211 job matcher din søgning 211 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 211 resultater.
Jobindex A/S
Indkøber til international virksomhed

Jobindex A/S søger for Dancover i Hillerød

Kunne du tænke dig at blive en del af en af de største leverandører af fest-, event- og opbevaringsløsninger i Europa?

Så tag plads under teltdugen hos os. Her kan vi bedst lide, at tingene ikke er, som de plejer at være. For vi har både fokus på at udvikle os – og udvide vores sortiment. Og vi hører hellere end gerne dine gode idéer.

  Supply chain manager Lasse Bruun Petersen fortæller: ”Du laver de rigtige reaktioner i dit arbejde i forhold til indkøb, så vi møder markedet og de behov, vi ser. Her er dit arbejde med til at optimere hele værdikæden i virksomheden.”

Dit nye job er kun få klik væk. Læs mere her.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Dygtig ERP-konsulent

Jobindex A/S søger for DataComfort i Hillerød

Vil du være bindeleddet imellem vores forretning og samarbejdspartnere, hvor du bidrager til at gøre danske virksomheder mere effektive og profitable? – Så er du måske vores nye ERP-konsulent?

Hos DataComfort elsker vi at optimere og effektivisere virksomheders processer og indtjening. Det gør vi ved at implementere og servicere komplette IT-løsninger for små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Beskæftigelsesministeriet

Du vil blive én af vores aktive konsulenter, som står for alt fra implementering, tilpasning, afvikling af undervisningsforløb i Uniconta både i vores egne kursuslokaler, men også direkte ude hos kunderne.

Du kommer bl.a. til at:

 • stå for opstart og implementering hos nye kunder
 • lave konverteringer, opsætninger og tilpasninger
 • udføre behovsanalyser
Jobindex A/S
Sydbank
Kunderådgiver - lokal erhverv til Sydbank i Hillerød

Sydbank

Brænder du også for at give unikke kundeoplevelser til mindre erhvervskunder? Har du lyst til og kompetencer til at favne to fagben?

Som Lokal Erhvervsrådgiver skal du yde professionel rådgivning til selvstændige erhvervsdrivende og dermed sikre, at samspillet imellem erhvervsøkonomi og privatøkonomi er i højsædet. Din relation til kunderne bliver afgørende, og du vil naturligt blive en aktiv sparringspartner i mange af deres forretningsmæssige beslutninger.

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed hos mindre erhvervsvirksomheder og privatkunder. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og aktuelle behov samt ved at forstå både privat-og erhvervskundeområdet.

Sydbank
Hillerød KommuneOmrådeleder til Skovhuset

Hillerød Kommune

Hvis du kan stå på mål for sparring, involvering og samskabelse, så er det måske dig vi søger som vores nye områdeleder i Plejehjemmet Skovhuset.

Hvis du trives i et miljø, hvor samarbejdet og inddragelsen vægter højt, og hvor du har ansvar uden at stå alene med det, så er den her stilling noget for dig.

Jeg hedder Charlotte, og er plejehjemsleder på Skovhuset. Jeg har brug for dig, som har ambitioner som områdeleder.

Man er områdeleder for 1-2 teams, i alt 25-35 medarbejdere. Ud over den direkte områdeledelse, vil du også få en ansvarsfunktion som du løfter på tværs i huset, på ledergruppens vegne – det kunne fx være dokumentation.

Hillerød KommuneErfarne pædagoger til Højager vuggestue

Hillerød Kommune

Vi søger erfarne, faglige, reflekterende dygtige pædagoger til vores vuggestue.

Højager er en del af De Tre Huse, som er et integreret dagtilbud i Hillerød Kommune. Højager er en vuggestueafdeling, normeret til 39 børn. Vi ligger i et dejligt område tæt på grønne områder.

I huset er der 3 stuer, med 3 personaler på hver stue. Midt i huset ligger fælles arealet, som er indrettet til bevægelse. Vi har en dejlig kupereret legeplads, som giver gode betingelser for forskellige læringsrum og læringsmiljøer.

Vi lægger vægt på at have en anerkendende tilgang til børnene, at være i børnehøjde og lytter til, hvad børnene er optagede af og hvad de har behov for.

Hillerød KommuneFamilierådgiver til Familier, Unge og Handicap

Hillerød Kommune

Vil du være med til at sikre en tidlig og effektiv indsats overfor børn og deres familier og trives du ved at være i tæt dialog med familierne og dine tværprofessionelle kollegaer, så er du måske vores nye kollega.

Som familierådgiver får du til opgave at tilbyde råd og vejledning, at udarbejde børnefaglige undersøgelser og handleplaner, samt at iværksætte og følge op på indsatser i forhold til børn under 14 år og deres familier.

Du vil derudover få til opgave at yde sparring til pædagoger og lærere i kommunens dagtilbud og skoler med henblik på at sikre en tidlig indsats, ligesom du vil blive en del af et tværfagligt team, bestående af sundhedsplejerske, psykolog og logopæd.

Hillerød KommuneHandicaprådgiver til Familier, Unge og Handicap

Hillerød Kommune

Er du vores nye kollega, der kan være med til at udvikle indsatsen over for børn og unge med funktionsnedsættelser og deres familier?

Udviklingsprojektet ”Sammen om Familien” har til formål at udvikle en mere helhedsorienteret og koordineret indsats for familier med børn med funktionsnedsættelser. I projektet skal vi udvikle nye måder at møde og samarbejde med familierne på, ligesom vi skal følge hyppigere op på de ydelser og indsatser, som familien får.

Som handicaprådgiver har du til opgave at foretage vurderinger af merudgifter/tabt arbejdsfortjeneste, udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser, handleplaner samt træffe afgørelser om igangsættelse og opfølgning af indsatser.

CHANGE of Scandinavia A/S
Personal Shopper med talent for at skabe kundeoplevelser

CHANGE of Scandinavia A/S, Aarhus, Kolding, Helsingør og Hillerød

Du vil blive en del af en virksomhed, hvor der er en klar plan for din udvikling, og hvor du ved, hvad der forventes af dig, samt hvad dine karrieremuligheder er. Nøglen til at blive en succesfuld Personal Shopper er at give vores kunder en helt unik og exceptionel kundeoplevelse, hvor vi guider kunderne gennem vores store størrelsesudvalg med 88 forskellige BH-størrelser.

Du vil blive oplært grundigt i vores systemer og salgsværktøjer af din butikschef og sales coach, og vi vil sikre, at du bliver blandt de allerdygtigste indenfor detailhandlen. Dette sker via e-learning, men også via træning og coaching i butikken.

Er du personen, som kan indfri vores forventninger, tilbydes du en attraktiv løn-pakke, som afspejler vores ambitionsniveau.

CHANGE of Scandinavia A/S
Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse (start 31. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Et onlinekursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Introduktion til projektledelse:

 • Oversigt over projektledelse og vigtige standarder
 • Forstå sammenhængen mellem projektledelsesstandarder og projektledelse i henhold til "best practice"
Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 31. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til dig, som ønsker et udvidet kendskab til, hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Gennem hele kurset har du en e-coach, der er din onlinementor, som svarer på praktiske spørgsmål, og giver dig faglig vejledning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation med Scrum (start 31. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er et af det mest brugte projektstyringsværktøjer i verden og Scrum Master-certificeringen er et vigtigt værktøj, når du skal arbejde i agile projekter.

PRINCE2® Foundation er super relevant uanset om du har mange års erfaring med projektledelse eller slet ingen erfaring. En PRINCE2®-certificering er relevant for alle, der arbejder med projektledelse, og som ønsker at forbedre sine kompetencer.

Scrum Master Certified er et udpræget, fleksibelt ledelsesværktøj, der kan tilpasses mange fagområder, kulturer og brancher. Alt er baseret på best practice og rammeværket har bevist sig selv for længst.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SCDP - Python Developer og Data Science (start 31. aug. online)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
MCSA Microsoft SQL 2016 Databaseadministration (start 31. aug. online)

Jobindex Kurser

Lær at konfigurere, klargøre og administrere SQL-databaser, samt at implementere og integrere applikationer - og bliv Microsoft Certified Solutions Associate.

Du får undervisning i sikkerhed, infrastruktur samt databaseserver og forespørgsler. Dertil vil du lære om disaster recovery, virtual machines og meget, meget mere.

Med dette e-learningskursus vil du via dybdegående onlinekurser, opnå praktisk erfaring og samtidig opbygge dine kompetencer, som SQL-databaseadministrator. Kurset giver dig adgang til både e-bøger og MeasureUp. MeasureUp giver dig mulighed for at simulere eksamen, så du kan teste din parathed inden certificering.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
MCSA Microsoft Azure Developer Associate (start 31. aug. online)

Jobindex Kurser

Få nye kompetencer, så du kan udvikle og optimere Azure-infrastruktur, og blive Certified Azure Developer Associate.

På e-learningskurset får du undervisning i Azure-sikkerhed, optimering af løsninger, cloud services samt hvordan disse services bliver levere med Microsoft Azure. Samtidig opnår du kompetencer og viden inden for udvikling af Azure-infrastruktur, storage og platform – alle som Service Compute Solutions.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med udvikling af Microsoft Azure.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 31. aug. online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
Adecco.dkHer er karrieren for dig der drømmer om en verden, hvor data er nøglen til indsigt og udvikling

Adecco.dk søger for kunde i Hillerød

Her har du muligheden for at kickstarte din karriere i en koncern der har en af landets største og mest komplekse datamængder, hvis du:

 • Ønsker et job, hvor du med dine evner og passion for data, kan gøre en verden til forskel for resten af din organisation.
 • Er kodeerfaren og klar på en stilling, hvor du får et skræddersyet træningsprogram, der udvikler dine kompetencer inden for data engineering.
 • Elsker at nørde områder indenfor IT, teknik og nye teknologier og leder efter en mulighed for at bilve en teknisk stærk BI-udvikler

Vores samarbejdspartner søger en Business Intelligence udvikler der sammen med et større team skal løfte koncernens tværgående datavarehus til det næste niveau. En af de fornemmeste opgaver for denne BI udvikler er, at omsætte forretningens behov til innovative og værdiskabende løsninger.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
M. Goldschmidt Ejendomme A/SServicemedarbejder til Frederiksbro

M. Goldschmidt Ejendomme A/S, Hillerød

Kan du lide at arbejde med vedligeholdelse af serviceopgaver og grønne områder, så er det måske dig, vi søger!

Du vil være en del af et nyt serviceteam, der skal drifte og vedligeholde den helt nye bydel, Frederiksbro i Hillerød med lejelejligheder, 300 meter lang sø, legepladser og attraktive grønne områder.

Som servicemedarbejder spænder opgaverne vidt. Det er alt lige fra renholdelse af fælles- og udenomsarealer, herunder grønne områder og snerydning, til håndtering af lejerhenvendelser, rekvirering af håndværkere samt koordinering og udførelse af ind- og fraflytningssyn.

Hillerød KommuneAftenvagt 28 timer til enhed for demensramte beboere på Sophienborg Plejehjem - Hillerød Vest

Hillerød Kommune

Vi søger en ny kollega med interesse inden for demensområdet pr. 1. oktober på 28 timer pr. uge i aftenvagt

Vi har en kollega, der påbegynder uddannelse. Derfor søger vi nu en ny kollega til Margueritten. Vi er en enhed, hvor det betyder meget at vi står tæt sammen i forhold til den daglige opgaveløsning.

Sophienborg plejehjem ligger i naturskønne omgivelser med haver og gårdmiljø. I enheden bor 8 beboere, hver med deres sygdom og livshistorie, der danner grundlag for arbejdet i Margueritten.

Vi arbejder efter leve-bo-konceptet, hvor medindflydelse og – ansvarlighed er nogle af de grundlæggende værdier. Kompetenceudvikling og andre understøttende tiltag igangsættes løbende.

Hillerød KommuneKostfaglig eneansvarlig 37 timer, til børnehuset Kildedalen/Favrholm

Hillerød Kommune

Børnehuset Kildedalen/Favrholm søger en køkkenleder 37 t/uge, hurtigst muligt eller fra den 1. oktober 2020.

Kildedalen/Favrholm er et stort integreret børnehus på to matrikler i hver sin ende af Salpetermosevej. I Kildedalen holder vores vuggestuebørn til og på Favrholm er det vores børnehavebørn. Der laves mad i begge huse og du skal samarbejde med vores husassistent, som er i Kildedalen p.t. 22 timer.

Vi forventer at:

 • Du har en køkkenrelevant uddannelse som f.eks. ernæringsassistent, PB i ernæring og sundhed eller kok
 • Du laver sund, varieret og ernæringsrigtig mad til børnene
 • Du kan se måltidet som et pædagogisk læringsrum og samarbejde med personalet om dette.