30 jobannoncer matcher din søgning 30 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Smurfit Kappa Danmark

Business Co-ordinator til Dyboflex

Vejle

Er du resultatorienteret, og leverer du en professionel kundeservice? Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed?

En typisk arbejdsdag for vores Business Co-ordinators indeholder mange forskellige opgaver, men et udsnit kunne være at opbygge og vedligeholde relationer med kunder og partnere for derved at sikre salg af virksomhedens produkter til eksisterende og potentielle kunder.

Du kan se frem til et selvstændigt og alsidigt job i et uformelt arbejdsmiljø med gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling.

JR Tool ApS

Intern sælger til vores salgsteam

Vejle

Sammen med dine kollegaer i salgsteamet vil du have daglig kontakt med vores mange kunder og eksterne sælgere. Du vil have en hverdag, hvor der er plads til sjov og overskud til personlig udvikling. Du bliver en del af et stærkt team, hvor vi sammen kæmper for at give den bedste service til vores kunder.

Vi tilbyder et spændende job, i en branche i konstant udvikling, hvor man lærer noget nyt hver dag. Vi har et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, hvor vi vægter højt at det skal være sjovt at komme på arbejde. Løn aftales efter erfaring og kvalifikationer.

JR Tool ApS
KD Maskinfabrik Vejle A/S

Sælgertalent søges til spændende udfordringer inden for spildevandsbranchen!

Vejle

Er du en erfaren sælger med en solid baggrund inden for spildevandsbranchen? KD Group søger en passioneret og erfaren sælger til at styrke vores markedsposition og udnytte de mange vækstmuligheder inden for spildevandsbranchen.

Vi leder efter en resultatorienteret og dygtig sælger med et omfattende netværk inden for branchen. Du har en stærk teknisk forståelse for spildevandsrensning og evner til at omsætte komplekse koncepter til salgbare løsninger.

KD Maskinfabrik Vejle A/S
Pharma Nord

Social Media Video Specialist

Vejle

Se video om Pharma Nord som arbejdsplads

Are you passionate about creating compelling video content for social media platforms? And do you thrive on generating innovative ideas and bringing them to life through engaging videos?

The job entails spearheading video content creation aimed at captivating our audience, ranging from short-form snippets to in-depth narratives. Furthermore, responsibilities also include localising videos for global audiences, conducting interviews with customers and scientists, producing educational content about supplement importance, and crafting success stories showcasing our products' benefits.

Pharma Nord
Searcher søger for JFM
Gem
Searcher

Client Manager

Vejle

Brænder du for salg, og kan du vække interesse for nye medieløsninger gennem god rådgivning? Så er du måske den Client Manager, vi leder efter!

Som Client Manager er din hverdag et spændende mix af kampagneopfølgning, opsøgende salg, kundemøder og søgen efter nye kunder gennem netværk og kreativ tænkning.

Mere specifikt består dine opgaver blandt andet af:

  • salg til nye og eksisterende kunder via telefon og teams-møder, samt salg ud fra aktuelle kampagner
  • rådgivning og hjælp til nye såvel som eksisterende kunder med annoncering og markedsføring via tværmedielle løsninger
  • planlægning af online- eller telefonmøder med kunder.
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Boligbutikken-Vejle ApS

Ejendomsmægler/ejendomsmæglertrainee – til kontoret

Vejle

RealMæglerne Boligbutikken Vejle har vokseværk, og vi søger en ejendomsmægler eller administrativ ejendomsmæglertrainee med snarlig tiltrædelse.

Vi forventer bl.a., at du:

  • er ærekær omkring dit arbejde
  • er en holdspiller
  • brænder for at indgå i et yngre og velfungerende team

Til gengæld tilbyder vi gode udviklingsmuligheder, at du bliver en del af byens bedste team (synes vi selv) samt oplæring og uddannelse fra A-Z (såfremt du ikke kommer fra branchen).

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Toyota Material Handling Danmark

Product Manager til digitale flådestyrings- og kundeplatforme, Vejle

Vil du implementere, sælge og udvikle digitale flådestyrings- og kundeplatforme?

Mere konkret vil du bl.a.:

  • Definere og implementere strategien for lanceringen af 'My Toyota' platformen – fra initial konceptudvikling til endelig udrulning.
  • Lede et dedikeret team bestående af 2 erfarne kolleger både ift. kompetenceudvikling og vidensdeling.

Vores kultur bygger på tillid og respekt for hinanden i en hverdag, hvor din trivsel og det gode arbejdsmiljø er højt på agendaen.

Toyota Material Handling Danmark
Adding Engineering ApS

Area Sales Manager Ingeniørydelser – Energi, Proces, Pharma og Grøn omstilling – til vores kontorer i henholdsvis Ballerup & Vejle

Du får en spændende og dynamisk dagligdag med kontakt til interessante virksomheder, der efterspørger Adding Engineerings ydelser. Dine fremtidige opgaver:

  • Varetage salget til eksisterende og nye kunder
  • Planlægge, forberede og gennemføre kundemøder

Vi tilbyder gode og ordnede ansættelsesforhold, der udover en attraktiv løn, som matcher dine kvalifikationer, også rummer bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning m.m.

Adding Engineering ApS
LIFA A/S Landinspektører

Markedschef til forsyninger i LIFA digital

Vi vil være forsyningssektorens foretrukne leverandør inden for geografisk funderede data og dertilhørende IT-løsninger og rådgivning og søger derfor en markedschef, som via sin brancheforståelse og motiverende ledelsesstil kan være med til at få det til at ske.

Dit ansvarsområde vil bl.a. indeholde:

  • Inspirerende ledelse af dit team bestående af konsulenter, specialister og product managers. Alle med stærk brancheforståelse og kundefokus
  • Egen deltagelse i kundedialoger, hvor du formår at identificere og forstå kundernes behov – og kan facilitere de rette løsninger
  • Etablering af kommercielle processer, i samarbejde med bl.a. marketing
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

HTH
Gem
HTH

Erhvervskonsulent

Vejle

Kan du åbne og lukke et salg, samtidig med at du sørger for, at kunden bliver tilfreds?

Se video om HTH som arbejdsplads

Det er ikke nødvendigt med erfaring fra branchen, men vil selvfølgelig være en fordel. Det er dog endnu mere vigtigt, at du trives som sælger, har den rette profil og adfærd.

Vi har nemlig markedets bedste introduktionsprogram med eget uddannelsesakademi og sørger for grundig oplæring i produkterne og i køkkenkøbets faser, samtidig med at vi prioriterer din personlige udvikling højt.

HTH
Gem
Unicon A/S

Vi søger en intern beregner til Unicons salgsafdeling

Vejle

Vil du være være en del af Unicons salgsproces og udføre omkostningsestimater og omkostningsevalueringer for byggeprojekter i Danmark?

Vi søger en dynamisk og ambitiøs intern beregner, der, med direkte reference til salgsdirektøren, bliver sparringspartner for salgsorganisationen og ansvarlig for at sikre, at prissætningen af beton og ydelser understøtter vores gældende praksis.

Unicon A/S
Lantmännen Cerealia A/S

Project Manager

Vejle

Er du knivskarp på projektledelse og trives du med at skabe fremdrift og resultater sammen med andre?

Til en nyetableret rolle i Cerealia A/S søger vi en Project Manager , som skal stå i spidsen for eksekvering af kategoriprojekter inden for kendte varemærker som AMO, AXA og Havnemøllerne samt Private Label. Du får en vigtig rolle i at styre projekterne sikkert igennem, sikre acceleration og realisering af vores ideer/innovationer i markedet og herigennem skabe stærke og langvarige kunderelationer.

Lantmännen Cerealia A/S
Gem
EDC Domus

Sagskoordinator/administrativ Trainee

Vejle

EDC Domus i Vejle søger en frisk og livsglad person til varetagelse af den administrative sagsgang ved en bolighandel. Dette er alt fra førsalg, købsaftaler, eftersalg, annoncering, SoMe mv.

Du SKAL have kendskab til sagsgangen i en ejendomshandel fra en mæglerbutik eller anden brancherelevant arbejdsplads.

Du bliver en del af én af landets mest succesfulde mæglerbutikker med gode og kompetente kollegaer i hverdagen, hvor vi vægter højt humør med en uformel omgangstone.

STARK Danmark

STARK Vejle søger Sælger til butikken

Vejle

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som Sælger.

Vi sætter en ære i at yde god service, ekspedition og rådgivning til alle vores kunder, og klarer en travl hverdag med et godt humør – det forventer vi også af dig.

STARK Danmark
Hansen Toft A/S søger for BackIIBasics A/S
Gem
Hansen Toft A/S

CEO - med globalt salgsansvar

Vejle

Er du velbevandret i FMCG og ønsker at sidde for bordenden i en succesfuld mindre virksomhed og samtidig have salgsdirektør-kasketten på, så kunne dette være noget for dig.

Som led i et generationsskifte søger BACKIIBASICS en CEO, som kan tage over efter de nuværende to stiftere og ejere, som ønsker at udtræde af den daglige ledelse og indgå i et Advisory Board med fortsatte opgaver i salg og samarbejdet med leverandørerne.

Du kommer til at stå i spidsen for en kreativ og unik mindre virksomhed, som i samarbejde med de største detailkæder i verden udvikler og fremstiller konfektureprodukter til et voksende marked inden for private label brands (PLB).

Hansen Toft A/S
Abilica Online Danmark ApS

Kundeservicemedarbejder

Vejle

Hos Abilica Online søger vi en engageret kundeservicemedarbejder, der aktivt vil deltage i videreudviklingen af vores forretning.

Vi er en lille virksomhed, hvor tingene går stærkt. Derfor har vi brug for dig til at bevare et højt serviceniveau for vores kunder.

Dine opgaver bliver bl.a.

  • Besvare telefonopkald, herunder guide kunder igennem til køb på hjemmesiden
  • Besvare mails
  • Behandle reklamationer
IP Netcom A/S

Frisk sælger søges til nysalg af TeleDok og TelePharma

Vejle

Er du udadvendt og god til at sparke døre ind hos potentielle kunder?

Du tilbydes et meget selvstændigt job, hvor du bliver ansvarlig for hele salgsprocessen fra første opringning til potentielle kunder, til mødeafvikling, tilbudsskrivning og kontraktindgåelse. Samt god fast grundløn med provision uden loft, telefon, pc, frokostordning, pension og sundhedsordning.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV