159 job matcher din søgning 159 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 159 resultater.
Hillerød ServiceEr du vores nye fjernvarmetekniker?

Hillerød Service

Er du skarp inden for drift og udbygning af ledningsnet? Er du god til at samarbejde, og har du lyst til at være en aktiv medspiller i et selvstyrende team? Kan du svare ja, er jobbet som fjernvarmetekniker i Hillerød Forsyning, måske noget for dig.

Vi er en ambitiøs multiforsyning med ca. 150 medarbejdere. Blandt meget andet producerer vi bæredygtig fjernvarme til ca. 7.500 kunder i Hillerød og omegn. Vi forventer fortsat vækst og søger derfor en fjernvarmetekniker.

Du bliver en del af et selvstyrende team på 3 mand, hvis primære opgave er at vedligeholde og udbygge vores ledningsnet i fjernvarmen. Derudover er dine opgaver at lave tilsyn og indmålinger af ledningsnettet, styring og drift af lagerbeholdning, udskiftning af hovedhaner hos vores kunder, samt dokumentation og kvalitetssikring.

ATP
Erfaren risikoanalytiker til styring af ATP’s investeringer

ATP, Hillerød

Vil du spille en aktiv rolle i risikostyring af ATP’s investeringsmæssige risici? Har du blik for sammenhænge og indsigt i værdiansættelse og risikomåling, som du kan omsætte til relevant risikostyring? Kan du udarbejde analyser, drage konklusioner på baggrund af data og kommunikere dem på en forståelig måde? Så er du måske den senior risikoanalytiker, vi søger i Risk Management.

Vi søger en erfaren kollega, der har en god forståelse for værdikæden i en pensionsvirksomhed og trives i bindeleddet mellem den overordnede risikostyring fra bestyrelse og dag-til-dag risikostyring.

Konkret er vi på udkig efter dig, der kan løse opgaver inden for:

 • tilrettelæggelse af risikostyring og -rammer inden for investeringsområdet, herunder udformning af ATP’s risikopolitik og retningslinjer på området
 • analyse af ATP’s risikosituation – samlet set og inden for markeds-, modparts- og likviditetsrisiko
ATP
Indrykket: 
PlantoramaGartner

Plantorama, Hillerød

Er planter din store passion? Og har du lyst til at være en del af et fantastisk team med stor faglig stolthed? Vi leder efter dig, der elsker planter og har lyst til at dele din glæde med vores mange kunder.

Du bliver en del af et fantastisk team med erfarne og gartneruddannede kolleger. Vi lægger vægt på kvalitet og faglig indsigt og sætter en ære i at give kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige gennem god rådgivning. Vi hjælpes ad om det hele, så vi når hele vejen rundt hver dag, og ingen plante går tørstig i seng.

Som vores nye kollega får du medansvar for at planteskolen altid er trimmet og fremstår sæsonaktuel og salgsklar. Du får en aktiv hverdag med fart på, når du:

 • betjener og rådgiver vores kunder med fagligheden i fokus
 • pakker varer ud og fylder bordene op i din afdeling
 • samarbejder på tværs af afdelingerne og har tæt dialog og sparring med kolleger, afdelingsleder og centerchef
Indrykket: 
Hillerød KommuneKostansvarlig til Herluf Trolle Børnehus

Hillerød Kommune

Vi får brug for en dygtig og erfaren kostansvarlig i det nye Herluf Trolle Børnehus.

Vi søger en uddannet køkkenassistent 37 timer ugentligt i Herluf Trolle Børnehus fra den 1. april 2021.

Vi åbner i første omgang i et fint pavillonbyggeri med plads til 70 børn, både vuggestuebørn og børnehavebørn. Vi forventer at vi rykker over i det permanente nybyggende hus, som bliver bygget på nabogrunden, i foråret 2022.

Vi forventer, at du

 • har en køkkenrelevant uddannelse som for eksempel ernæringsassistent, PB i ernæring og sundhed eller kok
 • laver sund, varieret og ernæringsrigtig mad til børnene
 • kan se måltidet som et pædagogisk læringsrum og samarbejde med personalet om dette.
Indrykket: 
Hillerød KommuneProjektleder til vejområdet

Hillerød Kommune

Hillerød Kommune søger en erfaren projektleder med stor faglig viden og erfaring inden for vejområdet.

Hillerød Kommune er under en hastig udvikling med mange store igangværende byudviklingsprojekter og kommunale anlægsopgaver. Trafik, Vej og Park varetager alle opgaver inden for vej- og parkområdet, dvs. drift, anlæg, myndighed og kollektiv trafik.

Dine opgaver omfatter

 • Projektledelse i forbindelse med detailprojektering, udbud og byggefase af Favrholm Station. Du får ansvaret for stationens forplads, pendlerparkeringsplads og stibro samt ombygninger af tilstødende arealer i samarbejde med stationsprojektets eksterne parter.
 • Deltagelse i kommunens interne projektgruppe i forbindelse med Favrholm projekterne, herunder sparring med landskabsarkitekter med flere om vej- og afløbsteknik.
Indrykket: 
Hillerød KommuneFaglig dygtig SSA til Skansebo

Hillerød Kommune

Brænder du for at arbejde med demente er det dig, vi søger!

Skansebo søger en fagligt dygtig SSA'er på 32-34 timer i et barselsvikariat fra d. 1. marts eller 1. april 2021 med evt. mulighed for fastansættelse.

Stillingen indebærer dag- og aftenvagter med weekendvagt hver 3. weekend.

Vi er et plejehjem i udvikling, - hvor vi arbejder med Eden Alternative, trivsel, - og det gode liv for borgerne. Vi har fokus på triage i hverdagen og arbejder med ” I sikre hænder”.

Skanselyet er et af Hillerød Kommunes i alt 6 plejehjem , og danner rammen for 80 plejeboliger, der er opdelt i 4 afdelinger heraf en demensafdeling.

Indrykket: 
Hillerød KommuneMedarbejder til natursagsbehandling og vandområdeplaner

Hillerød Kommune

Vil du være med til at passe på og udvikle vores natur- og vandområder?

Vi søger en naturmedarbejder med kompetencer og engagement i både den tørre og våde del af vores natur. Du kommer til at arbejde bredt med både planlægning, drift og myndighedsbehandling inden for natur- og vandløbsområdet.

Stillingen er en 1-årig projektstilling. Mulighed for eventuel forlængelse afhænger af tildeling af midler til arbejdet i næste vandplanperiode.

Dine overordnede opgaver vil være, at

 • behandle sager efter naturbeskyttelsesloven og vandløbsloven
 • være projektleder på vandområdeplanlægning og vandløbsindsatser
 • indgå i øvrig opgaveløsning på natur- og vandløbsområdet, herunder arbejde med indsatser jf. strategi for bynatur.
Indrykket: 
BeredskabsforbundetEr du struktureret nok til at arbejde hjemmefra? Hvis ja, så læs videre

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Grøn Vækst A/S
Vil du være med til at sætte dit aftryk?

Grøn Vækst A/S, Hillerød

Grøn Vækst søger en produktionsleder mere til vores afdeling i Hillerød - ER det dig?

I jobbet får du selvstændigt ansvar for den daglige ledelse af egne medarbejdere, sagsadministration – herunder praktisk og økonomisk styring af sager, opfølgning og efterkalkulation, udarbejdelse af faktureringsgrundlag, deltagelse i vintertjeneste samt kundekontakt.

Vi tilbyder:

 • Ordnede arbejdsforhold.
 • Firmabil efter aftale.
 • En funktionær ansættelse.
Grøn Vækst A/S
Hillerød ForsyningSpildevandsplanlægger – erfaren og med hydraulisk viden

Hillerød Forsyning

Vi planlægger og gennemfører projekter for 600 mio. kr. i løbet af de næste par år, og nu får du mulighed for at deltage.

Vi har høje ambitioner, en god portefølje af udfordrende projekter og fokus på nye bæredygtige løsninger – og vi glæder os til, at du kommer med netop din viden og erfaring og bidrager til både samarbejdet, den faglige sparring og løsningerne.

Du vil blandt andet arbejde med infrastrukturplanlægning, hvor du bruger din planlægningserfaring fra byudviklingsprojekter til at udvikle fremtidens nye bæredygtige spildevandsløsninger. Du vil skabe sammenhængende løsninger, som fungerer både over og under jorden, og du vil sørge for, at dit dybe kendskab til hydraulik kommer i spil.

Du vil arbejde tæt sammen med de øvrige afdelinger om de praktiske løsninger, ligesom du vil have et tæt samarbejde med eksterne entreprenører, rådgivere, kommune og øvrige myndigheder.

ATP
Kvantitativ udvikler til Pensions

ATP, Hillerød

Har du lyst til at arbejde med kvantitative modeller i en afdeling, hvor vi skal forudse fremtiden og er ansvarlige for et produkt, der har næsten samtlige danskere på kundelisten? Er du ekspert i C++, god til at tænke konceptuelt og interesseret i en hverdag med plads til faglig fordybelse? Så er du den udvikler, vi søger.

Som vores nye udvikler står du i spidsen for at løfte vores softwareudvikling til det næste niveau (primært med fokus på vores ALM-model, der er kodet i C++). Og så får du desuden mulighed for at deltage i analyse af modellens resultater og den forretningsmæssige udvikling, hvis du er interesseret.

Du kommer til at arbejde sammen med teamets aktuarer og matematikøkonomer, der også udvikler i C++. Og her bliver du softwareeksperten, der sikrer høje kodestandarder, robusthed og brugervenlighed.

ATP
Indrykket: 
HusCompagniet A/SByggeleder til kvalitetshuse på Sjælland

HusCompagniet A/S, Hillerød

Vil du lede byggeprojekter for det største typehusfirma i Danmark, der er kåret som Årets Husbygger for 5. år i træk?

Som byggeleder får du det overordnede ansvar for byggeprojekterne fra første spadestik til aflevering af projektet. Størstedelen af din tid bruger du ude på byggepladserne, hvor du som regel leder 10-15 byggesager og 30-40 håndværkere på en gang. Du fører tilsyn med byggeriet, og det indebærer, at du:

 • udarbejder tidsplaner
 • afholder byggemøder og løbende er i dialog med både kunder, leverandører og håndværkere om projektets forløb, materialeleverancer og koordinering af arbejdskraft
 • følger op på tidsplanerne og reviderer efter behov
Indrykket: 
Hillerød KommuneMidlertidig hjælp til Hillerød Kommunes hjemmepleje og plejehjem

Hillerød Kommune

De ældre fortjener, at vi giver dem den omsorg, de har brug for – til hverdag og også i julen. Grundet COVID-19 mangler vi aktuelt arbejdskraft til at dække nogle vagter ind i januar. Vores medarbejdere løber stærkt for at få enderne til at nå sammen, og de udviser stort engagement og gåpåmod i forhold til udfordringerne. Men de kan godt bruge din hjælp – og det samme kan vores ældre.

Vi har brug for dig, som har en baggrund som social- og sundhedsassistent eller som social- og sundhedshjælper, eller for dig, der har stor erfaring indenfor plejesektoren. Måske er du lige gået på efterløn, måske har du skiftet spor eller branche.

Indrykket: 
SSI Diagnostica A/SDygtig laborant med interesse for mikrobiologi til IVD-produktion

SSI Diagnostica A/S, Hillerød

Har du stor interesse indenfor mikrobiologi? Er du lærenem? Bliver du glad af at arbejde sammen med dygtige og hjælpsomme kolleger?

Så har vi det perfekte job til dig. Vi søger en dygtig og engageret laborant til vores mikrobiologiske produktion af in vitro diagnostiske (IVD) produkter. IVD-produktionen består af 5 overordnede produktområder, og du vil blive tilknyttet et af disse som din primære funktion. Vores IVD-produkter bruges til typning og diagnostik af sygdomsfremkaldende bakterier.

SSI Diagnostica er inde i en forandringsproces, hvor vi i endnu højere grad skal tilpasse produktionen til vores kunders behov. Vi arbejder på at optimere vores arbejdsprocesser og styrke vores produktionsdokumentation.

Indrykket: 
VQ AdvokaterNy og dygtig kollega til vores ejendomsadministration

VQ Advokater, Hillerød

VQ Advokater søger en ny og dygtig kollega til vores ejendomsadministration, som ønsker en spændende arbejdsdag i gode omgivelser centralt i Nordsjælland.

VQ Advokater er et moderne advokatfirma med over 25 medarbejdere, som har fokus på god service. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder oplever den bedste service i branchen, dette kombineret med brugen af moderne teknologi, der kommer vores kunder til gode.

Hos os er det vigtigt, at man som medarbejder har en stor grad af frihed til at udvikle sig i sit job og har mulighed for at få indflydelse på ledelsens styring af virksomheden.

STARK
STARK søger handelselever til værktøj og trælast

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du en uddannelse med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og tør du samtidig tage ansvar og har evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at blive en af Danmarks bedste sælgere og kickstarte din salgskarriere i STARK.

Som handelselev i STARK, er du typen, der…

 • Har lyst til en spændende og udfordrende hverdag, hvor der bliver stillet krav til dig.
 • Er så ambitiøs og serviceminded, at du giver STARKs kunder den bedste oplevelse hver dag.
 • Er nysgerrig og stiller spørgsmål for at blive endnu dygtigere.
 • Vil bidrage positivt til fællesskabet og være med til at løfte i flok.
STARK A/S
Indrykket: 
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Hillerød KommuneAkademisk medarbejder til klima og samskabelse i By og Miljø

Hillerød Kommune

Vil du være med til at skabe synlige resultater på klima- og energiområdet, og kan du skabe involverende processer med mange forskellige parter?

Vi søger en akademisk medarbejder med stor interesse og gode kompetencer inden for klima- og energiområdet samt involvering, processer og facilitering.

Du skal være med til at løfte implementeringen af klimastrategien, som vil kræve en indsats i hele kommunen. Her vil du sammen med vores klimakoordinator blive teamet bag den rejse, som vi sammen skal ud på, og hvor du skal være med til at stå i spidsen for at skabe konkrete resultater sammen med virksomheder og borgere.

Du skal være med til at løfte By og Miljøs niveau for borgerinvolvering, hvor du er personen som andre projektledere og kolleger kan sparre med. Du videndeler og rådgiver kolleger, så vi fortsat kan styrke afdelingens niveau for borgerinvolvering.

Indrykket: 
Ellab A/S
R&D Engineer firmware/embedded software

Ellab A/S, Hillerød

Befinder du dig godt i et udviklingsmiljø, hvor din indsats gør en forskel? Har du erfaring med udvikling af firmware / embedded software og hardware? Er du innovativ med erfaring i de nyeste teknologier? Så er du den nye R&D ingeniør, vi søger til udvikling af nye spændende produkter.

Ellab er en innovativ og international virksomhed i rivende vækst, og vi søger nu en elektroingeniør til vores udviklingsafdeling for at kunne fortsætte vores position som de førende på markedet indenfor højpræcisionsmåleudstyr til life science- og fødevareindustrien.

Arbejdsopgaver:

 • Udvikling af firmware og hardware i nye produkter
 • Deltagelse i problemløsning og optimering af produkter
 • Deltagelse i test af samlede løsninger

Ellab er en solid virksomhed med stolte traditioner og god vækst på markederne i hele verden. Det daglige samarbejde bygger på gensidig respekt og er med til at gøre det sjovt og meningsfyldt at gå på arbejde.

Ellab A/S
Indrykket: 
Carl Ras A/S
Salgstrainee

Carl Ras A/S, Aalborg, Aarhus, Næstved, Hillerød, Farum, Hørsholm, Roskilde og Herlev

Har du skruet hænderne rigtigt på, og er du nået til et punkt i din karriere, hvor du vil bruge din store viden indenfor håndværk i et job som sælger med speciale i værktøj og beslag?

Vi er lige nu på jagt efter otte salgstrainees forskellige steder i Danmark, så er du en dygtig håndværker med en gemt sælger i dig, eller er du en i forvejen dygtig sælger, der har mod på at arbejde med værktøj og beslag til den professionelle håndværker? Og vil du investere 1,5 år i en salgsuddannelse, hvor du efter endt uddannelse er en dygtig og engageret sælger i et af vores engroscentre?

Som salgstrainee kommer du til at arbejde med professionelle kunder. De fleste af dem er faste kunder, som kommer for vores faglighed og service, men også fordi der er en god stemning i engroscentrene. Det er vi stolte af. Ligesom vi stolte af vores løsningsorienterede faglighed, som vi brænder for.

Carl Ras A/S
Indrykket: