Adding Engineering ApS

Area Sales Manager Ingeniørydelser – Energi, Proces, Pharma og Grøn omstilling – til vores kontorer i henholdsvis Ballerup & Vejle

Her er muligheden for et spændende job, hvor du kan være med til at præge både retningen og udviklingen fremadrettet. Vi søger en teknisk uddannet Area Sales Manager, med et smittende engagement og en positiv tilgang til kunder, opgaver og kolleger. Vi tilbyder en central stilling i en moderne vækst virksomhed med stort fokus på medarbejdertrivsel og et godt arbejdsmiljø.

Opgaverne

Som Area Sales Manager tilknyttes du enten vores kontor i Ballerup eller Vejle, afhængig af din bopæl. Du refererer til afdelingslederen på det pågældende kontor.

Du får en spændende og dynamisk dagligdag med kontakt til interessante virksomheder, der efterspørger Adding Engineerings ydelser. Dine fremtidige opgaver vil bl.a. være:

  • Varetage salget til eksisterende og nye kunder
  • Planlægge, forberede og gennemføre kundemøder
  • Deltage i relevante kundearrangementer og netværksmøder
  • Sikre en intakt salgspipeline og et ajourført crm-system
  • Være proaktivt opsøgende og identificere nye kundemuligheder
  • Deltage i sourcing af konsulenter og medarbejdere
  • Være backup for kontorlederen på de administrative funktioner

Din profil

Du har en vindende og udadvendt personlighed, og motiveres af et spændende og udfordrende job, hvor din indsats gør en stor forskel. Vi forestiller os, du er ingeniør, maskinmester eller har en anden relevant teknisk uddannelse. Du har erfaring indenfor teknisk salg, og du kan dokumentere gode resultater. Din erhvervserfaring giver dig kendskab til én eller flere af sektorerne Energi, Proces, Pharma eller Grøn omstilling. Har du erfaring fra en ingeniør-/udviklingsvirksomhed vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Din arbejdsform er struktureret og vedholdende. Du har et godt erhvervsnetværk, og fremstår som person troværdig og robust. Du bor i kørselsafstand til kontoret i enten Ballerup eller Vejle, og du har selvfølgelig et kørekort. Du bruger IT som et naturligt arbejdsredskab og behersker dansk og engelsk på et højt niveau både mundtligt og skriftligt.

Hvorfor Adding Engineering?

Vi er 70 fastansatte medarbejdere fordelt på 3 lokationer, og vi arbejder hver dag med at gøre en forskel for vores kunder. En overvejende del af vores opgaver er indenfor den grønne omstilling.

Du bliver en del af en uformel organisation med en flad struktur og et stærkt fagligt miljø, hvor vi er gode til at hjælpe hinanden. Frihed under ansvar er en selvfølge, du får desuden mulighed for at være med til præge afdelingens udvikling ligesom du får indflydelse på kundeprojekterne fremadrettet.

Vi tilbyder gode og ordnede ansættelsesforhold, der udover en attraktiv løn, som matcher dine kvalifikationer, også rummer bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning og yderligt en række personalegoder.

Interesseret?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Eddie Jensen (Ballerup) tlf. 81 40 00 88 eller Torben Ellegaard (Vejle) tlf. 48 80 19 79.

Ansøgning mailes til job@adding.dk snarest muligt. Vi holder samtaler løbende men venter gerne på den rette medarbejder.

Vi glæder os til at modtage en ansøgning fra dig.

Vi opbevarer din ansøgning i 12 måneder, men hvis du ikke er interesseret i det, vil vi bede dig om at skrive det i din ansøgning.

Du kan læse mere om os på www.adding.dk.


Om Adding Engineering

Adding Engineering er en konsulentvirksomhed, der løser en lang række forskelligartede tekniske opgaver og projektledelsesopgaver inden for proces- og maskinindustrien samt inden for den grønne omstilling.

Vi beskæftiger primært ingeniører, maskinmestre, automationsteknikere og konstruktører og assisterer vores kunder over hele verden, når de har behov for det. Vi stiller således kvalificeret arbejdskraft til rådighed i kundernes organisation, og kan være tilknyttet i kortere eller længere perioder alt efter det specifikke behov.

Adding Engineering blev etableret i 2012, er velkonsolideret og 100 % dansk ejet.