137 jobannoncer matcher din søgning 137 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Valsemøllen A/S

Finance Controller

Esbjerg

Kunne du tænke dig at arbejde i en spændende fødevarevirksomhed og blive en del af et dynamisk team med høje ambitioner?

Du er med til at sikre, at strategiske tiltag omsættes og synliggøres i den økonomiske rapportering.

Du skal blandt andet arbejde med

 • Udarbejdelse af månedsregnskab og årsregnskab
 • Afstemning og analyser

Vi tilbyder en spændende og lærerig stilling i en stor virksomhed i vækst.

Valsemøllen A/S
Energistyrelsen

Jurist med interesse for den grønne omstilling

Esbjerg

Se video om Energistyrelsen som arbejdspladsEr du jurist, og har du drømme om en meningsfuld hverdag på en arbejdsplads, der arbejder for den grønne omstilling? Og ønsker du samtidig et job, hvor du ser effekten af dit arbejde i den nærmeste fremtid?

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt og vil bl.a. inkludere at:

 • Supportere teknikerne og indgå i opbygningen af driften
 • Medvirke til løsningen af teknisk tunge og juridisk komplekse problemstillinger
 • Medvirke til at udvikle kvoteordningen
Energistyrelsen
Administrationsselskabet AUNBØL A/S

Ejendomsadministrator

Esbjerg

Vi søger en ejendomsadministrator, som skal indgå i et velfungerende team af dygtige og kompetente medarbejdere, og som selvstændigt skal varetage en administrationsportefølje bestående af andelsboligforeninger, ejerforeninger samt udlejningsejendomme.

Dine opgaver er mangeartede og alsidige, men med følgende hovedopgaver:

 • Bogholderi – regnskab og bogføring
 • Huslejeopkrævning samt restancestyring
 • Lejereguleringer og varslingsskrivelser
 • Betalinger
 • Forbrugsregnskaber
Administrationsselskabet AUNBØL A/S
Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommunale Tandpleje søger tandklinikassistentelev pr. 13. august 2024

I Esbjerg Kommunale Tandpleje er vi cirka 80 medarbejderne, som er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 26.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Tandplejen søger fra den 13. august 2024 en tandklinikassistentelev. Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt med omlagt arbejdstid svarende til en ansættelsesbrøk på 33,71/37.

Esbjerg Kommune

Sommerferieafløsere til Hjemmeplejen Midt

Esbjerg

Social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, ufaglærte, terapeuter og studerende søges til sommerferieafløsning i Hjemmeplejen Midt Esbjerg Kommune.

Hjemmeplejen Midt består af 5 udekørende teams som hjælper borgere i eget hjem i midten af Esbjerg.

Brænder du for hjemmeplejen og har du lyst til at arbejde med borgere i eget hjem, så er det måske dig vi søger. Der er mulighed for dagvagt, aftenvagt og weekendvagter, og du har indflydelse på, hvor mange timer du vil ansættes. Opgaverne vil være personlig pleje og praktisk hjælp.

Esbjerg Kommune

Område Midt- og Østerbyen søger køkkenassistenter til vores produktionskøkken

Esbjerg

Vi søger to køkkenassistenter til spændende stillinger i vores fælles køkken som ligger Ved Skoven. Begge stillinger er på 32 timer.

Vi er et område, hvor der dagligt laves mad til ca. 280 børn fra 0-2 år og 200 børn fra 3-5 år. Vores børn skal have ernæringsmæssigt sund og lækker mad hver dag. Timerne ligger som udgangspunkt mandag til torsdag i tidsrummet mellem kl. ca. 6.00 og 15.00.

Siden 2019 har vi haft samlet størstedelen af vores madlavning i et større køkken centralt i Esbjerg og derfor bliver du en del af noget helt nyt og spændende.

Esbjerg Kommune

Pædagogmedhjælper til Rørkjærhusene, hus Manøgade i området Midt- og Østerbyen

Esbjerg

Vi søger en pædagogmedhjælper 32 timer pr. uge i Rørkjærhusene. Den ledige stilling er p.t. er placeret i vores vuggestuegruppe i hus Manøgade.

Rørkjærhusene er en integreret daginstitution i Området Midt- og Østerbyen. I Manøgade har vi 32 børn i alderen 0-3 år.

Vi tilbyder:

 • En rigtig god arbejdsplads og et dejligt arbejde med børn i alderen 0-5 år
 • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
 • Den gode opstart for dig
Blue Water Shipping A/S

Operational Excellence Specialist

Esbjerg, Greve, Aalborg Ø, Aarhus N, Odense SØ

Se video om Blue Water Shipping A/S som arbejdsplads

Are you ready to make a difference, be part of process transformation and make a long lasting impact in the world of logistics?

As Operational Excellence Specialist, you will play a key role in enhancing organizational efficiency, effectiveness, and competitiveness through performance management, KPI management, and process optimization initiatives.

We work very closely with the business and the organisation in everything we do and we are looking for another team member to help us in our journey.

Blue Water Shipping A/S
Esbjerg Kommune

Social- og sundhedsassistentelever

Som social- og sundhedsassistent er du med til at gøre en forskel for mennesker – hver dag. Du bruger dine stærke kompetencer inden for bl.a. sygepleje og rehabilitering til at styrke den enkelte borgers livskvalitet, så de bliver mere selvhjulpne og får en bedre hverdag.

Som elev i Esbjerg Kommune bliver du klædt på til at tage hånd om andre. Og vi tager hånd om dig. Vi har fokus på, at du trives hele vejen igennem din elevtid, og at du bliver en dygtig social- og sundhedsassistent.

Esbjerg Kommune

AC-praktikant til Økonomiafdelingen

Esbjerg

Er økonomistyring, data, Business Intelligence og analyser noget der interesserer dig lidt mere end de fleste? Er du god til det? Vil du afprøve og udvikle dine kompetencer i virkeligheden? Og vil du vide mere om, hvordan man arbejder i en politisk styret organisation?

Du vil både få selvstændige arbejdsopgaver, og opgaver som skal løses i samarbejde med afdelingens medarbejdere. Eksempler på arbejdsopgaver kan være:

 • Databehandling og udarbejdelse af rapporter i kommunens ledelsesinformationssystem
 • Udarbejdelse af analyser, baggrundsnotater, indstillinger, referater og notater/ rapporter
Esbjerg Kommune

Studerende til Natur & Byrum

Esbjerg

"Rask må det gå" er Esbjergs motto og Natur & Byrum i Esbjerg Kommune har brug for en skov- og landskabsingeniør studerende til at bidrage i en rivende udvikling.

Vi søger en studerende til en praktikplads med arbejdsopgaver inden for arealdrift af kommunes skove med relateret forvaltning, driftsplanlægning, myndighedsopgaver og tilsynsopgaver.

Nogle af dine primære opgaver er registrering og en opdatering af eksisterende skovkort i GIS programmet Skovkortet.dk. Derudover ligger der en stor opgave i at udarbejde nye driftsplaner for hele naturområdet i Marbæk, i forbindelse med en ny fredning.

Esbjerg Kommune

EUX-velfærdselever

Bliv student og social- og sundhedsassistent på samme tid med en EUX-velfærdsuddannelse i Esbjerg Kommune.

Som social- og sundhedsassistent er du med til at gøre en forskel for mennesker – hver dag. Du bruger dine stærke kompetencer inden for bl.a. sygepleje og rehabilitering til at styrke den enkelte borgers livskvalitet, så de bliver mere selvhjulpne og får en bedre hverdag.

Som elev i Esbjerg Kommune bliver du klædt på til at tage hånd om andre. Og vi tager hånd om dig. Vi har fokus på, at du trives hele vejen igennem din elevtid, og at du bliver en dygtig social- og sundhedsassistent.

Esbjerg Kommune

Usædvanligt team søger usædvanlig praktikant, Kultur & Projekt

Esbjerg

Kultur & Projekt tager sig af tværgående udviklingsopgaver på tværs af hele den kommunale forvaltning. Vores fokus er på opgaver der på en eller anden måde befinder sig i feltet omkring kultur og dannelse.

Netop fordi vi er et team som fokuserer på udviklingsopgaver, så ved vi aldrig helt hvad morgendagen bringer. Men typisk vil du hos os kunne blive involveret i:

 • Projektstyring
 • Kreative processer
 • Brugerinvolvering
Esbjerg Kommune

Kom i praktik i Sekretariatet i Borger & Arbejdsmarked

Esbjerg

Praktikforløbet tilpasses dine behov og planlægges efter universitets retningslinjer herunder placering af praktikken samt ugentligt arbejdstid.

Afhængig af din faglige baggrund, ønsker og interesser kan du i praktikperioden arbejde med flere af bl.a. de nedenstående arbejdsopgaver.

 • Udføre analyser og evalueringer
 • Indsamle information
 • Arbejde med opdatering og udvikling af hjemmesider og vejledninger
Esbjerg Kommune

Analytisk og alsidig praktikant til Fællessekretariatet Green Skills

Esbjerg

Har du lyst til at arbejde med den grønne omstilling via tværsektorielt samarbejde? Kan du begå dig i mange forskellige organisationer og netværk? Har du lyst til at få erfaring i spændingsfeltet mellem beskæftigelses- og uddannelsesområdet?

Så kom og bring din teoretiske viden i spil og vær med til at understøtte at virksomhederne i bl.a. energisektoren får kvalificeret arbejdskraft til den grønne omstilling.

Vi kan tilbyde dig et udviklende praktikantforløb i efteråret 2024, hvor du både får udfordret og udviklet dine AC-kompetencer.

Esbjerg Kommune

Studerende til praktikforløb i Børn & Kultur

Esbjerg

Er du universitetsstuderende på udkig efter et praktiksted, hvor du kan afprøve dine færdigheder i en kommunal forvaltning?

Vi tilbyder et praktikforløb, hvor du

 • får viden og erfaring med de generelle opgaver som løses i en forvaltning, som laver politisk betjening og leder en politisk styret organisation på kultur og børneområdet.
 • kan prøve dine færdigheder i praksis i ledelsesunderstøttelse, projekt- og driftsopgaver.
PwC
Gem
PwC

Bogholder – bring din viden i spil i arbejdet med både mindre og mellemstore kunder

Esbjerg

Kunne du tænke dig at bringe din viden om bogholderi i spil på en ny måde? Som bogholder hos PwC i Esbjerg kommer du til at arbejde med alle de klassiske discipliner inden for bogholderi og løn og samtidig agere sparringspartner både internt i forhold til vores revisorer og eksternt ude hos kunderne.

I jobbet vil du få indsigt i, hvordan et digitalt bogholderi fungerer, og vi supplerer den praktiske dagligdag med både interne og eksterne kurser, så du får de bedste forudsætninger for at servicere kunder og udvikle dig i jobbet.

PwC
Gem
Bygma

Sælger til Bygma Esbjerg

Esbjerg

Se video om Bygma som arbejdspladsDin opgave bliver at rådgive og servicere kunderne inden for bl.a. værktøj, beslag, maling og el-værktøj. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen.

Du får indflydelse fra første arbejdsdag. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Vi ved, at din viden og din personlige udvikling er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning, hvorfor vi støtter, at du løbende kan lægge nye lag på din karriere.

Bygma
INEOS Energy

Student assistant

Esbjerg V

Do you want to be part of a growing energy business? And are you keen to work in a challenging environment, where you will be involved in a wide range of administrative tasks?

You will liaise with colleagues both onshore and offshore through work in the SHEQ department and overall, in the DK Operations department. We expect the job to be approximately 10 hours a week placed in normal office hours from Monday to Friday.

Specifically, some of your tasks will be to:

 • Ensure safety critical training is handled prior to expiry with respective training providers.
 • Create purchase requisitions in SAP for all booked courses.
 • Review internal planning sheets and get outstanding courses booked.
INEOS Energy
Energy Cluster Denmark

Project Controller

Fredericia eller Esbjerg

Er kombinationen af grøn omstilling, økonomi og administration lige dig? Og har du lyst til at understøtte udviklingen af nye klimavenlige løsninger sammen med virksomheder, forskere og andre medlemmer af Danmarks energiklynge?

Vi ønsker os en ny kollega, der er vild med struktur, koordinering mellem forskellige projektpartnere, og som bliver glad af at hjælpe andre med at komme hurtigere mod mål i de innovationsprojekter, som er energiklyngens kerneopgave.

– Mette Straarup Jespersen, CFO, Energy Cluster Denmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV