224 job matcher din søgning 224 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 224 resultater.
Blue Water Shipping A/S
Unik uddannelse med plads til ambitioner

Blue Water Shipping A/S, København, Esbjerg, Billund, Aarhus, Herning, Padborg, Odense, Hirtshals, Sønderborg, Aalborg, Taulov og Frederikshavn

Blue Water Shipping A/S

Vores speditør-/shippinguddannelse er skræddersyet til at give dig den bedst mulige start på din karriere. Du vil blive udlært i b.la.:

 • Logistik og supply chain management
 • Transport og transportjura
 • Service og warehouse management

Der er gode muligheder for at fortsætte din karriere hos Blue Water Shipping, efter du har afsluttet din uddannelse. Hvad end du fortsætter hos Blue Water Shipping efter endt uddannelse, eller du søger noget helt andet, vil du føle dig godt klædt på til dit fremtidige arbejdsliv.

Blue Water Shipping A/S
YouSeeSalgskonsulent

YouSee, Esbjerg

Vil du have en hverdag med masser af afveksling, kontakt til mange mennesker og klare mål at gå efter? Kan du nikke ja, har du det rigtige fundament for at bliver salgskonsulent i YouSees butik i Esbjerg. Vi er et stærkt team med en god holdånd og fælles vilje til at skabe succes.

Dit fokus er at sælge de mange spændende produkter i YouSees butikker. Det gælder alle former for kommunikationsløsninger som fx telefoni, tv og bredbånd. Du skal lytte til kundernes ønsker og rådgive dem, så de får lige netop det produkt med hjem, der er det rigtige for dem.

Samtidig skal du selvfølgelig have ørerne åbne for, om den enkelte kunde har andre behov, som du kan løse med salg af et andet produkt. På den måde skaber du glade kunder, der kommer igen for at få netop din vejledning.

BankNordik
Finanselever

BankNordik

BankNordik er en færøsk bank i Danmark og en stærk bank i vækst, som giver dig gode karrieremuligheder.

Som finanselev i BankNordik får du en solid finansuddannelse, som udvikler dig både fagligt og personligt. Vi har filialer i Danmark, Grønland og på Færøerne, og lige nu søger vi finanselever til vores filialer rundt om i Danmark.

Hos BankNordik får du en anerkendt, toårig uddannelse i en varieret hverdag. Du får mulighed for at prøve kræfter i forskellige områder af banken, og du lærer bl.a. at rådgive vores kunder om bolig, pension, forsikring og investering. Det er vigtigt for os, at du får mulighed for at udvikle dig selvstændigt i jobbet, så du opnår tæt kundekontakt og opbygger et godt netværk. Uddannelsens kombination af teori og praksis i form af skoleophold og praktiske opgaver i vores filialer giver dig et godt grundlag for en fremtidig karriere som rådgiver i BankNordik.

Lidl Danmark K/S
Souschef - Esbjerg

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
Øjenklinikken Møller & Knutzen I/SKlinikassistent, 29.6 timer

Øjenklinikken Møller & Knutzen I/S, Esbjerg

Vi er en øjenklinik i stadig udvikling og søger derfor en ny klinikassistent. Aktuelt har vi 7 ansatte; 4 optikere, 2 klinikassistenter samt en ung mand der varetager sekretæropgaver.
Klinikken har et stort patientflow og stor kirurgisk aktivitet, specielt mange operationer for grå stær.

Arbejdsopgaverne til stillingen omfatter hjælp i forbindelse med operationer for grå stær og mindre operationer i øjenomgivelserne, herunder klargøring af patienten før operation, hjælp under operationen og efterfølgende rengøring af instrumenter og sterilisation samt bestilling af varer.

Endvidere skrankeopgaver som tidsbestilling og udførelse af diverse undersøgelser før patienten møder øjenlægen.

AQUA-TEKNIK A/S
Controller

AQUA-TEKNIK A/S, Esbjerg

Kunne du tænke dig et alsidigt arbejde i et økonomi team i en virksomhed, hvor vi arbejder med spændende vandbehandlingsprojekter? Vi arbejder med nogle af Skandinaviens flotteste og største svømmefaciliteter og zoologiske haver.

Vi kan tilbyde en alsidig stilling med mange forskellige økonomifunktioner. Du vil indgå i vores økonomi team og få et tæt samarbejde med vores projektafdeling samt direktionen.

Som controller hos Aqua-Teknik vil du få forskellige ansvarsområder, som du selvstændigt styrer, samtidig med, at du tager del i virksomhedens generelle økonomifunktioner.

AQUA-TEKNIK A/S
Boligforeningen UngdomsboØkonomielev

Boligforeningen Ungdomsbo, Esbjerg

– med mod på en spændende og afvekslende uddannelse i den almene boligsektor

Vi tilbyder et uddannelsesforløb i en attraktiv og udfordrende stilling i en dynamisk og moderne organisation inden for den almene boligsektor. Du vil primært komme til at arbejde med økonomi omhandlende almene boliger.

Ansvarsområder:

 • Bogholderiopgaver, herunder bogføring, afstemninger m.v.
 • Budgetter og regnskaber for boligafdelinger samt administrerende selskaber.
 • Forbrugsregnskaber.
Esbjerg Kommune
Økonomikonsulent med fokus på analyser og ledelsesinformation til Sekretatiatet i Borger & Arbejdsmarked

Esbjerg Kommune

Vil du være med til at løfte en vigtig samfundsopgave inden for de store velfærdsområder? Kan du se bag tallene og forholde dig analytisk og kritisk i forbindelse med udarbejdelse af økonomiske analyser?

Vi søger en erfaren og selvstændig økonomikonsulent, som brænder for at bidrage til gode ledelsesbeslutninger baseret på god ledelsesinformation og økonomisk styring. Vi ønsker en ambitiøs person, som har mod på at tage ansvar for opgaveløsningen og bidrage til både udvikling og drift af en forvaltning med fokus på de store velfærdsområder; det specialiserede børne- og voksenområde, Jobcenter og Borgerservice.

Som økonomikonsulent får du en bred opgaveportefølje med fokus på fortsat udvikling af økonomistyringen og identificering af økonomiske potentialer, så vi sammen kan skabe mest mulig velfærd for pengene.

POWER A/S
Salgsleder

POWER A/S, Esbjerg

Vil du prøve kræfter med rollen som leder i fremtidens varehus? Hos POWER i Esbjerg bliver du klædt grundigt på til at lede dine sælgere og tænke strategisk i salget af dine varer.

Jobindex A/S

Vi har 4 produktkategorier: hvidevarer, mobil, computer og TV, og som salgsleder får du ansvaret for salget af alle de varer, der hører til din kategori. Til din rådighed har du rutinerede sælgere, der er klar på at vejlede og give kunderne en service over al forventning.

Din primære opgave er at sørge for, at dine medarbejdere er motiverede og klar til dagens salg. Du lægger salgsbudgetter for hver sælger og laver løbende salgsopfølgning på deres resultater. Størstedelen af din tid tilbringer du ude på butiksgulvet, hvorfra du kan vejlede dine medarbejdere og hjælpe til med serviceringen af kunder. På den måde er du altid i kontakt med, hvad der sker i butikken.

POWER A/S
GML-HR Retail
Butikschef

GML-HR Retail, Esbjerg

Vi søger en friluftsekspert og -entusiast som Butikschef til Spejder Sport i Esbjerg.

Spejder Sports vision er, at medarbejderne skal være branchens bedste. Som Butikschef i Spejder Sport er din vigtigste opgave derfor at sikre, at hver kunde oplever en kompetent og troværdig betjening uanset hvilken aktivitet, der købes ind til.

Dine primære opgaver vil være:

 • Daglig ledelse i butikken
 • Kundevejledning
 • Sætte dig ind i produkterne, så du kender disse til fingerspidserne.
GML-HR Retail
ToldstyrelsenKontorelever

Toldstyrelsen, Køge, Hirtshals, Nordhavn, Kastrup, Billund, Middelfart, Aalborg, Tranbjerg J, Esbjerg, Padborg eller Aarhus

Som elev hos os får du en lærerig elevtid, hvor du udvikler dine faglige, personlige og sociale kompetencer og får omsat din teoretiske viden til praksis i en moderne offentlig organisation. Du får tildelt egne opgaver og har samtidig fagligt dygtige og engagerede kollegaer, som du kan sparre med.

Du får et indgående kendskab til Toldstyrelsens alsidige arbejdsopgaver og en god start på dit arbejdsliv. Samtidig får du et fagligt stærkt og socialt netværk på tværs af Skatteforvaltningens syv styrelser.

Som elev i Toldstyrelsen specialiserer du din uddannelse således, at du får en kontoruddannelse med speciale i told. Du får et dybdegående kendskab til toldområdet i forskellige enheder som f.eks. administration, toldkontrolarbejde og toldekspedition.

Toldstyrelsen
Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet søger sagkyndig til området for sko

Nævnenes Hus

Nævnenes Hus ønsker at modtage ansøgninger fra sagkyndige med teknisk viden og stor praktisk erfaring på området for sko, fx fodboldstøvler, lædersko, selskabssko, designersko og kondisko.

Du skal bistå sekretariatet i konkrete klagesager. Opgaverne består som udgangspunkt i at:

 • Gennemlæse sagens dokumenter.
 • Foretage tekniske undersøgelser af produktet.
 • Formidle undersøgelsernes resultat i en skriftlig udtalelse, som skal være skrevet i et klart og letforståeligt sprog.

Det betyder konkret, at du skal kunne vurdere, hvad fejlen på det pågældende produkt skyldes, herunder om det kan være en materiale- eller konstruktionsfejl, almindeligt brug eller forbrugerens uhensigtsmæssige brug mv.

Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse - e-learning (start 17. feb. i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Et onlinekursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Introduktion til projektledelse:

 • Oversigt over projektledelse og vigtige standarder
 • Forstå sammenhængen mellem projektledelsesstandarder og projektledelse i henhold til "best practice"
Jobindex Kurser
Syd- og Sønderjyllands PolitiVil du være med til at have styr på sagerne?

Syd- og Sønderjyllands Politi, Esbjerg

Vi tilbyder dig et alsidigt og udviklende uddannelsesforløb, idet du som kontorelev er uundværlig i understøttelsen af politiets kerneopgaver.

I løbet af din toårige elevuddannelse kommer du til at arbejde med mange relevante områder inden for administration omgivet af dygtige og engagerede kolleger, som gerne deler deres viden med dig.

Vi søger ambitiøse elever med tiltrædelse 1. september 2020.

Uddannelsen varer 2 år og veksler mellem praksis i forskellige afdelinger ved Syd- og Sønderjyllands Politi og 15 ugers skoleophold på Rybners i Esbjerg. Den praktiske del af uddannelsen vil kun finde sted på Hovedstationen i Esbjerg.

Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 17. feb. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til dig, som ønsker et udvidet kendskab til, hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Kurset er verdens mest komplette samling af agile projektledelsesmetoder og giver dig mulighed for at fokusere på både ledelse og levering, og fungerer med en hvilken som helst etableret fleksibel tilgang.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SCDP - Python Developer og Data Science (start 17. feb.)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet søger sagkyndig til området for ure

Nævnenes Hus

Nævnenes Hus ønsker at modtage ansøgninger fra sagkyndige med teknisk viden og stor praktisk erfaring på området ure.

Du skal bistå sekretariatet i konkrete klagesager. Opgaverne består som udgangspunkt i at;

 • Gennemlæse sagens dokumenter.
 • Foretage tekniske undersøgelser af produktet.
 • Formidle undersøgelsernes resultat i en skriftlig udtalelse, som skal være skrevet i et klart og letforståeligt sprog.

Det betyder konkret, at du fx skal kunne vurdere, hvad fejlen på det pågældende produkt skyldes, herunder om det kan være en materiale- eller konstruktionsfejl, almindeligt brug eller forbrugerens uhensigtsmæssige brug mv. Du skal kunne vurdere om en reparation er foretager fagmæssigt korrekt, om prisen for reparationen er sædvanlig, og om et givent produkt er egnet til almindeligt eller pænt brug.

Jobindex Kurser
Microsoft ASP.NET MVC 6 – Programmering og webudvikling (start 17. feb. i Århus)

Jobindex Kurser

Få kompetencer, så du kan arbejde professionelt med programmering inden for ASP.NET MVC.

Du bliver undervist i udvikling af webapplikationer i ASP.NET MVC, og du vil derfor har uddybende kendskab til MVC og andre ASP.NET-programmeringsformer efter endt kursus.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med programmering og webudvikling.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
MCSA Microsoft Azure Developer Associate (start 17. feb.)

Jobindex Kurser

Få nye kompetencer, så du kan udvikle og optimere Azure-infrastruktur, og blive Certified Azure Developer Associate.

På e-learningskurset får du undervisning i Azure-sikkerhed, optimering af løsninger, cloud services samt hvordan disse services bliver levere med Microsoft Azure. Samtidig opnår du kompetencer og viden inden for udvikling af Azure-infrastruktur, storage og platform – alle som Service Compute Solutions.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med udvikling af Microsoft Azure.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
ASP.NET web application med HTML5 og CSS3 (start 17. feb.)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med ASP.NET-programmering og udvikling af webapplikationer, så du kan opnå certificeringen MCSD App Builder.

Du lærer hvordan du anvender JavaScript med CSS3 og HTML5, samt hvordan du bruger ASP.NET MVC-skabeloner til oprettelse og udvikling af nye webapplikationer. Dertil bliver du bl.a. undervist i ASP.NET Web API, WebSockets og design af brugeroplevelsen med henblik på adaptive brugergrænseflader.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med ASP.NET og programmering af webapplikationer.

Jobindex Kurser