18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenUnderdirektør til Implementeringscenter for ejendomsvurderinger

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Lyngby

Vil du være med til at implementere driftssikre it-systemer til Danmarks nye ejendomsvurderingssystem i Skatteforvaltningen? Så er du måske den nye underdirektør til Forretning og Proces ICE i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Som den nye underdirektør for Forretning og Proces ICE i fagområdet Implementeringscenter for ejendomsvurderinger (ICE) står du i spidsen for at omsætte og implementere Vurderingsstyrelsens fremtidige forretningsprocesser, så de kan implementeres i de fremtidige it-systemer.

Du vil få et stort ansvar for, at ICE-programmet lykkes, samt at programmet indfrier de fælles, politisk fastsatte mål. Dette indebærer bl.a. skarpt fokus på projekt- og leverandørstyring, men også et tæt samarbejde med Vurderingsstyrelsen, Skattestyrelsen og Skatteankestyrelsen.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
MUUSMANNVicedirektør

MUUSMANN søger for Energistyrelsen

Vil du stå i spidsen for at etablere verdens første energiøer? Har du erfaring med udbud og gennemførsel af store anlægsprojekter, og vil du understøtte den grønne omstilling med både solid politisk rådgivning og stærke ledelseskompetencer? Så er denne unikke stilling måske din.

Vicedirektøren skal stå i spidsen for en dedikeret programorganisation, der skal fastlægge rammerne og gennemføre et kommende udbud med henblik på at etablere et offentligt-privat samarbejde, der vil få ansvaret for at etablere og senere drive energiøerne.

Vicedirektøren indtræder i Energistyrelsens direktion og får dermed et ansvar for udviklingen af Energistyrelsens samlede organisation og medarbejdere.

ØkonomistyrelsenØkonomistyrelsen søger to vicedirektører

Økonomistyrelsen, København

Vil du være en del af direktionen i en central styrelse, der arbejder for en veldrevet og sammenhængende offentlig sektor? Kan du skabe holdbare løsninger i tæt samarbejde med kunder og interessenter, og er motivation og inspiration af andre gennem din ledelse en del af dit DNA?

Vi søger to vicedirektører til direktionen, der fremadrettet vil bestå af en direktør og tre vicedirektører.

Vicedirektør med primært fokus på økonomistyring, indkøb, udbud og analyse
Den ene vicedirektør forventes at få ansvar for tre centre i styrelsen; Center for Modernisering og Analyse, Center for Indkøb og Udbud samt Center for Økonomistyring og Statsregnskab.

Vicedirektør med primært fokus på de koncernfælles funktioner
Den anden vicedirektør forventes at få ansvar for Finansministeriets tre koncernfælles funktioner, Koncern HR, Koncern Økonomi og Koncern Service, der tilsammen udgør Center for Koncernstyring.

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital
Hospitalsdirektør

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Vi er ca. 4.200 medarbejdere, der skal bruge en direktør, som kan skabe rammerne for, at vi som hospital kan lykkes med at skabe mest mulig værdi for patienten i mødet med sundhedsvæsenet.

Vi er Byens Hospital og vores patienter er både ’akutte, specialiserede og elektive’. Vi forsker, så vi kan være med til at helbrede flere patienter, og vi uddanner medarbejderne, så vi kan give patienterne den bedste behandling.

Vi er et samarbejdende hospital – på tværs af fag, specialer og sektorer. Og som Byens Hospital er vi beriget af en mangfoldighed hos både patienter og medarbejdere.

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital
SkattestyrelsenJuridisk direktør til Skattestyrelsen

Skattestyrelsen, København

Som juridisk direktør i Skattestyrelsen bliver du medlem af direktionen og dermed en del af den øverste ledelse i Danmarks største styrelse. Du får ansvaret for op mod 300 medarbejdere, der hver dag arbejder for at sikre høj juridisk kvalitet og korrekt anvendelse af de forvaltningsretlige og processuelle regler i Skattestyrelsen og på tværs af skatteforvaltningen.

Som juridisk direktør har du det overordnede ansvar for at understøtte ensartet og korrekt regelanvendelse i Skatteforvaltningen og derved høj retssikkerhed for alle de borgere og virksomheder, der hvert år kommer i kontakt med os.

Du skaber rammerne for Juras tætte samarbejde og understøttelse af Skatteforvaltningens styrelser samt Skattestyrelsens fagområder og sikrer solid, juridisk rådgivning og vejledning – både om konkret sagsbehandling og proces- og arbejdsgange generelt.

Skattestyrelsen
SkattestyrelsenUnderdirektør til Borgervejledning i Skattestyrelsen

Skattestyrelsen, Odense

Vil du gå forrest i arbejdet med at sikre en effektiv og korrekt vejledning af borgerne om deres skatteforhold? Kunne du tænke dig det overordnede ansvar for at udvikle og styrke arbejdet i Skattestyrelsens Borgervejledning, der for mange borgere er Skattestyrelsens ansigt udadtil? Vi leder efter en ny underdirektør, som brænder for at tage del i ledelsen i vores nye fagdirektørområde, Borger- og Virksomhedskontakt, i Skattestyrelsen.

Vejledning er et centralt element i vores opgaveløsning og et væsentligt fokusområde for styrelsen. Som underdirektør for afdelingen, Borgervejledning, får du både ansvaret for Skattestyrelsens møde med borgerne i vejledningscentret, og herudover et tværgående operationelt ansvar i udviklingen og prioriteringen af Skatteforvaltningens kontaktcenterplatform (telefoni, mail og chat) ud mod både borgere og virksomheder.

Skattestyrelsen
Gate 21Direktør for Danmarks stærkeste grønne partnerskab

Gate 21, Albertslund

Som direktør i Gate 21 skal du stå i spidsen for at skabe et gennembrud for grønne indkøb, offentlig-privat innovation, nye grønne forretningsmodeller og – sidst men ikke mindst - skalere den grønne omstillings bedste løsninger inden for programområderne: Energiomstilling; Cirkulær Økonomi og Ressourcer; Bæredygtig Mobilitet og Smarte Byer og Lokalsamfund.

Derudover skal du:

 • forstå og inddrage partnerskabets kompetencer i projektudvikling og projektleverancer
 • have indsigt i den offentlige sektors rolle og virkemidlerne i den grønne omstilling
People ExecutiveCEO

People Executive søger for Priess A/S i Vinderup

Kan du tage en veldrevet industrivirksomhed til næste kommercielle niveau i tæt samarbejde med et professionelt ejerskab, bestyrelsen og den øvrige ledelse? Og er du den CEO, der får naturligt følgeskab, så en ambitiøs vækstambition kan indfries? Så er det dig, vi leder efter til Priess A/S i Vinderup.

Gennem mange års ansvarlig drift fremstår virksomheden i dag velinvesteret og har et solidt fundament i systemer, processer og produktion med en økonomi, der muliggør yderligere skalerbarhed og vækst.

Gennem involvering, og mobilisering af din samlede organisation, knytter dine kerneopgaver sig således til følgende:

 • Sætte strategisk retning med afsæt i en stærk kommerciel forretningsplan og indsatser
 • Styrke markedspositionen på eksisterende og nye eksportmarkeder
 • Identificere rette kernekompetencer og markedsvilkår, der skal supportere væksten
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommunaldirektør

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger en strategisk tænkende og visionær holdkaptajn til at samle og stå i spidsen for verdens geografisk største kommune.

Som kommunaldirektør i Kommuneqarfik Sermersooq er du bindeleddet mellem den borgernære hverdag og de politiske beslutningsprocesser. Du har ansvaret for at skabe politisk og fagligt ejerskab og opbakning, så politiske og administrative beslutninger kan føres ud i livet. Derfor skal du have sublim politisk tæft og evne at navigere i de politiske processer.

Som kommunaldirektør skal du samle og stå i spidsen for en direktion, der udover dig selv tæller fire fagdirektører og en vicekommunaldirektør. Direktionen skal sikre professionel varetagelse af faglige områder og strategiske indsatser, og det overordnede ansvar hviler på dine skuldre.

Kommuneqarfik Sermersooq
UnikRecruitmentAdministrerende direktør

UnikRecruitment søger for TL BYG A/S i Aalborg

Den adm. direktør får med reference til bestyrelsen og i særdeleshed med tæt kontakt til bestyrelsesformanden ansvaret for at styrke virksomhedens samlede drift og bundlinje samt at …

 • Sikre udvikling og fremgang for TL BYG med afsæt i virksomhedens strategi og økonomiske mål.
 • Sikre at TL BYG er den foretrukne entreprenør indenfor komplekse og ekstraordinære byggerier i Nordjylland.
 • Være en synlig, respekteret og nærværende leder, der er vidende om igangværende byggeprojekter og samtidig sikrer en stabil og attraktiv tilgang af nye projekter.
Campen Auktioner A/SAdministrerende direktør

Campen Auktioner A/S, Randers

Campen Auktioner A/S søger erfaren administrerende direktør, der også kan drifte

Direktøren varetager under ansvar over for bestyrelsen den daglige ledelse af Campen Auktioner A/S’ driftsorganisation.

Du vil få ansvaret for at:

 • Administrere forretningen med budgetter (forretningsmål og budgetter), målsætninger, planlægning, kontrol, opfølgning, ressourcefordeling, og risikooptimering. Du har medarbejderfokus, ved at tiltrække, udvikle, vurdere og fastholde medarbejdere, samt kan foretage en vurdering af præstationer, løn og bonussystemer.
 • Gøre ledelsesarbejdet v.h.a. faglig ledelse og supervision.
 • Sikre daglig drift i overensstemmelse med Campen-ånden.
FOGH NISSEN ManagementCEO

FOGH NISSEN Management søger for Godik i Hedehusene, Ejby eller Brovst

Absolut brancheførende – vækst og international udvikling
meget sund økonomi – Sjælland, Fyn eller Nordjylland

Godik er højt specialiseret og rettet mod udendørs events. Produktpaletten er skræddersyet til dette marked, og der er ikke andre, der kan levere samme komplette løsninger til denne kundegruppe. Som CEO vil du få det fulde ledelsesansvar på både strategisk, taktisk og operationelt niveau.

I et tæt samarbejde med bestyrelsen udstikkes retningen, hvorefter du sammen med din organisation lægger planerne og sætter i gang. Du bliver naturligvis fuldt resultatansvarlig, du får den vigtige kundekontakt, og du har ansvaret for den udenlandske vækst, som allerede nu er en del af strategien. Den nuværende direktør og ejer, Kim Godiksen, overdrager hele ledelsesansvaret til dig. Han vil dog stadig være i huset, og han vil sikre, at du kommer godt og sikkert i gang, og får succes allerede fra starten.

PopulosChief Technical Officer til omnichannel-virksomhed

Populos søger for kunde i Aarhus

Har du stærke kompetencer inden for IT-udvikling og indsigt i detailbranchen? Motiveres du af ledelse og indflydelse? Hvis du også har perspektiver på, hvordan man bruger nyeste teknologier som fundamentet for strategisk forretningsudvikling – så har du måske den rette profil.

Virksomheden tæller mere end 250 medarbejdere og sælger produkter både i fysiske butikker og via webshops. Virksomheden er danskejet og har aktiviteter i hele Norden. Strategien har fokus på vækst, hvor den nye CTO vil få en central rolle i forhold til yderligere professionalisering af de tekniske løsninger og skalerbarheden af disse. Rollen er en sjældent attraktiv tech-stilling med arbejdsplads i hjertet af Århus. Til at varetage stillingen som Chief Technical Officer (CTO) søger Populos for vores kunde et teknologisk og ledelsesmæssigt fyrtårn, der kan sætte retning.

Mercuri Urval
Vicedirektør for administration og udvikling

Mercuri Urval søger for Færdselsstyrelsen i Ribe

Fagligt og menneskeligt bidrager du aktivt i opbygningen af en ny og driftssikker organisation og står i spisen for udvikling og forandringer samt understøtter den vision og de værdier, Færdselsstyrelsen arbejder ud fra.

Din primære opgave bliver at sikre opbygning af solide stabsfunktioner i Færdselsstyrelsen ledet af 4 kontorchefer, som skal kunne understøtte den nye Færdselsstyrelse, der bliver resultatet af de hjemtagne opgaver fra Trafikstyrelsen og ikke mindst de ressortoverførte opgaver fra politiet.

Som vicedirektør vil du få ca. 90-100 medarbejdere, fire kontorchefer og otte teamledere under dig, fordelt på følgende fire kontorchefområder:

 • Økonomi-, analyse- og kunder
 • IT- og digitalisering
 • Jura og ministeriebetjening
Mercuri Urval
Hansen Toft A/SCEO

Hansen Toft A/S søger for Silkeborg Spåntagning

Strategisk drevet transformation af international underleverandørvirksomhed med produktion i både Danmark og udlandet. Mulighed for medejerskab.

Som kommende CEO i Maskinfabrikken Silkeborg Spåntagning A/S kommer du til at stå i spidsen for en både spændende og udfordrende udviklings- og transformationsproces, der er sat i gang og for alvor forventes at tage fart, når ny CEO tiltræder. Stillingen refererer til en ny bestyrelse bestående af erfarne og kompetente erhvervsfolk. Nuværende CEO går på pension efteråret 2021.

Din hovedopgave bliver at videreudvikle virksomhedens nuværende forretningsmæssige ståsted, herunder at tiltrække nye nøglekunder og udvikle forretningen med eksisterende nøglekunder. Virksomheden står ved en slags skillevej, hvor vækst og udvikling kommer stærkt i fokus efter nogle år, hvor den ønskede fremdrift i virksomheden er udeblevet.

Hansen Toft A/S
Hansen Toft A/SCEO - Green Wind Denmark

Hansen Toft A/S søger for Green Wind Denmark ApS i Egå

Landeansvarlig for en lille organisation med et stort potentiale

Kan du opbygge en markedsledende serviceorganisation, som sætter nye standarder for administration af vindmølleparker og udførelse af vindmølleprojekter?

Green Wind Denmark, med kontorer i Aarhus og København, er en del af Green Wind Group, som er hjemmehørende i Berlin. Selskabet har vindmølleaktiviteter i Tyskland og Danmark, bestående af både kommerciel og teknisk administration, projektudvikling samt offshore-aktiviteter. Green Wind tilbyder det fulde servicekoncept og har egne projektudviklere, teknikere og administration, samt et 24/7-overvågningscenter. Porteføljen omfatter både etablerede vindmølle-sites, igangværende projekter samt en stærk pipeline.

Hansen Toft A/S
SSI søger to faglige direktører for det epidemiologiske infektionsberedskab og det diagnostiske infektionsberedskab
Vil du stå i spidsen for at videreudvikle en af hjørnestenene i det danske beredskab mod infektiøse trusler.
SSI, København S
Jobcenter
Indrykket:
Udviklingsorienteret generalsekretær søges
Vil du stå i spidsen for Bibelselskabets arbejde med at gøre Bibelen nærværende?
Bibelselskabet, København K
Jobindex
Indrykket: