NOVASOL part of Awaze

Bliv en del af en organisation i bevægelse

Awaze er Europas førende udbyder af ferieboliger. Når du slutter dig til os, kan du derfor se frem til at blive en del af et internationalt setup, der byder på mange muligheder.

Awaze-koncernen består af velrenommerede brands – herunder NOVASOL – og vi har de seneste år gennemgået fantastisk vækst og trækker ikke bremsen. Du vil blive en del af en virksomhed i konstant bevægelse, hvor der er fokus på at optimere processer og ikke mindst oplevelsen for vores gæster og husejere.

awaze image

Vi investerer i vores medarbejdere

I Danmark er vi repræsenteret ved 29 servicekontorer fordelt på 3 regioner samt et kontaktcenter i Aarhus, og hovedkontoret finder du nær København.

Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere, og der kommer hele tiden nye til. Sidste år fik vi 700 nye kolleger på tværs af Awaze-koncernen, og globalt tæller vi +3000.

Vi har stort fokus på specialisering af funktioner og investerer massivt i teknologi, automatiserede løsninger og ledelsesudvikling for, at alle medarbejdere har de bedste forudsætninger. Vi ønsker en kultur, hvor alle tydeligt kan se, hvilke muligheder de har, uanset baggrund, geografi og kompetencer.

Kom godt fra start i en organisation med muligheder

For at sikre, at du kommer godt fra start, har vi fokus på et velorganiseret pre- og onboardingforløb, der hele tiden udvikles på. Vi er en virksomhed, der ser værdien i et socialt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden. Derfor vil du opleve, at både ledere og kolleger vil stå til rådighed og sikre, at du får den træning og support, du har brug for.

Vi ved, hvor vigtigt gennemsigtighed omkring muligheder og kompetenceudvikling er for din og dine kollegers motivation. Derfor lancerer vi blandt andet karriereplaner, tilbyder praktikprogrammer til studerende og har stort fokus på uddannelse af ledere. Du får desuden både vertikale og horisontale karrieremuligheder – også uden for landets grænser.

Vi er markedsledere af feriehusudlejning, så selvfølgelig har vi fantastiske medarbejderrabatter på tværs af alle koncernens brands. Samtidig har vi rabatordninger på alverdens oplevelser, interiørprodukter, wellness, måltidskasser m.m. Vores mission er at give vores gæster, husejere og kolleger den bedste oplevelse – og vi vil gerne have dig med på rejsen.