6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Konsulenthuset ballisager A/S

Virksomhedskonsulent

Valby

Kunne du tænke dig at arbejde med jobrådgivning på en måde, hvor dialog med virksomhederne står i centrum? Har du et godt kendskab til erhvervslivet i København og på resten af Sjælland? Og kan du skabe virksomhedsrelationer, der skaber muligheder for jobsøgere? Så læs videre – for her kommer en mulighed for dig.    

Vi har brug for en virksomhedskonsulent med et bredt erhvervsnetværk, og som hver eneste dag kan åbne døre til endnu flere virksomheder. Målet er at øge vores kandidaters chance for job. Hos ballisager praktiserer vi en konkret og meget virksomhedsorienteret karriererådgivning.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Kontorchef til Erhvervsministeriets Koncern HR

Valby

Vil du sætte dagsordenen for Erhvervsministeriets Koncern HR? Og har du erfaring med strategisk ledelse og personaleledelse? Så er jobbet som Koncern HR-chef nok noget for dig.

Du skal sikre en stabil drift af alle HR-opgaver i Erhvervsministeriet, herunder personalejuridisk sagsbehandling, sparring med ministeriets ledere om personaleforhold, personaleadministration samt rekruttering af nye medarbejdere og ledere i departementet og styrelserne.

Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade

Spændende og alsidig stilling som økonomi- og administrationschef

Valby

Vores nuværende dygtige og afholdte administrationschef har valgt nye udfordringer, og vi søger derfor dig, der kan se dig selv som en del af en patientforening, der hvert år tilbyder rådgivning, samtaleforløb og gruppetilbud til berørte og pårørende.

Vi søger en kompetent chef til at lede det økonomiske og administrative arbejde. Derfor er det vigtigt, at du har bredspektrede kompetencer indenfor økonomi, administration og HR.

Som økonomi- og administrationschef bliver du en del af vores ledelsesteam bestående af i alt fem ledere, og i den daglige drift kommer du til at arbejde tæt sammen med direktøren, hvor du skal medvirke til at kvalificere økonomiske og administrative beslutninger.

Gem
DUOS A/S

Rådgiver til ledsageteamet

Valby

Barselsvikariat med mulighed for fastansættelse

Har du lyst til at være en del af et super engageret team på et område, hvor vi brænder for at gøre en forskel for vores borgere? Så er du måske vores nye kollega, som skal med på rejsen i en af Danmarks største velfærdsvirksomheder.

Ansvarsområder

  • Håndtere bevillinger fra kommunerne og opsætning i vores IT-system
  • Sikre at de bevilligede timer anvendes korrekt
Gem
DUOS A/S

Energisk og engageret HR Partner til en virksomhed i rivende udvikling

Valby

Vil du bidrage med din HR-faglighed og arbejde med både drifts- og udviklingsopgaver i en organisation, hvor vi arbejder for at sikre daglig trivsel for sårbare mennesker?

Dine primære opgaver vil være:

  • Deltagelse på ledermøder i driftsorganisationen og løbende sparring med driftsledere
  • Sikre proaktiv HR-understøttelse af ’Den gode drift’ herunder sygefraværsopfølgning

DUOS er en af Danmarks største velfærdsvirksomheder, og vi er i gang med en spændende og ambitiøs transformation, hvor omsorg, vækst, professionalisering og digitalisering er omdrejningspunkterne.

Se mere om jobbet

Herning, Valby, Aarhus

Vi leder efter dig, der i praksis kan understøtte og videreudvikle vores ledere i dagligdagen, så vi sammen når vores forretningsmæssige mål og ambitioner.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV