109 job matcher din søgning 109 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 109 resultater.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Energistyrelsen
Engageret sagsbehandler til energimærkningsordningen for bygninger

Energistyrelsen, Esbjerg

Vil du være med til at drive og udvikle en spændende og samfundsmæssig vigtig ordning? Vil du være med til at fremme energibesparelser, øge effektiviteten inden for al anvendelse af energi i bygninger samt øge andelen af energi fra vedvarende energikilder? Trives du med at levere en god service og være garant for, at det administrative fundament er i orden? Så er du måske vores nye kollega til energimærkeordningen. Stillingen er placeret i Esbjerg.

Energistyrelsen

Du skal arbejde i et team, som har ansvar for energimærkningsordningen for bygninger. Dine opgaver vil bl.a. bestå i administration og sagsbehandling i relation til energimærkningsordningen, håndtering af spørgsmål fra energikonsulenter og borgere, hvor du skal vejlede om reglerne for energimærkning.

Energistyrelsen
Indrykket: 
Blue Water Shipping A/S
Manager Stevedoring

Blue Water Shipping A/S, Esbjerg

I Blue Water har vi udviklet solide og unikke færdigheder indenfor håndtering af gods på havnefronten i vores Port Service Division. Udviklingen fortsætter, og vores mål er at tilbyde vores ekspertise worldwide. Derfor søger vi nu en Manager, der får stor indflydelse på divisionen og vores fortsatte udvikling.

Blue Water Shipping A/S

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Daglig ledelse af afdelingens supervisors, herunder arbejdstidsplanlægning
 • Planlægning og koordinering af skibsanløb
 • Løbende dialog med andre interessenter på Esbjerg Havn
 • Diverse administrative opgaver
Blue Water Shipping A/S
Education EsbjergStudentermedhjælpere

Education Esbjerg


Vi søger Esbjergs sejeste studentermedhjælpere

Er du studerende på en videregående uddannelse i Esbjerg og brænder du for at være med til at gøre Esbjerg til den fedeste uddannelsesby for dig og dine medstuderendende?

Så har du nu muligheden for at blive en del af Education Esbjerg. Vi søger nemlig 1-2 studentermedhjælpere – og der ligger et hav af spændende opgaver og venter på dig.

Du skal være med til:

 • At vedligeholde vores hjemmeside
 • At lave opslag på SoMe
 • At udvikle vores kommunikation på SoMe
Advokatpartnerselskabet Kirk Larsen & Ascanius
Erfaren IT-supporter søges til moderne og innovativt advokatfirma

Advokatpartnerselskabet Kirk Larsen & Ascanius, Esbjerg

Advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius er en moderne specialist- og nichevirksomhed. Virksomheden er i vækst og har travlt på IT-fronten. Derfor søger vi en erfaren IT-supporter til vores kontor i Esbjerg.

Det er vigtigt, at alle brugere er i stand til at håndtere de fleksible muligheder, der er til rådighed, både når der arbejdes på arbejdspladsen, under transport, fra hjemmearbejdspladser eller hos kunderne. Som IT-supporter er dit primære ansvar at supportere kolleger i alt, der hedder IT, herunder at udbrede kendskabet til de tekniske værktøjer, vi har i virksomheden samt undersøge nye teknologier, som virksomheden kan drage fordel af.

Du vil arbejde tæt sammen med den IT-ansvarlige. Det bliver også din opgave at udføre almindeligt vedligehold, såsom opdateringer af enheder og backups.

Esbjerg Kommune
Landskabsarkitekt, landskabsforvalter, have- & parkingeniør, skov- & landskabsingeniør eller lignende - se her!

Esbjerg Kommune

En unik mulighed for at blive en del af det grønne hold i Esbjerg Kommune.

Vej & Park, der organisatorisk er en ud af tre enheder i Drift & Anlæg i Teknik & Miljø, søger en ny medarbejder. Det er en sjældent udbudt stilling i Parkteamet, hvor du får mulighed for at arbejde med dine ambitioner på det grønne område. Esbjerg Kommune har med sin fantastiske beliggenhed og størrelse, de bedste rammer for grønne og rekreative muligheder i parker, skove, på strande og i øvrige naturområder.

Parkteamet arbejder med udvikling og vedligehold af de grønne områder, og vi har rigtig travlt. Store anlægsprojekter i millionklassen står til opstart, og samtidig står vi overfor et generationsskifte over de nærmeste år. Vi har derfor brug for dig, dine grønne kompetencer og din erfaring med både de store og de lidt mindre grønne projekter.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistenter til Hjemmeplejen, Team Vesterhav

Esbjerg Kommune

Stedet med et godt arbejdsmiljø, godt humør og energi i hverdagen.

Hjemmeplejen på Strandby søger pr. 1. marts 2021 to social-og sundhedsassistenter til 30 timer i dagvagt. Vi tilbyder henholdsvis en fast stilling samt et 6 måneders vikariat med mulighed for fastansættelse.

Vi tilbyder dig at arbejde i et udviklende miljø præget af høj faglighed, anerkendelse, et godt arbejdsmiljø samt gode kollegaer. Vi er et udekørende team med cykelafstand i Esbjerg midtby.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælpere til Hjemmeplejen Østerbycentret Team aften

Esbjerg Kommune

Hjemmeplejen Østerbycentret Team aften søger to social- og sundhedshjælpere på 28 timer pr. uge i aftenvagt med tiltrædelse 1. marts 2021 eller hurtigst muligt. Det kan være muligt at få 32 timer, såfremt det ønskes. Stillingerne er fastansættelse. Der arbejders hver 2. weekend.

Vi sørger for god introduktion, og ellers kan vi tilbyde faglige og personlige udfordringer samt gode kolleger og sparringspartnere.

Vi tilbyder:

 • Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø med fokus på arbejdsglæde og trivsel
 • Mulighed for tværfaglig sparring.
Esbjerg Kommune
Digitaliseringskonsulent til tværgående projekter i Digitalisering & IT

Esbjerg Kommune

Har du erfaring med projektledelse? Kan du sætte dig ind i komplekse processer? Kan du se dig selv som bindeleddet mellem interessenter, it-konsulenter og leverandører? Kan du have mange bolde i luften? Er du klar til en hverdag fuld af udfordringer og spændende opgaver? Så er du vores nye Digitaliseringskonsulent.

Esbjerg Kommune sætter fokus på tværgående digitalisering af kommunen, derfor søger Digitalisering & It en digitaliseringskonsulent til en 3-årig stilling.

Vores nye Digitaliseringskonsulent har en god forståelse for mulighederne i digitalisering og trives med at være drivkraft i digitaliseringsprojekter, der går på tværs af hele kommunen.

Din opgave bliver at kordinere og bidrage til at omsætte kommunens digitale ambitioner til tværgående initiativer, f.eks. tværgående høringsportal og styrkede digitale onboardingprocesser.

BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Spar Nord Bank A/SFinansøkonomer til praktik i 2022

Spar Nord Bank A/S

Søger du en spændende og udfordrende praktikplads, hvor du får lov at prøve dig selv af som rådgiver og samtidig bliver tilknyttet kompetente og nærværende mentorer? Hvis ja, så er en praktikplads i Spar Nord lige noget for dig!

I Spar Nord tilbyder vi et målrettet, nærværende og ambitiøst praktikforløb i en af vores afdelinger, hvor du får mulighed for at få praktisk erfaring med alle aspekter af rollen som privatrådgiver.

I løbet af praktikforløbet får du mulighed for at følge flere forskellige af bankens dygtige rådgivere, hvor du blandt andet vil få kendskab til rådgivning inden for privatøkonomi, som dækker bolig, forsikring og investering. Herudover vil du have daglig kontakt med bankens private kunder.

Spar Nord Bank A/S
Indrykket: 
Jysk Fynske Medier P/S
MARKETINGKOORDINATOR

Jysk Fynske Medier P/S, Odense, Esbjerg eller Holstebro

Vil du have ansvaret for egne kampagner og koncepter? Er du nysgerrig og opdateret på de nyeste tendenser inden for digital marketing, så du, sammen med holdet, kan være med til at sikre, at vi konstant udvikler os?

Du vil blive en del af en mindre afdeling på 6 personer, som er fordelt på lokationer i Odense, Esbjerg og Holstebro. Du kan derfor få indflydelse på, hvilken af ovenstående lokationer, du skal arbejde fra.

Vi jonglerer dagligt med mange opgaver og projekter fordelt på mange brands. Ved større kampagner og strategiske løsninger benytter vi reklamebureauet STEP, der også er en del af Jysk Fynske Medier, og dem har vi et tæt samarbejde med.

Indrykket: 
Esbjerg Kommune
Socialrådgiver til Sygedagpenge & Sociale Ydelser

Esbjerg Kommune

Sygedagpenge & sociale Ydelser søger en socialrådgiver, 37 timer pr uge, med tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdsområde:

 • Bilstøtte efter servicelovens § 114
 • Merudgiftsydelser efter serviceloven § 100
 • Diverse kørselsordninger
 • Ledsagerordningen efter § 97
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Milton Huse A/SBliv byggerådgiver hos Milton Huse i Esbjerg - og vær med fra starten i en helt ny afdeling

Milton Huse A/S, Esbjerg

Vi har vokseværk, og søger derfor en ny kollega til salg- og byggerådgivning i Esbjerg, hvor vi åbner nyt showroom og salgskontor. Kan du genkende dig selv i ord som: struktureret, selvstændig, gode formidlingsevner, ansvarlig og detaljeret? Har du oven i købet brancheerfaring, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Du skal bidrage til, at vi lever op til Milton Huses kundeløfte ”Personlige huse bygget med omhu” igennem exceptionel rådgivning af kunderne omkring husvalg, materialer, planløsning, placering af hus på grund, økonomi mm.

Du får en meget selvstændig rolle og en meget alsidig hverdag, hvor du arbejder med dine egne leads, som kan være på vidt forskellige trin i kunderejsen. Det er derfor vigtigt, at du har kendskab til byggebranchen og erfaring med kunderådgivning i en længerevarende salgsproces.

Indrykket: 
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser