twoday A/S
København V

Erfaren Enterprise Architect profil til vores Digital Strategy & Transformation team

twoday er et af Nordens førende IT-konsulenthuse, med 2800 kolleger – heraf 1000 i Danmark – der alle arbejder med digitalisering og transformation hos såvel virksomheder, som i den offentlige sektor.

Vi er specialister i en række teknologier og domæneområder, herunder bl.a. Application Modernization/Development, BI/AI, Microsoft Business Central, Microsoft Dynamics og en række portal- og e-businessløsninger.

Tilsammen giver vores ekspertise os muligheden for at hjælpe vores kunder på hele deres digitaliseringsrejse, på tværs af kernesystemer, standardapplikationer og kunderejser.

Vi mener, at vi adskiller os fra andre konsulenthuse ved at have en kultur centreret om et højt og specialiseret kompetenceniveau, kombineret med plads til forskellighed i en organisation i høj vækst. Vil tilbyder også, at du som medarbejder kan blive medejer af twoday.

For at sikre at vores kunder får den bedst mulige rådgivning, også på strategisk niveau, er vi i gang med at udvide vores danske Digital Strategy team.

Teamets fokus er todelt

Teamet er i dag et mindre team, men med en ambitiøs vækstplan, der matcher den transformationsrejse, som vi er på i twoday. Du bliver derfor en del af et team, som i høj grad er medvirkende til at sætte dagsordenen for vores kunders digitale transformationsrejser, og for hvordan vi præsenterer os som partner for vores kunder generelt.

Lige nu leder vi efter en erfaren konsulentprofil med forståelse for eller baggrund inden for – enterprise architecture. Du har sandsynligvis en baggrund som konsulent og har arbejdet med større organisationer og virksomheder – og er klar til at tage det næste skridt i din karriere.

Du vil være ansvarlig for at drive analyser/udarbejdelse af high-level target- arkitekturer/roadmaps i dialoger med nogle af vores strategiske kunder. Du vil typisk arbejde i et team sammen med såvel teknologiske specialister, som med kommercielt ansvarlige, men med ansvar for at drive egne dele af processen. Du har erfaring med at indgå i analyseforløb, drive workshops, og udarbejde- og præsentere rapporter.

Forventede kompetencer

  • Du er en erfaren konsulent inden for digitaliseringsprojekter, herunder analyse-forløb og presales-dialoger og har demonstreret erfaring med at omsætte (kunders) forretning til digitale løsninger
  • Du har en baggrund inden for, eller solid forståelse for, Enterprise Architecture, på et niveau, hvor du kan omsætte det til analyseforløb, rapporter og beslutningsoplæg på strategisk niveau
  • Du har forventeligt en bred viden om IT-løsninger og teknologier, herunder f.eks. udviklingsplatforme (.NET, Java etc.), standardapplikationer (ERP, CRM etc.), integrationsplatforme, BI/DW/AI etc.
  • Du er opsøgende af natur, gerne med erfaring for at navigere i en større organisation
  • Du har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på både dansk og engelsk og præsenterer hjemmevant for interessenter på alle niveauer af en organisation

Ansvarsområder

  • Drive presales-forløb og foranalyser/assessments i dialogen med vores strategiske kunder, herunder indgå i tilbudsgivning, workshops og præsentationer efter behov, i tæt samarbejde med den ansvarlige account manager, og flankeret af tekniske eksperter
  • Gennemføre analyseopgaver og udføre rådgivning for vores kunder
  • Gennemføre analyser og udarbejdelse af nye offerings, til f.eks. et specifikt kundesegment eller sektor

Dine udviklingsmuligheder

I denne rolle får du en tværgående funktion, som vil give dig en snitflade mod hele vores organisation i Danmark. Og du vil være i frontlinjen med stor indvirkning på, hvilke services og offerings vi tilbyder – samtidigt med at du er en nøgleperson, når vi interagerer med vores største kunder.

twoday Denmark er ikke som andre virksomheder. Vi er på en transformationsrejse fra at være en række specialiserede enheder, til – også – at være en virksomhed, som løfter de største digitaliseringsprojekter i Danmark.

Som medarbejder i twoday kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling, såvel som din egen karriere, med kontinuerlig mulighed for at udvikle dine kompetencer. Vi har et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement, hvor der tilbydes mange forskellige aktiviteter af både faglig og social karakter. Vi investerer i din udvikling, og du kan selv vælge at investere yderligere! Vi kalder det en verden af muligheder.

Vi har respekt for forskellighed og ser det som en styrke. Vi er forskellige som mennesker, og så insisterer vi på work-life balance, så vi kan kombinere en ambitiøs IT-karriere med et liv ved siden af. Når dagen er omme, er menneskene og vores måde at skabe værdi på – dét, der gør forskellen. For os, for vores kunder og for samfundet. Og vi bliver ved med at dyrke og investere, så vi sammen bidrager til at digitalisere Danmark.

Om twoday Denmark

Vi bor i dag Carlsberg Byen i fantastiske rammer, mens vi venter på at flytte ind i vores nybyggede hovedkvarter i Nordhavn. Her vil du blive kollega med 500 ligesindede folk, der brænder for teknologi, som alle gerne vil gøre en forskel og som ønsker at påvirke fremtiden. Vi har bl.a. også kontorer i Aarhus, Odense, Kolding og Aalborg.

Om ansættelsesprocessen

  • Online screening med Senior Talent Acquisition Partner
  • 1. samtale på vores kontor i Carlsberg Byen, hvor der forinden tages en personlighedsanalyse, samlet tidsforbrug ca. 15-20 min. online
  • 2. samtale baseret på case, som du forbereder hjemmefra
  • Forhandling af vilkår

Ved spørgsmål til twoday, rollen og andet, kan der rettes henvendelse til: Gøkhan Kavak, Senior Talent Acquisition Partner i twoday tlf.: 3144 9704/email: gokhan.kavak@twoday.com

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.