Erfaren compliancespecialist

Aarhus C eller København Ø

Video

Om en karriere i DLA Piper

Trives du i krydsfeltet mellem administration, compliance og procesforbedring? Har du erfaring indenfor compliance og lyst til at arbejde med sagsoprettelse, interessekonflikttjek og kundekendskabsprocedure i hvidvasksager? Så er det dig, vi søger som vores nye Compliance Controller i DLA Piper.

I rollen får du mulighed for at sætte din egen faglighed i spil og være med til at præge udviklingen af vores compliance-område. Det er et komplekst område i stor udvikling, og dine opgaver vil omfatte både drifts-, udviklings- og optimeringsmæssige aspekter. Vi vægter høj kvalitet i opgaveløsningen, og du skal trives med variation i dine opgaver. Din ekspertise vil bidrage til at gøre det komplekse regelgrundlag forståeligt og systematiseret, hvilket sikrer en gnidningsløs sagsbehandling i vores Compliance-afdeling.

Ansvarsområder:

  • Hjælpe advokater med obligatoriske driftsopgaver ved oprettelse af nye sager og klienter.
  • Håndtere hvidvaskprocessen, konflikttjek og vurdere DAC6 indberetningspligtighed.
  • Udvikle og forbedre retningslinjer, procesbeskrivelser og politikker inden for compliance.
  • Bidrage til f.eks. screening af medarbejdere, intern kontrol og udarbejdelse af undervisningsmateriale.

Kvalifikationer:

  • Erfaring med compliance, herunder hvidvasklovgivning og risikostyring, ideelt fra finanssektoren eller et større advokathus.
  • Evne til at agere i krydsfeltet mellem jura og forretning.
  • Mulig baggrund inden for jura, økonomi eller lignende.
  • Evne til at arbejde selvstændigt og i teams.
  • Grundig og systematisk tilgang til arbejde med sans for detaljer.
  • Stærke kommunikationsevner på både dansk og engelsk, skriftligt og mundtligt.
  • Beherskelse af Office-pakken og evnen til hurtigt at lære nye IT-systemer.

Du vil arbejde tæt sammen med vores advokater og sekretærer og have mulighed for at sparre med dygtige kolleger.

Vi har kontor i Aarhus og København, og du har afhængig af ønske mulighed for at have base i Aarhus eller København.

Vi afholder løbende samtaler og lukker stillingsopslaget, når vi har fundet de rette kandidater.

Ansøgningsfrist d. 10. maj

En verden af muligheder


DLA Piper er et af verdens førende advokatfirmaer, og vores kundeportefølje omfatter private virksomheder i alle størrelser samt kommuner, regioner, myndigheder og offentligt ejede virksomheder. Vi rådgiver inden for alle de områder og juridiske problemstillinger, der er aktuelle for erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi er en vidensvirksomhed, og talent er vores råstof. Vi har fokus på, at alle benytter deres fulde potentiale og udvikler deres kompetencer. Og som verdens tredjestørste advokatvirksomhed kan vi tilbyde dig en helt unik mulighed for internationalt samarbejde og et netværk med over 9.000 juristkolleger fra flere end 40 forskellige lande.

Hvem er vi


Vores arbejdsmiljø er travlt, men med plads til humor, og du får kolleger, der hjælper og inspirerer dig i din faglige og personlige udvikling.

”Til trods for, at vi er en så stor organisation, kender alle hinanden på tværs af de forskellige afdelinger. Alle er utroligt åbne og uformelle, hvilket gør samarbejdet lettere.

Samtidig er hierarkiet fladt - du ved, hvem der er din chef, men du er på ingen måde ”bange” for eller har svært ved at spørge om hjælp. Alle er hjælpsomme. Det skaber et unikt, tidssvarende og behageligt arbejdsmiljø, som jeg kun kan anbefale, at man bliver en del af.

Christopher Birk-Petersen, advokatfuldmægtig

Lær os endnu bedre at kende


dlapiper.dk/karriere kan du læse mere om vores fleksible karriereveje og dine karrieremuligheder hos os. Du kan også tilmelde dig vores jobagent, så du får direkte besked, når vi slår ledige stillinger op.

Følg med på de sociale medier og få information om kommende arrangementer, faglige indspark og indblik i hverdagen hos DLA Piper.