29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 29 resultater.
ToldstyrelsenEngageret tolder med tjenestehund, Nørre Alslev

Toldstyrelsen, Nørre Alslev

Ønsker du at bidrage til at forhindre ulovlig ind- og udførsel af narkotika, doping, våben, tobak og større pengebeløb ved at kontrollere varer og rejsende? Motiveres du af en hverdag, hvor du primært deltager i kontroller med dine kolleger, og hvor du bruger tjenestehunden i relevante kontrolsituationer?

Din overordnede opgave er – i tæt samarbejde med din tjenestehund og dine kolleger – at sikre toldindtægter og beskytte borgere og samfund mod farlige og ulovlige varer. Vi søger primært efter ulovlig ind- og udførsel af narkotika, doping, våben, tobak og større pengebeløb, som rejsende, importører eller eksportører måtte have skjult i deres bagage eller fragt. I forbindelse med selve kontrollerne arbejder I ofte tæt sammen med andre myndigheder såsom politiet eller fødevaremyndighederne, m.v..

Toldstyrelsen
Ørsted
Marine Specialist

Ørsted, Gentofte, Skærbæk, Grimsby (UK)

Imagine a job where you play a key role in the marine safety on all vessels at our offshore wind farms

Join us in this role where you’ll be defining the Group’s maritime standards at sea and developing the vessel operators’ standards by vessel inspections, office audits, dialogue, workshops, etc.

Ørsted

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted
CamVision A/SVi søger Danmarks mest engagerede sikringstekniker!

CamVision A/S

Camvision er en virksomhed med et godt arbejdsmiljø, gode værdier, og et fantastisk sammenhold.

Lige nu søger vi en ny Sikringstekniker til opgaver primært i Storkøbenhavn.

Kunne du tænke dig at være med til at levere de bedste løsninger med markedets bedste produkter, og er motivation, udvikling og medindflydelse vigtigt, så har vi jobbet til dig!

Du kører ud hjemmefra for at servicere videoovervågning, alarm, og varesikring. Arbejdsopgaverne spænder fra helt simple softwareopgaver, til store komplekse fejlfindinger hos nogle af Danmarks førende virksomheder og detailkæder. Du vil i løbet af dagen møde mellem 3-7 forskelligartede kunder, der alle skal håndteres individuelt.

Region MidtjyllandProjektstilling: To beredskabskonsulenter søges til Sundhedsberedskabet v. Præhospitalet

Region Midtjylland, Aarhus

Vores beredskabskonsulenter har ret så travlt pga. Covid-19 situationen i Region Midtjylland. Opgaverne i relation til Covid-19 er mange og vil primært omhandle samarbejde med vores Testcentre i Aarhus, Herning og Viborg samt de mange kørende enheder.

Vi søger derfor to kolleger, der kan hjælpe til og tage fra samt indgå i et samarbejde omkring Covid-19-opgaverne.

Er du interesseret i at arbejde med sundhedsberedskab og Covid-19 relaterede opgaver? Trives du med at arbejde i et miljø med mange forskellige samarbejdsparter og arbejdsopgaver, hvor opgaverne oftest er af hastende karakter? Trives du med at "tænke ud af boksen" og tilgå opgaven på en konstruktiv og anderledes måde? Så er du måske den rette person til denne projektstilling.

Forsvarsministeriets Auditørkorps
Engageret efterforsker søges til Forsvarsministeriet Auditørkorpset (Genopslag)

Forsvarsministeriets Auditørkorps, Viborg

Auditørkontoret har en ledig stilling til besættelse snarest muligt. Er du måske vores nye kollega?

Forsvarsministeriets Auditørkorps er en uafhængig efterforsknings- og anklagemyndighed under Forsvarsministeriet, der primært efterforsker og behandler straffesager mod militært personel i ind- og udland.

Som auditørfuldmægtig skal du med reference til efterforskningschefen varetage efterforskning i militære straffesager m.v. samt varetage undervisningsopgaver i efterforskningslære m.v. på Forsvarets skoler.

Forsvarsministeriets Auditørkorps
Q-Park Operations Denmark A/SParkeringsvagt

Q-Park Operations Denmark A/S

Q-Park Operations Denmark A/S søger en effektiv parkeringsvagt til København og omegn. Der er tale om en stilling på gennemsnitlig 36 timer pr. uge. Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt.

Det er vigtigt, at du er en habil bilist. Vi forventer, at du har et godt kendskab til København og omegn, så du hurtigt kan køre fra den ene parkeringsplads til den næste. Endvidere skal du være forberedt på, at arbejdet foregår udendørs i al slags vejr både sommer og vinter.

Som parkeringsvagt vil dit primære arbejdsredskab være en android terminal, det vil derfor være en fordel, hvis du er vant til at bruge en android smartphone eller lignende enhed.

Som parkeringsvagt vil du få følgende opgaver:

 • Holde opsyn med de parkeringsområder, som virksomheden administrerer
 • Udskrive parkeringsafgifter jf. definerede regler
 • Besvare spørgsmål fra bilister omkring parkeringsregler
CamVision A/SVi søger Danmarks bedste alarmtekniker!

CamVision A/S

Camvision er en virksomhed med et godt arbejdsmiljø, gode værdier, og et fantastisk sammenhold. Lige nu søger vi en ny alarmtekniker/sikringstekniker til opgaver primært i hovedstadsområdet.

Brænder du for at levere de bedste løsninger med markedets bedste produkter og er motivation, udvikling og medindflydelse vigtigt, så har vi jobbet til dig!

Du kører ud hjemmefra for at installere og servicere alarmer af mærkerne ATS, Powermaster, og Crow. Alarmerne spænder fra små trådløse løsninger, til store kablede alarmer med tilhørende adgangskontrol og dørstyring, sekundært vil du også skulle installere og servicere videoovervågning. Begge dele foregår hos nogle af Danmarks førende virksomheder og detailkæder på hele Sjælland, dog primært i hovedstadsområdet.

APCOA PARKING Danmark A/S
Parkeringsvagt søges til Odense

APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S er Danmarks og Europas største parkeringsselskab. Har du lyst til at være en del af vores voksende virksomhed, hvor vi går op i ordentlighed og respekt for vores arbejde? Så søg gerne jobbet som parkeringsvagt.

Vi søger lige en nu en deltidsmedarbejder på ca. 29 timer til aften- og weekendarbejde i Odense. Synes du, det lyder som et job for dig, så glæder vi os til at læse din ansøgning.

Du vil som ny medarbejder gennemgå vores interne uddannelsesforløb, og du vil blive tilknyttet en ”mentor”, der vil hjælpe dig godt i gang med at finde tryghed i opgaveløsningen, og omgangen med de bilister, der benytter parkeringsarealerne.

APCOA PARKING Danmark A/S
G4S Security Services A/S
Sikkerhedsvagter til G4S Security Services A/S - Varierende opgaver i Jylland

G4S Security Services A/S

Nu har du muligheden for at få et spændende og udfordrende job som Sikkerhedsvagt hos verdens største og mest moderne sikkerhedsvirksomhed.

Vi søger nye kollegaer til vores opgaver i Jylland. Opgaverne kan være mangeartede, meget varierede og vagterne kan være placeret på alle tider af døgnet. Der er tale om deltidsstillinger på mellem 20-100 timer pr måned.

Da opgaverne er af meget varierende karakter, kræves der gode vagtkundskaber og en yderst fleksibel indstilling til planlægning af arbejdstider.

Opgaverne spænder vidt og omfatter blandt andet adgangskontrol, observationer, alarmkørsel, patruljevagt, sikkerhed på jobcentre og psykiatriske hospitaler og bosteder, kontrol på byggepladser, sikkerhed ved events,svind forebyggelse og tilsvarende.

G4S Security Services A/S
G4S Security Services A/S
G4S søger Chef til vores låseforretning i Danmark, Brøndby

G4S Security Services A/S

Har du nøglen der passer i låsen? Så er du måske vores nye chef for låse-forretningen i G4S.

Har du lyst til at have en afgørende rolle i en denne nyoprettede stilling, hvor du bliver den øverste ansvarlige for vores låseforretning i Danmark? Du får allerede fra begyndelsen 30 dygtige og engagerede medarbejdere samt 2 låse-afdelinger at arbejde med.

Låse-afdelingerne i DK kører i dag som 2 selvstændige enheder, en i Brøndby og en i Århus og en af de spændende udfordringer i stillingen vil være at ensrette måden de 2 afdelinger drives på.

Der er tale om et forretningsområde med stort udviklingspotentiale og det bliver dig der med meget høj grad af frihed, kommer til at tegne fremtiden, væksten og driften af G4S´ låseafdeling.

G4S Security Services A/S
Vasik ApSVagter til datacenter og byggeplads i Fredericia

Vasik ApS

Er du handlekraftig og er du god til at aflæse situationer? Vil du sikre tryghed gennem sikkerhed? Er retskaffenhed og ærlighed en drivkraft for dig?

Til en stor byggeplads og datacenter i Fredericia søger vi vagtpersonale til et udfordrende og afvekslende arbejde, hvor ikke to dage er ens. Der er tale om en betroet stilling, hvor du kommer til at indgå i et fast team af sikkerhedsvagter, der skal dække dag-/aften-/nat- og weekendvagter i Fredericia.

Ansvarsområder:

 • Adgangskontrol, godkendelser og oprettelser; ind- og udlevering af ID-kort, P-kort samt midlertidige adgangskort
 • Overvågning og betjening af sikringsanlæg og sikkerhedskameraer på vagtcentralen
 • Visitation af personale (Metaldetektorer) og køretøjer (Visuel kontrol)
Q-Park Operations Denmark A/SParkeringsvagt - deltid

Q-Park Operations Denmark A/S, Roskilde/Køge og Ringsted/Næstved

Q-Park Operations Denmark A/S søger en effektiv parkeringsvagt til Roskilde/Køge og Ringsted/Næstved. Der er tale om en stilling på gennemsnitlig 20 timer pr. uge. Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt. Dine primære vagter vil være aftenvagter både i hverdage og i weekenden, i varierende tidsintervaller. I ferieperioder og ved sygdom forventer vi, at du er fleksibel og gerne tager et par ekstravagter også med kort varsel.

Det er vigtigt, at du er en habil bilist, og er villig til at benytte din egen bil i jobbet, mod refusion efter statens takster. Det er en fordel, hvis du bor i én af de ovenstående byer og har et basalt kendskab til de resterende nævnte byer, så du effektivt kan køre fra den ene parkeringsplads til den næste. Endvidere skal du være forberedt på, at arbejdet foregår udendørs i al slags vejr både sommer og vinter.

Q-Park Operations Denmark A/SParkeringsvagt - deltid

Q-Park Operations Denmark A/S, Korsør

Q-Park Operations Denmark A/S søger en effektiv parkeringsvagt til Korsør og omegn. Der er tale om en stilling på gennemsnitlig 10-15 timer pr. uge. Dog forventer vi, at du generelt er fleksibel og derfor tilbyder vi også muligheden for at byde ind på eventuelle ledige vagter i Slagelse. Du vil naturligvis blive lønnet for alle de timer du arbejder. Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt. Dine primære vagter vil være en blanding af dag- og aftenvagter både i hverdage og i weekenden, på hvilke der er stor medindflydelse.

Som parkeringsvagt vil du få følgende opgaver:

 • Holde opsyn med de parkeringsområder, som virksomheden administrerer
 • Udskrive parkeringsafgifter jf. definerede regler
 • Besvare spørgsmål fra bilister omkring parkeringsregler
 • Håndtering af konflikter og konfrontationer med utilfredse bilister
G4S Security Services A/S
Sikkerhedsvagt søges til G4S Security Services, Kolding og omegn

G4S Security Services A/S

Er du serviceminded, selvstændig og udadvendt? Så er du måske vores nye sikkerhedsvagt i 120 timers deltidsstilling.

Det bliver din opgave at servicere vores kunder, og sikre deres ejendom. Vi skal med vores synlige tilstedeværelse forhindre tyveri, hærværk og svind, samt holde et overvågnet øje med omgivelserne. Derudover skal du køre på aktuelle alarmer, hvor du afsøger området og ved behov tilkalder politiet ligesom du skal afstille alarmen og sikre, at bygningen er forsvarligt sikret inden du forlader den.

G4S Security Services A/S
G4S Security Services A/S
Sikkerhedsvagt til patrulje hos G4S Security Services, Århus og omegn

G4S Security Services A/S

Er du serviceminded, selvstændig og udadvendt? Så er du måske vores nye patruljevagt på deltid, 120 timer/mdr.

Det bliver din opgave at servicere vores kunder, og sikre deres ejendom. Vi skal med vores synlige tilstedeværelse forhindre tyveri, hærværk og svind, samt holde et overvågnet øje med omgivelserne. Derudover skal du køre på aktuelle alarmer, hvor du afsøger området og ved behov tilkalder politiet ligesom du skal afstille alarmen og sikre, at bygningen er forsvarligt sikret inden du forlader den.

G4S Security Services A/S
Odense Hospital Project Team Joint Venture I/SErfaren og dygtig OHS-koordinator/AMK-B søges

Odense Hospital Project Team Joint Venture I/S, Odense

AMK's vigtigste opgaver er at sikre, at klientens opgaver i konstruktionsfasen overholdes. Det inkluderer også at man bliver tildelt og får indarbejdet viden fra designfasen af AMK P. Derudover skal AMK B sikre følgende:

 • TE udarbejder en arbejdsmiljøplan til håndtering af underleverandører (udarbejdet ved byggestart og udleveret i kopi til arbejdsmiljøkoordinator)
 • Administrering af sikkerhedsarbejdet inden for kontrakten (også underleverandører)
 • Koordinering af sikkerhedsarbejde i arbejds- og samfundsområder (inden for egen kontrakt)
G4S Security Services A/S
Sikkerhedskonsulent til G4S Security Service A/S, Hele landet

G4S Security Services A/S

Gå sommeren i møde med et nyt job som sikkerhedskonsulent i verdens største sikkerhedsfirma.

Som sikkerhedskonsulent hos G4S, vil du indgå i et team med en Field Sales Manager og 4-5 kollegaer. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, hvor du har den fulde kontakt med kunden fra sikkerhedstjekket af boligen til installationen er korrekt leveret hos kunden.

Dine arbejdsdage er en kombination af møder fra vores bookingafdeling og kundebesøg, som du selv har sat i stand via dit netværk og egne indsatser. Vi bestræber os altid på at møde vores kunder, når de har behov for det og du skal derfor være indstillet på at udvise fleksibilitet og være indstillet på ind i mellem at arbejde i eftermiddags- og aftentimerne.

G4S Security Services A/S
Egsgaard - HR
Overmontør til sikringsvirksomhed

Egsgaard - HR søger for Telesikring A/S i Rødekro

Har du et indgående kendskab til sikringsbranchen og har du ledelseserfaring?

Til vores afdeling i Rødekro søger vi en kompetent og engageret overmontør til at lede vores team bestående af 12 sikringsteknikere, herunder koordinere og planlægge de daglige opgaver, samt afklare tekniske problemstillinger, varetage tilsyn- og kvalitetskontrol på installationer samt i høj grad at lede ud fra afdelingsstrategien og overholde afdelingsbudgetter og rapporteringer.

Som overmontør i Telesikring A/S vil du få en bred opgaveportefølje inden for tyverialarmer, TV-overvågning, adgangskontrol, brandalarmer m.m., og dit arbejdsfelt spænder hovedsageligt fra projekt- og ressourcestyring, opgaveafklaring- og kontrol samt til den daglige ledelse af 12 sikringsteknikere.

Q-Park Operations Denmark A/SParkeringsvagt - 30 timer - aften

Q-Park Operations Denmark A/S, Aarhus

Q-Park Operations Denmark A/S søger en effektiv parkeringsvagt til Aarhus og omegn. Der er tale om en stilling på gennemsnitlig 30 timer pr. uge. Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt. Dine primære vagter vil dog ligge i tidsrummet 14:00-22:00 og 15:00-23:00. I ferieperioder og ved sygdom forventer vi, at du er fleksibel og gerne tager et par ekstravagter også med kort varsel.

Det er vigtigt, at du er en habil bilist, da du primært skal køre i Q-Parks biler i arbejdstiden. Vi ser dog gerne at du har egen bil og er villig til at benytte den i arbejdet mod kørselsrefusion efter statens takster. Vi forventer, at du har et godt kendskab til Aarhus og omegn, så du hurtigt kan køre fra den ene parkeringsplads til den næste. Endvidere skal du være forberedt på, at arbejdet foregår udendørs i al slags vejr både sommer og vinter.

Q-Park Operations Denmark A/SParkeringsvagt - 30 timer - dag- og aftenvagter

Q-Park Operations Denmark A/S, Aarhus

Q-Park Operations Denmark A/S søger en effektiv parkeringsvagt til Aarhus og omegn. Der er tale om en stilling på gennemsnitlig 30 timer pr. uge. Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt. Dine primære vagter vil være en blanding af dag- og aftenvagter både på hverdage og i weekenden. I ferieperioder og ved sygdom forventer vi, at du er fleksibel og gerne tager et par ekstravagter også med kort varsel.

Det er vigtigt, at du er en habil bilist, da du primært skal køre i Q-Parks biler i arbejdstiden. Vi ser dog gerne at du har egen bil og er villig til at benytte den i arbejdet mod kørselsrefusion efter statens takster. Vi forventer, at du har et godt kendskab til Aarhus og omegn, så du hurtigt kan køre fra den ene parkeringsplads til den næste.