22 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

22 jobannoncer

Gem
Bygningsstyrelsen

It-generalist med erfaring fra it-arkitektur, strategi og projektledelse

København V

Vil du være med til at forme fremtiden for IT-strategi og -arkitektur i Bygningsstyrelsen? Vi søger en engageret ny kollega til at drive den IT-strategiske og -arkitekturmæssige udvikling til en nyoprettet stilling, hvor du får masser af ansvar og mulighed for at præge udviklingen.

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Din professionelle udvikling er vigtig for os, og derfor ønsker vi at bidrage til, at du løbende kan styrke dine kompetencer. Det kan både være gennem uddannelse og faglig sparring.

Gem
Banedanmark

Assisterende projektleder med ambition for mere

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVær med til at omsætte vores politiske vision om en grøn og bæredygtig bane til virkelighed. Som assisterende projektleder hos Banedanmark får du mulighed for at arbejde med komplekse og spændende infrastrukturprojekter hos en af Danmarks største bygherrer.

Banedanmark har en stor pipeline med meget spændende projekter, hvor der er mulighed for at vise sit værd indenfor alle projektledelseshåndværkets mest bærende elementer.

Banedanmark
Gem
Banedanmark

Projektleder til store og spændende jernbaneprojekter

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som projektleder i Banedanmark får du mulighed for at arbejde med spændende og komplekse infrastrukturprojekter i Danmarks største bygherreorganisation i samarbejde med danske og europæiske rådgivere og entreprenører.

Du vil få en central placering i en dynamisk projektorganisation og blive nøgleperson i forhold til at forberede og koordinere udførelsen af infrastrukturprojekter på den danske jernbane til gavn for både passagerer og godstransporten.

Banedanmark
Gem
Mødrehjælpen

Barselsvikar til stillingen som udviklingskonsulent for Mødrehjælpens Bisidderkorps

København V

Brænder du for at drive udviklingsprocesser på tværs af fagligheder? Og har du erfaring med projektledelse samt inddragelse af og samskabelse med frivillige?

I stillingen som udviklingskonsulent skal du arbejde i krydsfeltet mellem frivillige og andre ansatte i Mødrehjælpen.

Du vil få ansvaret for at:

  • sikre og vedligeholde det gode og tætte samarbejde med lokalforeninger og Familieretshuset
  • i samarbejde med socialrådgiveren, udvikle og afprøve procedurer og koncepter for henholdsvis rekruttering af frivillige og match af både frivillige bisiddere og forældre
Mødrehjælpen
Gem
Bygningsstyrelsen

Projektledere til styring og ledelse af bygge- og vedligeholdelsesprojekter

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Som projektleder i Bygningsstyrelsen er det din opgave at være bygherre på statens byggerier. Du kommer til at arbejde med både planlagte vedligeholdelsesprojekter i styrelsens ejendomsportefølje samt om- og nybyggeri bestilt af vores kunder.

Vores byggeri-teams er i høj grad kendetegnet ved et godt kollegaskab, en god faglig sparringskultur og stort engagement til opgaven.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Erfaren projektleder til digitale projekter

København V

Er du en erfaren projektleder, som vil lede spændende projekter, og kan du lide at begå dig i feltet mellem brugere, forretning, it og eksterne it-leverandører? Så grib pennen og fortæl os om dig og dine kompetencer.

Vi har i Landbrugsstyrelsen et stort systemlandskab, hvor vi bygger unikke it-systemer, der sikrer udbetaling af landbrugstilskud. Vi har brug for en projektleder til at samle trådene i de projekter, der går på tværs af organisationen.

Vi har en uformel tone og har fokus på at sikre et godt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden og har let til grin og smil. Vi arbejder aktivt med at udvikle god ledelse, og du vil få en leder, der tilstræber at give god og konstruktiv feedback.

Gem
SOSU H

Projektchef til 3-årigt EU socialfondsprojekt med SOSU-skoler og VUC-institutioner i Region H

København V

”Nye broer til flere faglærte” er et projekt med forventet start d. 1/8 2024, som er skabt i et tæt og forpligtende samarbejde mellem seks VUC-institutioner og to social- og sundhedsskoler i Region Hovedstaden.

Du har erfaring med ledelse, herunder personaleledelse, samt solid og dokumenteret erfaring og kompetence inden for projektstyring af store projekter f.eks. finansieret af fonde, regioner eller EU, herunder økonomistyring, dokumentation, afrapportering og administration.

SOSU H
Gem
Tivoli A/S

Tivoli søger digital projektleder til projektansættelse i Marketing

København V

Vil du være med til at udvikle Tivolis digitale platforme og styrke både gæsteoplevelse, trafik og salg?

Du leder projektet i tæt parløb med en IT-projektleder og har overblikket på tværs af spor. Du sikrer rapportering og forståelse af de digitale KPI’er for alle stakeholders på tværs af organisationen.

Vi tilbyder en 15 måneders projektansættelse hvor du får muligheden for at påvirke udviklingen af Tivolis digitale rejse.

Gem
ATP Ejendomme A/S

Projektleder til ATP Ejendomme

København V

Vil du sætte dit præg på én af landets mest imponerende ejendomsporteføljer?

Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i indre København, men størstedelen af din hverdag vil foregå ude på ejendommene, hvor du vil koordinere og føre tilsyn med igangværende arbejder.

Dine opgaver bliver blandt andet, at:

  • udfærdige kontrakter og honoraraftaler
  • være ansvarlig for anlægsøkonomi, tidsplanlægning, udbuds- og entrepriseform samt projektorganisering
ATP Ejendomme A/S
Gem
Sund & Bælt Holding A/S

Projektleder der skaber fremdrift

København V

Vil du bringe din projektledererfaring endnu mere i spil, samtidig med at du bruger din specialisterfaring? Skaber du fremdrift og resultater og har du interesse for større fysiske projekter og miljø- eller trafikområdet? Så læs mere her og ansøg om at blive en del af vores miljø- og myndighedsafdeling i Sund & Bælt Projektudvikling.

Som en del af Sund & Bælt Projektudvikling får du mulighed for at sætte dit eget aftryk på større kommende infrastrukturprojekter i Danmark.

Vi arbejder efter en matrix-struktur, som tilbyder gode muligheder for at bruge vores kompetencer på tværs af flere projekter og dér, hvor vi hver især skaber størst værdi.

Sund & Bælt Holding A/S
Gem
Banedanmark

Projektleder til 3. partsprojekter

København V

Motiveres du af at kommunikere med både teknikere og myndigheder, have mange bolde i luften og holde overblikket, så har vi et spændende job til dig i sektionen Spor & 3. Part.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

En 3. partsprojektleder i Banedanmark har til opgave at hjælpe eksterne projekter gennem den ofte komplekse godkendelsesproces i Banedanmark. Dette indebærer et stort koordineringsarbejde både internt og eksternt. 3. partsprojektlederen skal derfor kunne bygge bro mellem den eksterne bygherres verden og de interne processer i jernbanens meget komplekse verden, hvor ord som CSM, TSI, Igangsætningstilladelse/gravtilladelse, faglig ledelse er en del af dagligdagen.

Banedanmark
Gem
Banedanmark

Projekteringsleder til jernbanens signalsystemer

København, Fredericia eller Aarhus

Se video om Banedanmark som arbejdspladsKan du se dig selv arbejde med transformationen fra gamle analoge signalanlæg mod ny IT-baseret signalteknologi?

Du bliver en del af Anlægsdivisionen, Banedanmarks byggeherreorganisation og en af landets største bygherrer. Her indgår du i sektionen Sikring, hvor vi tilbyder et spændende fagligt miljø.

Som projekteringsleder i Sikring er dine opgaver forskellige. I nogle projekter styrer du vores eksterne rådgivere, både hvad angår definition af opgaven, rådgiverens fremdrift samt kvalitetssikring. I andre opgaver får du ansvaret for selve projekteringen, hvilket betyder, at du får lov til at grave dig ned i teknikken.

Banedanmark
Gem
Banedanmark

Byggeledere til stærkstrøm eller sikring

København V, Fredericia, Aarhus

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Har du erfaring med udførelse af baneprojekter, og er du særligt glad for at arbejde med stærkstrøm eller sikring?

Du ansvar for udførelsen af nogle af vores store anlægsprojekter og du kommer til at bidrage til, at projekterne bliver til virkelighed. Du vil få en central rolle på byggepladsen, hvor du medvirker til det gode samarbejde med vores entreprenør, fagtilsyn og rådgiver.

Vi har stort fokus på efteruddannelse og videreudvikling af vores byggeledere.

Banedanmark
Gem
Banedanmark

Få dit eget tekniske ansvarsområde som Projekteringsleder i Broer og Konstruktioner

Aarhus, Fredericia eller København

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du vil være det tekniske bindeled mellem projektledelsen og den rådgivende virksomhed, når dit projekt skal forny banestrækninger, bygge nye broer eller ombygge eksisterende konstruktioner.

Dine primære opgaver som projekteringsleder inden for broer og konstruktioner bliver at:

  • være tovholder på projekteringen i konstruktionsprojekter
  • koordinere, drive og sikre fremdrift indenfor dit fags leverancer i alle projektets faser
  • være bindeled mellem projektering og projektledelse
Banedanmark
Gem
Evida

Project Manager - Stå i spidsen for store CO2-projekter - København

Se video om Evida som arbejdspladsVil du være med til at bidrage til den grønne omstilling i en virksomhed med en særdeles ambitiøs agenda? Vil du stå i spidsen for egne CO2-projekter med betydelig kompleksitet? Og har du evnen til at styre og samle trådene fra mange stakeholdere, som skal levere de nødvendige input til projekteksekveringen?

Du vil opleve stor selvstændighed i jobbet med en høj grad af fleksibilitet.

Evida
Gem
Ingeman Fischer ApS

Konstruktionsingeniør

København V

Vil du arbejde tværfagligt med alle de typer renoverings- og konstruktionsprojekter, vi får ind? Og vil du have en hverdag, der udover beregninger også byder på tilsyn, tidsplaner, og telefonopkald til kunder? Hos os kommer du med garanti til at udvikle dig.

Du vil få tilknyttet vores faste Huscoach som vil sikre, at alle i teamet ikke bare har det godt, men også at vi sammen optimerer vores arbejdsprocesser på den mest menneskelige måde. Derfor lægger vi vægt på ikke kun at udvikle vores forretningsmål, men også på at sikre, at hver enkelt medarbejder føler sig hørt, værdsat og støttet.

Ingeman Fischer ApS
KAR+CO søger for Realdania
Gem
KAR+CO

Projektchef

København V

Du vil blive en del af fagteamet Bygningskultur og udvikling af steder, og som projektchef vil du sammen med resten af teamet få ansvar for en bred portefølje af projekter og opgaver med fokus på de filantropiske mål: At fremme en levende bygningskultur og fremme stedbundne potentialer over hele landet.

Du tilbydes et spændende job, hvor du har stor indflydelse på dit arbejde, kan sætte din faglige viden i spil, og samarbejde med mange engagerede aktører.

KAR+CO
Gem

GenAi Business Partner

København V

Do you want to be at the forefront of AI adoption in the banking sector?

Indrykket:
Gem

Project Manager for Business Development

København V

Are you passionate about making Danske Bank the top choice for Danish personal customers, while ensuring we maintain a sound business approach?

Indrykket:
Gem

Tivoli søger digital projektleder til projektansættelse i Marketing

København V

Digitalisering ligger i toppen af Tivolis strategiske agenda.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV