469 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

469 jobannoncer

Gem
Umove A/S

Digitaliserings- & projektchef

Glostrup

Som vores nye digitaliserings- og projektchef kommer du til at være omdrejningspunktet for den digitale rejse og transformation, som Umove står midt i og overfor.

Du får højt engagerede kollegaer i et dynamisk team med en hektisk hverdag og omskiftelige miljøer, og hvor vi selvfølgelig vil sørge for at lære dig op og hjælpe dig ind i din nye rolle.

Du har relevant erfaring inden for projektledelse eller digitalisering samt kendskab til digitale teknologier og processer.

Gem
Robert Bosch A/S

Concept Coordinator

Ballerup

For our aftermarket department "Mobility Aftermarket", we are now looking for a Concept Coordinator to support and develop the Workshop Concept, Bosch Car Service (450 workshops) in the Nordic & Baltic region.

You will be responsible for the Bosch Car Service Quality program to ensure a high level of quality in the workshops in terms of processes, standards, and compliance with branding guidelines, etc.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Bülow Management a/s

Proces- & Ledelseskonsulent

Dette job indbefatter bl.a. leverancer til vores mange klienter indenfor byggebranchen indenfor samarbejdsudvikling på de store projekter samt skabelsen af excellent kundetilfredshed i projekterne. Samt øvrig ledelsesrådgivning – herunder opbygning og drift af netværk.

Du får mulighed for at etablere lange og tætte klientrelationer på højeste niveau samt samarbejde med et hold af de dygtigste konsulenter – vi sætter rammerne for en professionel og lærerig karriere. Vi tilbyder et fleksibelt og inspirerende arbejdsmiljø med et stærkt og unikt fællesskab.

Gem
Adding Engineering ApS

Tekniske projektledere – Energi, Proces, Pharma og Grøn omstilling

Ballerup, Vejle eller Aalborg

Mulighed for løbende udvikling i en dynamisk konsulentvirksomhed. Sparring med mange dygtige kolleger. Stor fleksibilitet. Lyder det som noget for dig?

Jobbet omfatter blandt andet:

  • Teknisk og kommerciel projektledelse af spændende tværfaglige projekter inden for energi- og procesindustrien
  • Ledelse af projektteams gennem alle projektets faser; fra salgsoverdragelse, gennem engineering og fabrikation, til idriftsættelse og overdragelse på site
Adding Engineering ApS
Gem
Finansforbundet

Teamleder til Team Arrangement

København K

Vi søger en ny teamleder, som har lyst og vilje til at påtage sig det faglige ansvar for det nyoprettede Team Arrangement, som udvikler, understøtter og gennemfører spændende og fagligt relevante arrangementer til Finansforbundets medlemmer.

Der er mange forskellige indgange til stillingen - du kan eksempelvis komme med en erfaringsbaggrund fra en fagforening, medlemsorganisation, NGO, kursuscenter eller lignende.

Finansforbundet
Gem
HOFOR

Seniorprojektleder til Kalvebod Skybrudstunnel og Danmarks største pumpestation

København S

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Er du en erfaren projektleder, og vil du lede et af Danmarks største anlægsprojekter samt etableringen af Danmarks største skybrudspumpestation sikkert igennem udførelse og til idriftsætning?

Du vil have den daglige ledelse og håndtering af projektets mange interne ressourcer og eksterne samarbejdspartnere, f.eks. entreprenører, med-bygherre fra Frederiksberg Forsyning og rådgivere.

HOFOR
Gem
KOMBIT A/S

KOMBIT søger projektledere, der har solid erfaring med offentlige udbud

København S

Vi søger lige nu to dygtige IT-projektledere til at lede udviklingen af digitale løsninger for de danske kommuner.

Som projektleder har du ansvaret for planlægning, styring og opfølgning på projekter, herunder ressourceallokering og teamledelse. Du står for kvalitetssikring af leverancer og resultater samt rapportering og opfølgning på projektøkonomi.

KOMBIT A/S
Gem
Esbjerg Havn

Konstruktionsingeniør/projektleder

Esbjerg

Trives du i en velrenommeret og anerkendt virksomhed, hvor der til stadighed er fokus på udvikling og samarbejde, og hvor du får mulighed for at blive en del af en velfungerende teknisk afdeling?

Som ingeniør/projektleder hos Esbjerg Havn vil du komme til at beskæftige dig med mange forskellige opgaver, herunder:

  • Projektering, udbud og tilsyn af havne-konstruktioner, bygninger og anlæg
  • Udbud af og opfølgning på renoverings-projekter
  • Økonomi- og tidsstyring af projekter
Esbjerg Havn
Gem
Terma A/S

Commercial Project Manager for our Program Excellence department

Lystrup

Would you like to develop your career in a truly global environment? Can you take the lead and drive projects all the way through the value chain to reach targets and ensure customer satisfaction?

We will make sure to give you the proper introduction. Once you are up and running, you will be tasked with ensuring that your projects move in the right direction and that we deliver profitable projects on time. You will typically manage numerous projects simultaneously.

HumanTrust A/S søger for TCM Group A/S
Gem
HumanTrust A/S

PMO Manager til markedsledende køkkenproducent

Holstebro

Til at styrke fremtidens tværorganisatoriske strategiske projekter skal der etableres et Project Management Office, hvortil vi søger en dygtig PMO Manager, der blandt andet kan se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Være sparringspartner til direktion og ledelse generelt
  • Strukturere og facilitere TCM Groups strategiudvikling
  • Agere projektleder på implementering og opfølgning på strategiske tiltag

Du får samlet set cirka 500 nye kolleger, som værdsætter den stærke fællesskabsfølelse, og som kommunikerer i en uformel tone med respekt for hinanden.

HumanTrust A/S
Gem
Kalundborg Forsyning A/S

Projektleder, Plan og projekt, vandafdeling

Kalundborg

Ønsker du at arbejde i en spændende virksomhed i vækst, der værdsætter innovation og bæredygtighed, og har du erfaring med at lede anlægsprojekter af varierende størrelse og karakter fra start til slut og kan du samtidig samarbejde på tværs af en organisation, og nå i mål indenfor tidsrammen og budget, så har vi i Kalundborg Forsyning jobbet til dig.

Se video om Kalundborg Forsyning A/S som arbejdsplads

Du vil blive tilknyttet afdelingen Plan og Projekt Vand, som består af et team af engagerede medarbejdere, der spænder fagligt bredt fra geologer, biologer til projektledere og specialister blandt andet. Dine primære opgaver vil være at have ansvaret for at lede anlægsprojekterne sikkert i mål.

Kalundborg Forsyning A/S
Gem
BM Byggeindustri A/S

Projektleder

Hobro

Vi søger lige nu en dygtig og erfaren projektleder til styring af større totalentrepriser. Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende byggeplads, i samarbejde med en tilknyttet byggeleder. Da vi har mange totalentrepriser er koordinering af projektet i alle dets faser hovedparten af din hverdag.

Gennem hele projektprocessen er det dig der har overblikket, og er det koordinerende led der skaber sammenspil og fremdrift.

Gem
Bravida Danmark A/S

El-projektleder el-infrastruktur

Brøndby

Med vores omfattende aktiviteter og flere spændende infrastrukturordrer i horisonten, søger vi en pålidelig junior projektleder, der ønsker at være en afgørende del af at lede vores projekter sikkert i mål.

Det vil f.eks. være dig der træder til, når projektlederen ikke er til rådighed og imødekommer samt håndterer montørernes tekniske spørgsmål og udfordringer.

Vi er en afdeling, hvor trivsel og kundetilfredshed er i centrum, og hvor hverdagen er fyldt med spændende og engagerende opgaver, samt et godt arbejdsmiljø.

Bravida Danmark A/S
Gem
Falck Danmark A/S

Strategic Advisor to SVP, Falck Western Europe and Commercial

København SV

You will drive, plan and execute the strategic initiatives on behalf of the SVP. The Strategic Advisor is the extended arm of the SVP assuring strategy execution and simultaneously driving his/her own projects in the organisation – either cross-functional or in a specific country.

The Strategic Advisor´s role is to strengthen the focus on the mid- and long-term actions ensuring that Falck continues to develop solutions and offerings that meet patient´s changing and increased needs as well as maintaining Falck as an attractive employer.

Falck Danmark A/S
Randstad A/S søger for kunde
Gem
Randstad A/S

Operational performance manager

Er du skarp til at skabe overblik og drive projekter fremad? Og er du løsningsorienteret og ansvarsbevidst?

Som Operational Performance Manager bliver du en del af en større koncern med kolleger fordelt over hele landet og vil spille en central rolle i et dedikeret team i Århus. Dine hovedopgaver vil være at skabe overblik over projekter, sikre fremdrift og håndtere diverse administrative opgaver. Du kommer til at navigere, prioritere og træffe beslutninger for at vurdere, hvad der skal handles på og hvornår, hvilket giver dig en indflydelsesrig rolle i organisationen.

Indrykket:
DSV
Gem
DSV

Customs Business Change Manager for global platform implementation

Hedehusene (DK), Poland or United Kingdom

Are you ready to tackle the mix of tech, IT, AI and business requirements in an innovative and global function? And are you keen to play a pivotal part in shaping the future of customs processes?

Whether you are a seasoned specialist or a recent graduate, we are happy to hear from you. The same goes for your professional direction - it could be custom, implementation, tech or project management oriented – or a mix.

DSV
Gem
DEIF A/S

Senior Project Manager

Skive

Se video om DEIF A/S som arbejdsplads

Are you a talented and experienced project manager with a passion for leading teams and driving projects? Do you thrive on managing complex, meaningful projects that make a positive impact to the world?

Our projects vary from simple custom products to large platforms, involving embedded and PC software development. A technical background along with strong project management skills are therefore required.

DEIF A/S
DeZignated ApS søger for Klingenberg A/S
Gem
DeZignated ApS

Projektleder til anlægsprojekter

Karlslunde

I Klingenberg fortsætter vi væksten mod nye højder og derfor søger vi nu en projektleder til vores team. I 2022 blev Klingenberg for tredje år i træk kåret som Gazelle virksomhed – kom og blive en del af vores vækstrejse.

Vi har en masse spændende projekter, som vi skal i gang med, og det bliver din opgave, i tæt samarbejde med den øvrige organisation, at tage ejerskabet og drive projekterne i tråd med den overordnede vækstplan.

Vi tilbyder dig et spændende og selvstændigt job i en velkonsolideret virksomhed, der har seriøse ambitioner.

Gem
Orifarm

Portfolio Management Specialist/Manager

Odense S

Do you excel within portfolio management and enjoy working with stakeholders on strategic, tactic and operational level supporting strategy execution? Do you want to take vital role in professionalizing our PPMO (Project Portfolio Management Office) function even further?

As our new PPMO Specialist/Manager, together with the team, you will be pivotal in professionalizing and optimizing Orifarm’s strategy execution while delivering various PPMO tasks to facilitate prioritization of projects and support the progress of strategic projects in Orifarm.

Orifarm

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV