247 jobannoncer matcher din søgning 247 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Seniorkonsulent til Forretningsudvikling

Søborg, Aarhus N, Aalborg SV

Er du en erfaren konsulent inden for forretningsudvikling? Har du lyst til at være en del af et dynamisk team hos Beierholm og kan bidrage med en stærk faglighed indenfor salg, ledelse og udvikling af mennesker. Så er det måske dig, vi leder efter!

Vi tilbyder rammer, du kommer til at vokse i som Seniorkonsulent og som menneske, og disse rammer designer vi ud fra, hvor du er i dit liv. I Beierholm træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, som vægter trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under ansvar.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
NOVASOL part of Awaze

Consultant Owner Retention

Aarhus N

Det vi gør, er enkelt – vi sender folk på ferie, og hvem elsker ikke det?

I denne rolle vil du komme til at tale med eksisterende hushusejere i NOVASOL brandet.

Gennem dine samtaler med husejere, vil det være din opgave at sikre fastholdelse, korrekt information, afklare tvivlsspørgsmål, promovere NOVASOL brandet.

Vi arbejder på tværs, så du får mulighed for at udvikle kompetencer uden for dine kernekompetencer.

NOVASOL part of Awaze
Region Midtjylland - Regionshuset Viborg

Teknisk IT-specialist til området EPJ Integrationer

Aarhus N

Sammen med 16 kollegaer i afdelingen EPJ Integrationer vil du arbejde med MidtEPJ, et IT-system som dagligt skaber stor værdi i Region Midtjyllands hospitalers behandling af patienter.

Hos os får du en varieret hverdag, hvor dine primære opgaver bl.a. vil være:

  • Arbejde med eksisterende og kommende integrationer mellem MidtEPJ og andre systemer inden- og udenfor Region Midtjylland
  • Installation og konfiguration af de komponenter, der er nødvendige for de pågældende integrationer
  • Kvalitetssikre at integrationer lever op til Region Midtjyllands krav til kommunikation af patientkritiske informationer
Region Midtjylland - Regionshuset Viborg
SOS International

Team Manager til vagtcentral hos SOS International i Aarhus

Aarhus N

Vil du være med til at lede et stærkt team på vores vagtcentral, sikre en fortsat verdensklasse kundeservice, samt optimere arbejdsprocesser?

Du bliver leder for et velfungerende team med stor faglig viden som lige nu består af fantastiske medarbejdere der arbejder både fuldtid og deltid. Teamet varetager en række vigtige opgaver indenfor kundehenvendelser og teknisk vejhjælpssupport.

Derudover indgår du i lederteamet på vagtcentralen, som udover Head of Operations, består af 7 Team manager kollegaer. I vores lederteam har vi en tæt og daglig sparring med hinanden og vi løfter i flok.

SOS International
Peak Rekruttering søger for Sweco Danmark A/S
Gem
Peak Rekruttering

Udviklingschef for konstruktioner

København, Aarhus

Som udviklingschef vil din hovedopgave være at lede og drive udviklingen af certificeringsinitiativer for konstruktionsingeniører inden for byggeriet. Du vil være ansvarlig for at skabe et stærkt fundament for faglig udvikling internt og netværksdannelse på tværs af kontorerne i Danmark. Du bor formentlig i København, Aarhus og omegn.

Sweco ønsker at øge fokus og vilkår for certificerede statikere og bane vejen for konstruktionsingeniører, der ønsker at blive certificeret. Det er en nyoprettet stilling, og du kan derfor være med til at påvirke, hvordan virksomheden lykkes med strategien om at uddanne flere certificerede og forbedre vilkårene for dem, som allerede arbejder med certificeringsordningen.

Peak Rekruttering
SEWPG European Innovation Center ApS

Group Leader Blade Innovation

Aarhus N

Do you want to lead a team of top-tier specialists in structural engineering and aerodynamics, driving groundbreaking advancements in renewable energy solutions?

Your role is to direct the Blade Innovation team, overseeing the conceptualization, development, and execution of pioneering blade technology solutions.

In this role you will collaborate extensively with cross-functional teams to align innovation endeavors with business objectives and market requirements. You will be an integral part of the EIC management team contributing to the overall strategic operation of EIC.

SEWPG European Innovation Center ApS
SEGES Innovation

Veterinær til Husdyr Innovation

Aarhus N eller København V

Er du dyrlæge, og brænder du for at gøre en forskel for dansk griseproduktion?

Som dyrlæge i afdelingen Husdyr, Gris, bliver du en vigtig kollega indenfor innovation og udvikling vedrørende grisens sygdomme, sundhed, smittebeskyttelse, velfærd m.m. Du bliver ansvarlig for projekter lige fra planlægning til den praktiske gennemførelse og afrapportering.

Afhængigt af hvor du bor, vil du have kontorplads enten i Agro Food Park i Skejby eller på Axelborg i København.

Gem
Bankdata

Økonom til kapitalmarked team i Aarhus

Er du den dedikerede og passionerede økonom med teknisk flair som vi søger til vores FX og Derivatområde?

Som en del af vores FX & Derivatives team vil du være centralt placeret i værdikæden som bindeleddet mellem bankerne og deres behov til udviklerne i teamet.

Dine opgaver vil variere fra behovsafdækning til kravspecifikationer og efterfølgende deltagelse i udviklingsarbejdet med løbende at teste og afsikre løsningerne i en tæt kontakt til bankerne.

DSV
Gem
DSV

Chauffør til fast stilling i godt team i Aarhus

Du bliver en del af vores faste team med fire chauffører. Vi leverer møbler som skabe og køkkener til kantsten.

Det er et fysisk arbejde, og der vil forekomme løft. Derfor har vi fokus på arbejdsmiljøet og sikrer god oplæring, og at man har redskaber som palleløfter og andre hjælperedskaber tilgængelige.

Vi tilbyder et job med frihed og stort ansvar samt et job i en virksomhed i vækst.

DSV
Solar Danmark A/S

Group Category Sourcing Manager – Climate & Renewable Energy

Are you looking for a challenge in which you can manage the sourcing strategy of an international sourcing and service partner, in the Climate and Renewable energy domain?

You will be responsible for executing on the sourcing strategy, and supervising the “Sourcing Excellence” discipline within the Climate and Renewable Energy category. You will act as the trader representing and supporting the vendor negotiations in order to get the best agreements and purchase conditions possible for Solar.

Solar Danmark A/S
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Kok til kantineordning

Aarhus N

Vil du være med til at kreere sunde og varierede madoplevelser i form af kolde og varme retter?

Du vil blive en vigtig bidragsyder i form af at skabe nye og innovative smagsoplevelser, der afspejler vores dedikation til at servere sund, nærende og varieret kost til Beierholms medarbejdere.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Gem
ECCO

Sales Advisor, ECCO Aarhus (Deltid)

Leder du efter et spændende deltidsjob, hvor du kan bruge dit salgstalent?

Se video om ECCO som arbejdsplads

Du vil indgå i vores team af dygtige kollegaer som ambassadør for brandet, hvor din fornemmeste opgave bliver at give vores kunder en ekstraordinært god oplevelse gennem exceptionel kundeservice.

Der er tale om en stilling på 6 timer om ugen, med en fast weekendvagt hver anden uge og eftermiddagsvagter i hverdagene.

ECCO
SEGES Innovation

Statistiker til analyse af dansk husdyrproduktion

Aarhus N eller København

Vil du arbejde med databehandling og anvendt statistik i et spændende og udfordrende miljø, hvor du har stort ansvar og indflydelse på fagligheden i dine projekter?

I SEGES Innovation er vi ansvarlige for at udvikle ny viden og nye produktionsværktøjer til gavn for danske husdyrproducenter.

Du er med, fra idéen fødes, til der kommer en publikation. Dit arbejde består både i at medvirke til at lave forsøg og til at skabe viden/styringsværktøjer ud fra eksisterende databaser. Du er medvirkende til at skabe indsigt i data og til at formulere hypoteser, lave forsøgsdesign og dimensionering i samarbejde med landbrugsfaglige specialister.

Aros Privathospital

Operationssygeplejerske

Aarhus N

Har du brug for nye udfordringer ? Så bliv operationssygeplejerske på Aros privathospital

Vi søger en kollega med en længere erfaring som har lyst til at medvirke til den faglige udvikling og sociale arbejdsmiljø. Vores ledige stilling er på 25 timer.

Vi er en arbejdsplads, hvor der lægges vægt på høj faglighed og et højt serviceniveau. Vi kan tilbyde et afvekslende og alsidigt job.

FORCE Technology

Fødevareauditor, der brænder for at arbejde med FSSC 22000 og ISO 22000

Brøndby, Vejen eller Aarhus N

Brænder du for at arbejde med ledelsessystem-standarder indenfor fødevaresikkerhed? Vil du være auditor og konsulent i et team, hvor du har indflydelse, frihed til at planlægge eget arbejde, og hvor aktiviteterne fortsætter med at udvikle sig?

Vi gennemfører certificeringer, yder rådgivning og udbyder kurser, herunder lead auditorkurser. Dit primære arbejdsområde bliver certificeringsaudits indenfor fødevaresikkerhed (FSSC 22000 og ISO 22000).

FORCE Technology
Gem
2BM A/S

Finance Senior Consultant

København eller Aarhus N

Som SAP S/4HANA Finance Senior Consultant vil du komme til at arbejde med digital transformation indenfor finansielle processer for vores kunder. Du vil arbejde med forretningsanalyse, løsningsdesign, og implementering hos kunderne og er dermed involveret i hele forløbet hos kunden fra A-Z.

Du vil få en tæt relation til kunderne og være deres troværdige rådgiver, og dermed være med til at sikre dem den bedste SAP-løsning indenfor SAP Finance.

Som virksomhed har vi de seneste år oplevet stor vækst. Der er højt til loftet og ambitioner om at vokse yderligere – både for den enkelte medarbejder og for 2BM, part of SOA People som helhed.

2BM A/S
Arla Foods amba

Laboratory Technician - Food Chemistry - Aarhus

We are looking for a Laboratory Technician with a passion for research and innovation with analytical interests within chromatography to join the Food Chemistry Team at Arla Innovation Centre, Aarhus. If this is you then don’t hesitate to apply.

A typical task covers the following:

  • Taking in a request, coordinating and planning laboratory trials and analyses.
  • Executing and reporting trials and analysis.
Arla Foods amba
Gem
EG A/S

Compliance-profil til Group Legal & Compliance

Aarhus N, Ballerup

Har du arbejdet med legal compliance, herunder i relation til GDPR og cybersikkerhed?

I din rolle vil du blandt andet løse følgende opgaver:

  • Organisere og drive GDPR-aktiviteter og initiativer
  • Udarbejde, implementere og opdatere interne politikker, procedurer og risikovurderinger i forhold til GDPR, NIS2, AI Act m.m.

Vi tilbyder dig gode muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer.

VIA University College

Digitaliseringskonsulent til IT & digitalisering

Aarhus N

Har du et godt overblik, har du en skarp pen, er du struktureret og har du lysten til at være med til at skabe forandringer?

Vil du være med til at digitalisere en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner?

Arbejdsopgaverne er blandt andet:

  • Kortlægnings- og undersøgelsesopgaver – fx i relation til digitalisering af processer.
  • Udarbejde beslutningsoplæg, projektbeskrivelser og budgetter i tilknytning hertil.
  • Koordinere komplekse digitaliseringsindsatser
VIA University College
Metodecentret

Konsulent/seniorkonsulent til evaluering og udvikling på socialområdet

Aarhus N

Vi søger en konsulent eller en seniorkonsulent, der sammen med dygtige kolleger vil indgå i vores arbejde med at udvikle nye sociale indsatser og skabe viden om deres effekter for udsatte og handicappede børn, unge og voksne.

Dine arbejdsopgaver vil især omfatte:

  • Evaluering af sociale tilbud, herunder dataindsamling, analyse og afrapportering.
  • Metodebeskrivelser af nye og eksisterende sociale indsatser.
  • Udvikling af nye løsninger til børn, unge og voksne i udsatte positioner.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV