174 job matcher din søgning 174 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PwC
Gem
PwC

Lyder en uddannelse som revisortrainee hos PwC spændende? (Hillerød)

Hillerød

Har du altid været glad for de økonomiske og matematiske fag i skolen? Og er du nysgerrig på, hvordan du får en masse års erhvervserfaring, mens du tager en uddannelse?

Så læs her mere om muligheden for at uddanne dig til revisor hos PwC, hvor du udvikler dig inden for revision, får gode relationer til dygtige kolleger og spændende kunder fra det danske erhvervsliv.

PwC
Gem
FOSS

Are you our new Business Controller?

Hillerød

In our Finance department we have high ambitions and are looking for our new Business Controller / Business Partner.

You will join a team of specialists and controllers, focused on delivering accurate, reliable, and relevant analysis. Our key objective is to support and establish reliable financial reporting and decision making that will support the FOSS business - and here you will play a vital role.

In our team no one stands alone with a task - there will always be a colleague ready to help or spare with.

FOSS
MAN Truck & Bus Danmark A/S

Erfaren salgskonsulent - Varebiler Nordsjælland

Hillerød

Har du en passion for varebiler? Så har vi en spændende stilling til dig.

Se video om MAN Truck & Bus Danmark A/S som arbejdsplads

Vi styrker vores nye lokation i Hillerød med en salgsafdeling for varebiler og søger derfor en erfaren salgskonsulent, der med udgangspunkt fra basen i Hillerød skal opbygge og udvikle salgspotentialet i Nordsjælland.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Gem
Ellab A/S

Financial controller

Hillerød

As our new colleague in global finance, you will become an essential part of the organization, and you will be challenged with the following:

 • Controller and financial sparring partner for Ellab Benelux (NL), Ellab Italy, and other Ellab units
 • Assisting with the preparation of the annual report for the Group
 • Important role in the Group consolidation and reporting process

At Ellab we take great pride in being more than just a workplace. We have a very active employee club that hosts several events and parties throughout the year, an annual skiing trip, and fitness classes in our gym room.

Ellab A/S
Bravida Danmark A/S

Projektleder til flerårigt Pharmaprojekt

Hillerød

Har du en teknisk baggrund og erfaring med projektledelse? Brænder du for ledelse og styring af projekter? Og er du forretningsorienteret og har en god økonomisk sans?

Vi søger en faglig stærk og erfaren projektleder til at stå i spidsen for Fire & Security på et flerårigt projekt hos vores Pharmakunde.

Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet og du vil løbende få opdateret din tekniske viden inden for sikringsområdet. Du får frihed under ansvar samt en bred kontaktflade med dygtige kolleger og kunder fra hele landet.

Bravida Danmark A/S
ATP
Gem
ATP

Cloud Specialist med udviklererfaring til Digital Solutions

Hillerød

Er du udvikler og specialist i cloud? Kan du være en vigtig sparringspartner på cloud arkitektur i Danmarks største pensionsselskab og administrationshus?

Som Cloud Specialist bliver det dig, der drifter Azure-platformen og de services, forretningen bruger. Det vil sige, at du:

 • står for onboarding af udviklerteams på Azure-fundamentet
 • sparrer med udviklerteams omkring tekniske udfordringer og cloudarkitektur
ATP
ATP
Gem
ATP

Analytikere til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

Hillerød

Har du styr på SAS og sans for detaljen? Vil du arbejde til gavn for samfundet og gøre en forskel for den enkelte, der er kommet til skade eller er blevet syg af sit arbejde?

I analyseområdet i AES har vores opgaveportefølje vokseværk, og derfor er vi på udkig efter to analytikere, der blandt andet skal:

 • behandle og analysere data i SAS for interessante historier
 • præsentere tendenser for ledelsen, når dit falkeblik har fanget noget fedt
ATP
ATP
Gem
ATP

Senior Risikoanalytiker til Risk Management

Hillerød

Vil du spille en aktiv rolle i risikostyringen i en af Europas største pensionskasser? Kan du sikre sammenhæng og udvikling i vores risikostyringssystem?

Som Senior Risikoanalytiker er det dig, der:

 • deltager i tværorganisatoriske projekter indenfor risikostyring, som er med til at sikre sammenhængen mellem bestyrelsens anvisninger og den faktiske implementering i forretningen
 • udarbejder analyser som anvendes i diverse beslutningsoplæg til ledelsen indenfor risikostyringsområdet
ATP
Gem
ILVA

Weekendsælger søges til ILVA Hillerød

Hillerød

Se video om ILVA som arbejdsplads

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor en af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder.

ILVA
Københavns Professionshøjskole

Informationsspecialist med systemsnilde og øje for værtskab

Campus Nordsjælland

Er du informationsspecialist med en systemnørd i maven og stort engagement i værtskab?

Vi søger en kollega, der har lyst til at arbejde i biblioteket med alle de opgaver, som får et mindre campusbibliotek til at skabe værdi for vores studerende og ansatte. Der er gode muligheder for at gøre en forskel for mange brugere, da du bliver en del af biblioteket på en af landets største uddannelsesinstitutioner.

Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job, hvor du kan være med til at præge udviklingen af biblioteket. Hos os er der gode faglige udviklingsmuligheder, stor selvstændighed, vekslende arbejdsopgaver og dygtige kolleger.

Jobindex Kurser

Salgs- og kommunikationskurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Kontor- og økonomikurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hillerød Kommune

Audiologopæd/Logopæd til barselsvikariat på børneområdet

Hillerød

Du møder ind til nogle fantastiske og helt særlige børn, som giver dig glæde i din hverdag – og du oplever undervejs, hvordan de udvikler sig grundet det arbejde du udfører sammen med dem. Lyder det som noget der motiverer dig, så har vi et spændende barselsvikariat!

Dine opgaver vil være varierede og alsidige, men helt konkret vil dine primære opgaver være at

 • foretage sproglige udredninger
 • undervise børn med kommunikative vanskeligheder i bred forstand og børn med sprog- og udtalevanskeligheder
 • implementere alternative og supplerende kommunikationshjælpemidler i din undervisning og rådgivning
ProSelection søger for Baltic Shipping Company A/S
Gem
ProSelection

Initiativrig Senior Controller søges til vækstende Baltic Shipping Company Hillerød

Har du lyst til at sætte dit præg på en virksomhed i kraftig vækst, hvor du som senior controller er med til at styrke de økonomiske beslutninger og processer? Trives du med at arbejde detaljeorienteret, og formår du at tage ansvar i en virksomhed i konstant udvikling? Har du lyst til at indgå i et tæt regnskabsteam, der alle prioriterer at hjælpe hinanden og sikre det bedste resultat?


Hos Baltic Shipping Company bliver du en del af et regnskabsteam på otte medarbejdere, og du vil referere direkte til virksomhedens CFO. Du vil arbejde i tæt samarbejde med det øvrige regnskabsteam, hvor I sammen vil have ansvaret for udarbejdelse af virksomhedens seks datterselskabers månedsregnskaber samt udføre 14-dages perioderegnskaber til skibsejere.

Hillerød Kommune

Lærer og koordinator til basissupportteam i dansk som andetsprog

Hillerød

Brænder du for at give nyankomne tosprogede elever sproglige kompetencer til at kunne indgå i skolernes sociale og faglige fællesskaber?

Hillerød Kommune indførte i skoleåret 2021/22 en ny model for basisundervisning af nyankomne elever. Her bliver eleverne indskrevet direkte på deres distriktsskoler, og vores kommunale basissupporteam træder til og sørger for, at eleven får basisundervisning i dansk som andetsprog.

Basissupportteamet:

 • har mulighed for kompetenceudvikling ift. basisundervisning i dansk som andetsprog og i funktionen som supportmedarbejder
 • har gode fysiske rammer og et godt kollegialt miljø, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen.
Hillerød Kommune

Sygeplejerske til rehabiliteringsafdeling

Hillerød

Sygeplejerske søges til fast dagvagt 37 timer - med weekend hver 4. uge – snarest muligt.

På Rehabiliteringsafdelingen modtager vi ca. 370 borgere årligt, der efter endt hospitalsophold, har brug for døgnrehabilitering og sygepleje i et tidsbegrænset forløb.

Du skal søge stilling hos os, hvis du brænder for

 • høj faglighed med unikt tværfagligt samarbejde
 • komplekse sygeplejeopgaver - næsten ligesom på hospitalet
 • en hverdag hvor 2 dage ikke er ens, og hvor du som sygeplejerske er med til at præge din egen arbejdsdag
airteam a/s

Tilbudsberegner til ventilationsentrepriser

Hillerød
Se video om airteam a/s som arbejdsplads

Vil du være med til at beregne og vinde tilbud for airteam i Hillerød? Og kan du se dig selv hos en af Danmarks største ventilationsentreprenører, som udfører indeklimaprojekter til gavn for danskernes sundhed?

Du tilbydes en attraktiv stilling som tilbudsberegner og projektudvikler, hvor du vil få ansvaret for tilbud/kalkulationer inden for både nybyggeri og renoveringsprojekter.

airteam a/s
Grant Thornton

Revisor

København, Hillerød eller Viby Sj.

Er du en fagligt dygtig revisor, og er du klar til et jobskifte?

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

Dine opgaver vil bl.a. omfatte omstruktureringer, generationsskifter, køb/salg, optimering af processer mv. - for mellemstore ejerledede selskaber og koncerner inden for brancherne ejendoms- og byggesektor, handel og produktion, liberale erhverv m.fl.

Vores medarbejdere er den vigtigste ressource. Et godt arbejdsmiljø og god trivsel prioriteres højt, og vores omgangstone er uformel og direkte.

Grant Thornton
Region Hovedstaden

Projektleder til råstofplanlægning

Hillerød

Kan du lide at fordybe dig i miljøvurdering, geologi, natur- og miljøhensyn samt bæredygtighed? Har du erfaring med planlægning eller projektledelse? Så er du måske vores nye kollega i råstofteamet?

En af vores hovedopgaver er at udarbejde Region Hovedstadens råstofplaner, og vi står aktuelt overfor at udarbejde Råstofplan 2024. Vi søger derfor en kollega, der kan tage ansvar for projektledelsen af processen for råstofplanen.

Din primære opgaver vil være:

 • projektledelse af den igangværende proces for udarbejdelse af Råstofplan 2024
 • udarbejdelse af indhold i råstofplanen og den tilhørende miljøvurdering
 • udarbejdelse af udbud til eksterne rådgivere og kvalitetssikring af leverancer
Region Hovedstaden
Gem
D4 ApS

IT-tekniker – har du sans for kvalitet?

Hillerød

Vi er på udkig efter en selvkørende, ansvarsbevidst kollega, som ønsker at lære alt om IT. I bytte tilbyder vi en alsidig hverdag og en målrettet investering i dig. Hos D4 vil du udvikle dig til en komplet teknisk IT-specialist inden for Windows-platformen og opnå en solid og bred IT-viden.

Vi tilbyder:

 • Frihed under ansvar
 • Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer
 • Fleksibel arbejdsplads
D4 ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV