Toyota Material Handling Danmark

Toyota Material Handling

Vi er Danmarks største inden for trucks, logistikløsninger, automatisering og lagerudstyr – og så er Toyota Material Handling et stærkt globalt brand, kendt for vores høje kvalitet og stærke værdier.

Som de førende i branchen lægger vi stor vægt på innovation, og hver dag er vi med til at sikre bæredygtig materialehåndtering på tværs af brancher verden over.

I Danmark rummer vores salgs- og serviceorganisation mere end 300 medarbejdere fordelt på kontorer og værksteder på tværs af landet. Og her bliver du budt indenfor i en moderne virksomhed, der arbejder med digitale løsninger og har fokus på udvikling.

image breaker 1

Et godt og sundt arbejdsmiljø

Nok er vi spredt over hele landet – og verden med – men som kolleger har vi et tæt samarbejde. For selvom en stor del af os arbejder på distancen og har en hverdag ude hos kunderne, er vi i daglig kontakt med hinanden.

Du vil også hurtigt opdage, at der er en god grund til, at vi 5 år i træk er blevet certificeret som ”Great Place to Work”. Vi gør nemlig meget for at sikre en høj medarbejdertilfredshed, bl.a. er et stærkt sammenhold, ansvar til den enkelte og fleksibilitet i hverdagen med til at gøre vores medarbejdere glade.

Derfor kan du også se frem til at blive en del af en organisation med et stort engagement og et fællesskab baseret på tillid. Her har du frihed til at tilrettelægge din hverdag og mulighed for at arbejde hjemmefra – samtidig med, at gode kolleger glæder sig til at nyde godt af dit selskab, når du kommer forbi kontoret og værkstedet.

Udvikl dig sammen med os

Vi ved, at det ikke kun er vores høje kvalitet, men også vores dygtige medarbejdere, der er grunden til, at vi er de førende i branchen. Det betyder, at vi har stort fokus på dine evner, dine styrker og dit potentiale og er klar til at investere i din udvikling. Samtidig er karrierevejene i vores organisation mange – også internationalt.

Som ny medarbejder kan du selvfølgelig også glæde dig til at blive hjulpet godt i gang. Allerede fra dag 1 får du et solidt indblik i dine opgaver, for et grundigt onboarding-program venter på dig.

Så hvis du vil arbejde i en virksomhed, hvor vi deler en fælles stolthed og et stort engagement, så kom med på holdet og læs mere om vores ledige stillinger her.