345 job matcher din søgning 345 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lineage Logistics ApS Strategic Sourcing Manager

Lineage Logistics ApS, Esbjerg or Vejle

We are looking for a Strategic Sourcing Manager to join our growing European team to be based in Esbjerg or Vejle, other locations in Denmark might also be considered for the right candidate. You will be reporting directly to the Senior Procurement Manager and working as part of a European team. This is a newly created role with good development opportunities, both locally and globally. We have a flexible environment with good opportunities to work from home.

You will be responsible for managing the Sourcing system (Workday Strategic Sourcing) and act as the gatekeeper for the system. You will be leading short term strategic sourcing strategies and maintain a strong focus on supplier management and development.

MOSS CPH A/S
LAGERCHEF

MOSS CPH A/S, Vejle

Vi søger Danmarks bedste lagerchef til ét af modebranchens mest ambitiøse womens brands.

Du er en motiverende og inspirerende leder, som ved hvordan man gør sine kollegaer 1% bedre hver eneste dag. Du skal have lysten til at gå forrest og selv være med til at tage en aktiv rolle ude på gangene. Kort sagt du får det fulde ansvar for alt på vores 3.800 m2 lager.

Vi tilbyder en skøn virksomhed i rivende udvikling og med en uformel omgangstone, med en udtalt vinder mentalitet. Vi går på arbejde for at gøre en forskel, samtidig med at vi har det sjovt.

GEODIS Denmark A/S
Teamleder, Road

GEODIS Denmark A/S, Vejle

Er du vores nye teamleder i Road - og skal du være med til at køre et vinderhold i stilling?

Vi søger netop nu en teamleder til vores Road-afdeling i Vejle, én som vil være med til at implementere og sætte retningen for vores udvikling og strategi inden for vejtransport.

Se video om GEODIS Denmark A/S som arbejdsplads

Din primære opgave, er sammen med dit kommende team at udvikle og øge markedsandelen ift. europæisk vejtransport. Du kommer til at være ansvarlig for kundesegmentet i Jylland/Fyn-området.

Arbejdsopgaverne:

 • Du får ansvar for, sammen med dine kollegaer, at disponere og planlægge vores vejtransporter inkl. ad hoc-transporter
 • Diverse dokumenthåndtering som booking, udfærdigelse af transportdokumenter, afregning, opfølgning og håndtering af kundetilbud/tenders
GEODIS Denmark A/S
DANISH CROWN A/S
Forædlerlærlinge, Vejle

DANISH CROWN A/S

Kan du lide at bruge dine hænder til at skabe resultater? Og vil du være med til at arbejde for en mere bæredygtig fremtid for fødevarer? Så kom med på vinderholdet og bliv en del af et stolt fag med et stærkt fællesskab som en af vores nye forædlerelev!

Forædleruddannelsen i Danish Crown er for dig der brænder for kvalitet og som vil være med til at skabe smagsoplevelser hos forbrugerne.

DANISH CROWN A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
NTT DATA Business Solutions A/S
Customer Experience Graduate

NTT DATA Business Solutions A/S, Valby, Horsens og Odense

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Som graduate omfatter opgaverne primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger.

Dine projekter vil give dig værdifuld indsigt i komplekse forretningsprocesser og, hvordan SAPs innovative løsninger kan effektivisere dem.

NTT DATA Business Solutions A/S
Compass Human Resources Group A/S Head of Offshore Sales

Compass Human Resources Group A/S søger for Mouritsen A/S i Vejle

Som Head of Offshore Sales hos Mouritsen A/S vil du blive ansvarlig for udvikling og vækst af udlejnings-, projekt- og varesalg inden for forretningsområdet Offshore Energy. Du bliver en vigtig del af salgsteamet og virksomhedens fremadrettede vækst.

Du vil stå i spidsen for at opsætte en plan for realisering af potentialet og drive eksekveringen deraf. Som Head of Offshore Sales vil du blive et aktivt bindeled mellem marked og den interne organisation.

Mouritsen udvikler og uddanner løbende deres medarbejdere og sætter en ære i at sætte et positivt aftryk på både miljø, samfund og det enkelte menneske.

Compass Human Resources Group A/S
PPclinic ApS Psykolog med erfaring indenfor udredning og testning (evt. specialpsykolog) søges til vores klinik i Vejle

PPclinic ApS, Vejle

Interesserer du dig for varierede individuelle samtaleforløb og udredning af psykiatriske problemstillinger?

Vi søger lige nu en psykologkollega til vores afdeling i Vejle, som kan bidrage med kompetencer indenfor psykologisk testning og udredning og gerne med en baggrund i psykiatrien.

Dine arbejdsopgaver vil f.eks. bestå af psykologisk testning og udredning med bl.a. PSE, WAIS, DIVA, SCID, m.fl. Dette i samarbejde med speciallæger i psykiatri, hvor formålet er at vurdere tilstand og funktionsniveau og igangsætte relevant behandling, som både kan være medicin og/eller psykoterapi.

Gumlink Confectionery Company
Regnskabsmedarbejder – få et stort ansvar i et internationalt bogholderi

Gumlink Confectionery Company, Vejle

Vil du have hænderne nede i alle dele af bogholderiet for Europas største private label-leverandør af tyggegummi?

Og har du lyst til at arbejde internationalt og stadig mærke den kollegiale nærhed, der kendetegner et mellemstort firma?

Hvis du er klar til en hverdag, hvor stemningen er frisk som smagen af mint, så læs endelig videre. Også hvis du vil arbejde deltid, da du kan arbejde 28 timer.

Gumlink Confectionery Company
Tabellae A/S Implementeringskonsulent til Configurable Business Documents for Dynamics 365 F&O

Tabellae A/S, Vejle og Brøndby

Vil du være med til at opbygge et nyt forretningsområde i en dansk succesvirksomhed med gode kollegaer, humor, fællesskab og spændende opgaver?

Så er det måske dig, der fremover skal hjælpe vores partnere og kunder med at få succes med Microsoft Dynamics 365 projekter.

Opgaverne består bl.a. af:

 • Analyse af kundernes forretningskrav
 • Specifikation af detaljerede krav: Document Design Specification (DDS) eller Functional Design Document (FDD)
 • Udførelse og implementering af valgt Output Management løsning, oftest i internationale projekter med flere regnskaber og forskelligartede legale krav.
Unik System Design A/S Product Owner til Team IT Ope­ra­tions

Unik System Design A/S, Vejle

Sætter du en ære i at sikre en prioriteret og visionær backlog for dit team? Har du erfaring med IT-drift og formår du at sætte dig ind i både eksterne og interne kunders forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart!

Dine primære opgaver:

 • Identificere og kortlægge nye behov internt i forretningen og hos eksterne kunder og omsætte dette til letforståelige beskrivelser, som teamet kan arbejde med
 • Lave løbende forventningsafstemning og afklaring af stakeholders behov
 • Udarbejdelse og vedligehold af både interne og tværgående processer
dao
Transportkoordinator

dao, Vejle

Brænder du for at arbejde med drift og planlægning i en af Danmarks største distributionsvirksomheder af aviser, pakker og magasiner, så er du måske netop den kollega, vi står og mangler til en stilling som transportkoordinator.

Se video om dao som arbejdsplads

Hver dag hele året kører dao-omdelere i Danmark 100.000 kilometer, så avisen eller pakken hænger på hoveddøren, når modtageren vågner, eller til og fra en af vores pakkeshops. 

Du vil komme til at arbejde med opgaver, der er relateret til driftstilrettelæggelse og planlægning i vores afdeling for transport af pakker til og fra pakkeshops i hele landet. 

dao
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Vejle - Bliv revisorpraktikant med mulighed for efterfølgende toårigt traineeforløb

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive revisor, så har du fra januar 2024 chancen for at prøve det af i praksis som praktikant hos Beierholm.

Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner, og hvor vi sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som revisor – i en virksomhed der er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Vejle - Bliv outsourcingpraktikant med mulighed for efterfølgende toårigt traineeforløb

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive regnskabs- eller outsourcingkonsulent, så har du fra januar 2024 mulighed for at prøve det af i praksis som outsourcingpraktikant hos Beierholm.

Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner, og hvor vi sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som økonomisk konsulent – i en virksomhed, der er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Tide Bus Danmark A/S
Mekanikere

Tide Bus Danmark A/S, Ejby, Vejle og Esbjerg

Vi søger tre mekanikere til vores værksteder i Ejby, Vejle og Esbjerg. Der er behov for én hvert sted.

Som mekaniker bidrager du til driften i dagtimerne og sørger for, at vores busser kører, at de altid er professionelt gennemgået, og at busserne lever op til vores høje standarder.

Busserne skal serviceres, klargøres til syn, have udført mindre skade reparationer og vedligehold af el systemer og inventar. Alt det som holder bussen i en driftssikker, lovpligtig og kundevenlig stand.

Du kommer samtidigt til at spille en vigtig rolle i at sikre, at vores vigtige redskab, busserne, kan køre til gavn for vores chauffører og ikke mindst vores passagerer.

Tide Bus Danmark A/S
Pharma Nord
Controller til økonomifunktionen i en international virksomhed i vækst

Pharma Nord, Vejle

Pharma Nord søger en alsidig Controller, der med drive og engagement skal varetage en række af bogholderi- og controlleropgaver i udvalgte datterselskaber i Europa, Asien og Nordamerika.

Pharma Nord

Som udgangspunkt kommer opgaverne til at se således ud:

 • Hjælpe til med den månedlige rapporteringsprocess for en række udvalgte datterselskaber.
 • Assistere budgetprocessen med opfølgning og have en tæt dialog med de ansvarlige ledere for udvalgte datterselskaber.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af Pharma Nords økonomiafdeling bestående af Financial Controllers, Bogholdere, Regnskabsassistenter og Receptionister, hvor alle hjælper til, når behovet opstår.

Pharma Nord
Pharma Nord
Faglig stærk regnskabsassistent

Pharma Nord, Vejle

Har du interesse for og erfaring med økonomiopgaver? Arbejder du struktureret og detaljeorienteret? Og ønsker du at være en del af af en velfungerende afdeling med dygtige kollegaer i en spændende virksomhed?

Pharma Nord

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver vil være:

 • Debitor / Kreditor / Finans bogføring i udenlandske datterselskaber
 • Moms- og lønafregning for datterselskaber.
 • Månedsafslutningprocess for datterselskaber.

Vi tilbyder
Et job i en dynamisk, international virksomhed med et godt og positivt arbejdsmiljø, hvor man får en stor berøringsflade i en organisation med mange dygtige kolleger. Derudover får du mulighed for at præge dine arbejdsopgaver.

Pharma Nord
HumanTrust A/S
Tekniker/maskinmester

HumanTrust A/S søger for Armatec A/S i Vejle eller Glostrup

Vil du bringe din tekniske faglighed og dine kompetencer i spil i en virksomhed, der er førende på sit felt? Som den nye tekniker/produktspecialist hos Armatec med base i Vejle eller Glostrup, har du nu chancen!

Du kan se frem til følgende arbejdsopgaver:

 • Planlægge og prioritere tekniske opgaver og sikre fortsat udvikling og eksekvering
 • Sikre opretholdelse af kvalitet og effektiv leveringsevne
 • Besøge leverandører og bidrage med teknisk viden til kundemøder

Du vil blive en del af produktspecialistteamet, der består af erfarne medarbejdere, og du vil naturligvis få en grundig oplæring internt og hos leverandører.

HumanTrust A/S
Unik System Design A/S Product Owner til Team IT Operations

Unik System Design A/S, Vejle

Sætter du en ære i at sikre en prioriteret og visionær backlog for dit team? Har du erfaring med IT-drift og formår du at sætte dig ind i både eksterne og interne kunders forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart!

Dine primære opgaver:

 • Identificere og kortlægge nye behov internt i forretningen og hos eksterne kunder og omsætte dette til letforståelige beskrivelser, som teamet kan arbejde med
 • Lave løbende forventningsafstemning og afklaring af stakeholders behov
 • Udarbejdelse og vedligehold af både interne og tværgående processer
Unik System Design A/S Systemspecialist til Microsoft Cloud

Unik System Design A/S, Vejle eller Aalborg

Vil du være en central del af Uniks Team IT, og har du erfaring med Microsoft teknologier? Så har vi stillingen til dig!

Du vil i tæt samarbejde med resten af teamet, sætte dig ind i både vores interne og eksterne kunders forretningsmæssige udfordringer og behov og derigennem være med til at fastlægge den nødvendige teknologistrategi. Du forklarer, demonstrerer og beviser over for brugerne mulighederne i Microsofts produkter og tjenester, og hvordan vi kan gøre deres hverdag lettere. Du vil sammen med teamet også være med til at løse 2nd og 3rd line support opgaver.

Det Nationale Sorgcenter Psykolog til voksenområdet

Det Nationale Sorgcenter, Vejle

Vil du arbejde for, at sygdom og sorg ikke ødelægger menneskers liv og har du lyst til at arbejde i en dynamisk civilsamfundsorganisation med en stærk faglig profil? Så er jobbet som psykolog i Det Nationale Sorgcenter noget for dig.

Vi søger en klinisk psykolog til vores nye afdeling i Vejle, som skal varetage behandling af voksne med komplicerede sorgreaktioner.

Med jobbet får du

 • Et meningsfuldt arbejde med en målgruppe, der indgår motiveret og engageret i behandlingen
 • En organisation i udvikling med mange forskellige projekter og med mulighed for varierede opgaver over tid

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV