24 jobannoncer matcher din søgning 24 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MapsPeople A/S

Customer Success Manager

Nørresundby or København V

You will be part of our Licensing Sales team, taking care of our existing customers and partners. You are responsible for the account management relationship of a portfolio of international accounts; responsible for driving new business, license renewals, identifying upsell opportunities and keeping our customers experience first class at all times.

You will be responsible for developing strong relationships with customers as well as building business- and account plans for each account and executing upon these.

MapsPeople A/S
Banedanmark

Ingeniør til banebrydende digitale systemer

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Banedanmark er lige nu midt i en digital transformation, hvor vi indfører ny banebrydende teknologi, der revolutionerer styringen af togtrafikken – vil du være med til at realisere omstillingen?

Implementeringen af signalsystemerne ERTMS på fjernbanen og CBTC på S-banen er et af de mest avancerede, ambitiøse og succesfulde IT-projekter i Danmarkshistorien. Det har du nu mulighed for at blive en del af.

Du kommer til at spille en helt central rolle, når det kommer til at sikre en høj kvalitet i serviceydelserne omkring signalsystemerne.

Banedanmark
Gem
BeGreen

Automation & Commissioning Specialist

Copenhagen

Do you want to contribute to a greener future? That is exactly what we do at BeGreen and we are currently looking for a Automation & Commissioning Specialist to help us execute on our exciting pipeline of projects.

You will be a vital part of our Grid integration team supporting the Construction projects and O&M in the ongoing commissioning and operation of the automation and control systems from PV park to HV connection at POC. As our Automation & Commissioning Specialist, one of your first responsibilities will be to develop a test and commissioning plan for our on-going and upcoming construction projects.

BeGreen
Akademikernes A-kasse

Chefkonsulenter med a-kasse-erfaring til projekter, udviklingsopgaver og superbrugerfunktion

København V

Vil du være med til at skabe de bedste digitale løsninger for vores mere end 285.000 medlemmer og optimere processer for vores kollegaer?

Jobbet består af en blanding af opgaver inden for udvikling af vores processer og arbejdsgange, udvikling af de kernesystemer vi anvender i sagsbehandlingen (Modulus, CRM m.m). Vi bidrager også til projekter inden for digitale teknologier som robotics, machine learning, chatbots, mv.

Akademikernes A-kasse
Gem
Nykredit

Senior Software Engineers til Nykredits Wealth område

Kbh. V

Er du en erfaren software udvikler med høj faglig og solide færdigheder inden for backend udvikling af moderne IT-løsninger?

Har du erfaring med software udvikling indenfor finans eller formueforvaltning eller har du lyst til at få din værktøjskasse i spil i et nyt domæne? Vil du være med til at skabe fremtidens IT platform hos en af Danmarks største finansielle institutioner?

Så er du måske den Senior Software Engineer, vi søger til vores udviklingsteam i BizTech Wealth.

Nykredit
National Enhed for Særlig Kriminalitet

Dataspecialister med interesse for bekæmpelse af hvidvask

København V

Interesserer du dig for datamodellering og nye teknologier? Og vil du bruge dine evner til at bekæmpe hvidvask og terrorfinansiering på tværs af landegrænser?

Vi er i Hvidvasksekretariatet omkring 10 medarbejdere, som arbejder med data science, data engineering og udvikling af it-infrastruktur.

Afhængigt af din profil kan dine primære opgaver blive at:

  • udvikle og opsætte data pipelines på analyseplatformen
  • bidrage til data science-baserede sprog- og transaktionsanalyser
  • udvikle vores grafdatabaser
Københavns Kommune

Backend-udvikler til at udvikle og understøtte datadrevet forvaltning i Kultur- og Fritidsforvaltningen

København V

Har du lyst til at understøtte Kultur- og Fritidsforvaltningen i at blive en endnu mere datadrevet forretning?

Du skal i samarbejde med andre backend-udviklere medvirke til at udbygge forvaltningens datavarehus samt sikre drift og vedligehold. Du skal medvirke til at skabe det tekniske fundament til vores frontend-udviklere, så de kan udvikle brugervenlige Power BI-rapporter, der imødekommer brugernes og organisationens behov.

Gem
twoday A/S

Erfaren Enterprise Architect profil til vores Digital Strategy & Transformation team

København V

Du vil være ansvarlig for at drive analyser/udarbejdelse af high-level target- arkitekturer/roadmaps i dialoger med nogle af vores strategiske kunder. Du vil typisk arbejde i et team sammen med såvel teknologiske specialister, som med kommercielt ansvarlige, men med ansvar for at drive egne dele af processen.

Vi har respekt for forskellighed og ser det som en styrke. Vi er forskellige som mennesker, og så insisterer vi på work-life balance, så vi kan kombinere en ambitiøs IT-karriere med et liv ved siden af. Når dagen er omme, er menneskene og vores måde at skabe værdi på – dét, der gør forskellen.

twoday A/S
Gem
twoday A/S

Seniorkonsulent til at drive kundeengagementer

København V

Vi er specialister i en række teknologier og domæneområder, herunder bl.a. Application Modernization/Development, BI/AI, Microsoft Business Central, Microsoft Dynamics og en række portal- og e-businessløsninger.

For at sikre at vores kunder får den bedst mulige rådgivning, leder vi lige nu efter erfarne konsulenter, som skal være en del af vores private team. Teamet har i dag opgaver, som kommer fra to steder. Til dels er der opgaver forbundet med en intern kunde, som er vores produktafdeling, hvor man håndterer kundespecifikke løsninger.

twoday A/S
Visma DataLøn og ProLøn

System Developer

København V

Får du helt hjertebanken af en tech stack med Kubernetes, Azure, Kafka og C# .NET? Så skal du blive vores System Developer kollega i Product Development.

Du bliver en del af Product Development, som består af en masse skarpe og skønne hjerner, der hver især bidrager til, at vores produkter er state of the art.

Hvis vi skal komme med lidt buzzwords og bullets, vil du skulle arbejde med:

  • C# .NET
  • GitHub
  • Kubernetes,
Visma DataLøn og ProLøn
Visma DataLøn og ProLøn

Full Stack Developer

København V

Drømmer du i kodelinjer? Her er i hvert fald koden til, at du glad åbner computeren hver morgen for at arbejde: bliv vores nye Full Stack kollega i Product Development!

Du vil blive en del af Team Frontend i vores Product Development, hvor der er 10 dygtige og krøllede hjerner fordelt på .NET udviklere, testere, en PO og en UX designer. Vi ser dem ofte med fingrene på tastaturet, hænderne om controlleren til vores Playstation eller midt i en high five hen over skrivebordet.

Visma DataLøn og ProLøn
Det Digitale Folkebibliotek

Sekretariatschef med digitalt udsyn og administrativ tæft til foreningen Det Digitale Folkebibliotek

København V

I en stærk ledergruppe, sammen med to teamledere har du ansvaret for den daglige ledelse af foreningens 30-35 medarbejdere, som er lokaliseret på to arbejdssteder i hhv. København og Aarhus. Du har ansvaret for en årlig økonomisk ramme på ca. 35 mio. kr., og du får en central rolle i den videre udvikling af den borgerrettede it på folkebiblioteksområdet.

Den overordnede strategiske ledelse af foreningen varetages af en bestyrelse bestående af 9 medlemmer.

Gem
Nykredit

Senior projektleder til Projekter i Totalkredit

København V

Som senior projektleder i Totalkredit får du ansvar for nogle af Totalkredits nye udviklingsinitiativer– fra den første idéudvikling til implementering. Projekter kan både omfatte løsninger til privat- såvel som erhvervssegmentet.

Fælles for dem alle er, at løsningerne skal bidrage til en forøget værdiskabelse overfor Totalkredits over 910.000 kunder, 41 samarbejdende pengeinstitutter og Totalkredits egne enheder.

Københavns Kommune

Forretningsorienteret projektleder til digital transformation i Kultur- og Fritidsforvaltningen

København V

Vil du være med til at udvikle digitalisering i Københavns Kommune? Vi er engagerede i at udvikle og forbedre vores serviceydelser og processer gennem digital transformation.

Du kommer med erfaringen og kan bidrage til vores indsats med at implementere innovative løsninger inden for kunstig intelligens, automatisering, robotteknologi og dataanalyse.

Vi lægger stor vægt på det sociale fællesskab, humor og har højt til loftet, og vores samarbejde er præget af tillid, fleksibilitet samt en god balance i arbejds- og privatlivet.

Experienced LGD Model Developer

København V

Are you an enthusiastic LGD model developer who is looking for a new opportunity?

Indrykket:

Senior Product Designer for Welcoming & Orchestration Tribe

København V

Do you want to be part of making the welcoming experience for both internal advisors and new customers better, by creating innovative, transparent, and seamless solutions?

Indrykket:
FOA
Gem

FOA søger backend-udvikler til IT og digitalisering der gør en forskel

København V

For stillingen gælder, at du kommer til at indgå i et af vores agile teams, der består af udviklere, forretningskonsulenter og arkitekter.

Indrykket:
Hentet fra Computerworld it-jobbank

Chapter Lead for Java Software Engineers

København V

If you would like to be part of a great transformation of the Debt Management Area in Danske Bank, now is your chance to join our amazing tribe.

Indrykket:

Chapter Lead for Digital Core Modernization Journey

København V

In Danske Bank, we implement our strategy Turn To New Tech, that focus on moving our technology stack into cloud native solutions and ultimately move to AWS.

Indrykket:

eTrading Java Developer FX Algo Low latency to Markets Front Office Tribe

København V

Do you want to play an integral role in developing Danske Bank's next-generation FX platform?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV