60 jobannoncer matcher din søgning 60 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Securitas A/S

Vi søger flere sikkerhedsvagter til vores kundes byggeplads på Sjælland

Din situationsfornemmelse er helt i top, du elsker at være ude i det fri, og du trives blandt alle typer mennesker? Hvis det lige er dig, så har vi den fedeste udfordring til dig. Vi søger nemlig flere sikkerhedsvagter til at skabe tryghed på vores kunders byggepladser på Sjælland.

Vi tilbyder et spændende job med forskellige opgaver og udfordringer, hvor sikkerhed, tryghed og kundeservice er i centrum. Et job, hvor du er meget i det fri og får en masse luft under vingerne og hvor to dage sjældent er ens.

Securitas A/S
Gentofte Kommune

Parkeringsvagt

Charlottenlund

Kunne du tænke dig at arbejde under åben himmel og samtidig gå de daglige anbefalede skridt? Så bliv parkeringsvagt i Gentofte Kommune.

Vi har brug for en parkeringsvagt mere til vores parkeringsvagtteam, der står for at guide parkanterne og udføre parkeringskontrol.

Parkeringsvagten er kommunens ansigt på gaden. Vi forventer derfor, at du er tydelig i din kommunikation, venlig, autoritær og ordentlig, og at du kan bevare roen, selv når du møder modstand. Det er vigtigt, at du kender gældende regler for standsning og parkering, og at du kan:

 • Vejlede i korrekt parkering
 • Orientere om takster og restriktioner i Gentofte Kommune
 • Indgå i dialog med politiet ved ulovlige forhold
APCOA PARKING Danmark A/S

Parkeringsvagt søges til Aalborg

Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft?

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. udføre parkeringskontrol på parkeringsarealer, som APCOA administrerer, samt at yde kundeservice til de bilister, som benytter parkeringsarealet.

Du får skiftende arbejdstider fordelt på dag-, aften- og weekendvagter. Ruten er en cykelrute, og du vil få stillet en cykel til rådighed.

APCOA PARKING Danmark A/S
APCOA PARKING Danmark A/S

Parkeringsvagt søges til Hillerød

Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft?

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. udføre parkeringskontrol på parkeringsarealer, som APCOA administrerer, samt at yde kundeservice til de bilister, som benytter parkeringsarealet.

Du får skiftende arbejdstider fordelt på dag-, aften- og weekendvagter. Ruten er en cykelrute, og du vil få stillet en cykel til rådighed.

APCOA PARKING Danmark A/S
APCOA PARKING Danmark A/S

Parkeringsvagt søges til Horsens – Cykelrute

Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål til deres parkering?

Du vil blive en del af et team, hvor der er et godt kollegaskab, som er præget af daglig kommunikation og en hjælpende hånd, hvis der er behov for det.

APCOA PARKING Danmark A/S
G4S Security Services A/S

G4S søger ny medarbejder til Teknisk Support

Aarhus

Har du erfaring med teknisk/remote support, kundeservice og kommunikation ? Så er du måske vores nye kollega hos G4S i Århus.

Arbejdsopgaverne omhandler servicering af eksisterende kunder, primært over telefon og via e-mail. Kommunikation & teknisk forståelse er Alfa & Omega, både mundtligt og skriftligt, samt via remote adgang til kundernes anlæg.

Vi befinder os i et travlt miljø, med gode og hjælpsomme kolleger og er bemandet alle årets dage kl. 07-23, primært ved 8-timers vagter.

G4S Security Services A/S
Trafikstyrelsen

Er du klar til en hverdag i Bornholms Lufthavn, hvor to dage ikke er ens?

Rønne

Du vil indgå i den daglige drift af øens lufthavn. Her vil du blive mødt af et dynamisk og til tider hektisk arbejdsmiljø med 365 dage åbningsdage om året. Opgaverne spænder bredt, men en ting er sikkert – Du kommer aldrig til at kede dig!

En del af opgaverne er bl.a.:

 • Flyhandling, herunder lastning/losning af bagage,
 • Brand- og redningstjeneste
 • Mark- og vintertjeneste

Udover en varieret og udfordrende hverdag, som kræver høj faglig kvalitet, lægger vi vægt på løbende kompetenceudvikling samt udvikling gennem ansvar og indflydelse på egne opgave.

Trafikstyrelsen
G4S Security Services A/S

G4S søger sikkerhedsreceptionister til kunde i København

København

Nu har du muligheden for et spændende job som sikkerhedsvagt i receptionen hos en stor international kunde i København.

Som receptionist hos vores kunde er du den første, som gæsterne møder, og den første de henvender sig til, når de ankommer. Dette gør dig til en uvurderlig del af den suveræne serviceoplevelse, som vores kunde ønsker, at deres gæster får.

Opgaverne spænder vidt og omfatter administration af hele adgangskontrolsystemet, som sikrer adgang til de ansatte.

G4S Security Services A/S
Aarhus Airport A/S

Security Assistenter

Kolind

Kunne du tænke dig et job, hvor du i samarbejde med dine kolleger spiller en afgørende rolle i at sikre, at flyene kommer sikkert af sted?

Det gør du bl.a. ved at guide vores gæster gennem persontjekket i lufthavnen og sikre, at indholdet i deres bagage følger reglerne.

Vi kan bl.a. tilbyde dig:

 • 20-30 timer om ugen med mulighed for at kunne supplere med ekstra timer, når der er behov for akut dækning af vagter.
 • En grundig oplæring, hvor du stifter bekendtskab med virksomhedens systemer og arbejdsgange.
 • Uddannelse iht. gældende krav fra Trafikstyrelsen.
Aarhus Airport A/S
G4S Security Services A/S

G4S søger patruljevagt til cykelpatrulje i København

København

Er du udemenneske, servicemindet og selvstændig? Og kan du lide en aktiv arbejdsdag hvor 2 dage ikke er ens?

Hvis du tænker JA – det er lige mig! Så har du nu muligheden for at få et spændende og udfordrende job som patruljevagt til cykelteamet hos verdens største og mest moderne sikkerhedsvirksomhed.

hos vores kunder, hvor du ved gennemgang af deres virksomhed blandt andet sikrer, at vinduer og døre er korrekt lukkede og låste.

G4S Security Services A/S
Q-Park Operations Denmark A/S

Parkeringsvagt Aarhus cykelvagt – fuldtid

Aarhus

Er du frisk på at tjekke parkerede biler, udstede afgifter og servicere bilister, som har spørgsmål til deres parkering? Og er du ovenikøbet klar på at cykle Aarhus tyndt på din egen cykel?

Vi arbejder både i hverdage og weekender alle årets 365 dage. Du vil hovedsageligt have vagter i tidsrummet 15:00-23:00, men ind imellem også dagsvagter fra 07:00-15:00.

På cykelholdet er også to andre kollegaer, som du kan bytte vagter med, hvis der er brug for det. I ferieperioder og ved sygdom håber vi, at du er fleksibel og gerne tager et par ekstravagter.

DHL Aviation

Service-minded security officers for the most international company in the world!

Kastrup

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide service throughout the entire organization and to our customers? If so, read on.

Working as a Security Officer you get to use your professional approach and your sharp eyes, protecting our customer’s shipments, our warehouse facilities, and our employees, 24 hours a day, 7 days a week, all year round.

Tårnby Kommune

Deltidsbrandmand søges til Tårnby Brandvæsen

Kastrup

Vi skal inden for en kort periode bruge 3 nye deltidsbrandmænd. Selvom du ikke har uddannelsen, kan det være en mulighed, at du kan få den hos os.

Vi søger personer, som bl.a. har følgende egenskaber

 • Samarbejdsevner
 • Serviceminded
 • Positiv indstilling

Tårnby Brandvæsen har slukningspligten i Tårnby Kommune, herunder lufthavnen, Øresundsforbindelsen og metroen.

Bl.a. som følge af de store beredskabsopgaver, der ligger i Tårnby Kommune, er brandvæsenet udstyret med de mest moderne køretøjer og det nyeste materiel. Det er derfor en arbejdsplads med mange spændende udfordringer og muligheder.

G4S Security Services A/S

Sikringstekniker til installation af sikkerhedsløsninger, G4S

Storkøbenhavn

Er du uddannet elektriker og kunne du tænke dig at installere moderne sikkerhedsløsninger hos G4S’ mange erhvervskunder?

Du får en alsidig stilling, hvor du bliver en del af et velfungerende team af dygtige kolleger, som alle sætter en stor ære i at give vores kunder en god oplevelse.

Du bliver ansvarlig for installation, montage, programmering og udvidelse af tyverialarmer (AIA), adgangskontrol (ADK) og TV-overvågning (TVO) hos vores erhvervskunder.

G4S Security Services A/S
Gem
UnoPark

Parkeringsvagter søges til Odense og Silkeborg

Elsker du at tilbringe tid udendørs og stræber samtidig efter at opfylde dit daglige skridtmål på 10.000 skridt for at fremme en sundere livsstil? Så er der muligvis en måde at kombinere din passion for frisk luft og motion med dit arbejdsliv.

UnoPark er i øjeblikket på udkig efter medarbejdere til p-pladser i Odense og Silkeborg.

Dine primære ansvarsområder vil inkludere at overvåge de parkeringsområder, som vores virksomhed administrerer, udstede parkeringsafgifter i henhold til skiltningens regler og levere en høj grad af kundeservice ved at besvare henvendelser fra bilister omkring parkeringsregler.

Sund & Bælt Holding A/S

Beredskabskoordinator til Femern A/S

København V

Vil du være med på danmarkshistoriens største infrastrukturprojekter? Er du struktureret, engageret og har erfaring med beredskabsplanlægning?

En af dine primære opgaver bliver at sikre Femern A/S' facilitering af samarbejdet med redningstjenesterne, herunder sikre effektive arbejdsgange og rapportering, udarbejde notater og præsentationer.

Vi tilbyder fleksible rammer for at udføre arbejdet med fokus på trivsel og faglig udvikling. I det daglige arbejde har du en stor kontaktflade i hele organisationen, som er kendetegnet ved et internationalt miljø med engagerede kolleger fra hele verden.

Sund & Bælt Holding A/S
Region Sjælland

Vagtgående tekniker til Teknisk afsnit, Sjællands Universitetshospital Køge

Som en del af Teknisk afsnit vil du få mulighed for at være med i den fortsatte udvikling af Sjællands Universitetshospital som i de kommende år vokser fra 65.000 m2 til 195.000 m2 hospital.

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsDine opgaver bliver alsidige og du får masser af muligheder for at udforske den nyeste viden og teknologi indenfor moderne hospitalsdrift.

Du skal indgå i vagtteamet på skiftehold. Vi kører med et 10 ugers rul, som kører med 12 timers vagter fra kl. 06 til 18 og fra kl. 18 til 06.

Q-Park Operations Denmark A/S

Parkeringsvagt Esbjerg – fuldtid

Nyder du frisk luft, og jagter du samtidig de daglige 10.000 skridt for en sundere hverdag? Så kan du muligvis nøjes med at få klaret din daglige motionskvote i arbejdstiden, hvor du bl.a. vil blive omfattet af en af de førende lønpakker inden for parkeringsområdet i Danmark.

Vi har vagtplaner, der dækker alle ugens 7 dage med både dags- og aftenvagter i tidsrummet 7-23 hele året rundt. Du vil derfor have skiftende arbejdstider, hvor du vil indgå i et fast 4-ugers vagtrul. I ferieperioder og ved sygdom forventer vi, at du er fleksibel og gerne tager et par ekstravagter.

G4S Security Services A/S

G4S søger Trafikassistenter på Betalingsanlægget ved Storebæltsbroen

Korsør

Dine opgaver bliver information og servicering af kunder, samt medvirke til smidig trafikafvikling i Betalingsanlægget. Vi sørger for en grundig oplæring, så du er klar til mødet med kunderne.

Betalingsanlægget ved Storebæltsbroen er døgnbemandet, men som afløser vil dine arbejdstider primært ligge mellem 05:30 - 20:00. Du skal være indstillet på at arbejde i weekender.

G4S Security Services A/S
Midt- og Vestjyllands Politi

Enhedschef for Tilladelser - Politiets Administrative Center

Holstebro

Vil du være med til at sikre tryghed, sikkerhed, retfærdighed og tilfredshed? Kan du sikre en sund og sikker drift af sagsbehandlingen på våben- og tilladelsesområdet, og er du god til at samarbejde med blandt andet branche- og interesseorganisationer?

Du vil som linjeleder blive en del af ledergruppen i Midt- og Vestjyllands Politi, PAC og skal i fællesskab med de øvrige linjeledere i PAC have blik for at understøtte centerets forskellige enheder.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV