Ekstrovert Sansende Tænkende Vurderende

Fokus på at strukturere opgaverne, så målet bliver nået

ESTJ-typer er ofte rationelle, loyale og beslutsomme personer, der holder af strukturering, planlægning og effektivitet. Deres talent ligger i at strukturere og få orden i tingene, så de kan gøres færdige. De er gode til at følge op på tingene og udtrykke anerkendelse over for dem, der har udført de aftalte arbejdsopgaver. De er bedst til at arbejde inden for eksisterende strukturer efter vedtagne procedurer.

For ESTJ'er er det vigtigt, at organisationen eller virksomheden er struktureret og velorganiseret, så der kan opbygges velfungerende procedurer for udførelse af arbejdet. Man ser derfor ofte denne type være velfungerende i hierarkiske organisationer. Ofte vil man finde ESTJ'er i job, hvor de kan udnytte deres evne til at strukturere og skabe orden i tingene hurtigt og effektivt, så målet bliver nået.

Følgende kendte personer har typekoden ESTJ: Colin Powell, Malou Aamund, Dronning Elizabeth I

Tag persontypetesten

Hvilken type er du? Prøv vores online persontypetest og bliv klogere på dig selv. Brug indsigten i din jobsøgning, til jobsamtale eller til din næste MUS.

Tag testen

Persontypernes dimensioner

Introvert eller ekstrovert? Her har du sikkert en fornemmelse af, hvad du er. Men er du tænkende eller følende? Intuitiv eller sansende? Bliv klogere på hvad testens dimensioner dækker over her.