203 job matcher din søgning 203 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 203 resultater.
DHIProjektleder til spildevandsrensning

DHI, Hørsholm eller Aarhus

Vi er en afdeling i udvikling og har brug for at styrke vores team med en faglig stærk og markedsorienteret profil inden for spildevandsrensning.

 • Synes du, at det er spændende at arbejde med proces- og energioptimering af renseanlæg samt deltage i udviklingsprojekter, som kan medvirke til at gøre renseanlæg energiproducerende?
 • Synes du, at det vil være spændende at medvirke til at implementere avanceret proceskontrol på renseanlæg i Danmark og i udlandet, herunder i USA?

Som projektleder er du ansvarlig for gennemførsel af projekter, der typisk løses i mindre teams, og du bidrager ofte selv til den faglige løsning af opgaverne. Samtidig vil du som erfaren kollega være ansvarlig for, i tæt samarbejde med afdelingsledelsen, at drive og udvikle forretningsområdet inden for spildevandsrensning, dvs. være i tæt kontakt med markedet og kunderne, både i Danmark og i udlandet.

Region MidtjyllandProjektstilling: AC'er søges til Sundhedsberedskabet v. Præhospitalet

Region Midtjylland, Aarhus

Vores Afdeling har ret så travlt pga. Covid-19 situationen i Region Midtjylland. Opgaverne i relation til Covid-19 er mange og vil primært omhandle administration og koordinering, herunder udarbejdelse af beredskabsplaner, sekretariatsbetjening, sagsbehandling, koordinering og forberedelse af uddannelse samt ad hoc-opgaver.

Dit arbejde udføres i tæt samarbejde med vores specialkonsulent.

Vi søger derfor en AC'er, der kan hjælpe til og tage fra samt indgå i et samarbejde omkring Covid-19 opgaverne.

Er du interesseret i at arbejde med sundhedsberedskab og Covid-19 relaterede opgaver? Trives du med at arbejde i et miljø med mange forskellige samarbejdsparter og arbejdsopgaver, hvor opgaverne oftest er af hastende karakter? Trives du med at "tænke ud af boksen" og tilgå opgaven på en konstruktiv og anderledes måde? Så er du måske den rette person til denne projektstilling.

Tryg Forsikring A/S
Producentassurandør

Tryg Forsikring A/S, Aarhus

Hvis du både kan yde god rådgivning og lave opsøgende salg, har du nu mulighed for at blive en del af vores dygtige team af kundeorienterede Landbrugsassurandører, hvor kundeservice, rådgivning og tilgængelighed er i toppen i Danmarks største forsikringsselskab.

Du får sammen med dine kollegaer ansvar for at arbejde proaktivt med det forsikringspotentiale, der er for landbrugssegmentet i Midt/Nordjylland. Det bliver dig, der skal sikre, at kunderne - både nye og eksisterende - får mere værdi gennem levering af forsikringsløsninger af høj kvalitet.

Du skal drive opsøgende salg til landbrugskunder, samt sikre servicering og fastholdelse af vores eksisterende kunder i landbruget - lige fra det mindre landbrug til de store producenter.

Tryg Forsikring A/S
Vestas Wind Systems A/S
Student Worker, Control Software Platform

Vestas Wind Systems A/S

Are you a student with a focus on software development? And would you like a relevant part-time job next to your studies? If it motivates you to join a team of highly skilled software engineers, you should have a look at this new opening in Control Software Platform in Aarhus!

As student worker you will support a range of administrative and technical tasks within the department:

 • Supporting internal software development
 • Testing of electronics and software solutions
 • Proof reading of data sheets and design documents
Vestas Wind Systems A/S
Region MidtjyllandCitrixspecialist til stor it-afdeling

Region Midtjylland, Aarhus

Har du lyst til at arbejde med en af Danmarks største Citrix-installationer? Og brænder du for at arbejde med de nyeste teknologier fra Citrix og Microsoft for at levere den bedste daglige arbejdsplads for medarbejderne på nogle af Danmarks bedste hospitaler? Så læs videre her.

Vi har den ambitiøse opgave at levere den bedste daglige arbejdsplads på tværs af arbejdsområder og platforme i Region Midtjylland. Vores Citrixplatform afvikler regionens primære og sekundære applikationer, og du får mulighed for at bidrage med at drifte en af Danmarks største Citrix-installationer. Her leverer vi virtualiserede og publiserede applikationer til regionens 36.000 brugere.

Jobbet har mange grene, men primært skal du arbejde med at analysere data og hændelser i vores komplekse installation. Det tiltaler dig derfor at fordybe dig i tal og se trends og sammenhænge.

FORCE Technology
Account Manager til Product Compliance

FORCE Technology, Aarhus

Har du stor interesse for teknisk salg? Og kan du lide at sikre, at kunderne får udført de rigtige tests og tilvejebragt den nødvendige dokumentation, der giver den ønskede markedsadgang?

Hos FORCE Technology giver vi dig muligheden for at udnytte din viden i tæt samarbejde med erfarne kollegaer for at kunne tilbyde alle kunder fra startupvirksomheder til verdensomspændende industrikunder de helt rigtige ydelser indenfor rådgivning og test. Vi arbejder med alle segmenter fra medicinsk udstyr over automotiv elektronik, marineelektronik, industriel elektronik, forsvars- og rumfartsprodukter, konsumelektronik og industrielle produkter til trådløse IoT-produkter.

Du vil indtage en salgsrolle, hvor du får tæt kundekontakt som en fagligt tung kontaktperson for et større antal kunder.

FORCE Technology
Chromaviso A/SGrafiker/multimediedesigner til innovativ vækstvirksomhed søges – Studiejob til selvstændigt og dygtigt talent

Chromaviso A/S, Aarhus

Chromaviso søger til kommunikation og branding en dygtig grafiker/multimediedesignerstuderende til et meget spændende og varierende studiejob!

Du skal arbejde med forskellige grafiske opgaver, web og andet marketingarbejde. Du skal både mestre design og opsætning af tryksager, du skal arbejde i CMS-systemet, Wordpress, samt lave diverse digitale opgaver.

Dit arbejde vil variere, men eksempler på opgaver er:

 • Opsætning at foldere og cases
 • Opdatering af website og løbende optimering – bidrage til ny hjemmeside
 • Sociale medier, opdateringer og udvikling
Fleggaard LeasingResultatorienteret Key account manager til Fleggaard Leasing på Sjælland

Fleggaard Leasing

Fleggaard Leasing vokser og vi søger en ny Key account manager, som brænder for relationsskabende salg og som har evnen til at sikre en fyldt pipeline, hvor du skal understøtte vores vækst på B2B-markedet for store flådekunder på Sjælland.

Din primære rolle bliver opsøgende salg inden for leasingløsninger til større flådekunder på leasing markedet. Du har erfaring med relationsskabende salg - gerne fra leasingbranchen - samt erfaring med kundeforståelse, rådgivning af kunder, tilbudsgivning og pleje af kunderelationer. Du er velanset og respekteret for din kunnen, og du forstår at omsætte det til din fordel.

I Fleggaard Leasing arbejder vi hele tiden på at se nye muligheder samt udvikle disse, og du bliver således en del af en stærk og innovativ firmakultur. Vores flade organisationsstruktur betyder at du får en høj grad af medindflydelse og selvstændighed i beslutningsprocessen.

Region MidtjyllandProjektstilling: To beredskabskonsulenter søges til Sundhedsberedskabet v. Præhospitalet

Region Midtjylland, Aarhus

Vores beredskabskonsulenter har ret så travlt pga. Covid-19 situationen i Region Midtjylland. Opgaverne i relation til Covid-19 er mange og vil primært omhandle samarbejde med vores Testcentre i Aarhus, Herning og Viborg samt de mange kørende enheder.

Vi søger derfor to kolleger, der kan hjælpe til og tage fra samt indgå i et samarbejde omkring Covid-19-opgaverne.

Er du interesseret i at arbejde med sundhedsberedskab og Covid-19 relaterede opgaver? Trives du med at arbejde i et miljø med mange forskellige samarbejdsparter og arbejdsopgaver, hvor opgaverne oftest er af hastende karakter? Trives du med at "tænke ud af boksen" og tilgå opgaven på en konstruktiv og anderledes måde? Så er du måske den rette person til denne projektstilling.

NRGiLindbergHR søger økonomimedarbejder på vegne af NRGi

NRGi, Aarhus

Sammen med de øvrige 8 medarbejdere i afdelingen vil du stå for det daglige bogholderi i koncernens selskaber.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

 • Bogføring/kontering af bilag
 • Registrering og betaling af fakturaer
 • Håndtering af større afstemninger med meget data, hvor du holder hovedet koldt og motiveres af, at få det til at stemme

Du tilbydes en stilling på fuld tid med mulighed for flekstid i en attraktiv virksomhed med gode kolleger

NRGi
ALDI DanmarkUngarbejder - Århus N

ALDI Danmark

Er du under 18 år? Og leder du efter et job, som giver ekstra på bankkontoen og passer godt sammen med skoleskemaet?

Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen. Du er nemlig med til at give kunderne en god oplevelse, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud. Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne. Du får masser af gode oplevelser, når du:

 • starter med at lære butikken og dine nye kolleger godt at kende
 • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne og får butikken til at shine, når du gør rent.

Som ungarbejder får du adgang til en attraktiv ordning med rabatter på alt lige fra ny elektronik og noget fedt tøj til forskellige sjove events.

Vestas Wind Systems A/S
Purchaser

Vestas Wind Systems A/S

We are looking for a Purchaser to join our energic team in Global Procurement, who wants to be an ambassador of change.

Working closely together with your key stakeholders you will:

 • Be Account Manager for a set of hydraulic suppliers whom you will engage closely with to bring down cost and increase value for both parties delivering into your area of responsibility
 • Lead localisation projects and improve cost out both supporting the Europe region but also Vestas globally
 • Carry out and coordinate selection, qualification, negotiation and contracting of and with suppliers
Vestas Wind Systems A/S
LindbergHRØkonomimedarbejder

LindbergHR søger på vegne af NRGi i Aarhus

NRGi-koncernen er et af Danmarks største energiselskaber med 1.100 medarbejdere og ca. 210.000 andelshavere. Koncernen består af en række selskaber.

Hos NRGi arbejder vi for at sikre de bedste rammer for en god arbejdsplads, hvor medarbejdere trives, har overskud og går engageret til opgaverne. Der er høj jobtilfredshed blandt medarbejderne.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

 • Bogføring/kontering af bilag
 • Registrering og betaling af fakturaer
 • Håndtering af større afstemninger med meget data, hvor du holder hovedet koldt og motiveres af, at få det til at stemme
Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
JYSKJYSK Danmark søger Elev til JYSK i Skejby, Aarhus

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, fællesskab, gode kollegaer og teamspirit går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor der er mulighed for ansvar, hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
TelenorSalgskonsulenter til butikkerne i Aarhus og Tilst

Telenor

Vil du være en del af et fantastisk team med et stærkt sammenhold? Er du klar på at gøre en kæmpe forskel som Telenors vigtigste medarbejder i #BestRetailEver? Og leder du efter et job, hvor din udvikling starter på din første arbejdsdag? Så er der plads til dig på vores team i Aarhus og Tilst!

Butikkerne er Telenors ansigt udadtil. Bliver du ansat i én af vores 57 butikker rundt om i Danmark, er du vores vigtigste medarbejder. For det er dig, vores kunder møder, når de træder ind i butikken med spørgsmål, når de skal guides til det helt rigtige abonnement, eller når de har mistet mobilen og skal vælge en ny i en fart.

I vores butikker byder vi kunden på kaffe og sætter en ære i, at vi gennem en god snak finder frem til den bedste løsning. Det er her, du er med til at gøre en kæmpe forskel. Hver dag.

Tryg Forsikring A/S
Erhvervskunderådgiver

Tryg Forsikring A/S, Aarhus

Har du erfaring med telefonsalg? Kan du rådgive korrekt, så dine kunders forsikringsbehov er stillet, hvis uheldet en dag skulle være ude?

Vi leder efter en ny og superdygtig sælger og kollega, som har lyst til at indgå i vores team af forsikringsrådgivere i både Nysalgs- eller Mersalgsteamet.

Både vores nysalgs- og mersalgs-team arbejder med salg og rådgivning til Landbrug og Erhvervskunder. Det er derfor vigtigt, at du trives med at ringe outbound og sælge til nye eller eksisterende kunder, afhængig af hvilket team du ansættes i.

Hvorfor Tryg Erhverv?

 • Gode karrieremuligheder
 • Forsikringsuddannelse
 • God konkurrencedygtig løn og pension
Tryg Forsikring A/S
MHI Vestas Offshore Wind
Director, Head of Platform Management

MHI Vestas Offshore Wind, Aarhus

Are you an experienced people manager with an empathic and adaptive leadership style and are you motivated by leading and developing technical specialists? Are you looking for a position where you can apply your strong stakeholder management skills and experience in a company focusing on sustainability and green energy solutions?

You will head the Platform Management department and lead the further development of the established technical support setup towards our Construction and Service organisations ensuring a smooth trouble shooting and highly qualified solutions.

Join us, if you would like to work in an international and ambitious company where we work shoulder to shoulder every day to become the global leader in the offshore wind market. You will be part of a dedicated team in an organisation characterised by being ambitious, innovative and professional.

MHI Vestas Offshore Wind
Krifa
IT-systemadministrator

Krifa, Aarhus

Brænder du for Microsoft teknologier og forretningskritisk systemdrift i blandt andet Azure? Ønsker du et job med høj faglig stolthed, humørfyldte kolleger og God Arbejdslyst?

Krifa

Krifa prioriterer vi digitale løsninger og en solid systemunderstøttelse meget højt. Derfor er vores teknologiske landskab også forholdsvis langt fremme; Vi vil gerne være på forkant med nye systemer og opdaterer systemerne tidligt, ligesom vi konstant søger at udnytte dem bedst muligt. Vores systemlandskab er primært baseret på Microsofts løsninger.

Som systemadministrator vil du bl.a.:

 • Deltagelse i projektarbejde såsom større etablerings- og transitionsprojekter, herunder planlægning og gennemførsel af konkrete driftsopgaver.
 • Indgå i arbejdsgrupper og projekter med deltagere fra andre dele af organisationen
 • Bidrage til driften af vores systemer, herunder indgå i vagtordning
Scanvaegt Systems A/S
Junior forretningsudvikler

Scanvaegt Systems A/S, Skejby

Forretningsanalyse på tværs af værdikæden * Kompleks virksomhed i vækst * Stærke Excel-kompetencer

Scanvaegt Systems søger en alsidig medarbejder, som skal understøtte forretningen med udviklingen af værktøjer og analyser. Medarbejderens vigtigste opgaver er at supportere Salg, Udvikling, Produktion og Service i fortsat at bringe klarhed over forretningen og udarbejde ad hoc-analyser på kunder, produkter, forretningsområder og markeder.

Ved siden af ovenstående opgaver, vil medarbejderen blive inddraget i mange forskellige opgaver på taktisk og operationelt niveau. Det kan være i forbindelse med markedsundersøgelser, konkurrentanalyse, gennemgang af prispolitikker eller KPI’er og opfølgning på analyser. Vigtigst er det, at den rette kandidat ikke bliver skræmt af at have flere forskellige opgaver på samme tid, som skal prioriteres løbende.

Scanvaegt Systems A/S