38 jobannoncer matcher din søgning 38 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune

Administrativ medarbejder til midlertidig stilling i Børn & Kulturs sekretariat

Esbjerg

Du kommer til at arbejde med en palet af administrative opgaver, herunder den administrative del af anlægsprojekter på vores ejendomme, som bl.a. omfatter at udarbejde frigivelsessager til byrådet, skabe overblik over økonomi, udarbejde tidsplaner og kommunikation til brugerne af bygningen samt samarbejde med vores ejendomsafdeling.

Vi tilbyder:

  • Varierede og udfordrende opgaver
  • Et godt arbejdsmiljø præget af en ordentlig og uformel tone
  • Flextid og mulighed for hjemmearbejde
Blue Water Shipping A/S

Terminal Supervisor til vores Multiterminal i Esbjerg

Esbjerg

Har du et stort overblik, drive og gode færdigheder indenfor planlægning og koordinering? Har du mod på udfordringer som supervisor i en koordinerende rolle, hvor du både skal håndtere mange telefonopkald samt indgå i planlægninen af operationen?

Se video om Blue Water Shipping A/S som arbejdsplads

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er det dig vi mangler til vores Multiterminal, der opererer med lastning og losning af gods. Primært i form af Ro/Ro skibe. I Blue Water har vi udviklet solide færdigheder indenfor håndtering af gods på havnefronten, og vi søger netop nu en supervisor, der kan bidrage til, at vi fortsat servicerer vores kunder bedst muligt.

Blue Water Shipping A/S
Erhvervsakademi Sydvest

EASV søger undervisere til finansuddannelserne i Esbjerg og online

Erhvervsakademi SydVest har de senere år haft stigende optagelsestal på finansuddannelserne. Derfor har vi behov for undervisere til følgende uddannelser: Finansøkonom- og Finansbachelor både i Esbjerg og online.

Vi tilbyder:

  • En rummelig og foranderlig organisation, der arbejder efter en anerkendende organisationskultur og har et uformelt og udviklende miljø, som stiller krav til medarbejdernes lyst og evne til at arbejde i teams og tage medansvar i den daglige drift
  • Et spændende og udviklende job med mange menneskelige relationer
  • En arbejdsplads i konstant bevægelse med plads til kreativitet og engagement
Gem
Jyske Bank

Assisterende Rådgiver

Esbjerg

Vores kunder vil rigtig gerne lave forretninger med os, derfor har vi brug for dig til, i tæt samarbejde med Bankrådgiverne, at sikre de gode kundeoplevelser.

Opgaver kan være alt fra, hvidvask relaterede opgaver, pensionsopgaver, oprettelse af nye kundeopgaver, korrespondancer og meget mere. Kort sagt alt mellem himmel og jord.

Du får stor indflydelse på, hvordan samarbejdet til dine gode kolleger opbygges og udvikles.

Jyske Bank
Survitec I HeliPPE

Financial Controller – tag ansvar for vores økonomistyring

Esbjerg

Kunne du tænke dig at få ansvaret for regnskabet og økonomistyringen i en international virksomhed i rivende udvikling? Og vil du være en del af det nære miljø på et lille kontor, hvor tætte kolleger altid bakker hinanden op?

Så grib chancen for at blive en del af Survitec I HeliPPE. Her får du masser af udviklingsmuligheder og chancen for at agere finansiel ekspert for flere selskaber.

Survitec I HeliPPE
TotalEnergies Denmark

Senior Commercial Advisor – Combine your Commercial Experience with Strategic Stakeholder Management

Esbjerg

You will as part of the Commercial Team be responsible for the daily contract management ensuring that TotalEnergies DK (TEPDK) and the Danish Underground Consortium (DUC) achieve the best possible outcomes in their commercial agreements, while building strong relationships with internal and external stakeholders.

We offer a hybrid working program (allowing for family life flexibility) and career development training.

TotalEnergies Denmark
Valsemøllen A/S

Finance Controller

Esbjerg

Kunne du tænke dig at arbejde i en spændende fødevarevirksomhed og blive en del af et dynamisk team med høje ambitioner?

Du er med til at sikre, at strategiske tiltag omsættes og synliggøres i den økonomiske rapportering.

Du skal blandt andet arbejde med

  • Udarbejdelse af månedsregnskab og årsregnskab
  • Afstemning og analyser

Vi tilbyder en spændende og lærerig stilling i en stor virksomhed i vækst.

Valsemøllen A/S
Energistyrelsen

Jurist med interesse for den grønne omstilling

Esbjerg

Se video om Energistyrelsen som arbejdspladsEr du jurist, og har du drømme om en meningsfuld hverdag på en arbejdsplads, der arbejder for den grønne omstilling? Og ønsker du samtidig et job, hvor du ser effekten af dit arbejde i den nærmeste fremtid?

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt og vil bl.a. inkludere at:

  • Supportere teknikerne og indgå i opbygningen af driften
  • Medvirke til løsningen af teknisk tunge og juridisk komplekse problemstillinger
  • Medvirke til at udvikle kvoteordningen
Energistyrelsen
Administrationsselskabet AUNBØL A/S

Ejendomsadministrator

Esbjerg

Vi søger en ejendomsadministrator, som skal indgå i et velfungerende team af dygtige og kompetente medarbejdere, og som selvstændigt skal varetage en administrationsportefølje bestående af andelsboligforeninger, ejerforeninger samt udlejningsejendomme.

Dine opgaver er mangeartede og alsidige, men med følgende hovedopgaver:

  • Bogholderi – regnskab og bogføring
  • Huslejeopkrævning samt restancestyring
  • Lejereguleringer og varslingsskrivelser
  • Betalinger
  • Forbrugsregnskaber
Administrationsselskabet AUNBØL A/S
Blue Water Shipping A/S

Operational Excellence Specialist

Esbjerg, Greve, Aalborg Ø, Aarhus N, Odense SØ

Se video om Blue Water Shipping A/S som arbejdsplads

Are you ready to make a difference, be part of process transformation and make a long lasting impact in the world of logistics?

As Operational Excellence Specialist, you will play a key role in enhancing organizational efficiency, effectiveness, and competitiveness through performance management, KPI management, and process optimization initiatives.

We work very closely with the business and the organisation in everything we do and we are looking for another team member to help us in our journey.

Blue Water Shipping A/S
PwC
Gem
PwC

Bogholder – bring din viden i spil i arbejdet med både mindre og mellemstore kunder

Esbjerg

Kunne du tænke dig at bringe din viden om bogholderi i spil på en ny måde? Som bogholder hos PwC i Esbjerg kommer du til at arbejde med alle de klassiske discipliner inden for bogholderi og løn og samtidig agere sparringspartner både internt i forhold til vores revisorer og eksternt ude hos kunderne.

I jobbet vil du få indsigt i, hvordan et digitalt bogholderi fungerer, og vi supplerer den praktiske dagligdag med både interne og eksterne kurser, så du får de bedste forudsætninger for at servicere kunder og udvikle dig i jobbet.

PwC
Energy Cluster Denmark

Project Controller

Fredericia eller Esbjerg

Er kombinationen af grøn omstilling, økonomi og administration lige dig? Og har du lyst til at understøtte udviklingen af nye klimavenlige løsninger sammen med virksomheder, forskere og andre medlemmer af Danmarks energiklynge?

Vi ønsker os en ny kollega, der er vild med struktur, koordinering mellem forskellige projektpartnere, og som bliver glad af at hjælpe andre med at komme hurtigere mod mål i de innovationsprojekter, som er energiklyngens kerneopgave.

– Mette Straarup Jespersen, CFO, Energy Cluster Denmark
A/S J.Lauritzen's Eftf.

Er du i tvivl om, hvad du skal efter din gymnasiale uddannelse eller dit sabbatår?

Esbjerg

Er du i tvivl om, hvad du skal efter din gymnasiale uddannelse eller dit sabbatår? Så kom ned og brug noget tid med os hos Lauritzen, og se hvad man laver som speditørelev!

Du får muligheden for at blive en knivskarp speditør/disponent, for vi vil oplære dig godt, og du vil ikke sidde i baggrunden og tage dig af de trælse små opgaver. Nej du vil tidligt i din uddannelse komme direkte med ind i den fedeste del af at være speditør, hvor du kommer til at disponere og planlægge transporter sammen med dit kommende team

A/S J.Lauritzen's Eftf.
Esbjerg Kommune

Brænder du for økonomistyring, økonomisk analyse og ledelse?

Esbjerg

Chefkonsulent med teamlederfunktion søges til Sekretariatet i Børn & Kultur, Esbjerg Kommune.

Som chefkonsulent/teamleder for økonomifunktionen i sekretariatet får du dagligt ledelsesansvar for 6 medarbejdere, som løser en bred palet af økonomiopgaver. Opgaverne spænder fra administration af puljer til økonomiske analyser, økonomiopfølgning, ledelsesinformation, arbejdet omkring budget og regnskab samt meget mere.

Vi tilbyder et alsidigt job, hvor ikke mange dage ligner hinanden, og hvor engagerede medarbejdere arbejder i et spændende fagligt miljø. Vi sikrer naturligvis gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Fjord Foods

Bogholder – styr tallene i et hus, der handler med rå kvalitet

Esbjerg

Vil du være en del af en import- og eksportvirksomhed, der skaffer alt det bedste fra havet? Og vil du kaste nettet bredt i bogholderiets bølger og arbejde med alt fra gager og løn til dokumentstyring?

Du får en god blanding af administration og økonomistyring – så det skal du selvfølgelig kunne lide. Og er du glad for gode råvarer og mad, så er du landet det helt rigtige sted, for den forkærlighed deler vi

fortæller medejer Frederik Obelitz
Fjord Foods
Gem
Jyske Bank

Erhvervspartner til Jyske Bank Sydvestjylland

Esbjerg

Vi har en klar strategi om at øge vores markedsposition, og din rolle bliver at bidrage til dette ved at arbejde med en eksisterende portefølje af store og mellemstore erhvervskunder samt at udvide porteføljen med nye kunder.

Ledelsesstilen er uformel med åbenhed og frihed under ansvar, hvor du sammen med dine kolleger får medindflydelse på målsætningerne i afdelingen - nu og i fremtiden.

Jyske Bank
Selectors ApS søger for ZPD A/S
Gem
Selectors ApS

Indkøbs- og logistikkoordinator

Esbjerg

I et tæt samarbejde med Operations & Procurement Manager vil din hverdag indeholde mange spændende opgaver, hvor du får det operationelle ansvar for at forhandle aftaler på en række væsentlige forbrugsvarer og sikre, at de altid er på lager.

Du får et kompetent team omkring dig og har i hverdagen tæt dialog med både salg, produktion, kvalitet og kunder. Udover indkøbsopgaverne, skal du også sikre logistikken omkring alle forsendelser til kunderne, som er globalt placeret. Varerne afsendes ofte i hele containere, men der kan også være leverancer, som er i mindre form.

Skattestyrelsen

Momsmedarbejder til spændende kontrolopgaver vedrørende moms

Esbjerg

Har du en baggrund inden for moms, skat, regnskab eller revision og kunne du tænke dig varierende arbejdsopgaver hvor nøgleordene er moms, kontrol og sagsbehandling på et højt niveau? Så skal du måske være vores nye kollega i afdelingen Små og -mellemstore selskaber i Skattestyrelsen i Esbjerg.

Dine opgaver hos os vil primært blive kontrol af den moms, som selskaberne indberetter til Skattestyrelsen.Du får mulighed for selvstændigt at arbejde med egne sager, men vil også skulle løse opgaver i samarbejde med kollegaer i enheden, og med andre kollegaer i organisationen.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Skattemedarbejder til spændende kontrolopgaver vedrørende selskabsskat og hovedaktionærer

Esbjerg

Har du en baggrund inden for skat, regnskab eller revision og kunne du tænke dig varierende arbejdsopgaver hvor nøgleordene er skat, kontrol og sagsbehandling på et højt niveau? Så skal du måske være vores nye kollega i afdelingen Små og mellemstore selskaber i Skattestyrelsen i Esbjerg.

Dine opgaver hos os vil primært blive kontrol og sagsbehandling indenfor udvalgte områder:

  • Kontrol af hovedaktionærer og deres selskaber på skatteområdet. Her er du med til at sikre, at flest mulige hovedaktionærer og deres selskaber efterlever gældende skatte-og afgiftsregler
  • Kontrol af personaktionærbeskatning ved ophør
Skattestyrelsen
TotalEnergies Denmark

Senior Economist: Empowering Change in the Energy Sector

Esbjerg

Are you ready to make a meaningful impact in the dynamic world of energy?

Are you passionate about unraveling complex challenges and driving positive change? Do you thrive in collaborative, diverse environments?

This is an exciting opportunity to join a diverse and dynamic team of experts who are committed to excellence and innovation!

TotalEnergies Denmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV