13 jobannoncer matcher din søgning 13 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sikkerhedsstyrelsen

Engageret kundesupporter

Esbjerg

I Sikkerhedsstyrelsen bidrager vi til at skabe gode rammevilkår, så virksomheder og borgere kan træffe sikre og ansvarlige valg. Vores kerne opgaver er markedsovervågning, tilsyn og godkendelser med fokus på regelefterlevelse på mere end 80 forskellige fagområder.

Du kan nu blive en del af vores Kundesupport-team, som hører til afdelingen Kunder og kommunikation. Vi er fem kundesupportkollegaer, og vi søger nu en engageret teamplayer.

Syd- og Sønderjyllands Politi

Administrativ medarbejder til anklagemyndighedens administrative team

Esbjerg

Anklagemyndighedens administrative enhed, ANAT, er en central enhed i anklagemyndigheden, som løser diverse opgaver fra straffesagen modtages fra politiet til den afsluttes med dom - i et tæt samarbejder med bl.a. jurister og efterforskere.

Jobbets indhold er bl.a.

  • Almindelig sagsbehandling herunder journalisering, attester, kopiering, scanning, sagskomplekser m.v.
  • Styring af fængslinger/anholdelser, arrestanttransport, arrestantlister og skriftlige fristforlængelser.
  • Behandling af retslister i forbindelse med planlægningen af mødende anklagere i samarbejde med retterne.
Syd- og Sønderjyllands Politi

Tjenesteplanlægger

Esbjerg

Motiveres du af at have travlt, og aldrig vide hvad dagen bringer, kan du arbejde selvstændigt – også når det går stærkt, så er denne stilling måske noget for dig.

Som tjenesteplanlægger i Syd- og Sønderjyllands Politi vil du komme til at arbejde med en bred opgaveportefølje inden for tjenesteplanlægning og andre HR-administrative opgaver. Du skal vejlede og understøtte medarbejdere og ledere i forhold til den bedste tjenesteplanlægning. Du får et nært samarbejde med både ledere og medarbejdere på tværs af hele organisationen.

Gem
Estate

Serviceminded sagsbehandler til Estate Robin Thybo - Esbjerg

Esbjerg

Du har sikkert lagt mærke til Estate Robin Thybos nye og indbydende lokaler, når du kører ind mod torvet i Esbjerg. Det er her, vi har en plads til dig, hvis du er klar til at blive en del af et veletableret ejendomsmæglerfirma med 27 års erfaring i branchen.

Vi søger en engageret sagsbehandler til efterbehandling, som kan bistå vores dygtige ejendomsmæglerteam med at håndtere bolighandler på en effektiv og professionel måde.

Estate
Altrad Services A/S

Planner

Esbjerg

Do you seek the advantage of filling a pivotal role?

The Planner is responsible for meticulously planning and scheduling all fabric maintenance activities in alignment with client requirements and contract specifications.

You will serve as a primary point of contact for client inquiries, concerns, and requests, proactively addressing issues and fostering a collaborative working relationship.

AQUA-TEKNIK A/S

Projektkoordinator søges

Esbjerg

Vi søger en dygtig projektkoordinator til at assistere i en alsidig stilling inden for vandbehandlingsprojekter - store som små - indland som udland.

Vi kan tilbyde en spændende stilling i et internationalt miljø, hvor du vil blive en del afvores øvrige projektteam, der har ansvaret for udvalgte projekter og entrepriser. En ambitiøs og travl arbejdsplads med en uformel omgangstone og højt til loftet.

Esbjerg Kommune

Administrativ medarbejder til midlertidig stilling i Børn & Kulturs sekretariat

Esbjerg

Du kommer til at arbejde med en palet af administrative opgaver, herunder den administrative del af anlægsprojekter på vores ejendomme, som bl.a. omfatter at udarbejde frigivelsessager til byrådet, skabe overblik over økonomi, udarbejde tidsplaner og kommunikation til brugerne af bygningen samt samarbejde med vores ejendomsafdeling.

Vi tilbyder:

  • Varierede og udfordrende opgaver
  • Et godt arbejdsmiljø præget af en ordentlig og uformel tone
  • Flextid og mulighed for hjemmearbejde
Blue Water Shipping A/S

Terminal Supervisor til vores Multiterminal i Esbjerg

Esbjerg

Har du et stort overblik, drive og gode færdigheder indenfor planlægning og koordinering? Har du mod på udfordringer som supervisor i en koordinerende rolle, hvor du både skal håndtere mange telefonopkald samt indgå i planlægninen af operationen?

Se video om Blue Water Shipping A/S som arbejdsplads

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er det dig vi mangler til vores Multiterminal, der opererer med lastning og losning af gods. Primært i form af Ro/Ro skibe. I Blue Water har vi udviklet solide færdigheder indenfor håndtering af gods på havnefronten, og vi søger netop nu en supervisor, der kan bidrage til, at vi fortsat servicerer vores kunder bedst muligt.

Blue Water Shipping A/S
Gem
Jyske Bank

Assisterende Rådgiver

Esbjerg

Vores kunder vil rigtig gerne lave forretninger med os, derfor har vi brug for dig til, i tæt samarbejde med Bankrådgiverne, at sikre de gode kundeoplevelser.

Opgaver kan være alt fra, hvidvask relaterede opgaver, pensionsopgaver, oprettelse af nye kundeopgaver, korrespondancer og meget mere. Kort sagt alt mellem himmel og jord.

Du får stor indflydelse på, hvordan samarbejdet til dine gode kolleger opbygges og udvikles.

Jyske Bank
Administrationsselskabet AUNBØL A/S

Ejendomsadministrator

Esbjerg

Vi søger en ejendomsadministrator, som skal indgå i et velfungerende team af dygtige og kompetente medarbejdere, og som selvstændigt skal varetage en administrationsportefølje bestående af andelsboligforeninger, ejerforeninger samt udlejningsejendomme.

Dine opgaver er mangeartede og alsidige, men med følgende hovedopgaver:

  • Bogholderi – regnskab og bogføring
  • Huslejeopkrævning samt restancestyring
  • Lejereguleringer og varslingsskrivelser
  • Betalinger
  • Forbrugsregnskaber
Administrationsselskabet AUNBØL A/S
Energy Cluster Denmark

Project Controller

Fredericia eller Esbjerg

Er kombinationen af grøn omstilling, økonomi og administration lige dig? Og har du lyst til at understøtte udviklingen af nye klimavenlige løsninger sammen med virksomheder, forskere og andre medlemmer af Danmarks energiklynge?

Vi ønsker os en ny kollega, der er vild med struktur, koordinering mellem forskellige projektpartnere, og som bliver glad af at hjælpe andre med at komme hurtigere mod mål i de innovationsprojekter, som er energiklyngens kerneopgave.

– Mette Straarup Jespersen, CFO, Energy Cluster Denmark
Gem
VikTeam

Udbuds- og kvalitetsansvarlig tovholder på vikarudbud i Danmark og Norge

Esbjerg

Du vil blive ansvarlig for planlægning og styring af udbudsarbejdsgruppen, og du sikrer, at vi kommer i mål med tilbudsskrivning. Derudover vil du også blive kontraktansvarlig, skabe struktur og overblik på kundekontrakter, sikre indeksering, herunder overensstemmelse mellem prisaftaler på kunderne og vilkår i kontrakterne.

Teamet arbejder tæt sammen og sikrer, at vores samarbejdspartnere får det mest kompetente sundhedspersonale samt det personale, de har behov for. Du bliver en del af et stærkt team, der alle brænder for faget, og hvor nærvær og fællesskab er kodeordet.

VikTeam
Retten i Esbjerg
Gem

Retssekretær til et barselsvikariat

Esbjerg

Ønsker du at arbejde selvstændigt i et velfungerende team på en attraktiv arbejdsplads, så er det måske dig, vi leder efter.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV