35 jobannoncer matcher din søgning 35 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur

Regnskabsmedarbejder/bogholder til ambitiøs datastyrelse

København Ø

Har du lyst til at arbejde med regnskabsopgaver i en ambitiøs styrelse? Arbejder du selvstændigt, og trives du med en bred vifte af opgaver?

Du vil komme til at beskæftige dig med en bred vifte af opgaver inden for regnskabsområdet. Vi er kunder hos Statens Administration, som varetager vores bogføring – men du vil skulle sikre processen inden bogføring og den efterfølgende opfølgning og kontrol i samarbejde med dine seks kolleger og funktionsleder.

SIRIUS advokater

Økonomimedarbejder - deltidsstilling

København Ø

SIRIUS advokater søger en frisk, dygtig og serviceminded økonomimedarbejder med regnskabsmæssig baggrund.

Vores arbejdsmiljø er både godt og uformelt, hvor hver enkelt medarbejder spiller en afgørende rolle, og hvor humøret er højt – selv i travle perioder.

Vi har brug for daglig hjælp til bl.a.:

  • Lettere regnskabsopgaver, såsom finansbogføring, debitor-/kreditorbogholderi m.v.
  • Afstemning og bogføring af bank, herunder klientmidler samt udarbejdelse af daglige tilsvarsopgørelser
Gem
2BM A/S

Finance Senior Consultant

København eller Aarhus N

Som SAP S/4HANA Finance Senior Consultant vil du komme til at arbejde med digital transformation indenfor finansielle processer for vores kunder. Du vil arbejde med forretningsanalyse, løsningsdesign, og implementering hos kunderne og er dermed involveret i hele forløbet hos kunden fra A-Z.

Du vil få en tæt relation til kunderne og være deres troværdige rådgiver, og dermed være med til at sikre dem den bedste SAP-løsning indenfor SAP Finance.

Som virksomhed har vi de seneste år oplevet stor vækst. Der er højt til loftet og ambitioner om at vokse yderligere – både for den enkelte medarbejder og for 2BM, part of SOA People som helhed.

2BM A/S
Genitor ApS recruiting on behalf of LEO Foundation
Gem
Genitor ApS

Scientific Management Assistant

Copenhagen

The LEO Foundation, one of the world’s largest funders of skin research, is looking for a Scientific Management Assistant who will help develop and strengthen our growing philanthropic activities, and who would like to join us on our mission to pave the way for curing skin diseases.

You will be a key player in assuring high-quality administrative support to your colleagues at the LEO Foundation. Your key responsibilities will be focused on ensuring maintenance and development of efficient and seamless administrative processes related to the operations of the grant team.

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Ny kollega til Økonomistyring i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

København Ø

Vil du være en del af et dynamisk økonomikontor, som holder styr på både driftsøkonomien og styrelsens tilskud til forskning og innovation i tæt samarbejde med styrelsens fagkontorer?

Lige nu mangler vi en kollega, der har lyst til at hjælpe os med styring af ressourcer og bemanding såvel som vores lønbudget. Vi har særligt behov for at udvikle vores styring i den del af vores virksomhed, som arbejder med it-udviklingsprojekter, og det vil du skulle bidrage til. Derfor skal have du har lyst til at arbejde med udvikling af vores data- og systemanvendelse.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Grant Thornton

Revisortrainees til karrierestilling

København Ø, København K, Hillerød eller Viby Sjælland

Vi søger nyuddannede fra HHX, STX, finansøkonom eller tilsvarende.

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

Traineeforløbet åbner mange døre. Du får erfaring med mange facetter af virksomhedsdrift og -økonomi og en unik viden, som du kan skrive på CV’et, og som giver dig jobsikkerhed og mulighed for udstationering i udlandet, hvis det har din interesse.

I løbet af din traineetid kombinerer du teori med praksis via GT Akademi. Du deltager i 8 moduler, hvor du bliver undervist i grundlæggende revision, regnskab og skat m.v.

Grant Thornton
Gem
Annalect

Konsulent til Consumer Insights

København Ø

Er du drevet af nysgerrighed for forbrugeradfærd og marketing? Og er du klar til at dykke ned i en dynamisk rolle, hvor hver dag er en mulighed for at lære og vokse sammen med erfarne eksperter?

Annalect leder efter en passioneret og ambitiøs konsulent til at styrke Consumer Insights-teamet.Vi tilbyder en stilling med spændende udfordringer, hvor du får ansvar for at designe undersøgelser, analysere data og skabe indsigter, der driver reel forretningsværdi for vores kunder.

Annalect
Bonvita Footwear Company ApS

Erfaren bogholder til varetagelse af virksomhedens regnskab

København Ø

Vi søger en dygtig og erfaren bogholder til en spændende stilling med stor indflydelse på processer og praktik i regnskabsafdelingen. Har du de faglige evner og personlige kompetencer til at styre bogføringen og regnskabet i en mindre organisation med korte beslutningsveje, er det måske dig, vi søger.

Som vores nye bogholder vil du have ansvaret for bogføringen herunder debitor- og kreditorbogholderi, momsafstemning og lønafregning. Din hverdag vil byde på mange forskellige faglige udfordringer og du skal kunne arbejde selvstændigt og struktureret samt have lysten til at tage teten inden for dit område.

Bonvita Footwear Company ApS
De Forenede Ejendomsselskaber A/S

Regnskabsmedarbejder

København Ø

De Forenede Ejendomsselskaber er en koncern med en række virksomheder, hvoraf du vil få det fulde regnskabsmæssige ansvar for en portefølje af dem.

Vi tilbyder et alsidigt job i en flad organisation, engagerede kolleger, smukke omgivelser, sundhedsforsikring med et sundhedstjek hvert andet år samt en god løn og en attraktiv ferieordning med i alt otte ugers faste ferie/fridage pr. år.

NordicCell ApS

Erfaren og alsidig bogholder/regnskabsmedarbejder

København Ø

Til spændende og alsidigfuldtid stilling i økonomifunktionen, søges en selvstændig og fleksibel bogholder. Du vil få det overordnede ansvar for bogholderiet og samtidig være en del af et dynamisk team.

Har du erfaring med bogholderi, interesse for tal og øje for detaljer, så kunne du være vores nye bogholder. Stillingen består af at varetage den daglige drift af bogholderiet, øvrige administrative opgaver, samt kontakt til leverandører og kunder gennem mail og telefon. Der vil være tæt kontakt og sparring med ledelse og revisorer.

Unionkul Entreprise A/S

Regnskabsmedarbejder

København Ø

Vores regnskabsmedarbejder gennem 10 år går på efterløn og nu er vi på udkig efter hendes afløser.

Du vil få ansvaret for en række arbejdsområder. Opgaverne er varierende, men de vil primært være som følgende:

  • Det daglige bogholderi, herunder afstemning af bank, moms, debitorer og kreditorer, samt klargøring af materialet til revisoren
  • Ejendomsadministration som udarbejdelse af lejeopkrævninger samt forbrugs- og flytteopgørelser
  • Daglig kontakt med vores lejere og samarbejdspartnere
  • Ad hoc-opgaver
Alpha Insurance A/S

Bogholder til fastansættelse søges til konkursramte internationale forsikringsselskaber

København Ø

Stillingen giver for den rette kandidat gode muligheder for dels at arbejde med kerneprocesser i et skadesforsikringsselskab samt dels at bidrage med løbende optimerings- og automatiseringstiltag.

Dine primære opgaver vil være:

  • Bogføring og betaling af fakturaer
  • Bogføring af forsikringstekniske poster
Indrykket:
Gem
Itm8

Bogholder - kom og bliv en del af holdet hos itm8!

Herning, Viby J, København Ø

Brænder du for bogholderi, og er du en holdspiller, som trives i et tæt samarbejde med dit team om at sikre valid og rettidig rapportering?

Dit primære ansvarsområde vil være kreditorstyring, som blandt andet indebærer håndtering, kontrol og match af indkomne fakturaer, konteringer, leverandørbetalinger, afstemning af finanskonti samt kontakt til leverandører.

Vi tilbyder mulighed for hjemmearbejde et par dage om ugen.

Itm8
Alm. Brand Group

Aktuar til Reserveringsteam

København Ø

Som Aktuar i vores Reserveringsteam vil du sætte reserverne, og monitorere performance og lønsomhed i det tætte samarbejde med forretningen. Du indgår i det diskuterende og sparrende miljø, som vi vægter højt i Aktuariatet.

Alm Brand overtog Codan i 2022. Vi er nået et godt stykke med at sammenlægge systemer, men der resterer stadig megen udvikling af vores fremtidige processer, værktøjer og reserveringsmodeller. Du vil blive en aktiv del i at beslutte og udvikle disse dele.

Alm. Brand Group
Gem
DLA Piper

Erfaren compliancespecialist

Aarhus C eller København Ø

Se video om DLA Piper som arbejdspladsI rollen får du mulighed for at sætte din egen faglighed i spil og være med til at præge udviklingen af vores compliance-område. Det er et komplekst område i stor udvikling, og dine opgaver vil omfatte både drifts-, udviklings- og optimeringsmæssige aspekter.

Vi vægter høj kvalitet i opgaveløsningen, og du skal trives med variation i dine opgaver. Din ekspertise vil bidrage til at gøre det komplekse regelgrundlag forståeligt og systematiseret, hvilket sikrer en gnidningsløs sagsbehandling i vores Compliance-afdeling.

DLA Piper
Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

Fuldmægtig til sammenhængende økonomistyring

København Ø

Har du sans for god økonomistyring og lyst til at arbejde med en kompleks økonomi med flere finansieringskilder? Kan du trives i et udviklingsorienteret miljø med tæt samarbejde med forskere, chefer og direktion?

Vi søger en fagligt stærk profil, der brænder for at arbejde med økonomi, data og styring. Du kan være relativt nyuddannet eller med et par års erfaring. Dine konkrete ansvarsområder og opgaver sammensætter vi på baggrund af din faglige profil og erfaring.

Aller Leisure A/S

Regnskabsmedarbejder

København Ø

I Aller Leisure har vi et regnskab, der skal gøres op!

…… Og det har vi brug for hjælp til. Så hvis du er dygtig, dynamisk og drøngod til økonomi, så må du meget gerne søge dette job.

Som regnskabsmedarbejder i Aller Leisure bliver du en del af én samlet økonomiafdeling, der tæller ca. 18 medarbejdere fordelt på tre teams.

Du vil med reference til regnskabschefen indgå i en dynamisk rolle i kreditorteamet, hvor dine primære opgave- og ansvarsområder vil være at varetage kreditorbogholderiet i sin helhed for nogle af vores rejsebureauer, der forventes også mindre rejseaktivitet til vores øvrige kontorer.

Aller Leisure A/S
Imploy ApS søger for Fokus Nordic A/S
Gem
Imploy ApS

Kreditorbogholder

København Ø

Er du en erfaren og dygtig regnskabsassistent på udkig efter nye udfordringer? I denne rolle vil du spille en central rolle i deres regnskabsteam og have ansvar for vigtige opgaver inden for bogholderi.

Vi er en af Danmarks førende ejendomsforvaltere med en spændende portefølje og nordisk tilstedeværelse. Virksomheden er kendt for sin værdiskabelse i ejendomsbranchen og tilbyder et professionelt og udviklende miljø, hvor du kan vokse både fagligt og personligt.

Grant Thornton

Regnskabskonsulenter

København Ø.

Er du en passioneret talknuser, der drømmer om debet og kredit om natten? Så er du måske én af vores nye regnskabskonsulenter!

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er din kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op. Du brænder for allround bogholderi, og du trives med den udadvendte kundekontakt.

Lige nu er vi på udkig efter flere regnskabskonsulenter til vores kontor i København.

Grant Thornton
Gem
2BM A/S

SAP Graduate hos 2BM - Finance

København eller Aarhus

Hos 2BM, part of SOA People søger vi nye kollegaer, som er klar til at kickstarte karrieren i en virksomhed, hvor faglig udvikling og stort ansvar er en del af hverdagen. Som SAP Graduate hos 2BM, part of SOA People bliver du en del af en spændende konsulentvirksomhed med fokus på optimering og digitalisering af forretningsprocesser hos større danske og internationale virksomheder.

Så har du sans for forretningsprocesser, og er du i stand til at omsætte din viden i digitale løsninger for vores kunder, så er vores SAP Graduate Program lige noget for dig!

2BM A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV