FysioDanmark Hillerød ApS
Hillerød eller Kongens Lyngby
Jobindex søger for FysioDanmark Hillerød ApS

Receptionist med kendskab til fitness søges

Bliv en del af vores Team!

Er du klar til at træde ind i et dynamisk miljø, hvor hver dag bringer nye udfordringer og muligheder? FysioDanmark Lyngby og Hillerød søger ikke bare én, men to alsidige receptionister til at blive en del af vores livlige team i både vores fysioterapiklinikker og fitnesscentre i Lyngby og Hillerød.

Om stillingen:

  • Placering: Du har muligheden for at vælge, hvor du vil arbejde - enten i vores smukke Lyngby-lokation eller vores dynamiske Hillerød-center.
  • Arbejdstid: Du vil have en 37-timers arbejdsuge fordelt på hverdage fra 6.30 til 18.00 i Lyngby og fra 6.00 til 16.00 i Hillerød.
  • Startdato: Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2024 i Hillerød og pr. 1. august 2024 i Lyngby.

Dine kvalifikationer:

Vi leder efter en receptionist med mere end bare et smil. Vi ønsker en person, der er serviceminded og veltalende. Det er en fordel, hvis du har passion for eller kendskab til fitnessverdenen, enten som personlig træner, holdinstruktør, receptionist eller på lignende områder.

Som vores receptionist vil du være virksomhedens første kontakt for vores kunder. Derfor er det afgørende, at du kan levere en serviceoplevelse af højeste kvalitet både via telefonen og personligt i receptionen.

Dine ansvarsområder:

Du vil være med til at løse daglige opgaver, der kan variere fra hektiske dage med mange afbrydelser og højt tempo til mere rolige dage med mulighed for fordybelse. Udover kundekontakt vil dine opgaver inkludere diverse administrative opgaver og lettere rengøring. Fleksibilitet, prioriteringsevne og et skarpt øje for detaljer er nøgleordene her.

Vi tilbyder:

  • En spændende og dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling.
  • Dygtige og erfarne kollegaer, der er klar til at støtte dig.
  • En fleksibel arbejdsplads, der værdsætter din balance mellem arbejde og fritid.
  • Glade kunder og et positivt arbejdsmiljø, der sætter trivsel højt.
  • Fri adgang til træningsfaciliteterne samt andre medarbejdergoder.

Interesseret?

Hvis denne stilling lyder som noget for dig, så tøv ikke med at ansøge! Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores team.

Ansøgningsfrist: mandag den 29. april 2024.

Hvordan ansøger du?

Send os din ansøgning, hvor du fortæller os, hvorfor netop du er den rette til jobbet, sammen med dit CV.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Dit rekrutteringsforløb med Jobindex

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Vi læser de indkomne ansøgninger igennem og overdrager løbende relevante kandidater til virksomheden. Du kan læse om vores rekrutteringsproces på siden Rekrutteringsforløb.