101 job matcher din søgning 101 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 101 resultater.
Gina Tricot A/SButikschef

Gina Tricot A/S, Esbjerg

Har du lyst til en spændende udfordring i vores fine butik i Broen?

Vi søger en erfaren butikschef, som brænder for service, mode og trends. En person som går forrest med energi, entusiasme og med forståelse for de processer, som skaber tilfredse kunder og en lønsom forretning.

Du får ansvar for den daglige ledelse i butikken, samt de administrative opgaver i forbindelse med butikkens drift.

KFUM's Sociale ArbejdeAdministrativ blæksprutte til Skjoldbo

KFUM's Sociale Arbejde, Esbjerg

Har du administrativ erfaring, flair for tal, et godt humør, og ser du muligheder frem for begrænsninger, så læs videre…

Vi er en selvejende døgninstitution tilknyttet KFUM’s Sociale Arbejde og med driftsoverenskomst med Esbjerg Kommune. Vores målgruppe er unge hjemløse mellem 18 og 29 år med særlige sociale problemer (misbrug/psykiatri), der står uden bolig og som i kortere tid har brug for støtte, så de igen kan fungere i egen bolig. Institutionen er etableret i henhold til Servicelovens § 110 og er godkendt til 25 døgnpladser.

Arbejdet som administrativ medarbejder indebærer tæt kontakt til beboere og medarbejdere i dagligdagen. Der er tale om en blækspruttefunktion, som skal sikre, at vores hus fungerer. Der vil primært være forskellige administrative opgaver, der spænder fra fx bogføring og afstemning af kasse/bank til at skulle hjælpe en beboer med udbetaling eller betaling af faktura.

Capio A/S
Lægesekretær – ”fjernskriver”

Capio A/S

Ønsker du fuld fleksibilitet i din hverdag, eller måske mulighed for en ekstra indtægt?

Vi har rigtigt travlt og tilbyder derfor dig som lægesekretær muligheden for at arbejde hjemmefra og selv styre din arbejdstid fuldt ud som ”fjernskriver”. Du vil få oplæring i vores systemer, og får elektronisk adgang til at skrive notater direkte i vores systemer.

Vi forventer, at du er uddannet lægesekretær og har erfaring fra lignende stilling samt it-kendskab på brugerniveau. Vi har mange skriveopgaver indenfor Billeddiagnostik, men arbejder inden for alle hospitalets specialer, så det er en fordel, hvis du har kendskab til flere specialer.

Capio A/S
Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
 Total Denmark
2 Student Assistants for the IS Project Management Team

Total E&P Danmark A/S, Esbjerg

Are you a current student seeking to combine your studies and theoretical knowledge with practical experience from an international, high performing energy organization? Are you interested in kick-starting your career playing a key role in a Project Management Office (PMO) and gain valuable insight to project management?

Total

Overall, with the varying day-to-day tasks and approximately 15-20 hours per week, you are responsible for managing and shaping your daily tasks.

You will be given a clear area of responsibility which to a certain extent will depend on your experience, personality and educational background. There will also be routine tasks, and opportunities to be involved in different tasks across the team.

Total E&P Danmark A/S
DSV
Speditør/disponent til projektkørsel i ind- og udland

DSV, Esbjerg

I DSV samler vi på de dygtigste medarbejdere! Det sikrer vores kunder høj ekspertise og service i verdensklasse. I vores afdeling servicerer vi en lang række nationale og internationale kunder – og sikrer dem transportløsninger af højeste kvalitet. Vi oplever en stigning i efterspørgslen fra vore kunder, hvorfor vi søger en dedikeret speditør/disponet med talent for at tænke ud af boksen og skræddersy kreative transportløsninger af overdimensioneret gods.

Vi kan tilbyde dig spændende arbejdsopgaver samt karrieremuligheder, som du med din stærke faglighed og resultater, selv er med til at forme. Det er vigtigt, at du trives i et forretningsdrevet, tempofyldt og ’hands-on’ miljø med varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Det falder dig naturligt, at arbejde tæt med dine kollegaer i mindre teams, hvor gensidig sparring og tillid – og ikke mindst et positivt mindset er afgørende.

DSV
Telia DanmarkRådgiver til Telias butik i Esbjerg

Telia Danmark

Hos Telia er vi begejstrede for digitalisering! For hvordan vi igennem vores produkter og services er med til at gøre vores kunders hverdag endnu nemmere og mere farverig og samfundet endnu smartere. Vi søger nu en rådgiver til vores seje team i vores butik i Esbjerg.

Så vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder? Hjælpe dem med at finde det helt rigtige abonnement, den helt rigtige mobil eller nyeste gadget? Sikre, at de er fri for bøvl og begrænsninger – og fri til at få mest muligt ud af deres digitale liv? Så skal du helt sikkert læse videre!

Vores team i vores Telia butik i Esbjerg består af ”TAL” kollegaer, som sammen hver dag arbejder for at give vores kunde de bedste oplevelser. Vi er engagerede og forsøger hver dag at udfordre og støtte hinanden, så vi kan levere endnu bedre resultater. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål, er derfor meget vigtigt for os.

Sikkerhedsstyrelsen
Engageret kundekonsulent

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

Vil du være med til at give forbrugere og virksomheder det bedste udgangspunkt for at træffe sikre valg? Har du erfaring med at vejlede, supportere og servicere kunder?

Du vil indgå i et team med 4 imødekommende og engagerede kollegaer i Kundesupport. Her kommer du til at modtage henvendelser fra kunder, som du vil vejlede og supportere i Sikkerhedsstyrelsens mange ansvarsområder og digitale systemer.

Her er eksempler på konkrete opgaver, du kommer til at løse:

 • Screene og identificere kundens behov
 • Vejlede i regler, retningslinjer og lovgivning inden for de fagområder, som Sikkerhedsstyrelsen er ansvarlig for
 • Supportere via en servicedesk
 • Anvende vidensartikler som et af vores værktøjer til at finde svar på henvendelsen
Esbjerg Kommune
Beskæftigelsesrådgiver til jobparate kontanthjælpsmodtagere

Esbjerg Kommune

Vil du være med til at løfte en vigtig samfundsopgave med stor bevågenhed?

Du vil som beskæftigelsesrådgiver arbejde med jobparate kontanthjælpsmodtagere over 30 år og jobparate kontanthjælpsmodtagere under 30 år med en kompetencegivende uddannelse. Beskæftigelsesrådgiverens opgave er, i samarbejde med den ledige, at få denne i et ordinært job snarest muligt.

Dine arbejdsopgaver som beskæftigelsesrådgiver vil primært omfatte:

 • Afholde jobrettede samtaler, hvor du med din arbejdsmarkedsviden og samtaleteknikker understøtter borgerens empowerment
 • Fokus på borgerens ressourcer, så der sikres en progression hen imod arbejdsmarkedet
 • Motivere til jobsøgning og virksomhedsrettede forløb
Esbjerg Kommune
Hjemmeplejen Midt Skovbo, Team Vognsbøl søger en social- og sundhedsassistent (barselsvikariat)

Esbjerg Kommune

Vi søger vi en social- og sundhedsassistent til Hjemmeplejen Midt, Skovbocentret, til et barselvikariat pr. 1. september 2020 eller snarest derefter. Stillingen er på 30-32 timer pr. uge i dagvagt med arbejde hver 3. weekend.

Du bliver tilknyttet Team Vognsbøl som hjælper borgerne i eget hjem - med cykelafstand til Skovbocentret.

Vi kan tilbyde dig:

 • Et spændende job med mange faglige og personlige udfordringer og udviklingsmuligheder
 • Et selvstændigt og ansvarsfuldt job
 • Engagerede og motiverede kolleger
Esbjerg Kommune
2 'Hjemme-Hos'-konsulenter til Familiecentrets 'Hjemme-Hos'-afdeling

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at arbejde med området for udsatte børn, unge og deres familier?

Så har vi 2 spændende stillinger, som 'Hjemme-Hos'-konsulent i Familiecentrets 'Hjemme-Hos'-afdeling. Vi søger en fastansat og en tidsbegrænset konsulent (1 år, med mulighed for fastansættelse). Stillingerne er fuld tid, med tiltrædelse 1. oktober 2020 eller snarest muligt.

'Hjemme-Hos'-arbejdet vil bl.a. omfatte:

 • Praktisk støtte og vejledning.
 • Støtte til familien med fokus på børnenes trivsel og udvikling.
 • Planlægning og udførelse af støtte til familierne for at opnå ændringer i deres indbyrdes relationer.
Esbjerg Kommune
Pædagog i et barselsvikariat til Område Jerne - Spangsbjerg, Afd. Vognsbøl Børnehus

Esbjerg Kommune

Afd. Vognsbøl Børnehus søger en pædagog på 32 timer ugentligt, til barselsvikariat i vuggestueafdelingen med tiltrædelse medio september 2020.

Er du begejstret for dit fag, brænder du for sundhed, bevægelse og idræt for børn 0-6 år? Tør du gå forrest og skabe trygge og stimulerende læringsmiljøer for en børnegruppe? Så er du måske vores nye pædagog.

Vi kan tilbyde:

 • En spændende arbejdsplads
 • At du sammen med dine kollegaer får et medansvar for de pædagogiske tiltag
 • Medlemskab af et godt og velfungerende medarbejderteam
Iras A/SArea Sales Manager

Iras A/S, Esbjerg

IRAS A/S er en familieejet virksomhed, som har eksisteret i over 70 år og drives i dag af 3. generation. Virksomheden designer, producerer og sælger maskiner til fiskeindustri og aquakultur i hele verden.

Som et led i styrkelsen af vores salgsteam søger vi en resultatorienteret Area Sales Manager.

Væsentlige arbejdsopgaver vil blandt andet være salg til nye såvel som eksisterende kunder, support til vores agent-netværk, planlægning af/deltagelse i salgsfremmende aktiviteter samt diverse salgsorienterede opgaver.

Vi tilbyder et spændende job i en dynamisk virksomhed, hvor både samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen samt selvstændigt arbejde vil krydre dagene. Der er tale om en stilling, hvor man i høj grad selv kan påvirke det fremtidige forløb.

Sydbank
Udfordrende praktikforløb for finansbachelorer

Sydbank

Er du klar til et fedt praktikforløb med en hverdag fyldt med alsidige opgaver? Sydbank tilbyder et socialt og fagligt læringsmiljø, hvor du kan få luft under vingerne.

Det særlige ved et praktikforløb i Sydbank er, at du vil være med i hverdagens opgaver i en erhvervsafdeling, en privatafdeling og en private banking afdeling – herunder det lokale investeringscenter. Det giver dig et bredt fagligt fundament og et indblik, som muliggør, at du kan træffe det helt rigtige valg for din videre karrierevej.

Under praktikforløbet vil du få indblik i Sydbanks arbejdsområder, som bl.a. omfatter rådgivning af erhvervs- og privatkunder. Dette vil ske i tæt samarbejde med dine kolleger og din mentor, som du får tilknyttet i hele praktikperioden.

Som finansbachelor har du mulighed for at komme i praktik i en privatfilial, som kunderådgiver- lokal erhverv eller i en erhvervsafdeling, som erhvervsrådgiver.

Sydbank
West Diesel Engineering A/SKontor- og bogholderiassistent

West Diesel Engineering A/S, Esbjerg

West Diesel A/S søger til vores kontor- og økonomiafdeling en ambitiøs samt engageret kontor- og bogholderiassistent.

Opgaver:

 • Debitorbogholderi, herunder varetage rykkere
 • Oprette projekter, fakturering af projektrelaterede opgaver (C5)
 • Controlleropgaver ved enkelte faktureringsopgaver

Vi tilbyder:

 • Et spændende og selvstændigt job.
 • Travl og udfordrende hverdag i en dynamisk og sund virksomhed i vækst.
 • Et sundt og godt arbejdsmiljø på tværs af virksomhedens afdelinger.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Sikkerhedsstyrelsen
Ambitiøs IT-konsulent

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

Kan du sætte digital retning? Og kan du både bidrage til data- og løsningsarkitekturleverancer og agere god sparringspartner? Så har vi lige nu en spændende stilling som IT-konsulent med fokus på systemdrift og løsningsarkitektur.

Digitalisering er en naturlig del af Sikkerhedsstyrelsen, og der er kort fra ide til handling. Vi befinder os midt i en digital transformation, hvor vi med datadrevet markedsovervågning og tilsynsaktiviteter bidrager til, at Danmark er et attraktivt land at drive virksomhed i og ikke mindst et trygt land for forbrugerne.

Som it-konsulent fungerer du som sparringspartner for medarbejdere i hele styrelsen, og du vil få en bred kontaktflade – både i og udenfor huset. Med fokus på driften bliver dine primære opgaver at varetage rollen som systemansvarlig for udvalgte systemer samt leverandørstyring – særligt i forhold til Statens it, som er vores primære driftsleverandør.

Sikkerhedsstyrelsen
Samarbejdsstærk dataudvikler

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

Vil du være med til at udnytte de muligheder, teknologier som machine learning og computer vision giver? Og vil du hjælpe til med at optimere processer og arbejdsgange i samspil med automatisering? Så er du måske vores nye kollega i Datamanagement.

Vi søger en medarbejder til at træde ind i en rolle som dataudvikler, og dermed bidrage til at udvikle fremtidens datalandskab i Sikkerhedsstyrelsen.

Du vil bidrage til at sikre en solid, struktureret og ensartet tilgang til proces- og datagovernance i styrelsen, samtidig hjælper du forretningen med at løse konkrete problemer ved at implementere nye digitale løsninger og teknologier i driften.

Vi udvikler løbende vores kompetencer og i den forbindelse er det vigtigt at sikre sammenhæng mellem systemer, struktur og fremtidens teknologier. Der er rig mulighed for alsidighed i de opgaver du får, og du kan udvikle dig i flere retninger.