20 jobannoncer matcher din søgning 20 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SOS International

Key Account Manager

Aarhus N

Har du en stærk forståelse for at opbygge og vedligeholde relationer? Trives du med koncept salg og længerevarende partnerskaber?

Dine primære kundesegmenter og fokusområder vil være forsikringsselskaber, bilproducenter, bilimportører og brancheorganisationer.

Vi tilbyder:

  • Et godt arbejdsmiljø i en dedikeret organisation og en rummelig afdeling
  • Gode muligheder for at udvikle både dine faglige og personlige kompetencer
SOS International
A/S Global Risk Management Ltd.

Algorithmic Trader

Aarhus N

Do you possess a strong quantitative skill set along with a strong passion for energy markets?

You will be crucial in constructing and refining fundamental models. Moreover, you'll lead efforts in co-creating and honing systematic trading strategies in algorithmic trading in collaboration with key stakeholders.

Being a part of USTC gives the right candidate great development opportunities, not only within GRM but also with other brands inside the USTC group.

Falck Danmark A/S

Kunderådgiver til Inbound (BtB)

Aarhus N

Falcks DNA er at hjælpe. Det er derfor vi er her, og vi er gode til det. I Falck Sales & Customer Service hjælper vi ved at lytte og spørge ind til vores kunder via telefonen.

Vores kunderådgivere er eksperter i Falcks produkter som f.eks. Førstehjælp, Sundhedsordning og Sygetransport, men det bliver du også, når først du har gennemført vores 4-ugers introprogram. Og så tilbyder vi naturligvis løbende faglig og personlig udvikling.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S

Sælger til erhvervsteam

Aarhus N

Vi søger dig, som drømmer om en salgskarriere inden for BtB, og dig som arbejder målrettet for at blive en endnu bedre sælger.

Du bliver en del af et uformelt team, hvor der er fokus på godt kollegaskab, sociale arrangementer og ikke mindst ambitiøse salgsmålsætninger.

Vi tilbyder løbende faglig og personlig udvikling via vores interne salgsuddannelser i Falck Academy. Vi vil gerne sørge for, at du udvikler dig og får de rette værktøjer til at blive en succes på telefonen.

Falck Danmark A/S
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Foodjob Nordic recruiting on behalf of AKV
Gem
Foodjob Nordic

Marketing Coordinator Food Ingredients

Aarhus N

Se video om akv langholt amba som arbejdspladsFoodjob Nordic is looking for a skilled part-time Marketing Coordinator at AKV AmbA for an exciting position at the company's office in Agro Food Park near Aarhus.

You will, among other things, work with: Production of content for our various marketing channels, including social media, images and video, product leaflets, hand-outs and presentations for both internal and external use and newsletters, including setup, editing and content production.

Foodjob Nordic
NOVASOL part of Awaze

Consultant Owner Retention

Aarhus N

Vi udvider vores team i Aarhus for at sikre, at vi fastholder husejernes tilfredshed ved at håndtere deres forespørgsler, opbygge gode relationer og sikre, at vores husejere viser os tillid med deres feriehus og fastholder deres forretning med Awaze.

Er du motiveret af at arbejde i et travlt miljø, elsker glade kunder og ønsker at blive en del af vores rejse, så vil vi meget gerne tale med dig.

NOVASOL part of Awaze
Arla Foods amba

Commercial Development Manager, Arla Denmark - Aarhus

Do you want to influence the commercial development of Arla Denmark?

This is your chance to step into an essential role within a global FMCG market leader. Here, you will help Arla be a preferred business partner to our Danish accounts. In this role, you deliver compelling conclusions and recommendations for product range, price, promotion, place and product launches.

Arla Foods amba
Gem
Unit IT

Hjælp os med at forme og styrke salget som Sales Executive i Unit IT

Aarhus N

Vi vil hjælpe endnu flere ambitiøse virksomheder med at løse komplekse it-krav og nå krævende forretningsmål.

Derfor skal vi bruge din forretningsforståelse og gennemslagskraft. I rollen som Sales Executive skal du hjælpe os med at italesætte nye muligheder for vores eksisterende kunder og etablere samarbejder med nye kunder indenfor it-infrastruktur, it-sikkerhed, Business Intelligence og dataplatform.

Unit IT
VikingDanmark

Content Creator

Aarhus N

Er du et kreativt multi-talent? Får du energi af at skrive, fotografere og filme?

VikingDanmark er i vækst, og derfor udvider vi vores marketing- og kommunikationsafdeling.

Eksempler på konkrete opgaver:

  • Interviewe og skrive artikler til vores printmagasin
  • Opsætning af printmagasin i InDesign

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling, hvor du får mulighed for at påvirke rammerne for dit eget job.

VikingDanmark
Alm. Brand Group

Mødekonsulent (Aarhus)

Aarhus N

Har du en stor lyst til at lære nyt og er du parat til at tage et seriøst skridt ind i forretningsbranchen? Så søg ind hos Alm. Brand Group og tag hul på din forsikringskarriere.

Vi leder efter ildsjæle, der brænder for at udvikle sig og blive en del af noget større. Vi leder efter dig, der har lysten til at lære og blive bedre dag efter dig.

Alm. Brand Group
Solar Danmark A/S

Intern sælger El

Svenstrup, Aalborg eller Aarhus N

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger?

Din dagligdag består bl.a. af følgende opgaver:

  • Daglig kontakt pr. tlf./mail til elektrikere og håndværkere, hvor du vejleder ved tekniske spørgsmål eller hjælper kunden med en ordre
  • Udarbejde tilbud og styre mindre projekter
  • Aktivt drive salg, følge op og tage ansvar for dine ordrer, tilbud og kampagner
Solar Danmark A/S
Aarhus Universitetsforlag

Digital marketingkoordinator

Aarhus N

Mener du også, at den nyeste viden fra forskningen skal komme flest mulige mennesker til gavn? Vil du være med til at fortælle de gode historier på nye måder?

Hvad får du ansvar for?

  • Bygge bro mellem en bog og dens læselystne publikum ved at finde den vinkling, der får såvel smalle som brede udgivelser ud til den rigtige målgruppe.
  • Få ideer til markedsføringstiltag for forlagets nye udgivelser i samarbejde med dine kollegaer i salg og marketing og redaktionen.
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

SOSU Østjylland

Er du vores nye markedsførings- og kommunikationskonsulent med speciale i content creation?

Aarhus N

Er Instagram, Facebook og LinkedIn din naturlige hjemmebane?

Vi ønsker en stærk synlighed på vores sociale medier, og derfor bliver din hovedopgave at arbejde med vores digitale tilstedeværelse. Du bliver ansvarlig for al visuel content til markedsføring og organisk indhold, og du er både ideudvikler og hands-on, når du producerer tekst, billeder og video til vores forskellige platforme.

SOSU Østjylland
Solar Danmark A/S

Account Manager til El-Installatørsalg

Aarhus N

Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at forme?

Du bliver en del af et team, der er kendetegnet ved en ærlig og åben dialog. Jobbet giver dig fleksibilitet og frihed under ansvar, og hvis du er ny i rollen, får du chancen for at arbejde sammen med et kompetent salgsteam med en stor viden og erfaring.

Solar Danmark A/S
Playable ApS

Customer Success Manager

Aarhus N

Are you motivated by creating and developing strong customer relationships, and by ensuring best-in-class adoption of software that genuinely enables customers to achieve their business goals? We’re looking for a Customer Success Manager to work with some of the world’s leading brands as they unleash the power of play with the Playable platform.

With a base in our Aarhus office, you will be responsible for developing and fostering relationships with a portfolio of customers, being their closest go-to and strategic sparring partner.

NOVASOL part of Awaze

Sales and service advisor (Danish speaking)

Aarhus N

Brænder du for salg og kundeservice?

Du finder den perfekte ferie til kunderne og sikrer, at indgående opkald konverteres til bekræftede bookinger over telefonen og på e-mail.

Vi tilbyder dig

  • Du bliver en del af et team af ægte, passionerede mennesker
  • Du vil blive fordybet i et sjovt og engagerende miljø
  • Fuld træning i vores produkter og systemer samt løbende coaching fra en dedikeret kollega
NOVASOL part of Awaze
Region Midtjylland

Kommunikationskonsulent med flair for (faglig)formidling

Aarhus N

Kan du få en fængende nyhed ud af et kompliceret forskningsprojekt eller etableringen af et nyt nationalt, tværfagligt forskningsnetværk for ernæring ved kræftsygdomme?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV