Survitec I HeliPPE
Esbjerg

Financial Controller – tag ansvar for vores økonomistyring

Kunne du tænke dig at få ansvaret for regnskabet og økonomistyringen i en international virksomhed i rivende udvikling? Og vil du være en del af det nære miljø på et lille kontor, hvor tætte kolleger altid bakker hinanden op?

Så grib chancen for at blive en del af Survitec I HeliPPE. Her får du masser af udviklingsmuligheder og chancen for at agere finansiel ekspert for flere selskaber.

Vi er ved at opbygge et fundament, der gør vores virksomhed mere skalerbar. Og det får du mulighed for at spille en vigtig rolle i.

- Mads Enemark Nørgreen, CEO

Vi skaber sikkerhed, når havet er arbejdspladsen

Survitec I HeliPPE støtter hver eneste dag op om offshore-medarbejderes sikkerhed over hele verden, når vi udlejer sikkerhedsudstyr på kort og lang sigt. Når du slutter dig til os på kontoret i Esbjerg, bliver du derfor en del af et internationalt miljø og et stærkt team bestående af 15 gode kolleger i Danmark foruden kollegerne i resten af verden.

Du bliver samtidig en del af vores ledelsesteam, og du vil særligt arbejde sammen med finansteamet i Norge, hvor gode kolleger står klar med sparring.

Sæt retningen for vores økonomi

Som vores Financial Controller er det dig, der har det finansielle ansvar for vores forretning. Du har også ansvaret for regnskabet og økonomien i de selskaber, der rapporterer til os – i alt får du ansvaret for 4 selskaber.

Det betyder, at du kan se frem til en hverdag, hvor du håndhæver vores økonomipolitikker, ligesom du er med til at udvikle og implementere en plan for at sikre økonomistyring og kontrol af vores forretningsenhed. Du bliver en vigtig sparringspartner for det lokale ledelsesteam, og samtidig er det vigtigt, at du ikke er bange for at dykke ned i detaljer, når det kræves.

Helt konkret skal du:

  • føre regnskab og tage ansvar for regnskab og bogholderi, intern kontrol, budgettering og forecasting
  • rådgive omkring økonomiske spørgsmål, og hvordan vi lever op til vores politikker på området
  • analysere data for at finde måder at forbedre økonomien i vores forretning
  • lave procesoptimering
  • samarbejde med ledelsen for at løse økonomiske problemstillinger
  • lave rapporter til ledelsen og præsentere resultater og intern rapportering til Survitec
  • samarbejde med revisor og andre interessenter og kommunikere om økonomiske beslutninger
  • oversætte forretningsmål til klart definerede forretningscases, omkostninger og tidsplaner.

Du har et solidt finansielt fundament

Du kan lide at dykke ned i data og forstår, hvordan man strategisk anvender forretningsviden til at fremme økonomiske mål. Du har en struktureret tilgang til din opgaveløsning og en interesse i at forstå forretningen.

Samtidig evner du at navigere i komplekse organisatoriske dynamikker og kan prioritere opgaver i overensstemmelse med vores mål.

Endelig forestiller vi os, at du:

  • har en økonomisk baggrund, fx en cand.merc., cand.oecon. eller lignende
  • har solid erfaring inden for økonomi og regnskab og gerne med controlling
  • har erfaring med at overholde deadlines
  • har erfaring med at navigere i en international matrixorganisation
  • er god til Excel
  • taler og skriver dansk og engelsk flydende.

Bliv en del af et socialt fællesskab

På kontoret i Danmark deler vi et særligt fællesskab. Ud over vores vækst går dine nye kolleger op i at have det rart sammen. Fx har vi et medarbejderrum, hvor man både kan spille bordfodbold, dart og FIFA og nyde en fredagsøl eller -sodavand.

Du får meget engagerede kolleger både lokalt, men også på tværs af koncernen. Og så mærker du hurtigt, at vi har det godt sammen, og at vi som virksomhed går op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

- Mads.

Skal du med på vækstrejsen?

Tøv ikke med at uploade din ansøgning, dit CV og relevante dokumenter via knappen ”Ansøg”. Vi er opsatte på at besætte stillingen hurtigst muligt, og vi vil derfor afholde samtaler løbende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CEO Mads Enemark Nørgreen på men@helippe.com eller +45 9339 2933.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.