259 jobannoncer matcher din søgning 259 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Region Syddanmark

Funktionschef til Kvalitetssikring

Kolding og Vejle

Funktionsområdet består af ca. 20 medarbejdere med en stor testfaglighed, der varierer fra testkonsulent og testkoordinatorer til testmanagere. Opgaverne består primært i at sikre, at vi leverer en høj testfaglighed, i dialog med vores samarbejdsparter, og skaber resultater for både sundhedsvæsenet i regionen og på nationale projekter. Vi arbejder i den forbindelse også med testautomatisering.

Vi tilbyder spændende og varierende opgaver inden for en sektor i rivende udvikling, et job med stor indflydelse på egne opgaver, samt en høj grad af fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen.

Region Syddanmark
Syddansk Erhvervsskole

Afdelingsleder til mekanikeruddannelser – lastvogn og personvogn

Vejle

Er du personen, der kan fortsætte udviklingen af en af landets største mekanikeruddannelser?

Syddansk Erhvervsskole i Vejle søger en dygtig afdelingsleder til personvogns- og lastvognsmekanikeruddannelserne med ansvar for den pædagogiske og administrative ledelse i en afdeling med i alt 32 dedikerede medarbejdere, fordelt mellem faglærere, grundfagslærere, værkstedsassistenter, skoleoplæring og en virksomhedskonsulent.

ATbiler A/S

Pladesmed søges til vores skadecentre i alle 4 bilhuse

Vejle, Fredericia, Give, Horsens

Er du pladesmed med passion for at give biler nyt liv? Hos os får du chancen for at være en del af et fantastisk team af karrosseriteknikere, der hver dag arbejder hårdt og leverer kvalitetsarbejde med et smil!

Hos Toyota sætter vi vores gæster øverst, og det har vi gjort de sidste 21 år, og det fortsætter vi med, så derfor skal vi have dig med på holdet!

ATbiler A/S
ATbiler A/S

Lærling/voksenlærling søges til vores skadecentre i alle 4 bilhuse

Vejle, Fredericia, Give, Horsens

Vi leder efter sprudlende lærlinger/voksenlærlinger til vores skadecentre i alle 4 bilhuse! Er du klar til at kaste dig ud i en verden af skruer, buler og lak?

Hos os får du chancen for at vride og dreje på bilerne, samtidig med at du bliver en del af et fantastisk team af karrosseriteknikere, der jonglerer med skruenøgler og humor hver dag!

ATbiler A/S
POULSEN recruiting on behalf of Vestas aircoil A/S
Gem
POULSEN

HR Partner

Vejle

Are you ready to be the driving force behind HR excellence in a dynamic, international setting?

If you're passionate about shaping the future of HR and thrive in a collaborative environment, then we want to hear from you! Additionally, this role offers the opportunity to shape and mold the framework and content of a global HR function, where currently none exists. If you're eager to pioneer and create in an evolving environment, this is the perfect opportunity for you.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
CP test A/S

Kontorassistent/bogholder med fokus på økonomiopgaver

Vejle

Er du garvet i at udføre et bredt spektrum af bogholderiopgaver? Trives du i en hverdag med varierede opgaver på et mindre kontor?

Det er et dynamisk miljø, hvor du nogle dage vil opleve et fyldt kontor, og andre dage er mange kolleger ude på projekterne. Du vil generelt opleve en uformel stemning, hvor godt humør og gode grin præger vores hverdag.

Vi forbereder et godt introduktionsforløb til virksomheden og opgaverne. Herudover er du tæt på dine kolleger, hvor du kan søge sparring, ligesom du også har mulighed for at gøre brug af fagspecifikke kolleger i Aarsleff-koncernen.

Unik System Design A/S

En­tu­si­a­stisk Junior DevOps-konsulent til in­nova­tivt SaaS-projekt

Vejle eller Aalborg SV

Er du nyuddannet eller i starten af din karriere og brænder du for en fremtid inden for DevOps? Så er du måske vores nye Junior DevOps-konsulent!

Vi byder dig velkommen til at blive en del af vores spændende greenfield SaaS-projekt, hvor vi skaber og udvikler en driftsplatform til vores markedsledende produkter.

Du får chancen for at sparre, innovere og udvikle dig sammen med dine kolleger, og vi sørger for, at du har adgang til kurser og uddannelse, der matcher dine interesser og behov.

Region Syddanmark

IT-projektleder, der skal sikre stærke tekniske it-løsninger

Vejle, Kolding

Vil du lede it-projekter, der sikrer vores effektive it-løsninger og vil du være med til at levere fremragende brugeroplevelser for patienter og medarbejdere på sygehusene?

Vi søger en proaktiv og resultatorienteret it-projektleder, der kan være med til at sikre gennemførelsen af vores projekter inden for aftalt kvalitet, tid og økonomi.

Vores portefølje af projekter er stor og varieret. Vi har både projekter, hvor vi spiller ind i tværregionale projekter og både tekniske og/eller administrative projekter.

Region Syddanmark
Daarbak Design

Spændende karrieremulighed som PROJEKTCHEF indenfor salg af inventar til uddannelsessektoren!

Silkeborg, Aalborg SØ og Vejle

Passioneret projektchef til salg af inventar til uddannelsessektoren.

Vil du være med til at forme fremtidens læringsmiljøer og bidrage til at skabe en inspirerende atmosfære for studerende i alle aldre. Og er du en kreativ sjæl med et skarpt salgsinstinkt? Så er du måske den projektchef, vi søger til at styrke vores møbelteam.

Lyder det som noget for dig så klik ind og læs mere

Daarbak Design
Media Group Denmark ApS

Google ads, Programmatisk annoncesalg, javascript og meget mere...

Vejle

Hvis du besidder kompetencer indenfor disse områder, eller måske nogle af dem og har evne og lyst til at lære de andre, så har vi et job med masser af spændende udfordringer og opgaver.

Vi er MGDK. Danmarks største uafhængige underholdningsmediehus. Vi både udgiver på tværs af en bred portefølje af nyhedsmedier og sælger annoncering på tværs af egne og andre medier.

Nu kan du blive en del af vores organisation og få en vigtig rolle sammen med 2 andre i vores interne it-team.

GML-HR A/S søger for ECIT Account A/S
Gem
GML-HR A/S

Manager

Vejle

Tænk nu, hvis du hver dag skulle være en del af et kompetent team i jagten på den bedst tænkelige kundeoplevelse – tilmed for en moderne konsulentvirksomhed, der varetager hele økonomifunktionen for deres kunder?

Du får en selvstændig stilling med en dynamisk hverdag og forskelligartede opgaver for egne kunder, hvor du får ansvaret for at drive udviklingen, ligesom du på sigt vil varetage ledelsen af et team. I hjælper kunderne med hele eller dele af deres økonomifunktion.

GML-HR A/S
Vgp Denmark ApS

Projektleder

Vejle

Ud fra kontoret, placeret centralt i Vejle, vil kandidaten være med til at planlægge og udføre en bred vifte af byggeprojekter fra start til slut. Stillingen rapporterer til organisationens Construction Manager.

Ansvarsområder og opgaver

  • Samarbejde med og koordinering af rådgivere for at fastlægge projektets specifikationer
  • Koordinering med myndigheder og forsyningsselskaber mv. i forbindelse med byggeriet
  • Projekt- og byggeledelse af forskellige typer byggerier med specifik fokus på kvalitet, sikkerhed & sundhed samt tid
Vectura Fertin Pharma

PhD Formulation Innovation Scientist

Vejle

Do you want to help us revolutionize an industry & build your experience with technologies intended to improve the bioavailability of BSC class II & IV drugs?

As our new formulation Scientist, you will specialize in the delivery of cannabinoids; you will play a vital role in our organization, being part of our early-phase development. You have a scientific and innovative mind-set and understand how to translate knowledge into new technological achievement in relation to delivery.

Vectura Fertin Pharma
Gem
PIECES

PIECES Vejle - Butikschef

Vejle

Hos PIECES er vi på udkig efter en engageret, serviceminded og resultatorienteret butikschef, der kan spille en afgørende rolle i at opretholde den positive udvikling af vores butik i Vejle.

Som butikschef får du ansvaret for den daglige ledelse og drift af butikken. Vi søger en kvalificeret kandidat med relevant uddannelse og erfaring fra detailhandlen samt en solid forretningsforståelse.

Hansen Toft A/S recruiting on behalf of Fertin Pharma
Gem
Hansen Toft A/S

FP&A Controller - Be part of the development in a large international group

Vejle

Be part of the development in a large international group

You will report to the Senior Group Finance Manager and be part of the Finance department, consisting of 13 employees in Vejle.

As FP&A Controller you will be the driving force behind the annual budget process along with quarterly forecasts including consolidation and provide high-quality and timely reporting (budget and forecast) to key stakeholders.

One of your primary tasks will be to build a model for collecting and consolidating data input from various sources.

Hansen Toft A/S
Cadeler A/S

Senior Legal Counsel – Offshore Wind Industry

Copenhagen, Vejle

Are you interested in deploying your skills and expertise securing a sustainable future based on renewable energy?

You will take on an important role in the Legal team – reporting directly to the General Counsel – by providing legal support to different internal departments. You will be drafting, reviewing and negotiating agreements within all business areas, including supply time contracts, installation and construction contracts, procurement and supply chain agreements and more.

Cadeler A/S
DANISH CROWN A/S

Produktionsmedarbejder

Vejle

Har du en positiv indstilling til dit arbejde og interesse i at bruge dine hænder til at skabe resultater? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores fabrik i Vejle.

Vi søger en medarbejder til produktion og pakning af pølser, middagsretter samt forefaldende arbejde. Arbejdet vil fortrinsvis være akkordarbejde og arbejdstiden vil efter afsluttet oplæring, som udgangspunkt være mandag til torsdag fra kl 06.00 – 15.40 (4 dages uge), med forbehold for ændringer.

DANISH CROWN A/S
Gem
idoc A/S

Maskinkonstruktør

Vejle, Aalborg eller Albertslund

Brænder du for at arbejde inden for konsulentbranchen med konstruktion af maskiner og anlæg samt bidrage til løbende udvikling og optimering af produkter til vores kunder?

Du tilbydes et udfordrende og spændende job med stor grad af selvstændighed i en virksomhed med højt til loftet og et godt arbejdsmiljø. Du vil få mulighed for at arbejde med forskellige arbejdsopgaver såsom design & udvikling af nye såvel som re-design af eksisterende produkter, projektledelse, samt teknisk dokumentation i et tæt samarbejde med vores kunder.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV