791 jobannoncer matcher din søgning 791 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hommelhoff Group A/S

ESG-ansvarlig

Aarhus C

Vi søger en engageret og kompetent ESG-ansvarlig til at styrke vores koncerns bæredygtighedsindsats og sikre, at vi lever op til de højeste standarder indenfor miljø-, social og ledelsesmæssig ansvarlighed.

Ansvarsområder vil bl.a. være:

 • Definere, udvikle og implementere ESG-rapporteringsmodel
 • Løbende vedligehold af ESG-rapporteringsmodel
 • Kvalitetssikring og datavalidering
 • Intern- og ekstern ESG-rapportering samt overholdelse af compliancekrav
Antalis A/S

Kreditormedarbejder

Valby

Vil du være en del af vores dynamiske Finans-team, hvor struktur og kvalitet møder samarbejde og holdånd? Hos os er trivsel og et godt arbejdsmiljø lige så vigtige som håndteringen af vores mange komplekse transaktioner. Har du sans for detaljen, en faglig ballast indenfor kreditorbogholderi, og er du en god kollega med et positivt mindset, så er du måske den kreditorkollega, vi leder efter?

Du vil få flere forskellige opgaver i kreditorbogholderiet, herunder:

 • Håndtering og verificering af indkomne fakturaer i Capture
 • Kontering af omkostningsfakturaer samt indlæsning, kontrol og match af varefakturaer
 • Forberedelse af, afstemning og opfølgning vedr. månedsluk.

Hvis du har erfaring med lønadministration, vil det være et plus.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Data Scientists til stærkt data- og analysekontor

Frederiksberg

Brænder du for at arbejde med udvikling, test og idriftsættelse af BI, Analytics og datamodellering inden for Microsoft Azure-universet? Har du stærke data-kompetencer og ønsker du at udvikle dine kompetencer og arbejde med en moderne cloud-baseret dataplatform, hvor du gør en forskel for beskyttelsen af vores samfund?

Konkret vil dine arbejdsopgaver være:

 • Udvikling og implementering af ML-modeller på den analytiske dataplatform
 • Modeludvikling, test, dokumentation og idriftsættelse af ML-modeller, som understøtter en mere datadrevet risikoanalyse og kontroludvælgelse i Toldstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
CRODA Denmark A/S

Financial Accountant

Frederikssund

We offer you the opportunity to be a core member of our Finance Team, working alongside bright colleagues. As our new Financial Accountant, you will be responsible for the following tasks:

 • Prepare relevant financial information for statutory reporting and tax filing.
 • Perform related balance sheet reconciliations and analysis.

We offer you an attractive compensation package and a market-competitive pension package.

Gem
Terma A/S

Business Controller

Lystrup

Are you passionate about working with complex economy tasks and challenges in a high-tech environment?

You will be a key player in supporting the Business Areas, including their sales and program management teams. Your responsibility also includes project controlling on the executions phase of the signed contracts.

The position is a great learning opportunity, offering the ability to apply analytical skills and engage with highly skilled colleagues across Terma.

Tønder Kommune

Controller til Udbud og Indkøb - Genopslag

Tønder

Brænder du for at arbejde med analyser og indkøbsdata i forbindelse med indkøbsaftaler i en koncernindkøbsfunktion? Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret?

Med jobbet som controller, er du med til at gøre en forskel på bundlinjen og har en positiv effekt på løsningen af kommunens kerneopgaver og skaber værdi for borgerne. Samtidig er du med til at sikre, at Tønder Kommune opleves som en professionel samarbejdspartner for de virksomheder, vi er i berøring med.

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Stærk analytiker til Uddannelses- og Forskningsministeriets departement

København K

Er du interesseret i uddannelses- og forskningspolitik, og vil du være med helt tæt på det politiske maskinrum?

Vi søger en kollega til at arbejde med samfundsøkonomiske analyser og politikudvikling i analysekontoret.

Du bliver en del af et kontor med 17 dygtige og engagerede medarbejdere. I kontoret har vi hovedansvaret for at udarbejde økonomiske konsekvensberegninger og analyser i politiske beslutningsprocesser, f.eks. i forbindelse med reformudspil, samt at undersøge effekter af uddannelse og forskning.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Gem
Lomax A/S

Pricing & Commercial Analyst

Frederikssund

Se video om Lomax A/S som arbejdspladsSom en central del af vores produkt- og kommercielle team vil du spille en nøglerolle i at sikre, at vores dynamiske prissætningsværktøj Priceshape er opdateret og fungerer optimalt, så vi kan løfte både vores konkurrencemæssige position og samtidig sikre fornuftig indtjening.

Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet. Og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.

Lomax A/S
Accura Advokatpartnerselskab

Erfaren group controller til internationalisering af advokathuset Accura – Nordhavn

Nordhavn
Se video om Accura Advokatpartnerselskab som arbejdsplads

Ønsker du at arbejde i et miljø med inspirerende kolleger, hvor gensidig, faglig respekt og samarbejde er nogle af nøgleordene? Du bliver en del af en økonomiafdeling på 14 personer, der dagligt yder høj service til vores jurister og øvrige medarbejdere.

Accura er en levende og engageret arbejdsplads med spændende opgaver og et godt arbejdstempo. Vi har et stærkt team, som bakker hinanden op og giver plads til den enkelte

Margarita Schmidt – senior financial controller
Accura Advokatpartnerselskab
Økomatch A/S

Er du vores nye regnskabs- og systemkonsulent, der tænker ”Work smarter not harder”?

Birkerød

Økomatch A/S oplever fortsat succes og ekspanderer. Vi søger derfor yderligere en ansvarsfuld, energisk og selvkørende regnskabskonsulent.

Du arbejder ude hos vores kunder eller fra dit hjemmekontor. Du vil få gode muligheder for at udvikle dine IT-kompetencer og få indgående kendskab til cloudbaserede økonomisystemer.

Vi forestiller os, at du er regnskabsassistent eller har en anden relevant baggrund - gerne med ansvar for regnskabsfunktionen.

Økomatch A/S
HELM Skandinavien A/S

Accountant

København eller Hornslet

Til vores Finance Management Team Europe søger vi en Accountant (m/f/d).

Dine ansvarsområder:

 • Du vil være ansvarlig for at køre hovedbogholderiet, samt føre tilsyn med - og registrere bl.a. finansielle transaktioner.
 • Du vil, sammen med kolleger deltage i månedsafslutning og årsafslutning, samt sikre rettidig og nøjagtig finansiel rapportering og compliance.

HELM tilbyder en spændende hverdag i et internationalt miljø med gode muligheder for karriereudvikling, support/mentoring fra erfarne kolleger samt mulighed for delvist hjemmearbejde.

WS Audiology

Senior Manager, FP&A

Lynge

You will be responsible for the management reporting for group finance, covering the main monthly deliverables to management and Board of Directors (BoD).

You will:

 • Be co-responsible of driving drive data, tools and key financial processes
 • You will build solid foundations and solidify our IPO readiness
 • Lead the understanding and evaluation of business requirements
WS Audiology
Lagkagehuset

Finance Assistant

København NV

Er du til højt til loftet, god humor, hjælpsomme kollegaer, masser af muligheder for at lære nyt, optimere og udvikle arbejdsgange og naturligvis Danmarks bedste kageordning?

I teamet fokuserer vi på at optimere processer og procedurer i forhold til virksomhedens stigende behov, så du får god mulighed for at påvirke din arbejdsdag samt deltage i udvikling af arbejdsgange.

Lagkagehuset
DLF Seeds A/S

Controller

Roskilde

Er du i dit rette element, når du har regnskab, økonomisk rapportering og månedsluk mellem fingrene?

Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende job i en afdeling, hvor dagene sjældent er ens. Du vil arbejde tæt sammen med dine kollegaer og derudover får du berøringsflade med kollegaer i resten af DLF, både nationalt og internationalt.

DLF Seeds A/S
Fødevarestyrelsen

Akademiker med flair og interesse for økonomi, politik og projektledelse søges til faglig enhed i Fødevarestyrelsen

Glostrup

Vil du sammen med dygtige kollegaer arbejde for dyrs og menneskers sundhed i et nationalt og internationalt perspektiv?

Vi har en spændende og varieret stilling ledig i vores enhed for Dyresundhed.

I denne rolle, står du for at udarbejde robuste økonomiske indspil til politiske aftaler og finansiering af vores aktiviteter. Derudover trives du med at udvikle, drive og koordinere mange forskellige projekter på tværs af styrelsen eller sammen med erhvervet, det kan f.eks. være samarbejdsaftaler og ved EU-udbud, hvor vi arbejder tæt sammen med styrelsens udbudsjurister.

Gem
Statens IT

Indkøbskoordinator

Ballerup

Har du flair for IT og en skarp forståelse for økonomi?

Dit hovedfokus vil være at understøtte de dele af organisationen med den største investeringsportefølje – og bidrage til en strømlining af budgetlægning, timingen af indkøbene og fortløbende analysere tendenser og udvikling, indsamle viden og udarbejde overblik herover til direktionen.

Vi tilbyder et job i en åben og dynamisk organisation, præget af et meget højt fagligt niveau og med en uformel og fleksibel arbejdsform med dygtige og kompetente kolleger.

Gem
Statens IT

Fuldmægtig til Direktions- og Ledelsessekretariatet

Ballerup

Har du lyst og mod på at spille en central og koordinerende rolle i en ambitiøs styrelse under Finansministeriet?

Vi søger dig, der med engagement og politisk tæft kan understøtte direktion og chefgruppe i en dynamisk styrelse og bidrage til effektiv koordination mellem in- og eksterne samarbejdspartnere.

Eksempler på opgaver vil være:

 • Udvikling af og opfølgning på mål- og resultatplan, driftsaftale og resultatlønskontrakter
 • Deltagelse i strategiske og/eller økonomiske analyser, notatskrivning mv.
 • Forestå den fortløbende opfølgning på styrelsens it-handlingsplan
TITAN Containers A/S

Finance Project Lead / Business Controller

Taastrup

Recently a new TITAN Management Team has been appointed. As natural continuation hereof, TITAN wishes to establish a finance business function.

The Finance Project Lead / Business Controller will be reporting to the Group CFO, and be based out of the TITAN HQ in Taastrup, Denmark.

The candidate will be responsible for, together with the Group CFO, establishing the business finance (business controlling / FP&A) function to support the TITAN Management team as well as the business in general.

TITAN Containers A/S
Gem
Klaravik

Regnskabsmedarbejder til spændende virksomhed i stor vækst

Tølløse

Klaravik er en online auktionsvirksomhed, og vi er de største i Danmark inden for det vi gør: nemlig at sikre et godt og nemt salg af brugt materiel og udstyr til vores kunder, som både tæller små og mellemstore virksomheder samt private.

Hos Klaravik arbejder vi ud fra værdierne ærlighed og integritet. Vi opfører os ordentligt over for vores kunder, skjuler ikke noget og holder det, vi lover. Som regnskabsmedarbejder skal du dele disse værdier.

Andel Holding A/S

Erfaren Financial Controller med flair for økonomiprojekter

Svinninge

Er du klar til at udforske et atypisk finansjob, når du fungerer som vores finansielle sparringspartner ved projekter på tværs af Andel? Og vil du have en bred samarbejdsflade, gode kolleger og rig mulighed for udvikling?

Det kan godt være, at tempoet er højt, men det er humøret bestemt også! Selvom vi arbejder seriøst med vores opgaver, har vi altid tid til at have det sjovt sammen.

Christie, som bliver din daglige leder
Andel Holding A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV