6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
itm8

Kreditorbogholder - kom og bliv en del af holdet!

Herning, Viby J eller København Ø

Brænder du for bogholderi, og er du en holdspiller, som trives i et tæt samarbejde med dit team om at sikre valid og rettidig rapportering?

Som kreditorbogholder hos itm8 vil du blive en del af et stærkt Accounts Payable team bestående af 6 dedikerede medarbejdere.

Et selvstændigt og udviklingspræget job, hvor du får rig mulighed for at få flere opgaver efterhånden, som stillingen udvikler sig. Der vil derfor være gode muligheder for personlig udvikling og ny læring.

itm8
Aarhus Kommune

Nye medarbejdere søges til Budget og Regnskab

Viby J

I kontoret Budget og Regnskab hos Børn og Unge, arbejder vi med mange forskellige økonomirelaterede opgaver. Vi søger nye kolleger, som både kommer til at arbejde med en række forskellige driftsopgaver og mere analytiske opgaver, der har et strategisk sigte i forhold til at styre dette store og spændende velfærdsområde i Aarhus Kommune.

En stor del af opgaverne vedrører budgetlægning, økonomiopfølgning og digitalisering af driftsopgaver.

Vi har et godt samarbejdsklima, hvor vi skaber resultater sammen, og hvor god trivsel og en uformel omgangstone præger hverdagen.

Arla Foods amba

Corporate Reporting Project Manager - Aarhus

Viby J

Are you a skilled Project Manager with the ability to work with stakeholders across a global organisation?

As a Project Manager in our Group Accounting team your primary task will be to lead our annual report and half-year process, securing a clear link between text, numbers and graphics and presenting our performance and strategy in the best way.

Arla Foods amba
Arla Foods amba

Strategy & Business Development Manager in Supply Chain - Aarhus

Viby J

You will play a key role in developing the Supply Chain strategy and especially the Network strategy which will be followed by the execution of the strategy. The execution part will focus on creating objective end-to-end business cases based on which key stakeholders such as the Executive Management Team and the Board of Directors can take the right decisions about the future Supply Chain network of Arla foods

says Head of Supply Chain Strategy Line Brandt Pedersen
Arla Foods amba
STARK Danmark

STARK-Huset søger Junior Finance Controller

Viby J

Ønsker du et job med personlige og faglige udfordringer? Og kunne du tænke dig en nøglerolle i at sikre værdiskabende controlling både i forbindelse med balanceafstemninger og udførelse og test af interne kontroller?

Med reference til Head of Finance bliver du en del af et team bestående af seks fagligt stærke Finance Controllere. Derudover vil du i jobbet få en stor kontaktflade til andre i finansafdelingerne, i Stark Huset og til forretningerne.

STARK Danmark
Wahlberg ApS

Erfaren bogholder med stærke it-kompetencer

Viby J

Se video om Wahlberg ApS som arbejdsplads

Du bliver ene om bogholderiet, og du får en selvstændig rolle med mulighed for at tilrettelægge din egen arbejdsdag.

Du får en spændende opgaveportefølje, som spænder fra helt almindelig bogføring til mere komplekse udfordringer i et internationalt perspektiv.

Vi er vilde med kreative løsninger, det gode håndværk og det faglige nørderi, og så sætter vi stor pris på at prioritere sjove oplevelser sammen, også uden for arbejdstiden.

Wahlberg ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV