224 job matcher din søgning 224 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Blue Water Shipping A/S
Stevedore Supervisor

Blue Water Shipping A/S, Esbjerg

Blue Water Shipping A/S

Vi søger lige nu en nu supervisor til vores stevedoreafdeling, som hovedsagligt opererer med Port Service på Esbjerg Havn.

Har du stort overblik, drive og gode færdigheder indenfor planlægning og koordinering? Har du mod på at varetage udfordringerne og rollen som supervisor, hvor du bliver målt på din evne til at sikre effektivitet og sikkerhed i de daglige operationer? Så kan det være dig, vi søger efter.

Som stevedore supervisor vil du varetage en bred vifte af opgaver relateret til ledelse, administration og praktisk arbejde. Du vil derudover få en nøglerolle i forhold til at tilrettelægge de daglige arbejdsopgaver og koordinere dit team af stevedorers indsats.

Blue Water Shipping A/S
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til Hjemmeplejen Midt, Team Aften, Skovbo

Esbjerg Kommune

Vi søger to social– og sundhedshjælpere til vores udekørende aftenteam med ansættelse 1. juli eller efter aftale. Stillingerne er på 28 timer pr. uge i aftenvagt med arbejde hver 2. weekend. Ønskes ansættelse på flere timer, er dette også en mulighed.

Vi søger kolleger der brænder for faget og har lyst til at være en del vores aftenteam som består af kompetente social– og sundhedsassistenter og social– og sundhedshjælpere. Vi har fast base på Skovbocentret og dækker et stort geografisk område inddelt i zoner. Du vil som udgangspunkt blive en del af zone Vesterhav.

Esbjerg Kommune
Fysioterapeut til fast stilling ved Esbjerg Genoptræningscenter

Esbjerg Kommune

Har du lyst og engagement til at være en del af en målrettet indsats, med opgaver indenfor genoptræning efter Sundhedsloven, og brænder du for det ortopædkirurgiske område - så er du dén vi søger.

Kvaliteten i opgaveløsningen er et vigtigt pejlemærke for os, derfor har vi valgt, at vi er specialiserede. Hovedbeskæftigelsen for dig er inden for det ortopædkirurgiske område med borgere, som primært har skulder- og rygproblemer. Du vil komme til at indgå i flere dynamiske arbejdsgrupper, hvor ansvarlighed, faglig viden og engagement er centrale nøgleord.

Vi søger en fysioterapeut til 30 timer pr. uge med ansættelse fra den 1. oktober 2021

Esbjerg Kommune
Pædagog til Bofællesskaberne Edelsvej, Botræningen 4'eren, UCV

Esbjerg Kommune

Er du interesseret i at arbejde med en høj grad af faglighed og dokumentation, med fokus på at skabe trivsel, udvikling og forandring for mennesker med autisme? Så er du måske vores nye kollega.

Udviklingscenter Vest, Bofællesskaberne Edelsvej søger en behagelig, uddannet og velkvalificeret pædagog pr. 1. august 2021 eller snarest derefter til afdelingen Bo-træningen 4’eren.

Bo-træningen 4’eren er et midlertidigt Bo-træningstilbud til borgere med vanskeligheder indenfor ASF (autisme spektrum forstyrrelser). Der arbejdes på at borgeren får et unge/voksenliv, så tæt på det normale som muligt.

Esbjerg Kommune
Pædagog til Bofællesskabet Spangsbjerghaven, Udviklingscenter Vest

Esbjerg Kommune

I Bofællesskabet Spangsbjerghaven arbejder vi hver dag på at skabe trivsel, udvikling og forandring for borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Vi søger en kollega, der deler vores begejstring for at kombinere en høj faglighed med pædagogisk og nærværende støtte. Vi har pr. 1. august brug for en kollega på 37 timer.

Bofællesskabet Spangsbjerghaven er en del af Udviklingscenter Vest, der er Esbjerg Kommunes samlede tilbud på handicapområdet.

Bofællesskabet Spangsbjerghaven ligger i Esbjerg og er et tilbud til borgere med nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne i eget hjem. Tilbuddet yder støtte til 12 borgere i henhold til §105/85, samt støtte til 14 borgere efter §85. Borgerne er i alderen 22-86 år.

 Total Denmark
Student Assistant in LSO

Total E&P Danmark A/S, Esbjerg

Are you a current student seeking to combine your studies and theoretical knowledge with practical experience from an international, high performing energy organization? And, are you interested in kick-starting your career playing a key role in assisting the LSO Management Team in all its areas? If yes, then this student assistant position at Total Exploration & Production (E&P) in Esbjerg might be your match!

Total

As a Student Assistant in LSO team at Total, you will gain insight of the supply chain in the Oil & Gas industry. You will be involved in everyday tasks and ongoing projects bringing a dynamic and interesting workday. Potentially, you will be given the opportunity to gain further insight to our business as an intern or in connection with your Bachelor or Master Thesis.

Total E&P Danmark A/S
NCC Danmark
NCC Råstoffer søger en Maskinmester/Maskinist

NCC Danmark

Vores skibe indvinder råstoffer fra havene omkring Danmark. Råstoffer som landes på vores faste søpladser i Esbjerg, Århus, Avedøre og Køge samt til eksterne kunder i København, Hanstholm og Thyborøn.

Maskinmesteren/Maskinisten skal forestå den daglige drift, samt service og vedligehold af maskineri og produktionsudstyr i samarbejde med skibets øvrige besætning.

Vores nye Maskinmester/Maskinist:

 • Har håndværksmæssig flair
 • Lægger vægt på at udføre et godt stykke arbejde
 • Er initiativrig og en god ”holdspiller”
NCC Danmark
JobTeam
Cand.merc. søges til hovedkontor i Esbjerg

JobTeam

Vi har et mål om at blive Danmarks største rekrutteringsbureau. Vil du med på holdet?

Hos JobTeam har vi arbejdet med rekruttering i over 20 år og vi har både egne afdelinger samt franchiseenheder rundt omkring i hele landet. Vores forretningsstrategi er vækst på franchiseområdet og vi søger en ny akademisk uddannet medarbejder, som vil være med til denne spændende udvikling.

Arbejdsopgaver

 • Rekruttere franchisetagere via sociale medier, jobportaler og andre relevante steder
 • Præsentation af konceptet for potentielle franchisetagere
 • Undervisning af såvel nystartede som igangværende franchisetagere
JobTeam
Digital markedsføringstekniker søges til Esbjerg

JobTeam

Har du viden om og interesse for digital markedsføring? Så har vi måske jobbet til dig.

JobTeam ønsker at arbejde mere med inbound marketing, SoMe og annoncering. Her vil du blive en vigtig medspiller hvis du har kompetencer inden for digital markedsføring!

Der vil naturligvis også være andre opgaver som du skal løse både planlagte og ad hoc-opgaver. Her særligt i vores franchiseafdeling, hvor der rekrutteres franchisetagere til vores forskellige koncepter.

Vi søger derfor en dynamisk og engageret marketingassistent til vores hovedkontor i Esbjerg.

Arbejdsopgaver

 • Inbound marketing
 • Facebook annoncering (betalt og organisk)
 • Retargetingflow
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

Triplenine A/S
Operatør søges til TripleNine i Esbjerg

Triplenine A/S, Esbjerg

Vi søger en erfaren medarbejder med god procesforståelse til skifteholdsarbejde på vores fabrik i Esbjerg.

Du bliver en del af driftsteamet på vores ekstraktions-, lipid- og dioxinanlæg, som i dag beskæftiger 7 operatører.

Arbejdsopgaverne er meget varierende og kan være inden for følgende områder:

 • Styring, regulering og overvågning af produktionsanlæg
 • Kontrol ved NIR-analyser
 • Vedligeholdelse og reparation af industrimaskiner
 • Forefaldende arbejde af produktions- og håndværksmæssig karakter
Triplenine A/S
INEOS Energy
Logistik og Kampagne-dækskoordinator

INEOS Energy, Esbjerg

Vi søger en dedikeret Logistik og Kampagne-dækskoordinator, som skal indgå i vores logistikteam i Esbjerg og på vores opererede satellitter Nini, Nini Øst og Cecilie i Nordsøen.

Logistikteamet består i dag af 6 personer, som arbejder tæt sammen med hele organisationen og eksterne samarbejdspartnere. Teamet er dedikeret og handlekraftigt og har fokus på altid at levere effektiv service til vores kollegaer både offshore og onshore.

I denne rolle vil du veksle mellem at arbejde onshore og offshore, og vi forventer mellem 60-80 offshore arbejdsdage om året. Når du er offshore, vil du indgå som en del af vedligeholdelseskampagneteamet, der med base på vores forsyningsskib servicerer vores satellitter. Da behovet for arbejde offshore kan ændre sig med kort varsel, skal du være fleksibel og omstillingsparat.

INEOS Energy
NorSea Denmark
Telecomteknikere

NorSea Denmark, Esbjerg

Vi søger personale til flere stillinger med erfaring som telecomtekniker til fast rotation og som afløser til offshore arbejde, både på faste installationer og på serviceskibe.

Leder du efter en karriere hos en virksomhed, som ser medarbejderne som deres vigtigste aktiv? Vi tilbyder et spændende job med offshore arbejdsopgaver i olie-/gasindustrien i hele Nordsø-regionen.

Du vil indgå i et team af topmotiverede, fagligt kompetente kollegaer, der altid har fokus på sikkerhed først.

NorSea Denmark
NorSea Denmark
Produktionstekniker

NorSea Denmark, Esbjerg

NorSea Energy Solutions søger flere kollegaer til vores Offshore-team.

Vi søger personale til flere stillinger med erfaring som produktionstekniker til fast rotation og som afløser til offshore arbejde både på faste installationer og på serviceskibe.

Leder du efter en karriere hos en virksomhed, som ser medarbejderne som deres vigtigste aktiv? Vi tilbyder et spændende job med offshore arbejdsopgaver i olie-/gasindustrien i hele Nordsø-regionen.

NorSea Denmark
Triumph International textil a/s
Deltidssælger

Triumph International textil a/s, Esbjerg

Vi søger en super-sælger, som går forrest i at sælge og vil være en del af et stærkt team i Esbjerg. Som sælger hos Triumph vil du blive en del af et af verdens førende lingeri-brands. Vi har en lang historie, som vi er stolte af, og samtidig går vi en spændende fremtid i møde, hvor fornyelse og forandringer bliver en del af din hverdag, og hvor du bidrager med nye tiltag og spændende ideer.

Du bliver en del af et dynamisk team og modtager naturligvis grundig oplæring i vores værdier, vision, mission og koncepter. Vi vil også sørge for oplæring af vores karakteristiske kundeservice i verdensklasse, som er en af grundene til, at vores kunder kommer igen og igen.

Triumph International textil a/s