237 job matcher din søgning 237 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FGU Nordsjælland
Underviser til omsorgs- og sundhedsværksted i Hillerød

FGU Nordsjælland

FGU Nordsjælland søger en underviser på 75% ansættelse med evner og lyst til at videreudvikle vores omsorgs- og sundhedsværksted i Hillerød og undervise EGU elever pr. 1. august 2021.

På omsorgs- og sundhedsværkstedet og EGU kan der arbejdes med krop og sundhed, omsorg og pleje, pædagogik og psykologi, kommunikation og livshistorier. Hvilken retning værkstedet skal gå, udvikler du i samarbejde med den anden lærer på holdet og eleverne. Værkstedet indeholder også faget PASE. Vi sigter mod, gennem det praksisorienterede arbejde, ikke blot at forbedre de unges faglige færdigheder, men også at udvikle deres personlige og sociale kompetencer.

Du vil derfor skulle arbejde med at vejlede og motivere unge inden for ovennævnte fagområder, have medansvar for 18 elever og hjælpe de unge med at løse problemstillinger, der omhandler sundhed- og omsorg.

FGU Nordsjælland
Hjemmearbejdsplads
Loomis PayTech-interested, Danish-speaking, 2nd-line support within payment solutions to Loomis Pay!

Loomis Pay, Taastrup, Stockholm or home-based

We are now looking for reinforcement to the team, a Danish-speaking, 2nd line support, who will be a key player in support towards Danish customers and over time will work with efforts to improve the support.

As 2nd-line support, you assist 1st line colleagues by answering questions and taking charge over more technically advanced and time-consuming errands. You work with in-depth issues such as troubleshooting connected to networks, interfaces, firewall settings, POS settings, contract questions, escalation to 3rd line and more. You will also have firsthand contact with customers by phone, e-mail and chat.

You will join a social, welcoming team in a new company with entrepreneurial atmosphere. A train towards exciting opportunities that you don’t want to miss!

Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSScandinavia Research Analyst

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for research analysts with expertise in Scandinavia.

The Analyst job involves:

 • Conducting investigative research on companies and individuals in databases, public registries, news media, and the internet
 • Gathering and analysing large volumes of data
 • Looking out for issues of potential concern, such as lawsuits, allegations of corruption, or a poor business reputation

We offer a chance to be part of a young, diverse, and dynamic international firm in a niche industry and to work on interesting and varied projects across many countries and sectors.

Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSCase Manager (Associate Director)

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for due diligence and ESG Case Managers in the position of Associate Director with expertise in Scandinavia and Germany/DACH.

The Associate Director job involves:

 • Independently managing integrity due diligence and ESG research assignments involving scoping, budgeting, research allocation, reviewing and editing reports, and communicating with clients
 • Managing teams of analysts and external consultants (subcontractors et al.)
 • Conducting and/or overseeing in-depth and complex investigations in your areas and jurisdictions of expertise

We offer a challenging role with high responsibility in a growing company and an interesting and varied project work across many countries and sectors.

ATP
Studerende til juridisk sagsbehandling

ATP, Hillerød

Er du i gang med en juridisk uddannelse? Vil du have konkret erhvervserfaring og arbejde til gavn for borgere, der er kommet til skade på arbejdet? Så er du en af de studerende, vi søger i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES).

Vi søger to studerende, der vil prøve kræfter med juridisk sagsbehandling og har lyst til at være en del af vores organisation, hvor vi sikrer, at alle, der kommer til skade på arbejdet, får den erstatning, de har ret til efter loven.

Hos os kommer du konkret til at arbejde med:

 • lettere juridisk sagsbehandling
 • forskellige administrative opgaver som fx aktindsigter, journaliserings- og arkiveringsopgaver
 • gennemgang af afgørelser fra Ankestyrelsen.
Hillerød KommunePædagogmedhjælpere 32/37 timer til Ny Hammersholt Børnehus

Hillerød Kommune

Da vores nuværende medhjælpere skal videre med studie og højskole søger vi nye energiske og børneglade medhjælpere til både vuggestuen og børnehaven.

Om os

 • Vi er en integreret institution i Ny Hammersholt med ca. 90 børn (0-6 år) fordelt i to huse, et til vuggestuen og et til børnehaven. Vi har 3 stuer i hvert hus. I vuggestuen er vi 12 børn og 3 voksne på hver stue og i børnehaven er vi 20 børn og 3 voksne.
 • Vi bor midt på engen og har kort til skoven. Vi holder af at være udenfor, på vores store naturlegepladser og i vores nærområde.
 • Vi vægter omsorg og respekt for børnene højt og fremstår som troværdige voksne.
Hillerød KommunePædagogmedhjælper til Gadevang Asyl

Hillerød Kommune

Tror du på nisser, kan du klatre i træer og kan du gøre hverdagen til en festdag? Skal du være vores tante? Så se her!

Gadevang Asyl søger en pædagogmedhjælper, der gerne har erfaring med at arbejde med børn i alderen nul til seks år.

Gadevang Asyl er et hus med ca. 150 skønne børn og unge i alderen nul til 18 år. Vi er fordelt i to huse. Vi ligger i skoven og har dejlige, udfordrende udearealer og en fodboldbane i baghaven. Vi ønsker gerne en medhjælper med erfaring fra børnehave, som har baggrund og kendskab til at arbejde med gode relationer, omsorg og anerkendende samvær.

Stillingen er på 35 timer. Man ansættes i huset med funktion i børnehaven.

Hillerød KommuneVikarer til Hillerød Dagbehandlingsskole

Hillerød Kommune

Hillerød Dagbehandlingsskole søger snarest muligt vikarer.

Hillerød Dagbehandlingsskole (HDS) er en skole til børn, unge og deres familier, som har særligt behov for støtte. Skolen har elever fra indskolingen og til udskolingen. Der er tale om en foranstaltning efter serviceloven samt folkeskoleloven, og der er tale om børn, unge og familier, hvor der er stor bekymring for barnets/den unges trivsel - og hvor der, ud over et specialundervisningsbehov, viser sig et behandlingsbehov.

Dagligdagen er bygget op omkring en skoledag og et skema, og man skal som vikar være forberedt på at skulle kunne gå ind i forskellige grupper efter behov. I dagligdagen er der tilknyttet cirka tre-fire medarbejdere til en gruppe på cirka ti elever. Man kommer derfor ikke til at stå alene med gruppen af elever.

G.S.V. Materieludlejning A/S
Udlejningskonsulent

G.S.V. Materieludlejning A/S, København eller Hillerød

Vi har travlt og søger derfor ny kollegaer til vores udlejningsteam i København eller Hillerød.

G.S.V. Materieludlejning A/S søger Hovedstadens skarpeste udlejningskonsulent eller kandidaten der har viljen til at blive det. Om din faste base bliver i vores afdeling i København eller Hillerød er ikke afgørende, så længe vi får en engageret og serviceminded kollega.

Som Udlejningskonsulent bliver du en del af vores fantastiske udlejningsteam som supporterer region Hovedstaden og Hillerød.

Her vil dine opgaver bl.a. være

 • Sørge for at udlejningen af entreprenørmateriel bliver ekspederet korrekt og effektivt og altid med et smil på læben
 • Yde kundeservice, udlejning og rådgivning via telefon
 • Ekspedere ordrer
 • Sikre at processer og forretningsgange efterleves i udlejningsarbejdet
G.S.V. Materieludlejning A/S
ATP
Kunderådgiver til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

ATP, Hillerød

Vil du sikre korrekte udbetalinger og bidrage til et trygt arbejdsmarked? Er du kontoruddannet? Så er det måske dig, vi søger i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring.

Vi søger en kollega til vores udbetalingsteam, der vil bidrage til arbejdet ved at:

 • udbetale arbejdsskadeerstatninger, lægeregninger, transportudgifter, tabt arbejdsfortjeneste m.m.
 • besvare skriftlige og telefoniske henvendelser vedr. udbetaling, herunder kontakt til tilskadekomne, advokater og fagforeninger
 • oprette beskyttede konti, tilbagebetalingssager og afdragsordninger.
ATP
ATP
Sektionschef til kundecenter/ATP’s Serviceteam

ATP, Hillerød

Har du erfaring med drifts- og personaleledelse? Er du interesseret i en omskiftelig hverdag og en dynamisk opgaveportefølje?

Så er det dig, der skal lede en stor gruppe medarbejdere i vores Serviceteam, hvor størstedelen af medarbejderne holder en pause i deres uddannelsesforløb og er i gang med et sabbatår. I ATP er vi på udkig efter en sektionschef til vores Serviceteam, der består af ca. 130 medarbejdere, der er ansat i tidsbegrænsede fuldtidsstillinger.

Vi er dem, der støtter ift. at besvare telefoner og løser udvalgte administrative opgaver inden for de ydelsesområder, ATP administrerer (primært under Udbetaling Danmark). Vi supporterer fx, når det drejer sig om Pension, Familieydelser, Boligstøtte og Barsel.

ATP
Würth Danmark A/S
Butikselev til Würths håndværkerbutik

Würth Danmark A/S, Hillerød

Vi søger en handelselev til vores håndværkerbutik i Hillerød. Brænder du for kunder og salg, så tilbyder vi en super uddannelse med masser af oplevelser og læring.

Unik System Design A/S Når du møder ind om morgenen vil du starte med at gøre butikken salgsklar. Når kunderne begynder at komme, servicerer du dem, både ved at vejlede dem i at finde de rigtige varer og ekspedere ved kassen. Du vil også tage imod bestillinger og svarer på spørgsmål over telefonen. Vores kunder er ikke på arbejde i weekenden, så det er du selvfølgelig heller ikke.

”Det jeg virkelig brænder for ved jobbet her ved Würth, det er at være en del af mine kunders hverdag. Derudover brænder jeg også helt vildt for selve salgsdelen i jobbet.” Rasmus, handelselev i Würth butikken i Næstved.

Würth Danmark A/S
Sandager Træning & Hr ApSSupply Chain Planner – vil du med på en spændende rejse?

Sandager Træning & Hr ApS søger for BIBS i Hillerød

I rollen som BIBS' nye Supply Chain Planner vil du blive en del af den fantastiske rejse, som BIBS er på, og du vil blive en central spiller i virksomheden.

Idet der er tale om en central rolle for vores fremadrettede succes, sætter det nogle krav til dig som medarbejder. Du skal holde overblikket over vores tiltagende komplekse kæde, og samtidigt være i stand til tydeligt at kommunikere overblikket videre til resten af virksomheden.

Du vil blive en del af et stærkt, kreativt og dedikeret team, som brænder for at føre BIBS-brandet ud i verden.

AgroviProjektleder i urban biodiversitet

Agrovi, Hillerød

Hos Agrovi arbejder vi hver dag for at inspirere til de bedste løsninger på jorden til gavn for både klima og bundlinje.

Lige nu søger vi en projektleder med speciale inden for urban biodiversitet, der kan være med til at udvikle vores rådgivning til boligselskaber, virksomheder og andre aktører med større udenomsarealer, der gerne vil gøre en indsats i forhold til biodiversiteten.

Du skal gerne have viden om:

 • konvertering af græsørkener til insektvenlige overdrev og lignende
 • insektvenlige beplantninger og grønne tage med mulighed for regnvandsafledning
 • tilpasning og ændring af eksisterende pleje-/driftsplaner for udenomsarealer
 • anlæggelse af insekthoteller og faunastriber
AgroviFundraiser & projektleder

Agrovi, Hillerød

Agrovi er midt i en rivende udvikling, så vi har brug for dig, der er interesseret i fremtidens planteavl og bæredygtig udvikling inden for fødevareproduktion.

Vi har i Agrovi et stort fokus på bæredygtighed, klima og biodiversitet, og på de områder, hvor landbruget kan være en del af løsninger på disse globale udfordringer. Du kommer til at bidrage til vores team med dine kompetencer inden for forretnings-udvikling, fundraising, projektansøgninger og ledelse af disse inden for bæredygtige løsninger.

Dine opgaver vil bestå af:

 • At sikre gennemførelse og gevinst-realisering af både nationale og internationale projekter
 • At arbejde kreativt og struktureret med idéudvikling
 • At kunne skære opgaver til i tid og omfang
Dekra Equipment & Services A/S
Uddannelseschefer til DEKRA

Dekra Equipment & Services A/S, Brøndby, Hillerød og Næstved

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du gennem ledelse, planlægning og udvikling får mulighed for at bidrage til udviklingen af de uddannelsesmæssige rammer og kompetencer samt skabe begejstring i undervisningslokalerne? Så er du måske den rette kandidat til en af de to stillinger som uddannelseschef hos DEKRA.

Som led i vores vækststrategi har lavet en ny organisation og vi søger derfor to uddannelseschefer:

 • Den ene uddannelseschef bliver ansvarlig for ledelse og udvikling af vores skoler i Hillerød og Næstved.
 • Den anden uddannelseschef bliver ansvarlig for ledelse og udvikling af de grundlæggende transportuddannelser i Brøndby.

For begge stillinger gælder det, at du vil varetage en bred pallette af opgaver på både operativt og taktisk niveau.

Dekra Equipment & Services A/S
Sandager Træning & Hr ApSPlastmager

Sandager Træning & Hr ApS søger for BIBS Danmark ApS i Hillerød

Vi har en masse nye Arburg-maskiner og flere til samlingen er på vej de kommende år. Men vi mangler dig til at betjene dem!

Vi er en virksomhed i rivende udvikling, og vi har brug for en ny plastmager til teamet.

Din primære opgave er i forhold til at følge planerne, opstilling og omstilling af alle sprøjtestøbemaskinerne samt vedligeholdelse af produktionen.

Det er et krav, at du har erfaring fra lignende produktioner. Uddannelse som plastmager eller tilsvarende er en fordel, det er dog ikke altafgørende.

Fujifilm Diosynth BiotechnologiesQuality Assurance Assistant to QP services

Fujifilm Diosynth Biotechnologies, Hillerød

As a QA associate in the QP services team you will support the team with activities related to their daily operations. You will work closely with the team and also in collaboration with other QA teams within the QA operations organization. Working areas may expand during your development in the activities you will be trained in. The position reports to the QA Manager of the QP Services team.

Your main working areas will be to:

 • Electronic Archiving of Batch Records and Disposition Documentation
 • Sharing Disposition Documentation with Partners (electronic upload of documents)
 • Support the teams’ work with quality improve elements and other quality challenges in close collaboration with internal collaborators
JS Carline HillerødEr du mekaniker, og brænder du for at blive værkfører?

JS Carline Hillerød

Vi søger en knivskarp, selvstændigt arbejdende værkfører til at åbne ny afdeling i samarbejde med vores afdelingsleder i Roskilde-området.

Du vil i samarbejde med vores afdelingsleder sørge for drift og udvikling af afdelingen. Du bliver frontfigur og vi forventer exceptionel kundeservice. Du vil få ansvaret for den daglige drift, og vil også have en del af din daglige gang ude på gulvet. Målet er at afdelingen på sigt skal bestå af: en værkfører, to mekanikere og en lærling, og det bliver dit ansvar som værkfører at lede og udvikle dine medarbejdere.

Du har sans for detalje og kvalitet og sørger altid for at kunderne samt deres biler får den bedste behandling. Du vil gå langt for glade kunder, da du ved det er dem der er med til at opbygge vores forretning.

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors