Blue Water Shipping logo
Blue Water Shipping Employer talking Blue Water Shipping Employer talking

Danmarks mest alsidige logistikvirksomhed

Blue Water Shipping

w-100
Esbjerg

Terminal Supervisor til vores Multiterminal i Esbjerg

Har du et stort overblik, drive og gode færdigheder indenfor planlægning og koordinering? Har du mod på udfordringer som supervisor i en koordinerende rolle, hvor du både skal håndtere mange telefonopkald samt indgå i planlægninen af operationen?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er det dig vi mangler til vores Multiterminal, der opererer med lastning og losning af gods. Primært i form af Ro/Ro skibe. I Blue Water har vi udviklet solide færdigheder indenfor håndtering af gods på havnefronten, og vi søger netop nu en supervisor, der kan bidrage til, at vi fortsat servicerer vores kunder bedst muligt.

Kort om jobbet

Som Terminal Supervisor vil du varetage en bred vifte af opgaver relateret til administration og planlægning af praktiske opgaver. Du vil derudover få en nøglerolle i forhold til at håndtere de mange opkald vi dagligt får fra kunder og chauffører på Multiterminalen. Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Kundekontakt omkring planlægning og afvikling af arbejdsopgaver på Multiterminalen og RO-RO operationer
  • Praktisk håndtering af alt administration til hvert skibsanløb
  • Løbende kontrol af opdateringer i arbejdsrelaterede IT-systemer såsom lister for losse-/ og lasteopgaver
  • Gennemgå statusrapporter
  • Sørge for opfølgning af timeregistrering af havnearbejdere o.lign. vedrørende en last-/losseoperation

Er du vores nye kollega?

Vi søger en kollega, der ikke nødvendigvis har erfaring med terminale drift, men mere har navigeret i en koordinerende administrativ og koordinerende rolle:

  • Erfaring med administrationsopgaver, gerne inde for Ro/Ro, herunder håndtering af mange telefonopkald
  • Evner at holde hovedet køligt i pressede situationer
  • Lyst og evnen til at få alle deltaljer med i opgaverne
  • Operationel erfaring, gerne med håndtering af ro/ro gods, svær gods transport, vind industrien eller lign. evt. fra havneaktivitet, byggebranchen eller produktionsvirksomhed
  • Gode kommunikative og skriftlige færdigheder på dansk og engelsk
  • Flair og interesse for IT, herunder Office365
  • Har kørekort til bil

Vi tilbyder

Hos Blue Water har vi et uhøjtideligt miljø, hvor der er højt til loftet. Vi vil være en god arbejdsplads, og derfor fokuserer vi på din udvikling og trivsel. Vi tilbyder:

  • Ansættelse i en uformel virksomhedskultur, som vi er stolte af og værner om
  • Ansvar og udfordringer
  • Et stærkt fællesskab, hvor teamsamarbejde er i fokus
  • En spændende hverdag med forskellige opgaver. Hvor det til tider går stærkt.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller mangler yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte Jesper Bach Pedersen tlf. +45 5336 5233.

Ansøgningsfrist: 24-05-2024

Kan du se dig selv i en unik logistikvirksomhed i rivende udvikling, der støtter FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling?

Blue Waters hovedkontor ligger på Esbjerg havn med udskibningsmuligheder til store dele af verden og direkte adgang til Nordsøen.

Vi arbejder med alle transportløsninger inden for sø, luft, vej og bane, og vi har 60 kontorer i 30 af verdens lande. Og så er vi en familieejet virksomhed med entreprenørånd.

5 af 5 stjerner

130 Evalueringer

Portræt af Søren Nørgaard Thomsen, CEO Blue Water Shipping
Quote ikon

Service og kvalitet er vores kerneværdier og solide fundament. Det er vores grundlæggende DNA, som vi aldrig går på kompromis med. Det er grundlaget for vores succes.

fortæller Søren Nørgaard Thomsen, CEO Blue Water Shipping.

Se vores værdier her

We play as a team and we play to win

Vores succes bunder i, at vi ved, at vi kun lykkes sammen som et samlet hold. Vi bygger vejen, mens vi går på den, og vi udvikler den enkelte medarbejders kompetencer for at opfylde vores strategiske mål og kundens individuelle behov.

Vi har altid fokus på løbende udvikling i vores BWS Academy, og masser af muligheder for at benytte dig af vores mange karrieremuligheder både nationalt og globalt.

30

lande

+60

kontorer

+1.600

medarbejdere