216 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

216 jobannoncer

Gem
Polygon A/S

Servicemedarbejder inkl. vagtordning

Hillerød eller Asnæs

Er du ambitiøs og har et ønske om at være den bedste til det, du gør, så søger vi servicemindede og passionerede servicemedarbejdere, der vil indgå i vores vagtordning.

Som medarbejder i Polygon får du arbejdsopgaver inden for området skadeservice i Danmarks bedste skadeservicefirma. Opgaverne omfatter typisk renovering efter brand-, vand-, hærværks- og stormskader.

Gem
Q-Park Operations Denmark A/S

Sagsbehandler – mulighed for remote/hybrid – fuldtid

Søborg
Mulighed for hjemmearbejde

Din primære opgave bliver at gennemlæse indkomne klager over udstedte parkeringsafgifter, sagsbehandle disse ud fra et fastlagt regelsæt samt besvare hver enkelt klage skriftligt og utvetydigt.

Vi søger både sagsbehandlere, der ønsker at blive en fast del af vores sagsbehandlerteam på hovedkontoret, men også sagsbehandlere, der foretrækker at arbejde hjemmefra med mere fleksible arbejdstider og uden en fast kontorplads.

Vi tilbyder desuden en hybridløsning, hvor du kombinerer kontorarbejde med hjemmearbejde.

Gem
Sitehub ApS

Logistikleder med flair for projektstyring

Er du god til at have mange bolde i luften og styre mindre logistikprojekter til dørs? Har du ledelseserfaring, og trives du med at tage ansvar?

Der er aldrig to ens dage, og opgaverne spænder bredt, som f.eks. at:

  • Sikre styring og koordinering af logistikken i samarbejde med koordinatorteamet.
  • Planlægge og gennemføre projektstyring for stillingens relevante ansvarsområder.

Vi er meget optaget af at finde den rigtige profil, så for os er det mere vigtigt, at du har det rigtige mindset og løser opgaverne med ”ja hatten på”, så skal vi nok lære dig resten.

Gem
Wineandbarrels A/S

Projektleder/byggeteknisk rådgiver

Hillerød

Se video om Wineandbarrels A/S som arbejdsplads

For os er det vigtigt at levere den fuldendte vinkælderløsning, hvor der er kælet for alle detaljer, og hvor kunden altid er i fokus. Vil du være med til det?

Vil du gå forrest med dine gode projektlederevner og vise vejen for øvrige kollegaer og samarbejdspartnere i Wineandbarrels? Kan du sikre en høj kvalitet fra start til slut? Så er jobbet her måske noget for dig!

Wineandbarrels A/S
Gem
Hillerød Kommune

Ansvarshavende aftenvagt til Plejehjemmet Skanselyet

Hillerød

Vil du være med til at skabe gode stjernestunder for beboerne og bidrage til et godt arbejdsmiljø om aftenen? Vil du være med på en arbejdsplads med humor, godt sammenhold og høj faglighed?

Vi søger en ansvarshavende SSA eller sygeplejerske til 46 beboere fordelt på 2 afdelinger. Her vil du opleve fagligt dygtige kolleger, og at der er fokus på, at der skal være et rart arbejdsmiljø hvor vi har højt til loftet.

Gem
Hillerød Kommune

Arbejdsplanlægger til Skanselyet

Hillerød

Har du lyst til at være en del af et plejecenter, hvor du sammen med ledelsen sikrer, at vores medarbejderes arbejdsmiljø er i højsædet ved hjælp af en god planlægning?

Opgaven består bl.a. i:

  • Arbejdstids- og vagtplanlægning for centrets medarbejdere
  • At sikre, at medarbejderne varsles korrekt efter de overenskomstmæssige varsler og aftaler ved ændringer i arbejdsplanen

Vi tilbyder dig en dejlig arbejdsplads med højt til loftet og viljen til at få hverdagen til at fungere.

Gem
Fujifilm Diosynth Biotechnologies

Ingeniør eller teknisk specialist til Technical Operations & Maintenance

Hillerød

Er du fuld af Genki(!), dygtig til at arbejde med data, skabe indsigtsfulde dashboards i Tableau og har erfaring med projektledelse?

Se video om Fujifilm Diosynth Biotechnologies som arbejdsplads

Du vil være ansvarlig for at behandle og analysere data med henblik på at understøtte vores drift og vedligeholdelsesprocesser. Du vil udvikle og optimere dashboards i Tableau, som giver indsigt i nøgleparametre for driften. Yderligere vil du bidrage til implementeringen af projekter, der effektiviserer vores tekniske operationer.

Gem
SSI Diagnostica A/S

Servicetekniker

Hillerød

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed i rivende udvikling? Har du et udpræget servicegen i kombination med en solid teknisk erfaring?

Kan du lide at arbejde med produktionsanlæg og utilityudstyr? – og forstår hvor vigtigt vedligehold heraf er? Og har du lyst til at give dit bidrag til SSI Diagnosticas fortsatte insisteren på at levere bedre og hurtigere mikrobiologisk diagnostik til vores mange kunder i hele verden?

Så har vi et spændende job til dig i vores tekniske afdeling.

SSI Diagnostica A/S
Gem
NEYE A/S

Neye søger butiksleder til vores butik i Hillerød

Til vores butik i Hillerød søger vi en naturlig og ambitiøs sælger, som besidder gode leder- og samarbejdsevner med masser af energi og lysten til at skabe gode resultater. Butikslederens ansvarsområde vil være at løse alle de opgaver, der er i forbindelse med den daglige drift i en butik.

Vi tilbyder et interessant job i en dynamisk modevirksomhed, hvor kvalitet og funktionalitet samt det gode formål er i fokus. Du vil have et tæt samarbejde med Regionschefen og rig mulighed for medindflydelse.

NEYE A/S
PwC
Gem
PwC

Bliv revisortrainee i PwC og påbegynd din karriere

Hillerød

Ja, den er god nok.

Her får du erhvervserfaring fra dag 1, når du arbejder på fuldtid og læser på deltid. Samtidig er du med til at påvirke virksomheders forretningsstrategier, investeringsbeslutninger og meget mere, når du løser opgaver for dem.

Så længe du synes, det spændende at arbejde med tal og skabe relationer, så står vi klar med de bedste kolleger og et væld af karrieremuligheder.

PwC
Gem
JS Danmark A/S

Mødebooker/Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Vi tilbyder en enestående mulighed for dig, der vil tage ejerskab over din karriere og arbejde målrettet mod at blive Key Account Manager, hvor du selv booker og afholder møder via Microsoft Teams..

Vi tilbyder:

  • Enten 100% hjemmekontor eller en kombination af hjemme- og kontordage.
  • En virtuel arbejdsplads: Du vil være online og i tæt kontakt med dine kollegaer gennem hele arbejdsdagen.
  • En spændende mulighed for karriereudvikling som Key Account Manager, Buddy eller Team Leder
Gem
Bjarne Nielsen A/S

Energisk erhvervskonsulent i Nordsjælland

Birkerød, Hillerød eller Hørsholm

Har du erfaring med at sælge varebiler? Og vil du være med til at skabe det bedste og mest foretrukne erhvervscenter i Nordsjælland?

Vi søger en energisk erhvervskonsulent, der skal varetage opsøgende salg fra vores lokationer i Hillerød, Birkerød og Hørsholm. Vores mål er at skabe det bedste erhvervscenter i Nordsjælland, og det gør vi blandt andet gennem god service, det rette udvalg af varebiler og tilpasninger - og dig, som kan sælge hele pakken til vores kunder.

Bjarne Nielsen A/S
Gem
Hillerød Kommune

Pædagog og pædagogisk barselsvikar til Børnebyen

Hillerød

Hvis du er uddannet pædagog, har du alletiders mulighed for at få verdens bedste job i Børnebyen. Du skal både have lyst til at arbejde i vuggestue og børnehave, men sammen finder vi ud af hvad der giver bedst mening for dig og for Børnebyen.

Hvis du har lyst til et barselvikariat, så har vi både et ledigt vikariat i børnehaven og et i vuggestuen! Du må meget gerne være pædagog, PAU eller medhjælper, men du skal helst have lidt erfaring i at arbejde med børn, samt et ønske om at blive i barselsvikariatet i ca. 1 år.

ATP
Gem
ATP

Finance Business Partners til hhv. at understøtte ATP’s CFO og til at drive ATP’s modeller for økonomistyring

Hillerød

Er du skarp til økonomistyring? Vil du arbejde i en finansiel partnerrolle, hvor du har ansvar for at understøtte en række forretningsområder og ATP’s CFO?

Mere konkret kommer du til at:

  • foretage controlling, driftsanalyser og beslutningsunderstøttende ledelsesrapportering på et eller flere forretningsområder, herunder månedsluk, forecasting og budgettering
  • rådgive chefer, projektledere samt andre interessenter om finansielle aspekter
ATP
Gem
Hillerød Kommune

Fysioterapeut til Træningssektionen, Sundhedscentret

Hillerød

Er du klar til at blive en del af et team af dedikerede kollegaer, hvor samarbejde og faglig udvikling er i fokus?

Stillingen vil omfatte arbejde inden for specialerne geriatri og ortopædkirurgi.

Træningssektionen er en fantastisk arbejdsplads med 60 engagerede medarbejdere. Du har stor indflydelse på din daglige planlægning, og dagene er sjældent ens, så det er en fordel, hvis du kan bevare fokus og overblik.

Gem
Hillerød Kommune

PPR-vejleder i Hillerød Kommune

Hillerød

Brænder du for at skabe inkluderende læringsmiljøer og fællesskaber for børn og unge?

Som PPR-vejleder skal du sikre udviklingen af gode og mangfoldige lærings- og undervisningsmiljøer med deltagelsesmuligheder for alle børn og unge i tæt samarbejde med de andre faggrupper i PPR.

Vi tilbyder et professionelt og kompetent arbejdsfællesskab med mulighed for sparring med kolleger og nærmeste leder.

Gem
Hillerød Kommune

Nysgerrige og engagerede psykologer til PPR Hillerød

Hillerød

Som psykolog hos os vil du blive tilknyttet både skole og dagtilbud, og blive en del af vores indsatser der går på tværs af kommunen. Dette med mulighed for at arbejde med både observationer, praksisnær vejledning, sparring og supervision, kognitiv testning og samtaler. Alle indsatser med fokus mod at understøtte forældre, lærere og pædagoger.

I Hillerød PPR bliver du en del af en kollega-gruppe med glade, hjælpsomme og dedikerede psykologer, som vægter psykologisk tryghed, socialt samvær og et rart arbejdsmiljø ekstremt højt.

Gem
FOSS

Production Quality Engineer, Supply Chain

Hillerød

You will be part of a strong team of highly skilled and very engaged colleagues.

You will play an essential role in ensuring a high product quality of our analytical solutions for the food industry. You will be the key to ensure swift handling of production challenges in many shapes and sizes. You will get the opportunity to influence the position along the way, with great development opportunities, both personally and professionally.

FOSS
Gem
FOSS

Quality Control Engineer, Production Support

Hillerød

Would you like to be part of our Incomming Quality Inspection (IQC) team?

Overall, you will work within workshop technical metrology, control, validation and evaluation.

More specifically, you will work with: incomming control of incoming items for inspection (control via specifications, drawings etc.).

FOSS is a family-owned company with a focus on employee well-being and good employment conditions.

FOSS
Gem
airteam a/s

Projektleder til projektstyring af ventilationsentrepriser

Hillerød

Motiveres du af et alsidigt job, hvor du er involveret i projekterne fra projektering til aflevering?

Se video om airteam a/s som arbejdsplads

Du tilbydes en attraktiv stilling som projektleder, hvor du vil få ansvaret for projekter inden for både nybyggeri og større ombygninger. Du får mulighed for at bruge dine tekniske kompetencer til at gennemføre projekter i tæt samspil med dygtige kollegaer.

Hos airteam er der fart over feltet og et dynamisk miljø med frihed under ansvar, fleksible arbejdstider og et godt humør på arbejdspladsen.

airteam a/s

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV