22 jobannoncer matcher din søgning 22 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex

Administrationselev til hjertet af Jobindex

Valby

Er du den første, der rækker mælken videre ved morgenbordet? Og vil du synes, det er fedt at understøtte dine kolleger, kandidater og kunder med praktisk hjælp, forbedringsforslag eller god information?

At være elev i Jobindex er som at træde ind i en verden af muligheder – for jeg har ansvar, frihed og indflydelse. Fx i tråd med planlægningen af vores interne arrangementer.

- fortæller vores nuværende administrationselev, Rati.
Jobindex
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Jurist til at håndhæve konkurrencereglerne inden for byggeri, energi, transport, tele og service

Valby

Vi søger en jurist, der har lyst til at arbejde med et område, der har direkte betydning for forbrugere, virksomheder og samfundet.

Du vil i samarbejde med dine kolleger løse udfordrende opgaver, der skaber resultater, f.eks.:

  • Håndhæve konkurrencereglerne i centrets brancher, herunder opdage, efterforske og gribe ind overfor ulovlige konkurrencebegrænsende aftaler (f.eks. karteller) og over for virksomheder, der misbruger deres dominerende stilling
  • Vurdere anmeldelsespligtige fusioner i samarbejde med vores fusionsenhed
  • Udarbejde analyser af konkurrencen på relevante markeder og evt. forslag til ændret regulering, som sikrer mere velfungerende markeder
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Økonom til at håndhæve konkurrencereglerne inden for byggeri, energi, transport, tele og service

Valby

Du vil i samarbejde med dine kolleger løse udfordrende opgaver, der skaber resultater, f.eks.:

  • Håndhæve konkurrencereglerne i centrets brancher, herunder opdage, efterforske og gribe ind overfor ulovlige konkurrencebegrænsende aftaler (f.eks. karteller) og over for virksomheder, der misbruger deres dominerende stilling
  • Bidrage med økonomiske og databaserede analyser i håndhævelsen af konkurrenceloven

Vi har i centeret et godt socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone.

Boligforeningen 3B

Beboerkoordinator søges til Boligforeningen 3B og den boligsociale helhedsplan Mit Kvarter

Valby

Boligforeningen 3B og den boligsociale helhedsplan Mit Kvarter, der administreres af KAB, søger en beboerkoordinator i en tidsbegrænset stilling til boligafdelingen I Valby, Valbyejendommene med 400 lejemål, som i de kommende 3 år (med mulighed for forlængelse) skal have gennemført en fysisk helhedsplan med genhusning.

I dit arbejde skal du fungere som bindeled mellem beboerne, ejendomskontor, byggesagerne, genhusningsteamet.

Som vores nye kollega bliver du en del af Servicecenteret og den boligsociale helhedsplan Mit Kvarter, som administreres af Boligforeningen 3B v. KAB.

Trafikselskabet Movia

Supervisor til Movias Kundecenter

Valby

Trafikselskabet Movia søger en supervisor, der vil være med til at spille en central rolle i det daglige arbejde med at sikre vores kunder en god oplevelse, når de kontakter Call Centeret. Er du den rette til at kvalitetssikre fagligheden og bistå Kundecenterets teamleder med at supportere medarbejderne? Så har vi jobbet til dig!

Som supervisor i Call Centeret er det din primære opgave at kvalitetssikre fagligheden og følge op på teamets performance. Ligesom der vil være opgaver af administrativ og projektmæssig karakter, der skal løses.

Trafikselskabet Movia
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Jurist til økonomisk regulering af monopoler

Valby

Du bliver en del af et engageret jurateam og et center, der i dag består af 25 kollegaer. Vi træffer afgørelser om vandselskabers økonomiske rammer og udarbejder økonomiske analyser og artikler. Vores opgaver har både politisk og erhvervsmæssig fokus, og arbejdet foregår derfor i tæt dialog med både sektoren, andre myndigheder og erhvervslivet.

Vi har en hverdag præget af fokus på resultater på et højt fagligt niveau, et stort engagement, godt humør, en stærk holdånd og gode muligheder for balance mellem arbejdsliv og privatliv.

TJM Forsikring

Engageret Skadebehandler til Bygningsskade

Valby

Er du en erfaren skadebehandler med en empatisk tilgang og evnen til at træffe beslutninger? Har du passion for at levere enestående kundeoplevelser og en stærk sagsbehandling i verdensklasse?

Hos os vil du få dine ”egne” sager, som du har det overordnede ansvar for at behandle fra start til slut. Vi lægger dog stor vægt på at hjælpe hinanden i teamet, hvilket giver en helt særlig følelse af sammenhold og at vi løfter i flok.

TJM Forsikring
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Scleroseforeningen

Junior Fundraiser

Valby

Selerose er en uhelbredelig, fremadskridende og invaliderende sygdom, der rammer flere og flere danskere - men der er håb, når vi støtter forskning og patienthjælp. Det er her du kommer til at gøre en forskel.

Du får bl.a. ansvar for at sikre støtte til den afgørende grundforskning i Danmark og udlandet, hente midler til vores vigtige psykolog- og socialrådgivning og finde støtte til vores ferieby og Selerosehospitalerne.

Tonen er uformel med stor fleksibilitet, der er mulighed for hjemmearbejde og selvstændighed i tilrettelæggelsen af arbejdet, og vi gør meget for at sikre god trivsel.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Konkurrenceretsjurist med lyst til at arbejde med retssager i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Valby

Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret? Så vælg en karriere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (KFST). Vi arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd. Vi er ca. 350 engagerede kollegaer, der ligesom du brænder for at gøre en forskel.

KEP er styrelsens interne ”advokatkontor” og betjener styrelsens ledelse og medarbejdere med juridisk sparring og rådgivning inden for alle dele af konkurrenceretten og forvaltningsretten – særligt i forbindelse med behandlingen af de sager, som skal forelægges Konkurrencerådet.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Kontorchef til Center for Vand

Valby

Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret, og hvor ledelse står højt på dagsordenen?

I tæt samarbejde med centerets anden kontorchef får du ansvar for at lede og prioritere centerets arbejde med økonomisk benchmarking, afgørelser om de økonomiske rammer for de danske vandselskaber og udarbejdelse af analyser af regulering af forsyningssektoren med henblik på ny politik.

Du får ledelsesansvar for 9 engagerede og dygtige medarbejdere.

Møller & Partners ApS søger for Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)
Gem
Møller & Partners ApS

Projektleder til gennemførelse af udbud

Valby

Hvis du brænder for at effektivisere og professionalisere det offentlige indkøb i Danmark og ønsker at bruge dine erfaringer til at udforme store og attraktive indkøbsaftaler til den offentlige sektor, så er dette din mulighed for at gøre en reel forskel.

Motiveres du af projektlederrollen og vekselvirkningen mellem strategiske og operationelle opgaver, og trives du med en bred kontaktflade både internt og eksternt, har SKI stillingen, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt såvel som personligt.

Gem
OOONO A/S

German-speaking Customer Service Supporter

Valby

Are you all about giving customers an unforgettable experience (preferably they’ll remember it, but you get the point) and optimizing processes so that they’ll get an even more unforgettable experience the next time (is that even a thing?)? Then we have the job for you.

You see, we’re looking for the next German-speaking Customer Service Supporter to join our in-house support team. The team currently counts 14 colleagues across 4 nationalities. A pretty damn nice and diverse bunch.

Cobblestone A/S

Regnskabsassistent/Accountant

Valby

Hos Cobblestone er vi pionerer inden for ejendomsbranchen, hvor vi dagligt udfordrer konventionerne for at skabe banebrydende resultater.

Vi værdsætter innovation og dygtighed, og lige nu søger vi to erfarne regnskabsassistenter/Accountants, der brænder for at bidrage til en solid regnskabsaflæggelse i et af vores dynamiske teams.

Vi er rigtig gode til at kombinere vores gode kultur med en hybrid arbejdsform, der giver mulighed for ind i mellem at arbejde hjemmefra – og vi har selvfølgelig fleksible arbejdsforhold.

Cobblestone A/S
Gem

Customer Service Agent

Valby

Har du et servicegen gemt i maven og vil prøve kræfter med dette, så er det nu du skal slå til.

Indrykket:
Hentet fra The Hub
Gem

Boligrådgiver til Kundeserviceteamet, Lejerbo Valby - 6 måneders Vikariat

Valby

Lejerbo er en af landets største almennyttige boligselskaber.

Indrykket:

Jobcenter København – Ydelsesservice søger en ambitiøs afdelingschefmed fokus på driftsstyring, høj faglighed og godt samarbe...

Valby

Jobcenter København - Ydelsesservice søger en ambitiøs afdelingschef med fokus på driftsstyring, høj faglighed og godt samarbejde.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV