454 job matcher din søgning 454 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hetag Tagmaterialer A/S
Vil du være Kontorelev i en virksomhed med høj trivsel?

Hetag Tagmaterialer A/S, Vejle

Skal du til at uddanne dig inden for kontor og administration? Og søger du en læreplads i en virksomhed med høj trivsel, en stærk familiefølelse og tæt sammenhold? Så er vi måske det rette match. Vi søger nemlig en Kontorelev på vores salgskontor i Vejle med opstart til september 2022.

Se video om Nordic Waterproofing A/S som arbejdsplads

Hetag Tagmaterialer A/S er et handelsfirma. Vi sælger et bredt sortiment af tagpap, der primært anvendes til nybyggerier og renoveringsopgaver samt isoleringsmaterialer, ovenlys, lyspaneler og andre tagprodukter til tagdækkermestre i hele Danmark.

Vi garanterer dig en læretid, hvor du kommer hele vejen rundt om de administrative discipliner i faget. Efter endt læretid vil der – for den rette elev – være gode muligheder for fastansættelse.

Hetag Tagmaterialer A/S
Lægehuset Gunhilds Plads Social- og sundhedsassistent til almen praksis pr. 1. September 2022 eller efter aftale

Lægehuset Gunhilds Plads, Vejle

Vi søger en selvstændig og engageret ny kollega til et spændende og meget alsidigt arbejde.

Arbejdet vil være almen sygepleje-, og laboratoriearbejde, såsom blodprøver, EKG, vaccinationer, lungefunktionsundersøgelser og meget mere.

Vi forventer, du er fleksibel og kan arbejde selvstændigt, har godt humør og overblik i travle situationer og har lyst til at arbejde i almen praksis.

KRUNIKA Teknisk rådgiver

KRUNIKA søger for Thermia Denmark A/S i Vejle

Hos Thermia får du muligheden for at arbejde i et mindre team, hvor teamsamarbejde og engagement er fremherskende. Arbejdsmiljøet er uhøjtideligt, stemningen er humoristisk og trivslen er generelt høj i teamet.

Du vil hovedsagelig skulle fungere som teknisk support for vores professionelle partnere og i enkelte tilfælde, som kørende teknikker for vores forhandlere rundt om i landet. Du vil skulle lave længere fejlsøgninger på varmepumpe installationer via telefon med andre teknikere.

Dine primære arbejdsopgaver vil være.:

 • Support og rådgivning af vores forhandlere (50%)
 • Teknisk rådgivning af anlægsopbygning (25%)
 • Deltage og arrangere kursusaktiviteter for forhandlere (10%)
KRUNIKA Salgssupporter

KRUNIKA søger for Thermia Denmark A/S i Vejle

Vi tilbyder et spændende job i en stærk virksomhed, som er specialiseret i varmepumper. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Hos Thermia får du muligheden for at arbejde i et mindre team, hvor teamsamarbejde og engagement er fremherskende. Arbejdsmiljøet er uhøjtideligt, stemningen er humoristisk og trivslen er generelt høj i teamet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Ordrehåndtering og internt salg-opgaver (50%)
 • Telefonisk kundebetjening (25%)
 • Øvrige administrative opgaver (25%)
JR Tool ApS Teknisk kundesupport

JR Tool ApS, Vejle

Til vores kontor i Vejle søger vi en person med erfaring i spåntagende værktøjer samt salg.

Vi er en handelsvirksomhed, der dagligt har samhandel med bl.a. Schweiz, Tyskland og Italien. Vores leverandører er blandt Europas førende inden for præcisionsværktøj til metalindustrien. Vi ser det som vores vigtigste opgave at give vores kunder en god faglig betjening med et højt serviceniveau.

Du vil bl.a. få følgende arbejdsopgaver:

 • Tilbuds- og ordrebehandling
 • Teknisk kundesupport og rådgivning pr. telefon

Du bliver en del af et stærkt ungt team, hvor fællesskabet er i højsædet. Du vil få ansvar for egne opgaver i en hverdag, hvor der altid er fart på.

Scandic Hotel A/S
Afløser receptionist, Scandic Jacob Gade

Scandic Hotel A/S, Vejle

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye afløser receptionist på Scandic Jacob Gade.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med. Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. håndtering af gæstefeedback
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger
Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Afløser natreceptionist, Scandic Jacob Gade

Scandic Hotel A/S, Vejle

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt selv ud på de sene nattetimer? Så tror vi på, at du er vores nye afløser ”natteravn” på Scandic Jacob Gade.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med. Du skaber tryghed om natten for vores gæster og har en sjette sans for god service. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. opsalg af værelser
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger og natkørsel
Scandic Hotel A/S
ILVA
Head of Logistics søges til Danmarks største bolighuskoncern

ILVA, Vejle

ILVA søger en Head of Logistics med det overordnede ansvar for at sikre driften og udviklingen af en effektiv logistik, der understøtter forretningsdriften og strategien for vores centrallager i Vejle.

Du bliver den faglige og personalemæssige leder med fire direkte referencer bestående af driftschefen, to teamledere og HR-medarbejderen som består af logistiksupportfunktion samt ca. 80 lagerpersonale fordelt på dags- og aftenhold.

Vi søger en engageret og udviklingsorienteret chef, som kan sætte strategisk og organisatorisk retning for dit team. Du har erfaring fra tilsvarende opgaver gerne fra en større virksomhed. Du skal være resultatorienteret, brænde for lagerdrift, optimering og udvikling.

ILVA
Universal Transport A/S Lastbilchauffør med kranerfaring til Vejle

Universal Transport A/S

En kranspecialist i Universal Transport er en velanset specialist, der leverer over gennemsnittet – er det dig?

Hos Universal Transport har vi fedt materiel og mange kunder. Kunderne værdsætter vores dygtige chauffører og den gode kundeservice, som vi alle yder. Nu søger vi en chauffør, der kan mere end gennemsnittet med en kran, og som ligeledes vil være en del af et specialiseret team, med hydraulikolie i blodårene.

Du kender os godt. Det er os med smilet, det gode sammenhold og materiel, der bare er i orden. Vi har ordnede forhold, stabile rammer og er hinandens bedste kolleger. Vi kører mange forskellige opgaver, så for den rigtige kranchauffør vil du være en vigtig brik i vores operation og passe ind med os andre.

Typiske opgaver kan være levering af byggematerialer, og fælles for opgaverne er, at dygtighed og krannørderi er vigtigt, og det er dig med fingrene på styreboksen, der gør den store forskel.

Birn+Partners Veterinær konsulent

Birn+Partners søger for Ceva Animal Health A/S i Vejle

Med reference til virksomhedens Business Unit Manager skal du gennemføre opsøgende formidling og salg af virksomhedens produkter til dyrlæger og petshops i Jylland. Herved sikre du at produkter og ydelser altid præsenteres gennem høj faglighed, viden og indsigt.

Derudover vil det blive din opgave som virksomhedens ambassadør at have kontakten til Key Opinion Leaders i dit område.

Dine opgaver vil derfor blandt andet blive:

 • Udarbejdelse af salgsplaner
 • Booke møder ved klinikker og ved petshops i distriktet
 • Gennemføre besøg ved klinikker og petshops

Vi tilbyder dig en stilling i en virksomhed, hvor du vil være med til at påvirke tingene, og hvor du bliver en del af et entusiastisk team i et meget stærkt fagligt miljø.

Region Syddanmark Erfaren afdelingschef med ansvar for IT Styring og Portefølje i Region Syddanmark

Region Syddanmark, Vejle

Har du erfaring og evner til at lede og udvikle en afdeling, der bl.a. har ansvar for porteføljestyring af alle Regionens it-projekter samt de strategiske og tværgående administrative aktiviteter?

Som afdelingschef for IT Styring og Portefølje vil du få det overordnede ansvar for at understøtte og rådgive alle Region Syddanmarks organisatoriske enheder omkring regionens digitaliserings- og it-styringsparadigmer herunder f.eks. it-projektmodel og it-forvaltningsbudgetter, samt betjening af politiske og administrative fora på tværs af Region Syddanmark og i forhold til regionens samarbejdspartnere på it-området.

Hertil kommer ansvaret for de tværgående støttefunktioner i Regional IT, der indbefatter intern udvikling, Business Intelligence, kontrakt- og udbudsbistand, sekretariatsbetjening og ikke mindst økonomistyring.

Minova A/S
Økonomifunktion, ejendomsdrift, deltid

Minova A/S, Vejle

Minova er en del af House Holding Gruppen, Vejle, som primært beskæftiger sig med ejendomsinvesteringer i København. Vor økonomiansvarlige gennem mere end otte år har fået nye udfordringer, og vi søger derfor ny hjælp.

Opgaverne i Minovas økonomifunktion er bilagsstyring og bogføring, kvartalsregnskaber, driftsnøgletal, budget- og likviditetsstyring, årsregnskaber, konsolidering samt sammen med resten af kontoret at sikre en løbende optimering af økonomistyringen og mindre specifikke driftsopgaver. Opgaverne løses i et tæt samarbejde med resten af kontoret.

Gennem de sidste år har stillingen haft et gennemsnitligt ugentligt timetal svarende til to dage, da vi søger en udvidelse af funktionen.

Fertin Pharma Analysekemiker til R&D

Fertin Pharma, Vejle

Har du styr på din analytiske kemi og kan du udvikle nye analysemetoder? Vil du være med til at sikre et stabilt flow af prøver og resultater? Kan du samtidig sætte dig ind i myndighedernes krav til analyser og bruge det til at udvikle, validere og dokumentere analysemetoder? Så har vi jobbet til dig. Væksten i Fertin Pharma byder på flere nye og spændende udviklingsprojekter, der dækker produkter fra lægemidler til kosttilskud.

Som analysekemiker bliver du en del af et tværfagligt team med fokus på kundeprojekter. Du bliver ansvarlig for aktiviteter, der omhandler metodeudvikling, validering og datagodkendelse/afrapportering frem til produktet overleveres til kvalitetslaboratorierne (QC). Dine primære opgaver bliver at:

 • Udvikle, optimere og validere af analysemetoder i komplekse matricer
 • Udarbejde specifikationer for produkter
 • Være ansvarlig for stabilitetsundersøgelser i udviklingsprojekterne
Fertin Pharma
Syddansk Erhvervsskole
Timelærer til dansk og engelsk på erhvervsuddannelser

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Studiecenteret på Syddansk Erhvervsskole i Vejle søger timelærer til dansk og engelsk på erhvervsuddannelserne. Efter sommerferien byder vi mange nye elever velkommen – måske er det dig, der skal være med til at give dem en rigtig god begyndelse på deres uddannelser.

Vi søger timelærer til grundfagene: Dansk og engelsk. Dansk er på niveau E og D mens engelsk er på niveau E, D og C – det sidste fordi vi her har brug for underviser til EUX-eleverne. Din stilling vil, ud over undervisningen i dine fag, indeholde SPS-timer, hvor du skal yde faglig sparring og vejledning, der hjælper udfordrede elever med at udvikle strategier, der støtter indlæringen og fastholder faglig viden.

Rambøll
Arbejdsmiljøkoordinator

Rambøll, København, Esbjerg eller Vejle

Kom og bring din erfaring som arbejdsmiljøkoordinator i spil. Vi har brug for en person med god indsigt i sikkerheds- og sundhedsmæssige aspekter og gerne inden for bygge-, anlæg- og kraftværksområdet. Du vil få mulighed for være i projekternes projekterings-, bygge- og idriftsættelsesfaser afhængigt af opgavens karakter hos vores kunde.

Se video om Rambøll som arbejdsplads

En forskelligartet hverdag vil være reglen fremfor undtagelsen, så hvis du trives med en foranderlig arbejdsdag, kan du være den, vi søger. Erfaring med udenlandske leverandører og kulturer er ikke fremmed for dig, og du formår at tackle hverdagens udfordringer på en smidig og konstruktiv måde til gavn for kunde og leverandører på pladsen. Er du vores nye Arbejdsmiljø-og Sikkerhedskoordinator?

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid?

Rambøll
Hansen Toft A/S Strategic Project Manager

Hansen Toft A/S recruiting on behalf of GPV International A/S in Vejle

Would you like to be part of one of Europe’s largest EMS (Electronics Manufacturing Services) companies?

Are you passionate about driving projects with strategic impact, ensuring crucial business decisions are delivered, and engaging with senior managers as stakeholders? For this we seek a strong performer who can execute these tasks in close cooperation with colleagues in strategy & business development.

You work in close cooperation with top management, senior managers and have great opportunities to engage with colleagues from the 18 units in the 9 countries, where GPV operates. In GPV, employees have high influence on their specific projects and tasks, where you:

 • Drive a workstream on larger cross-functional projects
 • Manage projects in close cooperation with key stakeholders
 • Engage in using and improving GPV’s project execution framework
Hansen Toft A/S
idoc A/S Erfaren ingeniør/maskinmester med kommercielt mindset

idoc A/S, Vejle

Brænder du for at arbejde indenfor konsulentbranchen med konstruktion/projektledelse af anlæg og maskiner samt bidrage til løbende udvikling og optimering af produkter til vores kunder? Til vores kontor i Vejle søger vi en ambitiøs og udadvendt profil med et kommercielt mindset, der ikke blot kan udføre projekter for vores kunder, men også tage mødet med dem og lukke ordren.

Du tilbydes et udfordrende og spændende job med stor grad af selvstændighed i en virksomhed med højt til loftet og et godt arbejdsmiljø. Du vil blive den drivende kraft på kontoret i Vejle og udover kundemøder vil du få mulighed for at arbejde med forskellige arbejdsopgaver såsom mekanisk konstruktion, projektledelse, design & udvikling af nye såvel som re-design af eksisterende produkter, 3D-modellering samt teknisk dokumentation i et tæt samarbejde med vores kunder

Tøjeksperten A/S Deltidssælger 8-12 timer pr. uge søges til Tøjeksperten Vejle Bryggen

Tøjeksperten A/S, Vejle

Dygtig sælger 8-12 timer pr. uge søges til vores butik Tøjeksperten Vejle Bryggen.

I vores butikker ønsker vi at give vores kunder en ekstraordinær god oplevelse. Vi har fokus på salg og på kundeservice igennem vores passion for mode.

Som deltidssælger skal du hjælpe det eksisterende team med at tilsikre den gode kundeoplevelse. Du vil skulle arbejde 1-2 gange om ugen, både hverdage om eftermiddagen, samt lørdage og søndage, når behovet er der. Her vil dine vagter være fyldt med salg og mode, i Danmarks bedst drevet herretøjskæde, hvor din primære rolle bliver at klæde kunden på med moderigtigt tøj, og samtidig yde den bedste service.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Senior Financial Controller

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Vejle

For our Accounting team in Siemens Gamesa, we are looking for a dedicated and highly motivated out-of-the-box-thinking Senior Financial Controller that will bring in new knowledge to optimize and improve our processes. Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdsplads

As the Senior Financial Controller, you will have different responsibilities. These will include completing the monthly and quarterly accounting and reporting activities and having supervision of the accounting tasks executed by the external service provider.

In this position, the Senior Financial Controller will also analyze and monitor key performance indicators and business performance of our shared service provider. You will also in this position analyze data using a data-driven approach and provide an overview to management.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Technical Project Manager

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Vejle

As our new Technical Project Manager (Engineering manager) you will be responsible for Rotor & Nacelle components with >focus on design, supporting projects in sales, contract negotiations, production, pre-assembly, installation & commissioning as well as ensuring overall compliance with respect to engineering tasks of the sub-package.

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdsplads Other responsibilities will be:

 • Maintain time schedule and budget for the sub-package.
 • Ensure interdisciplinary (Tower, Electrical, SCADA) coordination between sub-packages.
 • Deliver complete documentation package internally.
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S