IP Netcom A/S
Vejle

Frisk sælger søges til nysalg af TeleDok og TelePharma

Er du udadvendt og god til at sparke døre ind hos potentielle kunder?

Som vores nye opsøgende sælger bliver du en vigtig del af vores salgsteam. Vi udvikler, sælger og servicerer kommunikations-løsninger til udvalgte nichemarkeder samt erhvervsvirksomheder i Danmark. Dit primære fokus bliver salg af vores produkt TeleDok og TelePharma, som bruges af almene lægepraksis og apoteker. Vi har mere end 400 kunder fordelt i hele DK og er blandt de førende og ældste på markedet, så målgruppen kender os godt.

Hos IP netcom tilbydes du et meget selvstændigt job, hvor du bliver ansvarlig for hele salgsprocessen fra første opringning til potentielle kunder, til mødeafvikling, tilbudsskrivning og kontraktindgåelse.

Du refererer direkte til vores salgschef og du får mulighed for masser af faglig sparring og rig mulighed for at udvikle dig.

Primære opgaver:

  • Mødebooking med potentielle kunder
  • Afvikling af møder med nye potentielle kunder
  • Tilbudsudarbejdelse og kontraktforhandlinger
  • Opfølgning på salgsprocessen
  • Deltagelse på messer 1-2 gange årligt

Arbejdssted

Vores kontor ligger i Vejle tæt på motorvejen, men dit salgsdistrikt er Jylland og Fyn, og nogle opgaver har du mulighed for at klare hjemmefra. Vi samles dog alle 12 på kontoret hver mandag og så spiser vi meget gerne rundstykker sammen om fredagen. Vi har et uformelt og familiært miljø, og vi er ikke blege for at hjælpe hinanden på kryds og tværs.

Du tilbydes:

God fast grundløn med provision uden loft, telefon, pc, frokostordning, pension og sundhedsordning.

Din profil

Din baggrund er ikke så vigtig, vi skal nok lære dig alt du skal vide om vores løsninger.

Det vigtigste er, at du besidder et stort huntergen, da du bliver ansvarlig for at skabe nysalg.

Vi har brug for, at du er ret selvkørende og udadvendt med glad energi og ikke er bange for at gribe knoglen og ringe kold kanvas, så du kan booke dine egne møder.

Du bør have lidt flair for CRM og Pipeline-styring, da vi vægter dokumentation højt.

Du er præsentabel og smilende, løsningssøgende, engageret, trives med mange bolde i luften, og så vil du gerne lære.

Vil du vide mere?

Er du interesseret eller har du yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte salgschef Louise Bech på tlf.: 2596 7450 eller e-mail: lbe@ipnetcom.dk.

Ansøgning inkl. CV sendes i elektronisk form til: job@ipnetcom.dk.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den helt rigtige. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.