5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Kontorchef til Erhvervsministeriets Koncern HR

Valby

Vil du sætte dagsordenen for Erhvervsministeriets Koncern HR? Og har du erfaring med strategisk ledelse og personaleledelse? Så er jobbet som Koncern HR-chef nok noget for dig.

Du skal sikre en stabil drift af alle HR-opgaver i Erhvervsministeriet, herunder personalejuridisk sagsbehandling, sparring med ministeriets ledere om personaleforhold, personaleadministration samt rekruttering af nye medarbejdere og ledere i departementet og styrelserne.

Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade

Spændende og alsidig stilling som økonomi- og administrationschef

Valby

Vores nuværende dygtige og afholdte administrationschef har valgt nye udfordringer, og vi søger derfor dig, der kan se dig selv som en del af en patientforening, der hvert år tilbyder rådgivning, samtaleforløb og gruppetilbud til berørte og pårørende.

Vi søger en kompetent chef til at lede det økonomiske og administrative arbejde. Derfor er det vigtigt, at du har bredspektrede kompetencer indenfor økonomi, administration og HR.

Som økonomi- og administrationschef bliver du en del af vores ledelsesteam bestående af i alt fem ledere, og i den daglige drift kommer du til at arbejde tæt sammen med direktøren, hvor du skal medvirke til at kvalificere økonomiske og administrative beslutninger.

Børns Vilkår

Teamleder til vores kommunikationsteam

Valby

Har du solid erfaring med at eksekvere strategiske kommunikationskampagner med skarpe budskaber og vinkler?

Og er du vant til at arbejde med kommunikation i feltet mellem analyser, viden, politik, digitale medier og presse?

Så har vi brug for dig som teamleder for vores fantastiske kommunikationsteam i Børns Vilkår.

Gem
DUOS A/S

Sundhedsfaglig og erfaren leder til vigtigt vækstområde

Valby

Vil du stå i spidsen for et vigtigt område i DUOS og være leder for en række kompetente og engagerede driftsledere og udførende medarbejdere?

Dine arbejdsdage vil have meget forskelligt indhold. En af opgaverne er sparring med driftslederne i deres intensive arbejde med trivsel, fastholdelse, motivation og sygefravær hos de udførende medarbejdere.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor nytænkning og fagligt engagement vægtes højt – du får i høj grad mulighed for at påvirke DUOS’ udvikling.

Kontorchef til Den Nationale Whistleblowerordning

Valby

Er du en dygtig, alsidig og handlekraftig leder?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV