4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Koncerncentre

Erfaren udviklingskonsulent til Sekretariatet i Center for Regional Udvikling (Special-/chefkonsulent)

Hillerød

Vil du bidrage til Region Hovedstadens arbejde med at skabe en grøn og bæredygtig region? Vi søger en erfaren udviklingskonsulent, der skal styrke arbejdet med strategiske tiltag, facilitering og projektudvikling tæt på den administrative og politiske ledelse.

Du skal have interesse for politiske dagsordner, kommunikation og projektledelse – og du skal trives med at drive udviklingsopgaver på tværs af enheder og faggrupper med politisk og administrativ bevågenhed.

Du har mulighed for at tilrettelægge arbejdsdagen fleksibelt og der er mulighed for hjemmearbejdsdage.

Koncerncentre
FOA Nordsjælland

Arbejdsmiljø-medarbejder med arbejdsmiljø-kompetencer

Hillerød

FOA Nordsjælland ønsker at opprioritere fagforeningens arbejdsmiljøområde. Derfor søger vi en erfaren faglig medarbejder med solid viden om arbejdsmiljø herunder forebyggelse.

Du bliver medarbejder i et fællesskab med detailviden på arbejdsmiljøområdet. Så ideelt set får/har du stor erfaring med fysisk og psykisk arbejdsmiljø og et godt kendskab til FOA’s faggrupper, samtidig med at du kan læse, forstå og formidle teksten i diverse aftaler.

Koncerncentre

Dygtige medarbejdere til udvikling af hospitalsvæsenet i Region Hovedstaden

Hillerød

Vil du være med til at udvikle sundhedsvæsenet i Danmarks største region? Har du flair for at navigere i komplekse politiske processer? Og trives du i et stærkt, sundhedsfagligt miljø, hvor vi understøtter udviklingen af regionens hospitaler, så patienterne får det bedst mulige behandlingsforløb nu og i fremtiden? Så vil vi gerne høre fra dig.

Du bliver en del af en spændende arbejdsplads, hvor du kan være med til at sætte dit præg på udviklingen af nogle af de vigtigste dagsordener på sundhedsområdet.

Vi har i det daglige et stort ansvar for selv at tilrettelægge og prioritere den konkrete opgavevaretagelse, og der er gode muligheder for hjemmearbejde og fleksible arbejdstider.

Koncerncentre
Region Hovedstaden

PA - Konsulent til betjening af regionsrådsformanden, Lars Gaardhøj, i Center for Politik og Kommunikation

Hillerød

Er du optaget af samfundsdebatten om sundhed, og har du lyst til at komme helt tæt på den politiske ledelse i Region Hovedstaden og blive PA for regionsrådsformanden Lars Gaardhøj?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV