13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 13 af 13 resultater.
Fyens Væddeløbsbane A/SDirektør

Fyens Væddeløbsbane A/S, Odense

Som led i virksomhedens strategi søger Fyns Væddeløbsbane en direktør.

Du vil som direktør komme til at tegne væddeløbsbanen udadtil, og skal sikre videre fremdrift og udvikling.

Dine arbejds- og ansvarsområder bliver:

 • Administration & ledelse
 • Økonomi
 • Markedsføring & kommunikation

Vi tilbyder høj grad af selvstændighed i en flad organisation.

Hansen Toft A/SKommerciel og salgsorienteret administrerende direktør til udstationering i USA

Hansen Toft A/S søger for kunde

Vores kunde er et anerkendt og internationalt brand og er den ledende virksomhed i sin branche. Virksomheden omsætter for mere end 2 mia. kr., har 90 % eksport og sælger sine produkter direkte BtB.

Til virksomhedens datterselskab i USA, som p.t. omsætter for ca. 300 mio. kr., søges en kommerciel stærk administrerende direktør.

Med reference til Group CEO, bliver opgaven at drive en vækstagenda i USA gennem udvikling af strategien for markedet, udvikling af organisation og ikke mindst fokus på excellence på selve salgsprocessen og salgsopfølgningen.

Det forventes, at du har indgående kendskab til USA, enten via tidligere ophold eller via tidligere salg på markedet og herigennem har et solidt kendskab til kulturen og ledelsen af en amerikansk organisation.

AMBIZZIONDirektør/medejer – procesanlæg til food- og petfood-industrier globalt

AMBIZZION søger for kunde

Er du en entreprenant kommerciel person, der motiveres af salg og forretningsudvikling? Har du en track rekord, der synliggøre, at du skaber forretning og relationer ude i verden? Ser du dig som leder og betydende medejer af virksomhed inden for en kort periode, så er du måske den robuste profil, som AMBIZZION søger for vores kunde.

Virksomheden, der er centralt beliggende på Fyn, har gennem de seneste år udviklet, designet og patenteret innovative maskin- og anlægsløsninger, som afsættes til kunder globalt.

Det forventes, at du udvikler markederne og kunder på tværs af landegrænser. Du er virksomhedens primære ansigt udadtil og dit entreprenante mindset vil kræves og kommer med garanti i spil. I tæt samarbejde med den øvrige organisation har du ansvaret for at fortsætte udviklingen og effektiviseringen af den fulde værdikæde.

Region SjællandDirektør for Sundhedsstrategisk Planlægning

Region Sjælland, Sorø

Én Region Sjælland, hvor fremtidens sundhedsvæsen har borgeren i centrum

Region Sjælland

I Region Sjælland vil vi være mere end summen af alle vore organisatoriske enkeltdele. Samlet kan vi mere end hver for sig og vi ønsker det fælles bedste. Har du vilje, handling og hjertet med kan du bidrage til en strategisk udvikling med afsæt i regionens nuværende sundhedsvæsen, de samfundsmæssige tendenser og inspiration fra både forskning og praksis i ind- og udland. Vi skal lykkes med at skabe et mere specialiseret og nært sundhedsvæsen.

Med dit lederskab får du stor indflydelse på, at Sundhedsstrategisk Planlægning er kendt for:

 • Proaktivitet og ideer der er på forkant
 • Inspirerende sundhedsstrategiske visioner og en naturlig nysgerrighed for driftens vilkår
 • Stærk sparring med direktionen og god næse for sikker politikudvikling
RigspolitietHR-direktør til Rigspolitiet - Koncern HR

Rigspolitiet, København

Som direktør i Koncern HR får du det overordnede ansvar for Rigspolitiets HR og den strategiske retning for personaleområdet i hele politiet.

Som HR-direktør har du sammen med rigspolitichefen og politiets koncernledelse ansvaret for de overordnede strategier, der bestemmer personalestyrkens sammensætning og indholdet af politiets uddannelser, herunder politiuddannelsen, i de kommende år.

Du indgår i et tæt og løbende samarbejde med politiets faglige organisationer, og du spiller en central rolle for at sikre en effektiv talent- og lederudvikling i politiet, der kan matche et skiftende kriminalitetsbillede og behovet for moderne virksomhedsdrift med fokus på høj kvalitet og lave omkostninger.

Trapez RekrutteringDirektør for Gundtoft

Trapez Rekruttering søger for Gundtoft i Vejle

Da den nuværende direktør og ejer, Henrik Gundtoft, ønsker at trække sig fra virksomhedens daglige drift og overgå til posten som bestyrelsesformand, søger vi en dynamisk og resultatorienteret direktør. Du har dybe rødder i drift af en detailhandelsvirksomhed og er en dygtig ”købmand” med indgående kendskab til mekanismerne i detailhandelen og gerne med kædedrift.

Du vil få det samlede ansvar for selskabets aktiviteter, driftsresultater og ledelse.

Gundtoft-gruppen består p.t. af 8 fysiske butikker samt en webshop. Butikkerne er geografisk beliggende i Jylland (5 butikker), på Fyn (2 butikker), samt i København (1 butik). Virksomheden beskæftiger i alt ca. 70 medarbejdere. Administrationen i Vejle består af i alt 6 medarbejdere fordelt på økonomi, indkøb og marketing.

BabelsDirektør

Babels søger for SITECH i Horsens

Med reference til koncernledelsen i Tyskland skal du fastholde og optimere SITECHs position som markedsleder på det danske marked. SITECH har gennem de seneste år oplevet stor succes og er i dag en agil og top-trimmet organisation med dedikerede medarbejdere.

Din opgave, som direktør, er at fastholde og udbygge SITECHs position, optimere resultaterne gennem en løbende udvikling af organisationen samt gå forrest i udviklingen af salgs- og servicekoncepter.

Du skal, som direktør, stå i spidsen for at SITECH fortsat er markedets foretrukne samarbejdspartner samtidig med, at du er garant for lønsomhed og medarbejdertilfredshed. Det forventes at du er helt tæt på firmaets nøglekunder og du kan være personen, som tegner firmaet udadtil.

HumanTrust A/S
Adm. Direktør

HumanTrust A/S søger for Dansk Biogasrådgivning A/S i Silkeborg

Har du arbejdet indgående med forretningsudvikling, og formår du at lede et hold af fageksperter samt navigere i et bredt interessentfelt? Så bør du se nærmere på denne udfordrende stilling på C-level niveau hos en markedsledende virksomhed…

Dansk Biogasrådgivning A/S rådgiver private og offentlige biogasanlægsejere. Som administrerende direktør skal du sikre, at virksomheden fortsat er den foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til indgåelse af serviceaftaler, etableringer, udvidelser, optimeringer, certificering og drift af biogasanlæg.

Dine ansvarsområder kommer herunder til at bestå af:

 • Ansvarlig for virksomhedens etablering herunder KPI-sæt, budgettering og rapportering til bestyrelse
 • Tegne virksomheden udadtil, salgs- og politisk lobbyarbejde og skabe stærke og værdifulde relationer
HumanTrust A/S
HumanTrust A/S
Adm. Direktør

HumanTrust A/S søger for Dansk Energirådgivning A/S i Silkeborg

Brænder du for grøn omstilling, og betragtes du som en People Manager? Er du en sand forretningsstrateg, der eksekverer og sætter handling bag den fastlagte strategi? Så bør du læse mere om denne C-level stilling på øverste niveau hos en virksomhed i et marked med et ukendt vækstpotentiale…

Dansk Energirådgivning A/S er en af Danmarks førende energirådgivningsvirksomheder og hjælper virksomheder og private med at bruge energi optimalt.

Dine strategiske ansvarsområder kommer til at bestå af:

 • Komplet ansvar for virksomhedens drift inkl. top- og bundlinje
 • Eksekvere den overordnede strategi udarbejdet af direktion og bestyrelse
 • People Management med fokus på ledelse af ledergruppen og coaching af mellemledere
HumanTrust A/S
Hartmanns A/SKreditchef til solidt pengeinstitut beliggende i København

Hartmanns A/S søger for kunde

Til pengeinstitut i København søger vi en kreditchef, der vil være med til at ekspandere og udvikle bankens forretning inden for alle aspekter af kreditområdet.

Som kreditchef får du ansvaret for det samlede overblik over bankens kreditrisici og nedskrivninger, samt ansvaret for processen for kreditvurderinger og bevilling af sager. Du får ansvaret for forslag til yderligere automatisering og effektivisering af arbejdsprocesser indenfor kreditområdet.

Du vil i stillingen få den drivende rolle i at udvikle bankens kreditpolitik og forretningsgange, herunder opsamle tendenser med henblik på udvikling af kreditpolitikken og bevillingsprocesserne. Du har ansvaret for rapportering til direktion og bestyrelse. Du vil også deltage i bestyrelsesmøder og betjene bankens kreditkomité.

Hansen Toft A/SDirektør

Hansen Toft A/S søger for Danmarks Jægerforbund i Rønde

Erfaren leder med evnen til at forankre udvikling og skabe sammenhængskraft på tværs i medlemsdrevet organisation

Danmarks Jægerforbund er i konstant udvikling for at varetage forbundets medlemmers interesser bedst muligt. Du har en fagligt stærk videns-organisation i ryggen og sikrer den sammenhængskraft og udviklingslyst, som skal bære Danmarks Jægerforbund fremad mod et stadigt mere medlemsorienteret forbund. Målet er at stå stærkt bag foreningens medlemmer både på den politiske scene og i hverdagen i de enkelte jagtforeninger.

Du refererer til hovedbestyrelsen og får det overordnede ledelses- og budgetmæssige ansvar for Danmarks Jægerforbund og 57 dedikerede videns-medarbejdere, som holder til i Jagtens Hus i Rønde.

Som direktør arbejder du bredt ind på en række områder, både internt i organisationen, men også ud imod forbundets medlemmer og mange forskellige interesser.

Hansen Toft A/S
Adm Direktør
Ribe Biogas A/S søger ny administrerende direktør Ribe Biogas søger en dynamisk adm.direktør, der er ansvarlig for at fastholde positionen...
Ribe Biogas A/S, Ribe
Ribe Biogas A/S
Direktør for Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen
En konstitueret direktør har gennem længere tid stået i spidsen for Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen i Kolding kommune.
Kolding Kommune, Kolding
Kolding Kommune