Anima
Hjemmearbejdsplads

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Vi forestiller os, at du kommer fra en mellemstor virksomhed med en del års salgs- eller fundraisingerfaring. Du løber gerne forrest, men er samtidig en god kollega og vil sætte en ære i at bidrage til en sund fundraisingkultur og have medansvar for at løfte evnerne hos de mindre erfarne på holdet.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du navigerer klogt og velvalgt rundt i vores arbejde, både i Danmark og internationalt, afhængigt af modtageren. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Anima har siden år 2000 blandt andet været med til at sikre:

  • At over 300 danske og næsten 1.600 internationale modebrands har en pelsfri politik
  • En halvering af importen af foie gras til Danmark gennem aftaler med virksomheder, der tidligere solgte det
  • At tidligere cirkuselefanter nu er frie i Knuthenborg Safaripark, forsøgsordning med dyrepoliti samt første nye kattelovgivning i mere end et årti
  • Reduktion af burægsproduktionen til 1/3 af, hvad den var og heraf et forbud mod hold af burhøns
  • Kampen mod dyreforsøg, blandt andet gennem et nyt EU Borgerinitiativ og meget, meget mere

Foruden at dele erfaringer, tips og tricks med sine kollegaer, der flugter med Animas fundraisingkultur, er det muligt, at man kan få større medansvar for oplæring og motivering af øvrige fundraisere over tid.

Anima er stadig en relativt ung organisation, men har de seneste år oplevet stor vækst, og vi arbejder løbende på at hæve vores lønniveau for at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere.

Det er dog ingen hemmelighed, at du sandsynligvis vil opleve, at vores grundløn pr. time på nuværende tidspunkt ikke når samme højde som i det private erhvervsliv. Derfor søger vi en person, der oprigtigt også motiveres af at være en højeffektiv kraft, der bidrager til, at Anima får flere midler til at arbejde for dyrene med, hvilket også vil styrke organisationen og dermed også lønningerne fremadrettet.

Du vil altså gerne prøve kræfter med et job med højere grad af meningsfuldhed, hvor dine erfaringer kan bidrage til at gøre en effektiv forskel.

Du starter dog på et højere løntrin end øvrige og utrænede fundraisere vil gøre. Dertil har vi en række generøse bonusordninger, der belønner gode resultater og mærkbart højner grund-timelønnen.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle.

Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.