925 job matcher din søgning 925 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Middelfart Fjernvarme A.M.B.A. Projektleder til projektafdelingen – hos grønt forsyningsselskab i hurtig vækst

Middelfart Fjernvarme A.M.B.A.

Vi søger en erfaren projektleder, der er klar til at være med til at sikre, at vores projekter kommer godt i mål. Du vi få en nøgleposition i et stærkt ekspanderende forsyningsselskab.

Med udgangspunkt fra kontoret i Middelfart tilbydes du et spændende og ansvarsfuldt job, der dagligt vil kræve, at du gør dig umage og bringer din erfaring i spil.

Du vil i samarbejde med det øvrige projektteam stå i spidsen for større udstykning- og renoveringsprojekter, der bidrager til at forsyne flere forbrugere i Middelfart og omegn med grøn og miljørigtig fjernvarme.

Du vil med reference til den projektansvarlige og i samarbejde med de andre dygtige og engagerede medarbejdere få ansvaret for koordinering og projektstyring på større udstyknings- og renoveringsprojekter og bidrage til at udbygge forsyningen i hele forsyningsområdet, i Middelfart, Strib, Nr. Aaby og Ejby.

Ingeniørforeningen, IDA
Forretningsdrevet projektlederudviklingskonsulent

Ingeniørforeningen, IDA, København

Vil du være med til at udvikle tilbud til Ingeniørforeningen, IDAs projektledermedlemmer?

For at blive endnu mere relevante for STEM-uddannede projektledere ønsker vi nu at styrke indsatsen yderligere. Målet er at blive den foretrukne organisation for højtuddannede projektledere.

Derfor søger vi en erfaren projektlederudviklingskonsulent, der kan udvikle, implementere og drive en række nye kurser, konferencer m.m. i IDAs afdeling, Ledelse og Kurser.

Din rolle bliver løbende at være opdateret på, hvad der sker indenfor projektledelse og være med til at sikre, at vi får omsat den viden til relevante tilbud til IDAs projektledere i form af kurser, konferencer, artikler o.l. så vi sikrer, at den nyeste viden og kompetenceudvikling er tilgængelig for vores medlemmer.

Ingeniørforeningen, IDA
Danfoss A/S
Product Owner, Teamcenter (m/f/d) ( ID: 30389)

Danfoss A/S, Nordborg, DK and Neumuenster, DE

Danfoss Group IT is looking for a Product Owner, Teamcenter to join our team either in Denmark or in Germany. We are on a journey of OnePLM and as our OnePLM Product Owner your scope will be the Danfoss OnePLM solution where Siemens Teamcenter is a core element. 

Your responsibility is to maximize the products business value in everything you do by ensuring a clearly defined product vision, goals, good stakeholder management, excellent communication, and a well-managed product backlog. In this role you will serve as a liaison between different areas of the organization and therefore a combination of business understanding, and a good grasp of the overall technology concepts is needed. You have a good knowledge of the product & it’s features which will enable you to take relevant dialogues with users, stakeholders, and the scrum team.

Danfoss A/S
Nexel A/S
Projektleder – Læg kabler til den grønne omstilling

Nexel A/S, Virum

Bliver du helt elektrisk ved tanken om at være en del af et hold, der driver den grønne omstilling?

Hele Danmarks elnet står over for en gennemgribende renovering – og som projektleder er du med til at sikre forsyningen til vores eldrevne fremtid.

”Det her er SÅ meget mere end at lægge et kabel fra A til B. Jeg har haft det her job i 10 år nu og har ikke haft 2 ens projekter. Der er altid nye udfordringer, så du konstant er i udvikling,” fortæller din kommende kollega og projektleder Søren Halle Kristensen.

Nexel A/S
Professionshøjskolen Absalon
Leder til efter- og videreuddannelse på sundhedsområdet

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Brænder du for kompetenceudvikling på sundhedsområdet? Vil du være med til at udvikle innovativ læring for medarbejdere i sundhedssektoren, så de kan blive videreuddannet til at løse opgaverne i et sundhedsvæsen under forandring? Og er du en forretningsorienteret leder med solid viden, erfaring og netværk? Så er du måske vores nye leder.

Som leder for efter- og videreuddannelse på sundhedsområdet er dine opgaver følgende:

 • Du er ansvarlig for at gennemføre en række uddannelsesaktiviteter og implementere efteruddannelse på sundhedsområdet.
 • Udvikling, konsulentopgaver, projektlederopgaver i forbindelse med EVU.
 • Du har personaleansvar for videns medarbejdere.
 • Du har ansvar for økonomiske og kvalitetsmæssige driftsopgaver, der knytter sig til EVU- SUND.
Banedanmark
Assisterende Teknisk Systemansvarlig til perroner

Banedanmark, Fredericia eller Ringsted

Vil du tegne de tekniske normer for perroner og bygninger?

Har du erfaring med projektering af bærende konstruktioner, anlægskonstruktioner eller bygninger, et stort kendskab til standarderne på området og et ønske om at udvikle disse? Så er denne stilling måske lige noget for dig.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du bliver en del af sektionen Broer & Bygninger i teamet Bygninger & Perroner.

I forbindelse med udvikling af de tekniske normer og regler får du medansvaret på perronområdet samt det fulde ansvar på bygningsområdet. Derudover vurderer du de dispensationer, som Banedanmarks projekter søger om til de gældende regelværker.

Banedanmark
Banedanmark
Deputy Project Manager to secure momentum in the Signalling Programme

Banedanmark, Copenhagen

Do you want to have a leading role in the implementation of the new signalling technology in Denmark?

We are looking for a new colleague with extended project management skills to keep momentum in the Signalling Programme. We are now full-blown in operation with trains running on lines equipped with the new signalling system in the Eastern and Western part of Denmark, as well as on the S-bane (the Copenhagen City line). Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Entering Signal Projects, Fjernbane Infrastructure, you will be engaged as the deputy project manager for our project portfolio. The portfolio consists of projects with the main purpose of replacing the signalling system for the Western and Eastern part of the country, as well as doing signalling projects on the already migrated lines.

Banedanmark
WICOTEC KIRKEBJERG
Projektchef til anlægningsforretningen

WICOTEC KIRKEBJERG, Taastrup

Går du og drømmer om at tage det næste step i din karriereudvikling? Er du motiveret af at kunne gøre en forskel inden for den grønne omstilling?

Vi brænder for at kunne gøre en forskel for den grønne omstilling, og det kan vi blandt andet gennem vores store rammeaftaler på fjernvarmeudbygningen, store enkeltstående projekter inden for forsyningsområdet (kloak, vand, fjernvarme, gas) samt andre former for anlægsprojekter.

Som projektchef vil du få det overordnede kontraktuelle- og økonomiske ansvar for en given projektportefølje. Herudover vil du blandt andet have opgaver som:

 • Bemandingsoverblik
 • Referere ind til afdelingsledelsen ift. månedsafregning
 • Projektansvarlig for timelønnede medarbejdere på projekterne
WICOTEC KIRKEBJERG
UC SYD
Docentstilling i læreruddannelsesdidaktik

UC SYD, Esbjerg eller Haderslev

Vi søger en docent, som vil være med til at lede og forme forsknings- og udviklingsmiljøet: Skole og undervisning, med et særligt fokus på fag og almendidaktik og læreruddannelsesudvikling.

Se video om UC SYD som arbejdsplads

UC SYD uddanner fremtidens lærere i tæt dialog og samarbejde med kommuner og skoler. Via praktikforløb og i projekter, hvor læreruddannelse, forskning og praksis i fællesskab undersøger og udvikler undervisningen og skolen, vil du som docent blive en drivkraft i udviklingen af både praksis og læreruddannelsen.

Dine opgaver inkluderer:

 • at lede praksisrettede forskningsprojekter på et højt internationalt niveau
 • at bidrage til fundraising og eksterne ansøgninger
 • at gennemføre og udgive egen forskning samt understøtte og fremme kollegers udgivelser/forskningsaktiviteter
UC SYD
DANISH CROWN A/S
Forsyningsspecialist

DANISH CROWN A/S, Ringsted

Har du lyst til at arbejde med den daglige drift, forbedringer og udvikling af forsyningsområdet, og ønsker du at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en stor fødevarekoncern?

Forsyningens ansvarsområder er ventilation, fryse- og køleanlæg, kedelanlæg, rensningsanlæg, vandforsyning, kloaknet, vvs-installationer, trykluftanlæg og bygninger. Du kommer til at stifte bekendtskab med alle disse områder, hvor dit overordnede ansvar bliver at have en koordinerende rolle i form af at prioritere teamets opgaver, klarlægge processer og sikre opfølgning på teamets opgaver og projekter.

DANISH CROWN A/S
Danmarks Tekniske Universitet Projektleder - Campus Service

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Campus Service (CAS) på Danmarks Tekniske Universitet (DTU), søger en anlægsprojektleder, som er klar på at tage del i udvikling af DTU’s campusser – en ambitiøs transformation, der skal understøtte DTU som et teknisk universitet i verdensklasse.

Du vil få et selvstændigt ansvar for egne anlægsprojekter. Du vil arbejde tæt sammen med CAS specialister inden for drift, byggeri, økonomi og jura, og du vil være involveret i projekterne fra den tidlige idé til aflevering. Du vil komme til at arbejde meget sammen med eksterne rådgivere og – entreprenører samt DTU’s driftsorganisation og din linjeledelse samt andre projektledere i CAS.

Det vil være en vekslede hverdag med mangeartede relationer og projekter, som vil foregå på DTU’s områder, der skaber sammenhæng mellem bygningsmassen.

TREFOR
Projektporteføljeansvarlig-supporter

TREFOR, Kolding

Vil du være i spidsen, når vi fremtidssikrer el-infrastrukturen i Trekantområdet? I TREFOR El-net tænker vi innovativt og investerer over 200 mio. kr. om året, så vi kan garantere høj leveringssikkerhed til vores kunder nu og i fremtiden.

Kan du skabe det nødvendige overblik i en anlægsprojektportefølje?

Som projektporteføljeansvarlig i TREFOR El-net skal du være med til at sikre et kontinuerligt overblik over vores anlægsprojekter, hvor du bliver ansvarlig for følgende opgaver:

 • Prioritering af projektporteføljen i tæt samspil med det øvrige team
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af projektoversigt
 • Facilitering af projektstyringsværktøj
TREFOR
Norlys
Er du en stærk og kommerciel marketing projektleder?

Norlys, Tranbjerg J.

Motiveres du af at drive kampagner og aktiviteter, hvor du arbejder på tværs af flere afdelinger i koncernen? Drømmer du om at understøtte butikker og kommercielle partnerskaber og succesfuldt at nå brand- og salgsmål via stærke marketingindsatser? Så er det lige præcis dig, vi har brug for i Brand & Marketing.

Dine primære ansvarsområder bliver:

 • Udarbejdelse af kampagneaktiviteter for lokale butikker baseret på relevante indsigter
 • Udvikling af skarpe briefs til internt bureau samt godkendelse og korrektur af leverancer
 • Sikring af 360 graders alignment med brandplatform, CVI og områdernes strategi
Norlys
Vestas Wind Systems A/S
IT Project Manager

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Are you a highly skilled IT Project Manager with a can do attitude? We might have an ideal career opportunity for you!

We are looking for a Project Manager to join and be part of a heavy equipped group of internal and external project managers. We expect you to be experienced with a variety of project management methods and toolsets.

Your primary responsibilities will be to supervise projects and their deliveries in Global IT, through effective stakeholder management while ensuring a thorough understanding and use of our delivery models and processes.

Vestas Wind Systems A/S
Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)
Udbudsjurist

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI), Valby

Her får du muligheden for at udfolde dine evner inden for jura i et afvekslende og spændende miljø i krydsfeltet mellem politik, lovgivning og praktik, hvor der skal skabes de helt rigtige løsninger. En hverdag hvor din udbudsjuridiske viden og kompetencer løbende udfordres og udvikles tæt på den udbudspolitiske dagsorden.

Du indgår primært som ansvarlig jurist i projektarbejdet om udbud af rammeaftaler eller dynamiske indkøbssystemer i tæt dialog med SKI’s udbudskonsulenter og de øvrige deltagere i projektgruppen. Din rådgivning vil knytte sig til alle stadier af udbudsprocessen samt kontraktindgåelse, og du vil være ansvarlig for, at udbuds- og kontraktmateriale har et højt juridisk niveau.

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)
Dancop A/S
Udviklingsingeniør med lederpotentiale

Dancop A/S, Slangerup

Hos Dancop søger vi en ny hands-on R&D Manager, som skal fortsætte udviklingen på produktsiden sammen med kompetente medarbejdere og kolleger. Dancop er en del af en velkonsolideret og international koncern i vækst med velfungerende og moderne teknologi - og i Dancop prioriterer vi sikkerhed på arbejdspladsen samt bæredygtighed.

Du vil beskæftige dig med forskellige ingeniørmæssige fagområder med direkte indflydelse på blandt andet teknologivalget, og du vil få ansvaret for vores samlede produktprogram indenfor trafikspejle og fleksible barrierer (d-flexx). Du får ledelsesansvaret for R&D afdelingen på hovedkontoret i Slangerup, som på nuværende tidspunkt består af en ingeniør og to ingeniørstuderende.

Dancop A/S
Nordic Wing
RD Project manager

Nordic Wing, Værløse

Your job will focus on having a good understanding of the technological landscape we are moving towards, while also being able to motivate a highly skilled RD department in the right direction. You should be good at taking great ideas to the test and implement them within time and budget.

Your tasks will be coordinating development, reporting, and doing risk analysis. You will be expected to have natural interest for new drone technology, and the flair for moving that knowledge into Nordic Wing. You should not be afraid of testing this technology yourself and getting your hands dirty in the workshop from time to time.

Nordic Wing
ENABL A/S
Senior Project Portfolio Manager, Tower & Monopile

ENABL A/S, Hedensted

Do you want to be part of an exciting journey within the wind industry?

You will be the driving force from the initiation phase to the final result, and you will ensure close dialogue with our customers, our sales team, and close cooperation with your project team.

Your will amongst others be responsible for:

 • The portfolio of Equipment to Tower and Monopiles and ensure commercial expectations are met.
 • Drive and monitor project progress, budget, and performance from end to end.
 • Support sales during Tender, and until hand-over in project execution.
ENABL A/S
WICOTEC KIRKEBJERG
El Projektleder til Pharma afdeling i udvikling

WICOTEC KIRKEBJERG, Taastrup

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, og effektive teams som er motiverede og engagerede, er byggestenen, når vi sætter det bedste Pharma hold og udvikler vores medarbejdere til fremtiden. Vil du med på holdet?

Du bliver en del af vores tværfaglige Pharma afdeling som i dag består af medarbejdere tilknyttet fagområderne VVS og El. På flere af vores projekter vil du opleve, at vi samarbejder på tværs i afdelingen og i koncernen. Når vi samarbejder på tværs i koncernen, kalder vi det One Company, og det er udtryk for, at vi søger og udnytter de synergier, der opstår, når specialentreprenører bringer hver sin kompetence til bordet for at nå frem til den bedste løsning.

WICOTEC KIRKEBJERG
Banedanmark
Tværgående projektleder til styring af grænseflader mellem store infrastrukturprojekter ved jernbanen

Banedanmark, Fredericia

Som vores nye tværgående projektleder, vil du indgå i projektorganisation på tværs af komplekse anlægsprojekter med udgangspunkt i gennemførelsen af Infrastrukturplan 2035 – den politiske vision for en grøn og bæredygtig bane, der binder Danmark bedre sammen.

Se video om Banedanmark som arbejdspladsDu vil blive ansat i Banedanmarks Anlægsdivision, der har ansvaret for Banedanmarks anlægsprojekter i alle størrelser. Du bliver en del af Spor- og broprojekter, der primært arbejder med fornyelse af spor, broer og stationer.

Dit ansvar bliver tværfagligt, og omfatter koordinering af tidsplaner, tekniske grænseflader og risikostyring i forhold til centrale interne projekter.

En vigtig del af funktionen er facilitering af interne arbejdsgrupper, som skal sikre kvaliteten af de tekniske løsninger og grænseflader samt styring og opfølgning på grænsefladeaftaler når de er indgået.

Banedanmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV