192 jobannoncer matcher din søgning 192 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Team Lead TF Secondary Structures

Vejle

Are you looking for a chance to play a key role in driving the Offshore and Onshore Wind Turbine Tower Internals development and project execution?

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdspladsYou and your team are responsible for handling of customer projects during Sales and Execution phase, as well the technical realization of international development projects, solution developments and Cost Outs for Tower Internals / Secondary Structures.

You will lead, develop and motivate the group of qualified engineers and technical project managers.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Gem
Ahlsell

Intern produktspecialist med el-teknisk baggrund

Aalborg, Vejle, Silkeborg eller Aarhus

Har du det der skal til for at give vores kunder en service ud over det sædvanlige, og har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team – så er det dig vi søger!

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver bl.a. vejledning af kunder ift. valg af løsninger og produkter, tilbudsberegning og tilbudsopfølgning samt skaffevareproces – dialog med leverandører.

Du kan se frem til et spændende og udfordrende job i en virksomhed med en stærk kultur.

Ahlsell
Siemens A/S

Student Worker

Vejle

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsEr du på udkig efter et studiejob, hvor du kan styrke dine kompetencer inden for kundeservice, administration og planlægning? Siemens søger en engageret studerende til at være en del af vores Servicekoordinator team!

Du skal assistere med modtagelse af serviceopgaver fra kunder og koordinering af opgaver. Du vil spille en helt central rolle i vores teknikeres daglige arbejde og være en del af et dedikeret team.

Siemens A/S
Sparekassen Danmark

Privatkunderådgiver til Vejle

Vejle

Vores succes i Vejle med både gode kundeoplevelser og forretninger med kunderne fortsætter. Vi ønsker at sikre fortsat høj aktivitet og tætte relationer med kunderne, og derfor søger vi en ny privatkunderådgiver til teamet.

Du får ansvaret for at opbygge din egen kundeportefølje via nye kundehenvendelser og egne relationer.Kunderne skal mærke din interesse i deres liv og deres økonomi, og du skal kunne håndtere rådgivning indenfor alle forretningsområder.

Sparekassen Danmark
Gem
CBP A/S

QEHS Koordinator

Vejle

Brænder du for at arbejde med fødevaresikkerhed & EHS (Miljø, Sundhed og Sikkerhed)? Vi tilbyder et udforende og selvstændigt job, med mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne i hverdagen, samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Arbejdsopgaver

 • Vedligehold og løbende opdatering af virksomhedens ledelsessystem i relation til BRC-standard, samt Orklas egen standarder indenfor fødevaresikkerhed OFSS og EHS.
 • Være opdateret på og løbende indhente relevant information om lovgivning og standarder.
Jobindex søger for MB Solutions A/S
Gem
Jobindex

Konsulent til IT-sikkerhed og Cloud-/infrastruktur-løsninger

Vejle eller København Ø

Har du en IT-baggrund og solid erfaring med MS Azure? Kunne du tænke dig at bygge videre på dine kompetencer hos et firma, der er på forkant med teknologien og som oplever stor tilgang af nye kunder?

Her bliver du IT-specialist på sigt gennem vores skræddersyede forløb og de opgaver, du løser for vores kunder. Forløbet er tilpasset dig og bygger videre på dine IT-kompetencer. Dette er derfor det ideelle job, for dig som er klar til at tage det næste skridt i din karriere.

Jobindex
Adding Engineering ApS

Area Sales Manager Ingeniørydelser – Energi, Proces, Pharma og Grøn omstilling – til vores kontorer i henholdsvis Ballerup & Vejle

Du får en spændende og dynamisk dagligdag med kontakt til interessante virksomheder, der efterspørger Adding Engineerings ydelser. Dine fremtidige opgaver:

 • Varetage salget til eksisterende og nye kunder
 • Planlægge, forberede og gennemføre kundemøder

Vi tilbyder gode og ordnede ansættelsesforhold, der udover en attraktiv løn, som matcher dine kvalifikationer, også rummer bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning m.m.

Adding Engineering ApS
Daarbak Redoffice

Handelselev med speciale i Digital Handel B2B

Vejle

Er du fascineret af e-commerce og digital handel? Har du lyst til at dykke ned i produktdata, digital købsadfærd og nørde kampagner? Så har vi den helt rigtige elevplads til dig!

Vi sikrer, at du får den bedste uddannelse med en hverdag, hvor opgaver og ansvar er tilpasset din uddannelse.

Lyder det som noget for dig så klik ind og læs mere

Daarbak Redoffice
Gem
Bilka

Servicemedarbejder under 18 år til Frugt og Grønt – Vejle

Vejle

Vil du ha’ et job, der gi’r plads til både studie og fritid? Hvor kolleger bliver til kammerater, og hvor I sammen får fede erfaringer på en sjov og afvekslende arbejdsplads?

Lige nu har vi brug for en medarbejder under 18 år til Frugt og Grønt. Har du let til smil, og vil du være med til at præsentere en lækker og indbydende frugt- og grøntafdeling, så er jobbet sikkert lige dig.

Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - trælast

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S
Gem
CBP A/S

HR Assistent

Vejle

Brænder du for at arbejde med HR-administration og har du samtidig lyst til at supportere i forbindelse med HR-projekter?

Primære arbejdsopgaver

 • Udarbejdelse af kontrakter mv. til både timelønnede og funktionærer
 • Sikre alle personaleændringer viderebringes til løn indenfor deadline, i tæt samarbejde med vores interne lønansvarlige i økonomi.
RTC Transport A/S

Afdelingschef

Vejle

Skal du være vores nye kollega og afdelingschef i Vejle?

Ansvarsområder omfatter bl.a.:

 • Deltagelse i arbejdet på lageret
 • Personale- og driftsansvar for ca. 30 medarbejdere
 • Administrative og ledelsesmæssige opgaver

I Vejle arbejdes der som udgangspunkt fra mandag til fredag i tidsrummet 05:00-20:00 samt lørdag i tidsrummet 05:00-14:00, hvorfor det skal forventes, at arbejdstiderne kan variere i travle perioder.

RTC Transport A/S
Trafikstyrelsen

Sagsbehandlere der brænder for forvaltningsret, søges til minksekretariatet

København, Viborg, Vejle eller Aalborg

Du får en unik mulighed for at blive en del af et ambitiøst tværfagligt team med en stor pionerånd. Fagligt får du mulighed for at være med til at løse en vigtig og højprofileret opgave med at fastlægge praksis på et nyt og komplekst retsområde.

Du vil som sagsbehandler bl.a. skulle beskæftige dig med følgende:

 • Udarbejde forligsforslag og endelige afgørelser på baggrund af omfattende og komplekst materiale
 • Deltage på besigtigelsesforretninger
 • Indgå i et tæt samarbejde med formand og kommisionsmedlemmer
Trafikstyrelsen
Gumlink Confectionery Company

Studentermedhjælper til Finance – få praktisk erfaring fra starten af din uddannelse

Vejle

Kunne du tænke dig at kombinere teorien fra din uddannelse med praktisk erfaring tidligt i dit uddannelsesforløb?

Vil du være en del af en international virksomhed, hvor du får gode udviklingsmuligheder og dygtige sparringspartnere, som du kan læne dig op ad?

Gumlink Confectionery Company
LIFA A/S Landinspektører

Markedschef til forsyninger i LIFA digital

Vi vil være forsyningssektorens foretrukne leverandør inden for geografisk funderede data og dertilhørende IT-løsninger og rådgivning og søger derfor en markedschef, som via sin brancheforståelse og motiverende ledelsesstil kan være med til at få det til at ske.

Dit ansvarsområde vil bl.a. indeholde:

 • Inspirerende ledelse af dit team bestående af konsulenter, specialister og product managers. Alle med stærk brancheforståelse og kundefokus
 • Egen deltagelse i kundedialoger, hvor du formår at identificere og forstå kundernes behov – og kan facilitere de rette løsninger
 • Etablering af kommercielle processer, i samarbejde med bl.a. marketing
C4Q Rekruttering & Rådgivning søger for Wallenborn
Gem
C4Q Rekruttering & Rådgivning

Disponent til Airgarco i Billund lufthavn

Billund N

Wallenborn kan tilbyde et alsidigt og spændende job til dig som har flere års erfaring som Disponent og som har lyst til at lære nyt.

De primære opgaver omhandler daglig koordinering af im- og eksport på Kontinentet, samarbejde med Customer Service samt dialog med chauffører på daglig basis.

Du vil være med til at sikre flow i hverdagen igennem de rette processer og arbejdsmetoder og god planlægning - samt bidrage til at udvikle kunder på Aircargo igennem sparring og indsigt.

Bolloré Logistics Denmark A/S

Finance Assistant

Vejle

Vi forventer, at du kan spille bold med vores CFO og hurtigt kan assistere og overtage nogle af hans nuværende opgaver i bogholderiet bl.a. bestående af debitor-, kreditor- og finansbogholderi, kontoudtog samt udsendelse af rykkere og momsrapportering.

Vi kan tilbyde fuldtid eller deltid, alt efter hvad du selv kommer med, og hvordan vi sammen tilrettelægger stillingen.

Munck Forsyningsledninger a/s

Ambitiøs projektleder til forsyningsprojekter, Jylland

Vejle

Er du ingeniør eller bygningskonstruktør? Vil du stå i spidsen for forsyningsprojekter i det jyske, og er du skarp til at koordinere og sikre fremdrift i dine projekter?

Så har du nu muligheden for at få høj grad af ansvar og indflydelse i en succesrig entreprenørvirksomhed med speciale i forsyningsledninger.

Munck Forsyningsledninger a/s
Raunstrup Tømrer

Tømrersvende/makkerpar

Vejle

Der er høj efterspørgsel på vores ydelser, og vi søger derfor tømrersvende/makkerpar til fast arbejde i Vejle-området.

Brænder du/I for tømrerfaget, og kan du/I levere en høj kvalitet samt bidrage til gode kundeoplevelser, så MÅ dette stillingsopslag lige være noget for dig.

Vi tilbyder bl.a.:

 • Job i et velkonsolideret firma hvor trivsel, glæde og tillid på jobbet vægtes højt.
 • Fast arbejde
 • Kvalitet, ordentlighed og frihed under ansvar.
Bloom søger for CBP A/S
Gem
Bloom

ERP Specialist til spændende fødevarevirksomhed i Vejle

Vores kunde CBP A/S har brug for en dygtig og proaktiv ERP Specialist, idet de i løbet af de næste 12 mdr. skal udskifte deres nuværende Navision ERP-system til Microsoft D365 Finans og Operation cloudbaserede løsning.

Det bliver din opgave at sikre, at CBPs forretningsmæssige behov dækkes af den implementerede løsning ved en fornuftig balance mellem proces- og systemændringer.

Du bliver en del af en passioneret kultur hos CBP med travlhed og højt engagement blandt kollegaer og ledere.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV