24 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

24 jobannoncer

Gem
Søfartens Ledere

Dygtig og erfaren faglig sekretær / faglig konsulent

Valby

Er du en stærk forhandler med en passion for ansættelsesretlige problemstillinger samt rådgivning til medlemmer? Hvis ja, så søg stillingen her og vær med til at gøre en forskel for lederne i det maritime Danmark.

Stillingen er nyoprettet og rummer en bred opgaveportefølje, hvorfor erfaring fra tidligere arbejde i fagbevægelsen, forhandlingskompetencer samt rådgivning indenfor det arbejdsretslige felt er i fokus.

Gem
Københavns Kommune

Løn- og personalemedarbejdere til de Administrative Fællesskaber i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune

Valby

Har du styr på arbejdet med overenskomster, forhåndsaftaler og lønsystemer, eller har du mod på at få det, så har vi stillingen til dig.

Som løn- og personalemedarbejder i det Administrativ Fællesskab vil du primært have følgende opgaver

  • Indberette ansættelser, fratrædelser, lønændringer, tillæg m.m. på medarbejdere samt sikre, at de lov- og systemmæssige krav imødekommes.
  • Arbejde i arbejdsplansystem KAS, fx med indtastning af grundplaner, indberetning af nedsat tjeneste, opgørelse af årsnorm m.m.
Gem
NEXT Uddannelse København

Kontorelever

Storkøbenhavn

Drømmer du om en kontoruddannelse med speciale indenfor offentlig administration, og vil du blive klogere på arbejdet bag ungdomsuddannelserne og efteruddannelseskurser? Kan du trives i en spændende og travl organisation som NEXT, så er du måske én af vores to nye kontorelever.

Du bliver en del af et rotationsforløb med NEXTs øvrige kontorelever. Du får opgaver inden for flere af de uddannelsesadministrative områder indenfor f.eks. Gymnasie, Skoleoplæring, Optagelse samt Kursus- og virksomhedsservice. I løbet af din elevtid opnår du også et generelt kendskab til skolens øvrige drift.

Gem
Antalis A/S

Supply Analyst Scandinavia

Valby

Kan du se trends i tal og gøre dem spændende, jonglere ubesværet med store datamængder og er du stærk i systemer?

Som Supply Analyst Scandinavia bliver du en del af et engageret skandinavisk team og via forskellige system-, data- og analyseopgaver kommer du til at understøtte udviklingen af vores forretning – som i sidste ende skal bidrage til at optimere indtjeningen.

Du har erfaring med at arbejde med analysearbejde på tværs af en organisation og dermed har opnået en god forretningsforståelse.

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Farmakonomforeningen

Faglig konsulent til Team Rådgivning og Forhandling - vil du med på holdet?

Valby

Vi leder efter en ny kollega, som skal understøtte og rådgive vores medlemmer, og som har lyst til at blive en del af et sekretariat, der ser det som sin vigtigste opgave at styrke farmakonomernes rolle og hjælpe dem på bedste vis.

Din primære opgave vil være medlemsrådgivning og sagsbehandling - telefonisk og via mail. Det er en opgave som alle konsulenter deltager i løsningen af. Det er derfor vigtigt, at du trives med den direkte kontakt med medlemmerne.

not a box ApS søger for Lejerbo
Gem
not a box ApS

Teamleder til Bygge- og Udviklingsafdelingen

Valby

Kunne du tænke dig at være med til at udvikle og bidrage med løsninger til flere af de kommende års helt store dagsordner i et af Danmarks største almene boligselskaber?

Du kommer til at arbejde med mange af de vigtige problemstillinger, der præger hele den almene boligsektor. Her er bæredygtighedsdagsordenen (ESG) central, og Lejerbos mission om at skabe rum for liv kommer til at fylde.

Gem
Antalis A/S

Business Controller

Valby

Vil du være tæt på beslutningstagningen og drive udvikling og analyser til gavn for virksomhedens indtjening? Vi søger en sparringspartner for ledelsen, som sammen med et engageret team er klar til at udfordre status quo og bidrage målrettet til Antalis’ udvikling. Er du vores nye Business Controller?

Du kommer helt tæt på forretningen i denne stilling, så det er vigtigt, at du tør udfordre det, du ser. Du er ikke bange for at tage initiativ til forbedringer af det eksisterende, men baserer det altid ud fra det faktuelle og dine grundige analyser.

Du har værktøjskassen i orden, og særligt Excel er din faste følgesvend.

Gem
Cobblestone A/S

Property Manager til vores afdeling for foreninger

Valby

Til vores afdeling for foreninger, søger vi en Property Manager/ejendomsadministrator til administration af andelsboligforeninger og ejerlejlighedsforeninger.

I Cobblestone værdsætter vi de relationer vi har til hinanden. Det betyder også, at der er en høj grad af tillid og støtte blandt kollegerne, som giver et helt unikt sammenhold

- udtaler Direktør Patrick Kuklinski

Vi er en moderne og innovativ aktør der blandt andet er specialiseret i administration af foreninger. Vi lægger stor vægt på en fremadskuende og udviklingsorienteret rådgivning af vores kunder, og vi er ledende i brugen af moderne teknologi.

Cobblestone A/S
Gem
Cobblestone A/S

Property Manager til administration af investeringsejendomme

Valby

Som Property Manager vil du få ansvaret for din egen portefølje af boligejendomme – enten nyopførte eller inden for den gamle boligmasse.

Der er mulighed for at specialisere sig indenfor flere områder, og vi gør meget ud af, at både organisation og medarbejdere er på en udviklingsrejse. Derfor ønsker vi også, at du får lov til at udvikle dig i den retning, du ønsker

– Eliza Sejer Lund

I din rolle som Property Manager vil du have en bred kontaktflade med kunder og kollegaer, Controllere, Technical Managers, Facility Service Managers, Asset Managers og ikke mindst vores investeringskunder.

Cobblestone A/S
Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)

Udbudskonsulenter til projektledelse af store og attraktive indkøbsaftaler

Valby

Har du lyst og ekspertise til at lede udbudsprocesserne bag nogle af landets mest omfattende og attraktive indkøbsaftaler? Ønsker du at blive en del af et miljø, der prioriterer din personlige og faglige udvikling, trivsel og succes?

Som udbudskonsulent hos SKI vil du være ansvarlig for at lede udbudsprocessen fra de indledende strategiske beslutninger og frem til kontraktsignering.

Du vil have mulighed for at påvirke din egen hverdag, og vi sikrer stærk ledelsesmæssig opbakning til din funktion.

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)
Gem
OOONO A/S

German-speaking Customer Service Supporter

Valby

Are you all about giving customers an unforgettable experience (preferably they’ll remember it, but you get the point) and optimizing processes so that they’ll get an even more unforgettable experience the next time (is that even a thing?)? Then we have the job for you.

You see, we’re looking for the next German-speaking Customer Service Supporter to join our in-house support team. The team currently counts 14 colleagues across 4 nationalities. A pretty damn nice and diverse bunch.

Styrelsen For International Rekruttering og Integration

Ny kollega til kontraktstyring (contract manager)

Valby

Du bliver en del af et lille specialiseret team på fem medarbejdere, der arbejder med kontrakt- og leverandørstyring, informationssikkerhed og GDPR. Teamet er blandt andet ansvarlige for at rådgive om indkøb, kontraktstyring og gennemføre EU-udbud.

Vi er i gang med at implementere en ny model for kontrakt- og leverandørstyring, hvor du skal være med til at etablere en struktureret og balanceret tilgang til kontraktstyring.

I denne rolle er du specialist i kontakt- og leverandørstyring, og du får mulighed for løbende at udvikle dine kompetencer gennem kurser og nye opgaver.

Styrelsen For International Rekruttering og Integration
Gem
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Kontorchef til Erhvervsministeriets Koncern HR

Valby

Vil du sætte dagsordenen for Erhvervsministeriets Koncern HR? Og har du erfaring med strategisk ledelse og personaleledelse? Så er jobbet som Koncern HR-chef nok noget for dig.

Du skal sikre en stabil drift af alle HR-opgaver i Erhvervsministeriet, herunder personalejuridisk sagsbehandling, sparring med ministeriets ledere om personaleforhold, personaleadministration samt rekruttering af nye medarbejdere og ledere i departementet og styrelserne.

Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade

Spændende og alsidig stilling som økonomi- og administrationschef

Valby

Vores nuværende dygtige og afholdte administrationschef har valgt nye udfordringer, og vi søger derfor dig, der kan se dig selv som en del af en patientforening, der hvert år tilbyder rådgivning, samtaleforløb og gruppetilbud til berørte og pårørende.

Vi søger en kompetent chef til at lede det økonomiske og administrative arbejde. Derfor er det vigtigt, at du har bredspektrede kompetencer indenfor økonomi, administration og HR.

Som økonomi- og administrationschef bliver du en del af vores ledelsesteam bestående af i alt fem ledere, og i den daglige drift kommer du til at arbejde tæt sammen med direktøren, hvor du skal medvirke til at kvalificere økonomiske og administrative beslutninger.

Gem
Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE

Barselsvikariat: Administrativ medarbejder

Valby

Er du parat til at påtage dig et meningsfuldt arbejde, hvor din administrative ekspertise og din metodiske tilgang til opgaveløsning virkelig kan gøre en forskel for os i DUI?

Arbejdsopgaver:

  • Administration af DUI’s hytteudlejning og indhentning af børneattester.
  • Betjening af hovedtelefon og hovedmail.

Der er flekstid i stillingen og mulighed for balanceret arbejds- og privatliv.

Gem
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Jurist til håndtering af klimaudfordringer

Valby

Vi mangler hænder til arbejdet med de udfordringer, som naturskaderne i Danmark forårsager. Som en del af Naturskaderådets sekretariat vil du være med forrest, når naturen ikke kan tøjles, og når klimaet skaber problemer for danskernes hverdag.

Er du jurist, eller har du en anden samfundsvidenskabelig uddannelse, og har du lyst til at arbejde helt tæt på et område, der konstant er under udvikling og topaktuelt i medierne? Kan du mestre alt fra fortolkninger af naturskadelovgivningen og politikudvikling til behandlingen af klage- og tilsynssager, mens du vejleder borgere, forsikringsselskaber og øvrige samarbejdspartnere?

Så kan det være, at vi skal være kollegaer!

Gem
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Jurist til håndtering af klimaudfordringer

Valby

Vi mangler hænder til arbejdet med de udfordringer, som naturskaderne i Danmark forårsager.

Kan du mestre alt fra lavpraktisk sagsbehandling til komplicerede lovfortolkninger, mens du vejleder borgere, forsikringsselskaber og sekretariatets øvrige samarbejdspartnere?

Kendskab til området er ikke en forudsætning. Du kan søge som både nyuddannet eller være en kandidat med erfaring.

Gem
Intrum A/S

Senior business controller – form et nyt team

Valby
Se video om Intrum A/S som arbejdsplads

Er du klar til næste karriereskridt som ledelsens finansielle sparringspartner? Og hvor du kan få alt det ansvar, du beder om?

Vi er i gang med at skabe et lokalt finansteam for Danmark, hvor vi før har dækket hele Skandinavien.

Og nu mangler vi bare dig – vores senior business controller, der kan være med til at forme teamet.

Intrum A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV