looking forward to you and your expertise.
  • You will have the opportunity to join a growing company at a very interesting time and travel around Denmark.
BRAX
Gem
Telia Danmark

Vi søger det skarpeste salgstalent!

København S

Har du talent for salg, bliver du motiveret af ambitiøse mål og har en klar vindermentalitet?

Som sælger i Telias outbound-team, ringer du til eksisterende og potentielle Teliakunder og gennem verdensklasse salgsrådgivning, går du efter at få salget hjem.

Vi tilbyder naturligvis alt det klassiske: God grundløn, pension, fritvalgskonto, helbredssikring, frokostordning, medarbejderrabatter, sociale arrangementer, fredagsbar osv.

Gem
PostNord Danmark

Er du PostNords nye pressechef og talsperson?

København S

Vi du være med til at forme og formidle PostNords budskaber til omverdenen og vores kunder?

Hos PostNord leder vi efter en dygtig kommunikationsprofil, som både kan rådgive PostNords ledelse i forhold til ekstern kommunikation og presse, og som evner at bringe sig selv i spil som et af PostNords ansigter udadtil.

Du bliver en del af et team, med kompetente kollegaer og en arbejdsplads med højt til loftet og fleksibilitet bl.a. i forhold til hjemmearbejde.

Gem
DR Byen

DR Koncerthuset søger kollega til booking, formatudvikling og indholdspartnerskaber

København S

DR Koncerthusets kommercielle team laver de arrangementer, der ikke er med DR’s egne kor og orkestre – og i dette område søger vi nu en kreativ og forretningsudviklende kollega, som i samarbejde med husets bookingansvarlige kan videreudvikle vores profil og forretning gennem stærke bookinger, indholdspartnerskaber, fokus på formatudvikling og nye målgrupper.

Du får en central position i huset og kommer til at arbejde tæt sammen med både kunstneriske og kommercielle profiler.

Gem
Lederne

Datadrevet Digital Marketing Specialist til performance-stilling

København S

Se video om Lederne som arbejdsplads Er du typen der altid spørger dig selv ”Hvordan kan det her blive bedre?” Bliver du glad, når det du er ved at teste, har givet leads natten over?

Som vores nye Digital Marketing Specialist vil du være primær ansvarlig for at eksekvere, drifte, optimere og afrapportere vores annoncering og performance marketing.

Du vil få en afvekslende arbejdsdag, med god plads til individuel tilrettelæggelse af opgaver og en høj grad af personlig styring af arbejdstiden.

Lederne
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
CBRE GWS Denmark ApS

Velskrivende og selvstændig koordinator til salgsteam i vækst

København S

CBRE Global Workplace Solutions søger en koordinator med en bred række kvalifikationer.

Dit arbejde vil primært bestå i at hjælpe vores sælgere med at omsætte tanker, koncepter og idéer til konkret salgsmateriale, som skal fremstå professionelt og helstøbt. Derudover skal du bistå vores Business Unit Director med forskellige administrative opgaver.

Vores tone er uformel, og der er plads til humor og personlighed.

CBRE GWS Denmark ApS
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen søger digital kommunikationskonsulent

København S

Brænder du for at være med til at løse nogle af de store udfordringer, sundhedsområdet står over for i fremtiden? Og vil du være med til at sikre en effektiv digital tilstedeværelse, så vores budskaber når ud til vores målgrupper?

Så er du måske vores nye kollega til kommunikationsenheden i Sundhedsstyrelsen, der skal være med til at skabe en god brugeroplevelse, når borgere, pårørende og fagprofessionelle besøger vores hjemmeside og øvrige digitale platforme.

Gem
PostNord Danmark

Presse- og kommunikationsrådgiver til PostNord

København S

Hos PostNord leder vi efter en dygtig kommunikationsprofil, der kan bidrage med at få sat vores budskaber på dagsordenen.

PostNord er en af de største leverandører af breve og pakker i Danmark, og som vores nye presse- og kommunikationsrådgiver skal du bl.a. være med til at fortælle historierne om alt fra vores arbejde med bæredygtighed, over den hastige vækst i e-handlen, til PostNords innovative løsninger for vores kunder.

Vi tilbyder fleksibilitet i forhold til hjemmearbejde.

Gem
Danske Shoppingcentre P/S

Marketingkoordinator – barselsvikariat til Amager Centret

København S

Er du passioneret for marketing og branding? Drives du af at lave markedsføring, der tiltrækker kunder til et shoppingcenter med mere end 80 butikker?

Dine primære arbejdsområder omhandler udvikling af vores kampagner fra briefing af reklamebureau til eksekvering og dialog med mediebureau og grafiker, samt kampagneplanlægning med tids- og ressourceoptimering.

Gem
IT-Universitetet i København

Kommunikationsrådgiver med ansvar for outreach

København

Du bliver en del af afdelingens team, der arbejder med kommunikation og outreach-aktiviteter målrettet unge i alderen ca. 15 – 22 år. Du bliver ansvarlig for ITU’s vifte af undervisnings- og besøgstilbud for gymnasieelever, og du kommer til at lede ITU’s ambassadørkorps.

Vi tilbyder bl.a. et fagligt stærkt miljø med gode samarbejdsrelationer, en afdeling med fokus på psykologisk tryghed og gode muligheder for faglig udvikling – bl.a. indenfor diversitetsområdet.

IT-Universitetet i København
Gem
Københavns Kommune

Enhedssekretær med flair for god teknisk kommunikation til Vejgenopretning i Københavns kommune

København S

Vi søger en ny kollega, som kan styrke os i vores kommunikation og dialog om vores vejgenopretningsprojekter på en måde, så borgerne i København lettere kan forstå, hvad vores projekter går ud på.

Vi har gang i ca. 20-30 anlægsprojekter om året, så det påvirker trafikanternes og borgernes hverdag. Det er derfor vigtigt, at vi får kommunikeret konsekvenserne af anlægsprojekter på en let og forståelig måde.

Ved siden af kommunikationsopgaven skal du varetage opgaven som enhedssekretær. Det omhandler forskellige administrative- og koordineringsopgaver.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV