Hillerød Forsyning
Hillerød

Projektcontroller

I Hillerød Forsyning skal vi til at opstarte flere spændende projekter. Derfor leder vi efter en erfaren og serviceminded projektcontroller, der har lyst til at arbejde på tværs af hele organisationen med både mellemstore og større projekter.

Hillerød Forsyning er en virksomhed i vækst. Som projektcontroller skal du være med til at sikre en god projektøkonomi i samarbejde med projektlederne.

Om stillingen

Du skal fungere som businesspartner for projektledere og projektejere. Du skal kunne videreformidle økonomi til alle faggrupper, heriblandt kolleger, der ikke til daglig beskæftiger sig med økonomi.
Da stillingen er nyoprettet, vil du have god mulighed for selv at sætte dit præg på arbejdsopgaverne.

Om dig

Du bliver en vigtig brik og en aktiv sparringspartner, hvilket kræver entreprenørånd og stort engagement. Du skal være med til at sikre et retvisende billede af projektet, herunder en god projektøkonomi.

Vi forventer at du:

  • har erfaring med projektøkonomi
  • er god til at samarbejde, skabe relationer og er tålmodig
  • kan bevare et godt overblik uden at miste detaljerne og hurtigt kan sætte dig ind i nyt stof og anvende det i praksis
  • kan arbejde med løbende ændringer og akutte opgaver og følge opgaver helt til dørs
  • har evnen til at arbejde koncentreret med vanskelige opgaver og store, komplekse datamængder samt at skabe struktur i disse
  • er stærk i kommunikation – både i skrift og tale
  • har IT-kompetencer på et højt niveau og er administrativ stærk.

Den rette kandidat har en uddannelsesmæssig baggrund inden for økonomi, regnskab eller lignende. Erfaring fra forsyningsbranchen er et plus, men ikke et krav.

Vi tilbyder

En spændende stilling i en organisation, der løser samfundsmæssigt vigtige opgaver og bidrager til den grønne omstilling. Hos os får du en dynamisk hverdag.

Vi tilbyder en fastansættelse i en fuldtidsstilling på 37 timer inkl. frokostpause, flekstid, ansættelse efter gældende overenskomst og en attraktiv pensionsordning.

Vi har desuden en aktiv personaleforening, frokostordning, massageordning samt sundhedsforsikring.

Ansøgning og tiltrædelse

Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning med vedhæftet CV og evt. relevante bilag via knappen ”Ansøg” snarest, da vi løbende tager kandidater ind til samtale.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen, og vi glæder os til at høre fra dig.

Yderligere information

Er du blevet nysgerrig, og vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder for controlling, Sophie Byrge Østerby på tlf. 48 23 10 00 eller på mail sbo@hfors.dk.

Hillerød Forsyning som arbejdsplads

Hos Hillerød Forsyning har vi fokus på god arbejdskultur, gode udviklingsmuligheder for dig som medarbejder og høj medarbejdertilfredshed og arbejdsglæde.

Du får et bredt arbejdsfællesskab med engagerede kollegaer. Vi vægter vidensdeling, faglig sparring og samarbejde højt, og hos os er der plads til latter og en uhøjtidelig omgangstone – også når der er travlt.

Hillerød Forsyning er en dynamisk multiforsyningsvirksomhed med ca. 200 engagerede medarbejdere. Vi sørger for, at borgerne i Hillerød har rent vand i hanen, varme i rørene, og at der bliver håndteret spildevand og sorteret og afhentet affald. Vi arbejder med at udvikle bæredygtige løsninger til fordel for miljø, klima og fremtidige generationer.

Læs mere om Hillerød Forsyning på vores hjemmeside.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.