32 jobannoncer matcher din søgning 32 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Sydbank

Privatrådgiver til Sydbank Nordsjælland

Hillerød

Brænder du for at give unikke kundeoplevelser? Og trives du i en glad, ambitiøs og samarbejdende kultur? Så har vi jobbet til dig i Sydbank Nordsjælland, beliggende i Hillerød.

Hos os kan du fokusere på bankforretninger og langvarige kunderelationer. Sydbank har nogle af de mest tilfredse medarbejdere i branchen, og nu ser vi frem til at få dig med som en del af vores dygtige team i Hillerød.

Sydbank
ATP
Gem
ATP

CX-konsulent, der kan skabe bedre kundeoplevelser for borgere, der er kommet til skade på arbejdet

Hillerød

Er din CX-værktøjskasse på plads? Har du solide kommunikative evner? Og vil du være med til at forbedre og optimere kundeoplevelser på tværs af kanaler?

Som CX-konsulent bliver det mere konkret dig, der gennem bl.a. kundeinterviews og dataanalyser er med til at finde de løsninger, der giver de bedste resultater og kundeoplevelser. Sagt med andre ord er det altså dig, der skal zoome ind på kundens behov.

ATP
Nordsjællands Politi

Administrative medarbejdere til Intern Service

Hillerød

Har du lyst til et job der giver mening i en af landets mest travle politikredse?

Vi har brug for dig i sektionen Intern Service. Du skal være en del af et team på 9 medarbejdere, som understøtter det operative politi og anklagemyndigheden med mange forskellige praktiske og administrative opgaver. Du får en varierende arbejdsdag, som veksler mellem praktiske og administrative opgaver.

Du skal være med til at løse opgaver omkring arkiv, koster, hittegods, udsat bohave og en række andre administrative opgaver.

EMCO Controls A/S

Teknisk indkøber – form din egen rolle

Hillerød

Har du en teknisk side, der skal udleves i en indkøbsstilling? Og fungerer du bedst med kolleger, som ikke tager sig selv så højtideligt?

Så har vi et ledigt skrivebord til dig.

Fordi vi er en lille virksomhed, er der plads til, at du kan præge både jobbet og måden, vi gør tingene på.

- Michael, produktionschef og din nye leder
EMCO Controls A/S
Gem
FOSS

Aftersales Business Developer

Hillerød

Your key focus in this role will be to identify, develop, implement, and maintain aftersales offerings that are customer centric and with solid business cases.

This includes key tasks such as:

  • Identification, qualification, and pipeline management of aftersales offerings
  • Development and implementation of aftersales offerings
  • On-going maintenance and adjustment of existing offerings to ensure they stay fit-for-market

Our work is based on trust and working in teams, and you can expect to enter a great working place where you can bring your ideas to the table and make a real impact.

FOSS
Koncerncentre

Økonomisk chefkonsulent til Sekretariatet i Center for Regional Udvikling

Hillerød

Vil du medvirke til god økonomistyring i Region Hovedstadens arbejde med at skabe en grøn og bæredygtig region?

Vi søger en erfaren og skarp chefkonsulent, der kan tage hovedansvar for at rådgive og understøtte centerledelsen i budget- og økonomistyring på tværs af Center for Regional Udvikling.

Som ansat i Sekretariatet vil du få en nøglerolle i betjeningen af centerets direktør og centerledelse samt være tæt på den politiske beslutningsproces.

Koncerncentre
Gem
FOSS

Business Developer

Hillerød

Do you want to use your strong commercial analytical thinking as a Business Developer at FOSS?

FOSS finds smarter ways to make the best use of food and agricultural resources. Our analytical solutions add value to food production and as Business Developer, you will have the opportunity to be part of our solutions’ journeys into the laboratory markets. If that sounds like something you would like, then keep reading…

FOSS
Jobindex søger for FysioDanmark Hillerød ApS
Gem
Jobindex

Receptionist med kendskab til fitness søges

Hillerød eller Kongens Lyngby

FysioDanmark Lyngby og Hillerød søger ikke bare én, men to alsidige receptionister til at blive en del af vores livlige team i både vores fysioterapiklinikker og fitnesscentre i Lyngby og Hillerød.

Du vil være med til at løse daglige opgaver, der kan variere fra hektiske dage med mange afbrydelser og højt tempo til mere rolige dage med mulighed for fordybelse.

Vi tilbyder glade kunder og et positivt arbejdsmiljø, der sætter trivsel højt.

Jobindex
Arbejdernes Landsbank

Kunderådgiver til Hillerød

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Kunne du tænke dig at blive en del af danskernes foretrukne bank?

Vi søger en kunderådgiver, som vil være med til at understøtte den gode kundeoplevelse.

Vi kan lide at lave forretninger med kunden i fokus, og glæder os til at få en Kunderådgiver på holdet, der gennem sit engagement kan bidrage til at fortsætte den positive kundetilfredshed. Vi prioriterer det sociale samvær og det gode humør højt i hele teamet, samtidig med de gode forretninger

- Karina Harting Jeppesen, Privatkundechef
Arbejdernes Landsbank
Koncerncentre

Erfaren udviklingskonsulent til Sekretariatet i Center for Regional Udvikling (Special-/chefkonsulent)

Hillerød

Vil du bidrage til Region Hovedstadens arbejde med at skabe en grøn og bæredygtig region? Vi søger en erfaren udviklingskonsulent, der skal styrke arbejdet med strategiske tiltag, facilitering og projektudvikling tæt på den administrative og politiske ledelse.

Du skal have interesse for politiske dagsordner, kommunikation og projektledelse – og du skal trives med at drive udviklingsopgaver på tværs af enheder og faggrupper med politisk og administrativ bevågenhed.

Du har mulighed for at tilrettelægge arbejdsdagen fleksibelt og der er mulighed for hjemmearbejdsdage.

Koncerncentre
Grant Thornton

Revisor til Hillerød

Hillerød

Ønsker du mere ansvar, et godt arbejdsmiljø og at arbejde med både lokale, nationale og internationale kunder – og har erfaring, et par år eller mere, inden for revisionsbranchen?

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

Opgaver omfatter primært revision og regnskab med hovedvægt på relateret rådgivning – herunder omstruktureringer, generationsskifter, køb/salg, optimering af processer m.v. – for mellemstore ejerle-dede selskaber og koncerner inden for en bred vifte af brancher og særligt ejendomme.

Grant Thornton
Grant Thornton

Revisortrainees til karrierestilling

København Ø, København K, Hillerød eller Viby Sjælland

Vi søger nyuddannede fra HHX, STX, finansøkonom eller tilsvarende.

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

Traineeforløbet åbner mange døre. Du får erfaring med mange facetter af virksomhedsdrift og -økonomi og en unik viden, som du kan skrive på CV’et, og som giver dig jobsikkerhed og mulighed for udstationering i udlandet, hvis det har din interesse.

I løbet af din traineetid kombinerer du teori med praksis via GT Akademi. Du deltager i 8 moduler, hvor du bliver undervist i grundlæggende revision, regnskab og skat m.v.

Grant Thornton
Arbejdernes Landsbank

Privatkundedirektør til kundeområde Nordsjælland

Helsingør, Hillerød og Frederikssund

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Som privatkundedirektør bliver du overordnet ansvarlig for kundeområdets drift og indtjening. Du får det ledelsesmæssige ansvar for 17 medarbejdere, som du i samarbejde med kundeområdet’s to privatkundechefer skal motivere og inspirere i det daglige arbejde.

Arbejdernes Landsbank
Gem
FOSS

Compliance Specialist to FOSS Analytical

Hillerød

Looking to join a dynamic team that sets the compliance direction for FOSS?

Your duties will include documenting and evaluating compliance activities, delivering employee training on compliance matters, handling complaints.

FOSS
M. Goldschmidt Holding A/S

Energisk driftsmedarbejder til vores flotte og levende boligområde i Hillerød

Har du solid erfaring og nyder at arbejde med ejendomsserviceopgaver, renholdelse og pleje af inden- og udendørsarealer, så er det lige præcis dig, vi leder efter.

Vi søger en energisk og serviceminded driftsmedarbejder til at varetage en bred vifte af spændende opgaver i vores ejendomsselskab. Du bliver en vigtig del af vores dygtige og engagerede driftsteam på 10 personer, hvor hverdagen foregår i skønt humør og nært samarbejde.

M. Goldschmidt Holding A/S
FOA Nordsjælland

Arbejdsmiljø-medarbejder med arbejdsmiljø-kompetencer

Hillerød

FOA Nordsjælland ønsker at opprioritere fagforeningens arbejdsmiljøområde. Derfor søger vi en erfaren faglig medarbejder med solid viden om arbejdsmiljø herunder forebyggelse.

Du bliver medarbejder i et fællesskab med detailviden på arbejdsmiljøområdet. Så ideelt set får/har du stor erfaring med fysisk og psykisk arbejdsmiljø og et godt kendskab til FOA’s faggrupper, samtidig med at du kan læse, forstå og formidle teksten i diverse aftaler.

Jobboozt ApS søger for home
Gem
Jobboozt ApS

home, Hillerød søger ny salgschef

Hillerød

home søger en kompetent og ambitiøs salgschef med højt drive, der brænder for at skabe resultater og give den allerbedste kundeoplevelse.

Lidt om home, som tilbyder:

  • Et spændende og udfordrende job i et positivt og travlt miljø
  • En fordelagtig bonusordning
  • En kultur der er præget af vindermentalitet, fighterånd og viljen til at lykkes
  • Et velfungerende team med engagerede og dygtige kollegaer
  • Løbende udvikling, uddannelse og træning af de bedste i branchen
Koncerncentre

Dygtige medarbejdere til udvikling af hospitalsvæsenet i Region Hovedstaden

Hillerød

Vil du være med til at udvikle sundhedsvæsenet i Danmarks største region? Har du flair for at navigere i komplekse politiske processer? Og trives du i et stærkt, sundhedsfagligt miljø, hvor vi understøtter udviklingen af regionens hospitaler, så patienterne får det bedst mulige behandlingsforløb nu og i fremtiden? Så vil vi gerne høre fra dig.

Du bliver en del af en spændende arbejdsplads, hvor du kan være med til at sætte dit præg på udviklingen af nogle af de vigtigste dagsordener på sundhedsområdet.

Vi har i det daglige et stort ansvar for selv at tilrettelægge og prioritere den konkrete opgavevaretagelse, og der er gode muligheder for hjemmearbejde og fleksible arbejdstider.

Koncerncentre
Hillerød Forsyning

Projektcontroller

Hillerød

I Hillerød Forsyning skal vi til at opstarte flere spændende projekter. Derfor leder vi efter en erfaren og serviceminded projektcontroller, der har lyst til at arbejde på tværs af hele organisationen med både mellemstore og større projekter.

Hillerød Forsyning er en virksomhed i vækst. Som projektcontroller skal du være med til at sikre en god projektøkonomi i samarbejde med projektlederne.

Vi tilbyder en fastansættelse i en fuldtidsstilling på 37 timer inkl. frokostpause, flekstid, ansættelse efter gældende overenskomst og en attraktiv pensionsordning.

Hillerød Forsyning
Hillerød Kommune

Virksomhedskonsulenter til borgere med udfordringer ud over ledighed

Hillerød

Kan du forestille dig en arbejdsdag, hvor du har tæt samarbejde med borgere, der gerne vil arbejde på trods af, at de har udfordringer ud over ledighed, og at du samtidig hjælper arbejdsgivere med at finde den arbejdskraft de mangler.

Din arbejdsdag vil være fyldt med spændende arbejdsopgaver som:

  • opsøge arbejdsgivere og uddannelsesinstitutioner med henblik på at opbygge professionelle relationer og facilitere job-/uddannelsesmuligheder for den enkelte borger
  • samarbejde tæt med borgerens behandler, læge, støtte-kontaktperson eller hvem der er den vigtigste ressourceperson for borgeren

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV