De Forenede Ejendomsselskaber A/S
København Ø

Regnskabsmedarbejder

Er du kompetent og ansvarsbevidst, og har du lyst til at arbejde i et ejendomsselskab med egne ejendomme og udviklingsprojekter, så er du måske vores nye regnskabsmedarbejder.

Vi søger en struktureret og detaljeorienteret regnskabsmedarbejder med en sund kritisk indstilling og en god humoristisk sans til vores økonomiafdeling, hvor vi er tre medarbejdere. Vi gør en dyd ud af at gøre tingene ordentligt – at vi kan forklare og forstå alle poster i regnskaberne.

De Forenede Ejendomsselskaber er en koncern med en række virksomheder, hvoraf du vil få det fulde regnskabsmæssige ansvar for en portefølje af dem.

Du vil bl.a. få ansvaret for:

  • Bogføring for selskaberne – fra A til Z
  • Regnskabsafslutning til rapportering samt klargjort årsregnskab til revisor
  • Fakturahåndtering fra leverandører
  • Bogføring af løn, prioritetsgæld, renter, gebyrer, etc.
  • Kreditorbetalinger
  • Likviditetsberegninger
  • Momsregnskab
  • Afstemning af relevante konti

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra ejendomsbranchen, men det er ikke noget must.

Vi tilbyder et alsidigt job i en flad organisation, engagerede kolleger, smukke omgivelser, sundhedsforsikring med et sundhedstjek hvert andet år samt en god løn og en attraktiv ferieordning med i alt otte ugers faste ferie/fridage pr. år.

Har du lyst til at være vores nye kollega, så ansøg med CV via knappen ”Ansøg”. Har du spørgsmål til jobbet, svarer regnskabschef Rasmus Lambrecht Beckmann på tlf. 3929 5656.

Ansættelse 1. august eller snarest muligt. Vi holder løbende ansættelsessamtaler.


De Forenede Ejendomsselskaber er et solidt ejendomsselskab, som har beskæftiget sig med erhvervs- og boligejendomme i det storkøbenhavnsk område i mere end 35 år.

Vi er et team på ca. 60 medarbejdere og arbejder inden for indkøb, projektudvikling, udlejning, salg, byggeri og administration samt ejendomsdrift. Heraf arbejder ca. 35 medarbejdere på Danhostel Copenhagen City samt Aggersvold Gods.

Vi har kontor i Hellerup, tæt på såvel Hellerup som Svanemøllen Station, og vi arbejder i et uformelt miljø med god stemning.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.