760 job matcher din søgning 760 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 760 resultater.
ORANA Denmark A/SRegnskabsmedarbejder

ORANA Denmark A/S, Rynkeby

Som regnskabsmedarbejder hos Orana Denmark A/S vil du, i samarbejde med øvrige kolleger i vores regnskabsafdeling, være ansvarlig for, at vores bogføring altid er up to date.

Vi søger en dygtig og engageret regnskabsmedarbejder med indgående kendskab til bogholderi og regnskab, som har lyst til at blive en del af Orana Denmarks uformelle arbejdsmiljø med dygtige og kompetente kolleger.

Vi tilbyder en selvstændig hverdag med både rutinemæssige opgaver samt opgaver af mere kompleks karakter.

Stillingen er normeret til 37 timer pr. uge, men deltid kan aftales.

Fiskars Denmark A/SBusiness Controller

Fiskars Denmark A/S, Glostrup

Du bliver en del af et team på 3 personer og skal i samarbejde med dine finanskollegaer være med til at definere, udvikle og implementere forretningsrelevante KPI’er.

Du bliver en vigtig sparringspartner for det danske salgsledelsesteam og har et tæt og tværgående samarbejde med en række kollegaer i vores danske organisation. Du vil bidrage til udførelsen af en række finansielle aktiviteter, herunder økonomisk planlægning, ledelsesrapportering, evaluering af forretningsmuligheder, prisfastsættelse og strategisk støtte.

Til dette har du support fra såvel dine finanskollegaer i Fiskars Danmark, som fra vores finansielle servicecenter i Finland. Du vil sparre med og være en tæt samarbejdspartner til den danske salgsdirektør, og din arbejdsplads vil være på Fiskars Danmarks hovedkontor, der er placeret i Glostrup.

Rud Pedersen A/SSkarp og selvkørende økonomiansvarlig til konsulenthus i vækst

Rud Pedersen A/S, København

Rud Pedersen er et konsulenthus i vækst, og vi søger en økonomiansvarlig, som bliver eneansvarlig for virksomhedens regnskab og økonomi. Det forventes derfor, at du både kan håndtere bogholderiet fra A-Z og kan fungere som en kvalificeret sparringspartner for virksomhedens ledelse.

Din kontrol af tallene har afgørende betydning for vores forretning, så det bliver din fineste opgave at holde det økonomiske overblik over vores samlede drift.

Til gengæld tilbyder vi dig en dynamisk hverdag i et førende konsulenthus i hjertet af København. Du vil blive en del af en spændende arbejdsplads i Nordens største public affairs-hus med højt til loftet og en uformel omgangstone, hvor dagene er lige så forskellige som vores kunder. Du får muligheden for at have stor indflydelse på din hverdag og organiseringen af dine opgaver.

VP SECURITIES A/S
Senior client manager med ledelsesmæssige kompetencer

VP SECURITIES A/S, København

Vil du bruge din juridiske indsigt og viden om virksomhedstransaktioner i en nyoprettet stilling, hvor du også får mulighed for at udvikle dine ledelsesmæssige kompetencer?

Du bliver en del af vores Issuing Agent team, som er en del af vores Issuer Services-afdeling. Teamet er ansvarlig for udstedelse af værdipapirer og gennemførelse af Corporate Actions for en række danske og internationale selskaber.

Service excellence er centralt for din opgaveløsning, så vores kunder ser os som en værdiskabende partner. Derfor rådgiver du dem med henblik på at løse deres forretningsmæssige opgaver med høj professionalitet.

Du bidrager med dyb viden om virksomhedstransaktioner såvel på det juridiske, det systemtekniske og det mere praktiske område, og på denne måde udfylder du din seniorrolle som en professionel sparringspartner.

VP SECURITIES A/S
Utzon A/SErfaren bogholder/regnskabsansvarlig

Utzon A/S, Klampenborg

UTZON A/S skind- og pelsfirma søger en fuldtidsbogholder og regnskabsansvarlig, der med sin omhu for tal og økonomi vil være tovholder på vores forretning, som er i rivende vækst. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside eller gå på opdagelse i kollektionerne på vores Instagram.

Bliv vores regnskabsmæssige anker
Som regnskabsansvarlig sidder du med det fulde ansvar for vores bogholderi.

Udvikl vores økonomi
Du kommer ind på et spændende tidspunkt, hvor vi har stor vækst på det internationale marked. Som regnskabsansvarlig får du derfor rig mulighed for at sætte dit aftryk på vores økonomi.

Erfaring med regnskab og lidt af en perfektionist

 • Du har den teoretiske baggrund i orden – og selvom dine forgængere havde baggrunde som revisorer, så er det ikke et must, at du har det. Så længe du selvstændigt kan varetage vores bogholderi og allerede er skarp til e-conomic.

Er du interesseret?

SkattestyrelsenSagsbehandler til eKapital i Fredericia

Skattestyrelsen

Vil du være med til at skabe fundamentet for finansieringen af det danske velfærdssamfund? Og trives du i en myndighedsrolle, hvor du bl.a. med tillidsbaseret dialog og faglighed er med til at sikre, at borgerne betaler den korrekte skat til tiden? Så er du måske vores nye kollega i Persondata?

I Persondata har vi ansvaret for at understøtte korrekte indberetninger fra tredjepart til brug for Skattestyrelsens digitale processer, som fx årsopgørelsen, samt at bidrage til den løbende udvikling af en effektiv administration på personområdet.

Som medarbejder i eKapital skal du yde support til de virksomheder, der skal indberette tredjepartsdata til Skattestyrelsen. Supporten sker både telefonisk og skriftligt. Vi håndterer spørgsmål af såvel teknisk karakter som spørgsmål omhandlende indberetningspligter.

Skattestyrelsen
 Total Denmark
Technical Assistant

Total E&P Danmark A/S, Esbjerg

Do you have flair for structures, details and are able to think creatively around data and innovation to find new insights? And are you interested in working closely with Field Operations team to ensure consistent workflow and finance reporting? If yes, then this position at Total in Esbjerg office might be your match!

Total

Overall, you have the responsibility of managing the department’s technical and administrative tasks. Furthermore, you will ensure maintenance of the systems to retain data in the function, distribution of reports and management of procedure/operations manual updates. Finally, you are responsible for the correct application of SAP processes, e.g. use of WBS structure in SAP as well as being the super user and support others.

Total E&P Danmark A/S
Administrations- og ServicestyrelsenKommunikativ og analytisk stærk generalist

Administrations- og Servicestyrelsen, Taastrup

Motiveres du af at arbejde med sekretariatsbetjening og koordination på tværs af en stor koncern som Skatteministeriet? Er du stærk på skrift og i tale? Og leverer du analyser og resultater i høj kvalitet?

I Administrations- og Servicestyrelsen understøtter vi Skatteministeriets koncern, så medarbejderne i de andre styrelser kan fokusere effektivt på deres kerneopgaver, og vi i hele koncernen dermed kan løse den samfundsmæssige helt centrale opgave at sørge for fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Du vil få til ansvar at udbygge samarbejdet på beredskabsområdet på tværs af Skatteministeriet. Du vil få en central rolle i sekretariatsbetjeningen af udvalg og netværk på beredskabsområdet.

Administrations- og Servicestyrelsen
Hydro Precision Tubing a.s
Økonomielev

Hydro Precision Tubing a.s, Tønder

Er du klar til nye udfordringer efter endt skoleforløb og vil du have et job indenfor erhvervslivet? Så vil vi gerne være med til at udvikle dit talent og skabe et godt grundlag for netop din karriere!

Hydro

Som økonomielev vil du få faglig indsigt og en praktisk tilgang til økonomifaget gennem et uddannelsesforløb, som veksler mellem praktik i virksomheden og teori på skolen. Du får egne ansvarsområder og kommer bl.a. til at arbejde med kontering og bogføring, fakturering, betalinger og afstemning, indkøb samt leverandørevalueringer og -forhandlinger.

Du vil under uddannelsen opnå et bredt kendskab til koncernens mangeartede opgaver og arbejde målrettet mod en karriere i en international virksomhed, hvor du efterfølgende også kan læse videre indenfor dit interesseområde.

Hydro Precision Tubing a.s
Norlys
Energifyldt økonomitrainee med lyst til at lære

Norlys, Silkeborg

Er du finansøkonom, og har du mod på to spændende år som trainee i tele- og energiselskabet Norlys? Og søger du muligheden for at få et unikt miks af praktiske opgaver, hvor du vil blive udfordret inden for økonomiområdets forskellige aspekter? Vi sikrer dig en optimal blanding mellem teoretisk viden og praktisk erfaring.

Du vil komme til at arbejde med

 • Udarbejdelse af måneds- og årsregnskab
 • Udarbejdelse af budget
 • Opfølgning og afstemning for alle vores selskaber

Senere hen får du eget ansvar for nogle af de mindre selskaber.

Norlys
LEO Pharma
Senior Pricing Manager in Global Pricing

LEO Pharma, Ballerup

Would you like to join our ambitious pricing team to strive towards excellence in pharmaceutical pricing? As our new Global Snr Pricing Manager, you will be a key member to drive this and take on a role of high strategic importance to LEO Pharma.

The job will provide you with the opportunity to drive development of pricing strategies as well as strategic important projects related to pricing and the journey towards pricing excellence. The scope of the job is to strategically drive the Global Pricing deliverables in all the related projects along the project’s lifecycle, from early research through development phase, up to launch and life cycle management and LoE strategy development – and execution thereof.

LeoPharma

Your key areas of responsibility will be:

 • Development & analysis of pricing strategies
 • Providing strategic updates to relevant boards
LEO Pharma
PANDORA A/SManager, Global Business Development

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you want to be part of enabling future growth for Pandora? And would you like to deploy your skills in an exciting position with unique exposure to the strategic agenda in the world’s leading jewellery brand? Then this might be the job you are looking for.

We play an active role in driving business critical projects at all levels across markets and functions, and we develop and drive new growth opportunities, as well as support and track work streams in Pandora’s transformation program, Programme NOW.

As Manager in Global Business Development, you will be driving strategic projects and support senior management with critical tasks. The projects will provide you with high exposure to senior management and plenty of opportunities to engage with a wide range of senior stakeholders in Pandora globally across markets and functions.

PANDORA A/S
VejdirektoratetMedarbejdere til sikring af arbejdsvilkår hos leverandører i staten

Vejdirektoratet, København eller Skanderborg

Du bliver en del af en ny statslig enhed, der får ansvaret for kontrol af arbejdsklausuler indenfor bygge- og anlægsområdet, facility management-området under Transport- og Boligministeriet, samt Økonomistyrelsens rammeaftaler i statens indkøbsprogram.

 • Opstille metoder til indsamling af oplysninger om løn- og arbejdsforhold fra både statslige myndigheder, leverandører og eventuelle andre kilder, herunder prioritering af indsats i forhold til risiko og effekt
 • Udvikle processer for kontroller, herunder stikprøvekontroller, for overholdelse af kravene til løn- og arbejdsforhold hos statens leverandører
 • Gennemføre kontroller, f.eks. i form af besøg på byggepladser, samt efterfølgende beregne om lønnen svarer til niveauet i den relevante referenceoverenskomst
LindbergHRØkonomimedarbejder

LindbergHR søger på vegne af kunde i Aarhus

Større virksomhed som er særdeles anerkendt for at levere kvalitetsprodukter af meget høj kvalitet og præcision.

Du vil indgå i et større økonomiteam, hvor i sammen står for det daglige bogholderi for virksomhedens selskaber. Vi har stor fokus på løbende optimering og digitalisering af processer, der hvor det giver værdi.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

 • Bogføring/kontering af bilag
 • Registrering og betaling af fakturaer
 • Håndtering af større afstemninger med meget data, hvor du holder hovedet koldt og motiveres af, at få det til at stemme
Centrica Energy Trading A/S
Intraday Power Trader

Centrica Energy Trading A/S, Aalborg

Do you have what it takes to work in a fast-paced trading environment with ambitions to be the best?

We are recruiting for a Intraday Power Trader to join our team and help us to maximize the value of all opportunities in which Centrica Energy Trading can proprietary trade in the intraday markets. You will provide input to various teams to influence Centrica Energy Trading’s opportunities in various markets.

The team owns the full responsibility of all positions taken OTC and on all exchanges after the intraday market opens that is taken by its team members. The responsibility covers all aspects concerning the positions including any profit or loss due to internal or external issues or mistakes.

Centrica Energy Trading A/S
Forsyningstilsynet
Analytisk økonom til regulering af energimarkederne

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Vil du være med til at udvikle og overvåge markederne for el og gas i Norden og EU? Vil du gerne anvende din økonomiske faglighed på et område i hastig udvikling, og kan du lide at formidle resultaterne af dine analyser? Så søger Forsyningstilsynet lige nu en økonom til Center for transmission, engrosmarked, REMIT og internationale forhold (TERI).

Som økonom i Forsyningstilsynet får du mulighed for en bred indføring i reguleringen af energiområdet, som er et område i rivende udvikling med stor betydning for samfundet. Desuden vil du være med til at præge den grønne omstilling og skabe samfundsmæssig værdi.

Forsyningstilsynet
HumanTrust A/S
Controller

HumanTrust A/S søger for kunde

Er du kvalitetsbevidst, og leverer du controlling med forretningsudvikling for øje? Skaber du balance på kuglerammen, og kan du bistå ledelse og bestyrelse med fyldestgørende rapporteringspakker? Så bør du læse mere om denne stilling, da du får rig mulighed for at videreudvikle forretningsgange og udfordre arbejdsrutiner…

Virksomheden har specialiseret sig indenfor sin branche. Den er velkonsolideret og har en flot historie. Tiden er nu kommet til, at virksomhedens økonomiafdeling skal styrkes. Med særdeles stærke kompetencer inden for finans- og økonomifaget er du personen, der videreudvikler arbejdsgange, så virksomheden følger med udviklingen.

Som Controller får du følgende ansvarsområder:

 • Ansvarlig for alle bogføringsopgaver i egne selskaber, primært ejendomsselskaber
 • Finans-, debitor- og kreditorbogholder samt ajourføring af anlægskartotek
 • Månedsregnskab, moms og udarbejdelse af materiale til årsregnskab for egne selskaber
HumanTrust A/S
Lidl Danmark K/SJunior Accountant til varebogholderiet

Lidl Danmark K/S, Aarhus

Brænder du for at indgå i en regnskabsafdeling, hvor kommunikation både internt i virksomheden og med leverandører bliver en del af din hverdag?

Du bliver en del af et team på tre dygtige medarbejdere, som indgår i den samlede økonomiafdeling på over 70 medarbejdere. Vi arbejder meget selvstændigt og sætter pris på en uformel omgangstone i teamet. Herudover er åbenhed og faglig sparring en vigtig del af vores dynamiske hverdag, således vi sammen altid opnår de bedste resultater i vores team. Samtidig har du rig mulighed for at bringe dine kompetencer og viden i spil, da vi er forandringsparate og ønsker at gøre tingene så enkelt som muligt. Kort fortalt, så vægter vi vidensdeling og effektivisering meget højt.

Vi tilbyder

 • Mulighed for at præge jobbet, virksomheden og din egen faglige udvikling
 • En grundig oplæring, så du har de bedste forudsætninger for at lykkes i jobbet
Lidl Danmark K/S
Vordingborg KommuneController for Børn, Familie og Sundhed i Team Styring og Analyse

Vordingborg Kommune

Er du en stærk analytiker, og trives du med at belyse komplekse problemstillinger? Vil du være med til at sikre effektiv og transparent styring af økonomien i Vordingborg Kommune? Så har vi en spændende stilling til dig.

Som controller bliver du en del af Team Styring og Analyse i den centrale økonomistab, men du vil samtidig være tæt knyttet til det strategiske arbejde på fagområderne. Det specialiserede børneområde er udfordret af store udgifter til anbringelser og arbejder i disse år med at beregne endnu bedre prognoser og sikre tilstrækkelig forebyggelse. Sundhedsområdet er for alvor ved at konsolidere sig som ”det nære sundhedsvæsen”, og du vil have tæt samarbejde med chef og ledere om prioriteringen af midler til træning, rusmiddelbehandling, sundhedspleje og tandpleje.

Ecit Services A/S Junior Financial Controller søges til fremgangsrig transportvirksomhed

Ecit Services A/S søger for Tide Bus Danmark A/S i Odense

Vil du gerne arbejde i en driftsorienteret stilling med spændende og afvekslende opgaver, hvor du får masser af mulighed for at udvikle dine kompetencer i samarbejde med et kompetent regnskabsteam?

Du bliver en del af en velfungerende økonomiafdeling med 7 medarbejdere, og du får en dynamisk hverdag, hvor du arbejder som støttefunktion med support mod driften, samtidig med at du arbejder tæt sammen med selskabets Financial Controller omkring en række forskellige opgaver indenfor regnskab og controlling. Herudover arbejder du også arbejder med analyser og rapportering:

 • Controlling og afstemninger (resultatopgørelsen)
 • Regnskabsudarbejdelse af måneds- og årsregnskab
 • Omsætningsanalyse og øvrige nøgletal