16 jobannoncer matcher din søgning 16 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Genitor ApS søger for Frederiksberg Kommune
Gem
Genitor ApS

Børne- og ungedirektør

Frederiksberg

Som direktør i en af landets største kommuner får du på den ene side størrelse og kapacitet til at være ambitiøs og retningssættende i forhold til den strategiske udvikling af børne- og ungeområdet. Samtidig vil du på den anden side på grund af den geografiske tæthed også opleve en nærhed, en fællesskabsfølelse og en lokal tilknytning, som du ikke vil finde mange andre steder.

Frederiksberg Kommune er kendetegnet ved et højt ambitionsniveau på børne- og ungeområdet, og du får som direktør rig mulighed for at udvikle og præge et af de centrale kommunale velfærdsområder.

Færdselsstyrelsen

Vicedirektør for transport, køretøjer og klima

Færdselsstyrelsen skaber rammerne for sikker færdsel på de danske veje og sikrer balancen mellem bæredygtighed og mobilitet.

Du kommer til at få fingrene ned i EU-lovgivning, departementsbetjening, dialog med brancheforeningerne, ledelse af et nyt og dygtigt hold af kontorchefer samt en masse relationer med teknisk og juridisk nysgerrige medarbejdere, hvor substansen gør forskellen.

Du leder et hold på 145 medarbejdere, 8 teamledere og 3 kontorchefer.

Færdselsstyrelsen
Hansen Toft A/S recruiting on behalf of Junckers
Gem
Hansen Toft A/S

COO

Køge

Top management position in a Danish industrial company with a long history and frontrunner on the matter of sustainability.

We are seeking an experienced COO to assume the overall responsibility for all operational functions with a department consisting of 150+ employees, and act as a value-creating partner towards the CEO in relation to the overall business.

As part of the executive management team, your first and most important task will be to upgrade and modernize the function, including rethinking structure, collaboration, main processes, modus operandi, etc.

Hansen Toft A/S
PeopleLink søger for Leasing Fyn
Gem
PeopleLink

Administrerende direktør

Odense SV

Kan du se dig selv stå i spidsen for et landsdækkende leasingselskab, der har 40 års erfaring med at levere primært finansiel rådgivning og leasingløsninger til virksomheder i forskellige brancher? Motiveres du af at indtage rollen på øverste niveau, hvor du får det overordnede ansvar for at tegne virksomhedens strategiske retning?

Efter 40 år i spidsen for Leasing Fyn, og med opbygning af en solid og succesrig virksomhed, har den nuværende direktør et ønske om at gå på pension. Derfor skal der nu findes en ny administrerende direktør, som skal skabe rammerne for virksomhedens fremtidige vækst og succes.

Jobindex søger for Qunasys
Gem
Jobindex

EU Regional Head – join a leading quantum computing software company

Copenhagen

Would you like to help maximise the power of quantum computing in the European market?

As CEO of our new subsidiary office, you will localise and implement the strategy of QunaSys to the European market to create business growth and drive go-to-market closing agreements with new clients, partners and the academic world.

You will have very flexible working conditions and the possibility to work remotely and from home when needed.

Jobindex
Profilpartners søger for Bruun & Co ApS
Gem
Profilpartners

Direktør

Allerød

Til velkørende rengøringsvirksomhed søger vi en visionær leder, der kan stå i spidsen for den daglige drift og fortsatte vækst.

Du får ansvaret for at drive denne velkonsoliderede og velkørende rengøringsvirksomhed, der med succes har fokuseret på udelukkende at have det private erhverv, som målgruppe.

Det går godt og virksomheden vokser støt. Hele fundamentet og rammerne for en fortsat succes og endnu større vækst er lagt, men det skal ske med nye kræfter ved roret.

A/S O.V. Jørgensen, Hundested Fiskeexport

Barselsvikariat som Adm. direktør uden jakkesæt og slips

Hundested

Vi søger en person, som er skarp på det ledelsesmæssige, fagligt dygtig, og som er klar på en udfordring i en anderledes branche.

Du har stærke faglige kompetencer inden for jura og økonomi og er omstillingsparat, effektiv, mødestabil, målrettet og initiativrig.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Fagligt spændende, varierende og udfordrende job med mange typer opgaver, i en organisation, som er kendetegnet ved at have en flad struktur, en ligefrem omgangstone og godt samarbejde på tværs af organisationen.
  • For den rigtige kandidat vil der være mulighed for at blive i virksomheden efterfølgende.
A/S O.V. Jørgensen, Hundested Fiskeexport
PeopleLink søger for Spiras
Gem
PeopleLink

Administrerende direktør til at stå i spidsen for nyfusioneret, stærk rådgivningsvirksomhed

Vil du have en afgørende rolle i, at Spiras er first-in-class også i fremtiden? Og vil du lede en arbejdsplads, hvor succesen starter med, at medarbejderne udfolder deres potentiale, så kunderne får værdiskabende service og rådgivning, der matcher deres behov?

Du kan virkelig gøre din indflydelse gældende i denne stilling og være med til at forme Spiras’ fremtid i en spændende tid, hvor virksomheden er i gang med en stor fusion. Du får det samlede ansvar for Spiras’ drift, udvikling og resultater, og du arbejder tæt sammen med bestyrelsen samt dine kolleger i direktionen og i en større ledergruppe.

Indrykket:
HP Byggeentreprise ApS

Direktør og medejer til entreprenørvirksomhed i vækst

Højslev

Kan du se potentialet i at arbejde i en spændende branche med unikke landbrugsbyggerier, der hele tiden ændrer sig?

Så grib muligheden for at overtage en virksomhed inden for landbrugsbyggeri – og vær den, der står i spidsen for innovative løsninger inden for landbrugsinfrastruktur.

Vi skal nok sørge for, at overgangen bliver så nem som muligt,

fortæller nuværende direktør, Hans Peter.
HP Byggeentreprise ApS
Hansen Toft A/S søger for Mammen Mejerierne A/S
Gem
Hansen Toft A/S

CCO

Bjerringbro

Kan du styrke salgsorganisationen og stå i spidsen for salget i en succesfuld familieejet fødevarevirksomhed?

Mammen Mejerierne søger en engageret CCO, som bliver en central del af den øverste ledergruppe. Med reference til ejer og CEO, får du mulighed for at forme fremtidens salgsstrategier, udvikle dit eget team og bidrage betydeligt til hele virksomhedens vækstrejse.

Med overordnet ansvar for det samlede salg i Mammen-koncernen på knap DKK 2 mia. og et salgsteam på 18 medarbejdere, vil din primære opgave være at sætte retningen, motivere og udvikle salgsorganisationen og drive salget.

Hansen Toft A/S
FUGL LEONHARDT søger for Bautahøj Kursuscenter
Gem
FUGL LEONHARDT

Direktør til Bautahøj Kursuscenter

Jægerspris

Bautahøj er et førende konferencecenter i Nordsjælland, der skaber unikke oplevelser og leverer nærværende, førsteklasses gæsteservice. Vi er stolte af at være værter for en bred vifte af arrangementer og møder, og har et positivt og solidt omdømme i branchen.

Som administrerende direktør for Bautahøj handler det blandt andet om sammen med teamet og i tæt samarbejde med bestyrelsen at fortsætte den nuværende drift med fokus på en bæredygtig bundlinje, herunder at

  • Levere enestående gæsteservice
  • Fastholde og udvikle på den eksisterende kundebase
Curia søger for AaB A/S
Gem
Curia

CEO med salgskompetencer til AaB A/S

Aalborg

AaB A/S har store ambitioner, og derfor tilbyder vi nu et helt unikt job som adm. direktør til en skarp profil, der er stærk inden for branding, salg og forretningsudvikling og har stor interesse i sportens verden.

Som CEO bliver du ansvarlig for, i tæt samspil med bestyrelsen og organisationen, at implementere strategien, øge antallet af sponsorer og dermed levere de forventede økonomiske resultater, samtidig med at tilfredsheden blandt sponsorerne vokser til nye højder. Du skal udvikle AaB- ydelser og skabe endnu større værdi i samarbejdet med vores partnere og sponsorer.

Hansen Toft A/S søger for kunde
Gem
Hansen Toft A/S

CEO

Du får ansvar for drift, udvikling og resultat i en ambitiøs og globalt orienteret maskinbygger/projektvirksomhed i Nordjylland med global 3-cifret millionomsætning og et højt 2-cifret antal medarbejdere.

Din hovedopgave bliver at videreudvikle og lede forretningen med fokus på at sikre øget vækst og rentabilitet – fra indtræden på nye markeder til optimering og effektivisering af virksomhedens nøgleprocesser og funktionsområder.

Du videreudvikler strategi og handlingsplaner, følger op på mål, indsatser og resultater og igangsætter nødvendige nye tiltag i tæt samspil med lederteamet.

Indrykket:
Hansen Toft A/S søger for Fjernvarme Fyn A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Økonomidirektør

Odense C

Har du kompetencerne til at spille en central rolle i en virksomhed, der fokuserer på bæredygtighed og grøn energi, og kan du håndtere komplekse regulatoriske miljøer og lede med stærk eksekveringskraft? Så kunne du være den nye økonomidirektør for ét af Danmarks største fjernvarmeselskaber.

Med reference til den administrerende direktør får du et betydende ansvar for virksomhedens strategiske udvikling og derudover et samlet ledelsesansvar for 21 medarbejdere i økonomi og IT & Digitalisering, herunder chefen for IT & Digitalisering og IT-chefen. Du indtræder i virksomhedens øverste ledergruppe.

Hansen Toft A/S

Direktør for Teknik, Erhverv og Beskæftigelse

Thisted

Vil du som direktør stå i spidsen for et bredt kommunalt opgavefelt i Thy, hvor ambitionerne er høje både erhvervsmæssigt, inden for den...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
FGU Nordvest
Gem

Direktør til FGU Nordvest

Nykøbing M

FGU Nordvest er et forberedende uddannelsestilbud for unge under 25 år, som af forskellige årsager endnu ikke har fået en ungdomsuddannelse eller et job.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV