Øvrigt

Vinderen af Træfpunkt HR-ga­ve­kor­tet udtrukket: Er det en, du kender?

På Træfpunkt HR udloddede vi et rejsegavekort på 5.000 kr. Vi har nu trukket lod blandt alle de rigtige besvarelser, og vinderen er en del af en virksomhed i Nordjylland.

På Træfpunkt HR-messen 2015 i Øksnehallen udloddede vi et rejsegavekort på 5.000 kr. Vi har nu trukket lod blandt alle, der svarede rigtigt på vores konkurrencespørgsmål. Vinderen er Rikke Alkert fra Neas Energy A/S. Vi ringede til Rikke for at høre, hvad hun skal bruge gavekortet til.

”Min den mindste synes vi skulle til USA. Men vi kunne godt se, at det var der nok ikke helt penge til. Så jeg tror, vi skal en tur til Barcelona,” siger hun.

Rikke og Neas

Rikke er Head of HR i Neas Energy og har været i virksomheden i 8 år. Rikke har en ledelsesmæssig baggrund, men valgte at gå over i HR, hvor hun udvikler og sparrer med lederne i Neas.

På kontoret i Aalborg har Rikke en international hverdag sammen med mere end 20 forskellige nationaliteter, for Neas er en af Danmarks førende energihandelsvirksomheder, der handler med strøm, gas og certifikater på tværs af landegrænserne i Europa.

Sparring er nøglen til succes

Neas samarbejder også med en international spiller på jobmarkedet, men Rikke er især glad for samarbejdet med Jobindex. Det er sparring, tilgængelighed og trouble-shooting i forhold til kommunikation og evnen til at tiltrække de rigtige kandidater, som Neas sætter pris på. Og nu skal virksomheden til at benytte en ny løsning, udover profilannoncer med match og virksomhedsprofilen.

”Vi vil gerne have nye øjne på vores jobannoncer og nogle, der er gode til at skrive jobannoncer. Jeg er sikker på, der kommer mere kvalitet i jobannoncerne,” afslutter Rikke.

Læs også