Administrationsselskabet AUNBØL A/S
Esbjerg

Ejendomsadministrator

Administrationsselskabet AUNBØL søger en ejendomsadministrator, som skal indgå i et velfungerende team af dygtige og kompetente medarbejdere, og som selvstændigt skal varetage en administrationsportefølje bestående af andelsboligforeninger, ejerforeninger samt udlejningsejendomme.

Jobbet:

Dine opgaver er mangeartede og alsidige, men med følgende hovedopgaver:

  • Bogholderi – regnskab og bogføring
  • Huslejeopkrævning samt restancestyring
  • Lejereguleringer og varslingsskrivelser
  • Betalinger
  • Forbrugsregnskaber
  • Selvstændig forberedelse og gennemførelse af generalforsamlinger, herunder regnskabs- og budgetmøder med bestyrelsen
  • Besvarelse af daglige henvendelser
  • Løbende kontakt til banker, kreditforeninger, revisorer, forsikring, offentlig myndighed m.m.

Som ejendomsadministrator er du indstillet på i perioder at yde en ekstra indsats, da jobbet kræver en fleksibel indstilling til opgaver og arbejdstid samt deltagelse i møder og generalforsamlinger udenfor normal arbejdstid.

Kvalifikationer:

Du har erfaring med bogholderi samt dokumenthåndtering.

Du er velformuleret i skrift og tale samt rutineret edb-bruger og med kendskab til Office-pakken og har kørekort og bil.

Det falder dig naturligt at være serviceminded, samtidig med at du har travlt. Du formår at tale med mennesker på alle niveauer og ser det som dit ansvar altid at levere et korrekt stykke arbejde, som du kan være stolt af. Vi har derfor en forventning om, at du er fagligt dygtig, ansvarsbevidst, struktureret, nøjagtig og detaljeorienteret. Du skal være i stand til at prioritere dine arbejdsopgaver, og samtidig have en positiv indstilling til nye udfordringer og gerne bidrage til virksomhedens udvikling.

Herudover er det vigtigt at du er en person med gode menneskelige egenskaber såsom glad, smilende, positiv og ikke mindst kollegial så vi i fællesskab kan skabe god stemning og arbejdsglæde i hverdagen.

Vi tilbyder:

Ansættelse i en virksomhed, der er i en stabil udvikling. Vi tilbyder en dynamisk og alsidig arbejdsdag, hvor ikke 2 dage er ens. Vi har travlt, men der hersker altid en positiv og uformel stemning.

Arbejdstiden vil som udgangspunkt være 37 timer, men med stor mulighed for at flekse efter behov og med 1 ugentlig hjemmearbejdsdag.

Tiltrædelse: Snarest.

Ansøgningsfrist: 15. maj 2024.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at sende dem direkte til souschef Jesper Aunbøl på ja@aunboel.dk.

Mail din ansøgning og cv til ja@aunboel.dk eller send din ansøgning til:

Administrationsselskabet AUNBØL A/S
Att: Jesper Aunbøl
Tordenskjoldsgade 2
6700 Esbjerg
Mrk. Ansøgning