960 job matcher din søgning 960 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Flow Loop ApsTeknisk kommerciel projektleder

Flow Loop Aps, Allerød

Flow Loop er en dansk start-up, der har udviklet en innovativ og prisvindende recirkulerende bruser, som sparer 85% vand og 75% energi pr. bad. Bruseren skal lanceres i 2022 og vi søger nu en teknisk kyndig projektleder, der har lyst til at indgå i en ambitiøs startup med et motiveret team af specialister.

Som teknisk projektleder trives du i spændingsfeltet mellem teknisk og rådgivende salg og løbende servicering af vores kunder for at sikre den bedst tænkelige kundeoplevelse.

Som teknisk projektleder bliver du en del af vores salgsorganisation og dit fokus vil være teknisk rådgiving af vores kunder i salgsprocessen, koordination af installationsprocesser og ikke mindst optimering og dokumentation af kundeoplevelsen, når bruserne er installeret. Du bliver derfor også et kritisk bindeled til vores produktudviklingsteam i forhold til struktureret kundefeedback.

HTH
Projektleder

HTH, Næstved

Vi har travlt hos HTH Næstved A/S (HTH-VHKN A/S), derfor søger vi en projektleder til vores montageafdeling, som har erfaring fra branchen.

HTH

Som projektleder kommer du til at indgå i den nyoprettede montageafdeling, hvor du sammen med vores erhvervsteam, som er placeret i Vejle, Horsens, Kolding og Næstved skal agere projektledelse i forbindelse med implementering af vores projekter hos eksisterende og nye kunder.

Du vil i arbejdet bl.a.:

 • Arbejde selvstændigt med at oprette sagen efter den er beregnet og styre projekterne fra start til aflevering.
 • Deltage på tidsplansmøde, byggemøder, sikkerhedsmøder og 1 & 5 års gennemgang JF. AB 92/18.
 • Sikre en stabil snedker/montør bemanding proportionalt med sagernes størrelse
HTH
airteam a/s
Erfaren Projektleder

airteam a/s, København

Vi søger en projektleder til vores afdeling i København med nogle års erfaring fra ventilationsbranchen.

airteam er en solid virksomhed i vækst med ambition om at blive Nordens foretrukne indenfor teknisk ventilation.

Du tilbydes en attraktiv stilling som projektleder, hvor du vil få ansvaret for projekter inden for både nybyggeri og større ombygninger. Du vil få en varierende arbejdsdag, som vil foregå både på kontoret og byggepladsen. Jobbet byder på alsidige og spændende udfordringer i:

 • Projektledelse, økonomi- og byggestyring på entrepriser
 • Projektering og optimering af tekniske ventilationsløsninger
 • Kvalitetssikring, tidsstyring og indkøb
 • Kommunikation med entreprenører, rådgivere, brugere, leverandører og underentreprenører
airteam a/s
Badmodul København A/SProjektleder

Badmodul København A/S, Hvidovre

Er kun det bedste godt nok til dig? Og vil du arbejde i en virksomhed, i fuld udvikling og vækst, så er Badmodul lige virksomheden for dig. Badmodul har eksisteret siden 2012 og er markedsledende inden for totalløsninger til badeværelser. Badmodul beskæftiger ca. 60 mand, fordelt på kontor og byggeplads.

Selvom vi er førende i branchen, så stræber vi hele tiden efter at blive endnu bedre. Derfor har vi brug for en dygtig koordinator, som kan hjælpe med alt fra planlægning til kundeservice.

Dit arbejde foregår på vores kontor, hvor du i samarbejde med vores projektchef sidder med alt fra koordinering af håndværkere, kunde – og leverandør kontakt og bestilling af materialer.

 • Daglig opfølgning med svende og underleverandører vedr. tidsplaner
 • Daglig kundekontakt pr. telefon og mail med kunder
 • Godkende fakturaer fra leverandører i henhold til div. aftaler
Gem
Local CompanyExpansion/Project Manager (m/f/x)

Local Company, Copenhagen

The following challenging tasks await you:

 • Identify, appraise and acquire development sites and redevelopment opportunities in industrial, trade and roadside locations.
 • Research and identify new site and development opportunities by utilising and expanding your current network and contacts.

Your profile

You have a University degree in real estate management, urban planning, business administration, construction, engineering and/or comparable professional training.

You have a minimum of 2 years of professional experience with similar responsibilities.

Grundfos A/S
Project Manager - Operation

Grundfos A/S, Bjerringbro

Join our digitalization journey in Grundfos and play a central role in our global Traceability Program, which is a focal point of our entire Operations organization. Here you will take part in the development and deployment of our traceability solutions across Grundfos’ global production footprint.

Grundfos As our new Project Manager in the Traceability Program, you will work closely with the program team to ensure a smooth, aligned roll-out across sites globally.

You will be responsible for transforming our traceability concept and solution into actual scenarios for deployment in manufacturing sites. You will lead site deployments, and make sure traceability solutions are deployed successfully in our plants.

Grundfos A/S
Gem
Vectrus Services A/S
Afdelingsleder til miljø og arbejdsmiljø, Thule Air Base

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base, Grønland, og søger en afdelingsleder til Environmental Safety and Health (ESH) på basen til snarlig fastansættelse.

I samarbejde med den øvrige Vectrus Services organisation varetager ESH udvikling og implementering af systemer, der skal styrke Vectrus Services evne til at efterleve kravene i Final Governing Standard, Base Maintenance Contract og de for basen gældende arbejdsmiljømæssige lovkrav.

Ansvarsområder

 • Daglig leder af ESH-afdelingen, herunder personaleledelse, budgetplanlægning og efterlevelse af denne for ESH.
 • Overholdelse af USAF miljøbudget.
 • Forestå planlægning, koordinering, verificering samt udarbejdelse af input til miljøprojekter.
Vectrus Services A/S
GlobalConnect A/S
Fiber-projektleder

GlobalConnect A/S, København

Er du vores nye Fiber-projektleder?

GlobalConnect er på en spændende transformationsrejse, hvor vi gør visioner til virkelighed ved at styrke samfundet gennem gode forbindelser. Vi ønsker at udvide vores team i øst med endnu en dygtig medarbejder, som ansvarsbevidst kan styre hele processen i fibergravningsprojekter med eksterne entreprenører, elektrikere og splidseteknikere.

Vores produktportefølje består af fortrinsvis fiberbaserede netværksløsninger og housing. Vi betjener både det offentlige (staten, regionerne og kommunerne) og det private erhvervsliv.

Dine primære arbejdsopgaver er blandt andet

 • Projektleder på graveentreprisen af fiberopgaver
 • Udarbejdelse af projektmateriale til entreprenører
 • Besigtigelser på kundeadresser
 • Booking af teknikere, både egne og eksterne
GlobalConnect A/S
Halsnæs KommuneProjektleder og driftskonsulent

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Har du lyst til at arbejde med at understøtte Halsnæs Kommunes velfærd til borgere og brugere ved at sikre gode fysiske rammer i de kommunale ejendomme? Så har vi jobbet til dig her i Halsnæs Kommunes bygningsafdeling i Område for Ejendomme, Faciliteter og Arealer.

Vores afdelingen er i rivende udvikling, og vi søger lige nu en erfaren driftskonsulent (fx ingeniør, bygningskonstruktør). Stillingen vedrører primært drift og vedligeholdelse af de Kommunale Ejendommes bygninger og bygningsdele.

I stillingen forventes det, at der udvikles planer for og varetages opgaver inden for primært planlagt vedligehold og drift på vores anlæg og ejendomme.

Derudover igangsættes en proces med udarbejdelse af årshjul, og løbende opfølgning på vores drift og vedligeholdelsesplaner, med inddragelse af vores tekniske servicepersonale på vores ejendomme.

Lemvigh-Müller A/S
Sales Development Manager

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Motiveres du af at effektivisere og målrette salgsprocesser i en dynamisk virksomhed? Brænder du for at undervise og coache både nye og erfarne interne samt eksterne salgskonsulenter? Vil du gerne indgå i et stærkt og ambitiøst team? Så er her muligheden for at arbejde i dybden med planlægning, implementering og opfølgning på ståldivisionens salgsstrategi.

Dit udgangspunkt er kontoret i Herlev, og du vil også hyppigt besøge Lemvigh-Müllers øvrige lokationer, primært i Randers, Kolding og Odense, samt bevæge dig rundt i landet på sambesøg med ståldivisionens Account Managers.

Du har ansvaret for udvikling og gennemførelse af best practice salgsuddannelser i organisationen. Du vil bl.a. agere forandringsagent og kulturbærer ift. nye tiltag inden for salg, deltage i sambesøg med salgskonsulenter og coache dem i deres videre udvikling, samt medvirke til at drive den digitale agenda i ståldivisionen.

Randers Maskin- og Tandhjulsfabrik A/SBrænder du for optimering og automation

Randers Maskin- og Tandhjulsfabrik A/S

Produktionstekniker med fokus på automation

Randers Tandhjulsfabrik A/S er i gang med en ekspansiv vækstplan og søger i den forbindelse endnu en medarbejder til vores PTA-afdeling, som i forvejen består af 2 medarbejdere. En af de primære opgaver er at sikre en succesfuld implementering af nyt produktionsudstyr bestående af CNC-maskiner og tilhørende automation helt ned til få styks serier.

Opgaverne er alsidige og består blandt andet i:

 • Produktionsforberedelse af nye emner samt kontinuerlig optimering af gengangere
 • Projektledelse ifm. implementering af nye maskiner og automation
 • Kommunikation med kunder ifm. ordrehåndtering – både teknisk og kommercielt
Gate Gourmet Denmark
Supply Chain Analyst & PMO

Gate Gourmet Denmark, Kastrup

If you are passionate about projects, analyses and optimizing processes within Supply Chain, then join our journey as Supply Chain analyst/Project Management Officer (PMO) in Copenhagen Airport!

We are currently looking for a Supply Chain analyst / Project Management Officer (PMO) in Copenhagen to be responsible to review the complete Scandinavian supply chain: Focus on processes, provide data for the team for better decision making, and develop KPIs to allow the team to focus on problem areas objectively.

You will manage internal projects in close collaboration with Head of SCM – Scandinavia, and you are able to independently gather and analyze data to detect improvement areas.

Gate Gourmet Denmark
Fibia P/S
Leverancemanager

Fibia P/S, Haslev

Er du dygtig til at holde det kølige overblik, og kan du lide at opbygge stærke relationer til dine kollegaer og kunder? Brænder du for at få tingene til at ske, både internt og ikke mindst hos kunderne? Så er det dig, vi søger til jobbet som Fibias nye leverancemanager til vores foreningsproduktions-team.

Dine opgaver vil være løbende koordinering med leveranceteamet, for at sikre alle vores projekter lykkes til tiden og med høj kundetilfredshed. Du vil være en del af processen fra start til slut, og dermed samarbejde med flere dele af vores forretning.

 • Analysere og foretage fejlfinding af leveringsproblemer i tide, samt sikre der taget action på løsninger
 • Opfølgning med entrepriseledere for overholdelse af tidsplaner
 • Daglig vedligehold af data for de enkelte opgaver
 • Sikre løbende procesforbedringer af End-to-end processen i vores værdikæde
 • Drive og koordinere kritiske sager
 • Status og KPI-opfølgning
Fibia P/S
De Forenede Dampvaskerier A/S
Kickstart din karriere som trainee i en af Danmarks førende servicevirksomheder

De Forenede Dampvaskerier A/S

Som trainee hos DFD bliver du en del af et 2-årigt forløb, hvor du får hands-on erfaring gennem en projektlederrolle med et eller flere forskellige projekter inden for f.eks. produktionsledelse og -optimering, salg og service eller forretningsudvikling inden for servicebranchen.

Dine projekter vil blive sammensat ud fra dine kompetencer og interesser samt DFD's strategiske og operationelle behov. Du vil blive tilknyttet DFD HR-chef som din overordnede leder, og hun vil være den røde tråd gennem forløbet. Forløbet vil klæde dig på til efterfølgende at kunne varetage en stilling som nøgleperson i vores koncern. Du bliver en del af et trainee-team på cirka 8 personer.

De Forenede Dampvaskerier A/S
HumanTrust A/S
CFO

HumanTrust A/S søger for Promovec A/S i Aarhus

Vil du være CFO hos branchens first-mover af elcykler? Hvis du har mod på at løfte det overordnede ansvar for økonomistyringen i en velkonsolideret koncern, så er du måske den nyeste tilføjelse til den aarhusianske elcykel producent, Promovec A/S...

Siden 2010 har Promovec designet, udviklet, produceret, solgt og distribueret elcykler – et produkt, der er populært som aldrig før. Du har nu mulighed for at komme med på denne grønne rejse, da den nuværende CFO vil på en længere jordomrejse.

Som CFO kan du se frem til følgende ansvarsområder:

 • Overordnet ledelse, drift og udvikling af økonomi- og HR-afdelingen på p.t. 5 personer
 • Ansvarlig for budgetter, måneds- og årsregnskaber samt driftsøkonomiske analyser og projekter
 • Effektivisere rapportering og overblik ved hjælp af Business Intelligence
HumanTrust A/S
Gem
ISS Facility Services A/S
Supplier Assurance Project Manager

ISS Facility Services A/S

ISS Danmark søger en erfareren Supply Chain profil med projektledererfaring og -mindset.

Som vores nye supplier assurance projektleder vil du spille en stor rolle ift. at drive projekter i overensstemmelse med de globale ISS-standardprocesser inden for leverandørsikring, såsom kontrol, kontraktstyring, performance management og koordinering af leverandøraudits. ISS Facility Services A/S

DINE VIGTIGSTE ANSVARSOMRÅDER VIL VÆRE:

 • Implementere og sikre bedste praksis inden for leverandørrelationsstyring og kontraktstyring.
 • Herunder at sikre afholdelse af performance-møde, exit- og continuity planer og audits med kritiske leverandører.
 • Risikovurdering og segmentering af leverandører i tæt dialog med forretningen
ISS Facility Services A/S
Rambøll
Erfaren IKT-koordinator til Transport

Rambøll, Aalborg

Kom og bring din viden og kompetencer indenfor IKT og BIM i spil, når du i samspil med engagerede kollegaer får mulighed for at arbejde på spændende og komplekse anlægsprojekter. i spil, når du får en nøglerolle med fokus på implementering af den digitale vision i afdelingen og direkte ansvar for den digitale projektkoordinering .

For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har dokumenteret erfaring med IKT-ledelse og ikke mindst gåpåmod . Er du vores nye Erfaren IKT-koordinator til Transport? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Rambøll
Vejdirektoratet
Entrepriseleder med flair for asfalt til Vejdirektoratets kontor i Aalborg

Vejdirektoratet

Vil du være med til at sikre den gode køreoplevelse i Danmark? Har du lyst til at arbejde med belægningsentrepriser og have ansvaret for drift og vedligeholdelse af kontrakter? Så er du måske vores nye entrepriseleder.

Vejdirektoratet

Dit primære arbejdsområde vil være asfaltreparationer og kørebaneafmærkning, herunder løbende at sikre økonomi, tid og kvalitet i gennemførelse af drifts- og vedligeholdelseskontrakter.

Du vil komme til at arbejde med styring og koordinering af bygherrens belægningsentreprenører, hvor målet bl.a. er løbende at optimere opgaveudførelsen.

Vejdirektoratet
Danish Refugee CouncilDonor Audit and Contract Advisor

Danish Refugee Council, Copenhagen

For DRC, the responsibility of being compliant with numerous contractual obligations is vital for us to implement quality projects throughout our international operations. To achieve this, we need highly skilled and motivated staff that can translate those obligations into practical action while also being a part of the assurance processes that support it. So, if you think you have the skills and up for the challenge then you might be our next Donor Audit and Contract Advisor.

The position will be part of the Policy, Process and Quality team under the Financial Reporting and Compliance Unit in the FRISC Department. This will be a newly created team, of existing and new staff, that supports the development and continuous improvement of finance policies and processes while also providing donor audit and contract advisory services.

SearchKompagnietGlobal Marketing Manager – unique products and groundbreaking technology BTB

SearchKompagniet recruiting on behalf of BatiQuant A/S in Birkerød

 • Are you a commercial marketeer that wants to build the corporate brand globally?
 • New and broad role in fast growing international company
 • Green company with a clear growth strategy

BactiQuant is a fast-growing clean tech company, recently listed on the Nasdaq stock exchange. To support the further growth, we are looking for a senior commercial Marketing Manager that will have the strategical and operational marketing responsibility aligning and supporting the overall company strategy.

A key responsibility is to build and anchor the brand name BactiQuant globally. Besides you will be responsible for developing a new digital marketing platform, just as you will take the lead on all internal and external communication to all stakeholders. This new and broad role will report to the CEO.