268 job matcher din søgning 268 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 268 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
FGU TrekantenKoordinator og underviser til dansk som andetsprog (DSA)

FGU Trekanten, Vejle

Vi søger en erfaren og kompetent DSA-underviser til en nyoprettet kombinationsstilling. Her kommer du dels til at beskæftige dig med intern koordinering og udvikling af DSA-undervisning på tværs af vores fem skoler, og dels til at undervise i DSA på flere af vores skoler.

Vil du være med til at udvikle FGU Trekantens DSA-tilbud? Som DSA-koordinator skal du gå forrest i udviklingen og etableringen af DSA-undervisning på vores fem skoler, så vi får et ensartet og kvalitetsrigt undervisningstilbud.

Som DSA-underviser skal du kunne tilrettelægge helhedsorienteret undervisning, som skaber motivation hos vores elever. Derudover skal du være med til at kvalificere vores undervisere – i fag som matematik og PASE – til at kunne tilrettelægge undervisning, der imødekommer vores elever, der har dansk som andetsprog.

AAB VejleInspektør

AAB Vejle

AAB Vejle er med over 4000 boliger Vejles største boligforening. I Teknisk Afdeling søger vi en inspektør. Du vil varetage den daglige ledelse af driften af flere afdelinger i AAB Vejle.

Her vil du planlægge, koordinere og kontrollere aktiviteter i overensstemmelse med gældende regler og i samarbejde med beboerdemokratiet. Du tilsikrer en forsvarlig vedligeholdelse af afdelingernes bygninger, arealer mv., og du vil have ansvaret for det tilhørende personale, herunder varmemestre, gårdmænd, trappevaskere mv.

Dine opgaver vil omfatte daglig ledelse og udvikling af medarbejdere, syn af lejemål, løbende dialog med beboerdemokrati, deltagelse i afdelingernes møder, styring og planlægning af afdelingernes budgetter samt kontakt til leverandører, håndværkere og rådgivere. Du vil endvidere indgå i udviklingen af AAB Vejle sammen med dygtige kollegaer og engagerede beboere.

Fertin PharmaFinancial Controller for Fertin Pharma and Subsidiaries

Fertin Pharma, Vejle

At Fertin Pharma, we are committed to support healthier living through our consumer friendly oral dosage formats all over the world. In order to achieve this, we need a Financial Controller that will support the optimization and alignment of our financial processes across our corporate office in Denmark and our subsidiaries in India and Canada.

If you are ambitious, well-structured and have proven experience in a similar position at an international company, Fertin Pharma could be your next professional step. As Fertin’s new Financial Controller you will play a key role on the continuous development of a modern finance function together with a dynamic and highly motivated team in a growth-oriented pharmaceutical company. Among other tasks, you will:

 • Lead the financial closing and reporting processes and audit preparation
 • Secure high-quality and timely reporting to key stakeholders
Fertin Pharma
EY
Erhvervsservicekonsulent, Vejle/Kolding

EY

Som erhvervsservicekonsulent hos EY får du en udfordrende og varieret hverdag med arbejdsopgaver for mange forskellige typer af virksomheder. Med ansvar for egne kunder får du rig mulighed for selv at planlægge og præge din hverdag.

Du vil blive en del af et ressourcestærkt team bestående af dygtige kolleger, der vil gå langt for at støtte dig i din hverdag. Løsningen af dine opgaver foregår såvel på kontoret som ude hos kunderne, så du skal have adgang til egen bil.

EY
Canon Danmark
Key Account Manager

Canon Danmark, Vejle

Vil du etablere og udvikle samarbejdet med mellemstore virksomheder i Jylland og på Fyn?

INDSÆT FIRMANAVN

Vi søger en engageret og erfaren New Bizz Key Account Manager til Direct Sales med udgangspunkt fra vores regionskontor i Vejle. Vi lægger meget vægt på at finde en kandidat, som udover at være vellidt og kompetent også drives af at skabe resultater og bygge relationer.

Vi tilbyder både personlige og faglige udviklingsmuligheder i en international koncern, som betyder, at du løbende udvider din viden og kompetencer samtidig med, at der er fokus på din personlige udvikling. Udover fast løn består lønpakken af en fast grundløn, provision, pension, helbredssikring, bilordning, pc, mobiltelefon og internetopkobling.

Canon Danmark
Boligforeningen ØsterBO AmbAEr du en dygtig anlægsgartner, som har lysten og evnerne til at stå i spidsen for vores dygtige ”grønne” medarbejdere?

Boligforeningen ØsterBO AmbA, Vejle

Så tilbyder vi en spændende stilling som teamleder for Park & Anlæg hos ØsterBO, hvor du bliver del af et stærkt hold.

Som teamleder hos ØsterBO bliver du del af en progressiv og spændende almen boligforening med 3500 lejemål med en lang og stolt tradition i Vejle. Vi har brug for en dygtig, selvstændig og initiativrig teamleder til Park & Anlæg, hvor der er 8-10 medarbejdere alt efter sæson.

Vi har brug for din hjælp til:

 • Arbejdstilrettelæggelse i dit team samt sikre kvalitet, så vi kommer godt i mål.
 • Tage aktivt del i at løse alle afdelingens praktiske opgaver.
 • Skabe trivsel i dit team og udøve god ledelse.
VERO MODA
Assisterende Butikschef til Vero Moda Vejle

VERO MODA

Er du resultatorienteret, og brænder du for mode og butiksdrift? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores VERO MODA-butik i Bryggen Vejle?

Som assisterende butikschef har du i samarbejde med butikschefen ansvaret for butikkens daglige drift, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal til udvikling og ledelse af medarbejderne. Vi forventer, at du er synlig og tilstedeværende, altid går forrest salgsmæssigt, og det er vigtigt, at du er god til at fastholde fokus og bevare overblikket.

I samarbejde med butikschefen har du ansvaret for butikkens drift, og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra salg, merchandising, nøgletal samt daglig ledelse af butikken, når din butikschef holder fri eller ferie.

FGU TrekantenRengøringspersonale til vores skoler i Middelfart og Vejle

FGU Trekanten

Vi søger to dygtige rengøringsassistenter på deltid (ca. 23-25 timer pr. uge) til rengøringsopgaven på to af vores skoler i henholdsvis Middelfart og på Sandagergård i Vejle. I kommer til at indgå som et team, hvor I skal aftale arbejdsfordelingen, dække hinanden ind og hjælpe hinanden, hvis det er nødvendigt –men I får hver især ansvar for én af adresserne. Arbejdet foregår altid i dagtimer og i hverdage. Mødetiden bliver formentlig mellem kl. 10 og 17 og kan aftales nærmere.

FGU Trekanten tilbyder

 • Et stærkt tværfagligt fællesskab af ansatte med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, der har det fælles mål at skabe de bedste rammer for uddannelsen og den enkelte elevs udvikling, trivsel og læring
 • Tilknytning til et fast team
 • Et alsidigt og spændende miljø
Jobindex A/S
Salgsassistent søges til Vejle

Jobindex A/S søger for Beck & Jørgensen A/S

I Beck & Jørgensens professionelle kundecentre forhandles et bredt sortiment inden for maling, facadebehandling, træbeskyttelse og vægbeklædning samt forskellige former for værktøj og tilbehør.

Til vores kundecenter i Vejle søger vi en salgsassistent med tiltrædelse senest 1. april 2021 - meget gerne før. Stillingen er på 37 timer om ugen.

Arbejdsopgaverne er primært personlig kundeekspedition, toning af maling og salg til og rådgivning af professionelle håndværkere.

VI LÆGGER VÆGT PÅ:

 • at du har branchekendskab
 • at du er selvstændig, fleksibel, initiativrig og serviceminded
 • at du er dynamisk og engageret
 • at du har kørekort (B)
Jobindex A/S
HedeDanmark A/S
Tømrer til alsidige og spændende anlægsprojekter

HedeDanmark A/S, Vejle

Er du en dygtig tømrer med et knivskarpt øjemål? Og ønsker du at arbejde i det fri, hvor du leverer flotte resultater, mens du har det sjovt? Så har vi jobbet!

HedeDanmark A/S

Som en del af HedeDanmarks jysk/fynske anlægsgartner-team udfører du de tømrerfaglige opgaver på vores anlægsprojekter. Jobbet er alsidigt, og opgaverne spænder lige fra udførelse af specialdesignede løsninger til opsætning og montage af inventar og hegn.

Dit udgangspunkt er driftscenteret i Vejle, og du vil løse tømreropgaver på vores projekter i Jylland og på Fyn. Vi ser frem til at få dig med, og du bliver budt velkommen til et stærkt netværk i en ambitiøs, landsdækkende virksomhed, hvor kollegial sparring og udvikling af kompetencer er centralt.

HedeDanmark A/S
Lemvigh-Müller A/S
Handelselever til Salgsafdelingen - Vejle

Lemvigh-Müller A/S

Har du flair for salg, og er du god til at kommunikere med mange forskellige mennesker? Så er du måske vores nye handelselev i en af vores salgsafdelinger.

Du vil blive introduceret til salgets forskellige discipliner i vores butikker, online samt internt og eksternt salg. Derudover får du mulighed for at fordybe dig i præcis det område, du finder interessant.

Du får et stort og selvstændigt ansvar for de opgaver, du sidder med – så du skal være parat til at tage udfordringerne op, men selvfølgelig med hjælp og opbakning fra dine kollegaer.

Vi tilbyder en hverdag med masser af kundekontakt og med arbejdsdage i både butik og på kontor, så du lærer om samtlige facetter af et salg. Du får mulighed for at specialisere dig inden for vores områder, der består af butik, el, vvs, stål eller industri.

Lemvigh-Müller A/S
Synoptik A/SButikschef til Vejle

Synoptik A/S

At stå i spidsen for en Synoptik-butik kræver en butikschef, der brænder for salg, motivation og ledelse – med mod på at indfri en ambitiøs mission. Vi søger nu en butikschef, der vil være med til at skabe endnu bedre resultater i en topprofessionel virksomhed, men lige så meget for kundernes syn.

Hvis du deler vores ambition, har mod på en hverdag med masser af ansvar og generelt lever for det øjeblik, hvor du og dit team gør en positiv forskel for kundens liv, så er det måske dig, vi søger som butikschef i Synoptik.

I Synoptik bliver du en del af en spændende, dynamisk virksomhed med en varieret arbejdsdag i en konceptstyret virksomhed. Som butikschef får du en afgørende rolle i et attraktivt lederjob med stor indflydelse på egen hverdag. Vi satser massivt på udvikling af vores chefer og medarbejdere, og vi giver dig rig mulighed for at udvikle din karriere, så du kan opnå faglig og personlig succes.

Foodjob Nordic
Senior Project Manager med erfaring fra procesindustri

Foodjob Nordic søger for Fertin Pharma i Vejle

Foodjob Nordic søger nu en teknisk velfunderet Senior Project Manager til Fertin Pharma i Vejle. Den rette kandidat bliver en del af Verdens førende B2B-leverandør inden for udvikling og produktion af nikotintyggegummi.

Foodjob Nordic søger nu en teknisk velfunderet Senior Project Manager til Fertin Pharma i Vejle. Den rette kandidat bliver en del af Verdens førende B2B-leverandør inden for udvikling og produktion af nikotintyggegummi.

Som Senior Project Manager spiller du en nøglerolle i at sikre fremdrift og kvalitet i den sidste fase af virksomhedens produktudviklingsforløb, hvor du som projektleder vil varetage den endelige implementering af produkterne ind i SC og forestå ramp-up af de nye produkter. Stillingen fungerer som SC kontaktpunkt for både front-end innovation og produktudvikling, og du vil forestå SC-koordineringen af full scale test.

Foodjob Nordic
Nævnenes Hus
Patientrådgivere

Nævnenes Hus

Det Psykiske Patientklagenævn i Nævnenes Hus søger et antal patientrådgivere. Det Psykiske Patientklagenævn er placeret i Nævnenes Hus og behandler klager vedr. tvangsindgreb, der har fundet sted under indlæggelse på en psykiatrisk afdeling.

Der beskikkes en patientrådgiver til enhver, der undergives tvangsindgreb i forbindelse med indlæggelse på psykiatrisk sygehus.

Patientrådgiveren skal besøge patienten inden 24 timer efter at være blevet beskikket. Så længe tvangsindgrebet består, skal besøg finde sted mindst én gang om ugen og i øvrigt efter behov. Det vil derfor være hensigtsmæssigt, at du ikke bor alt for langt væk fra den psykiatriske afdeling.

Patientrådgiveren skal vejlede og rådgive patienten om alle forhold i forbindelse med indlæggelsen, opholdet og behandlingen på den psykiatriske afdeling.

Arbejdernes Landsbank
Kunderådgiver til filialen i Vejle

Arbejdernes Landsbank

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke?

Du bliver en del af et stærkt team på 7 personer. Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team. Som vores nye kollega fordeler du din tid mellem at rådgive og sparre med dine egne kunder, og medvirker aktivt til at øge filialens kundetilvækst. Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der er tid til hver enkelt kunde.

Arbejdernes Landsbank

”Vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og sine relationer kan bidrage til at fortsætte den positive kundeudvikling- og tilfredshed. Vi tilbyder en arbejdsplads med højt til loftet, gode udviklingsmuligheder og masser af godt humør – også selvom det går stærkt," uddyber filialdirektør Henrik H. Sørensen

Arbejdernes Landsbank
Canon Danmark
3 Account Managers til Canon Danmark - Jylland/Fyn

Canon Danmark

Vil du etablere og udvikle samarbejdet med mindre virksomheder i Jylland og Fyn, så skal du læse videre.

INDSÆT FIRMANAVN

Vi søger 3 energiske og positive Account Managers, som brænder for salg, og trives med at opsøge nye som eksisterende relationer. Arbejdsstedet vil være vores kontor i Vejle.

Som Account Manager vil din væsentligste opgave være at sælge Canon Danmark A/S portefølje af digitale løsninger, services og hardware til primært mindre og mellemstore private virksomheder. Som Account Manager vil du få ansvaret for hele salgsprocessen, der via dialog og grundig analyse skaber grundlag for udarbejdelse af en business case samt præsentation af en samlet løsning, der skaber værdi for vores kunder.

Canon Danmark
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S