3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Scleroseforeningen

Junior Fundraiser

Valby

Selerose er en uhelbredelig, fremadskridende og invaliderende sygdom, der rammer flere og flere danskere - men der er håb, når vi støtter forskning og patienthjælp. Det er her du kommer til at gøre en forskel.

Du får bl.a. ansvar for at sikre støtte til den afgørende grundforskning i Danmark og udlandet, hente midler til vores vigtige psykolog- og socialrådgivning og finde støtte til vores ferieby og Selerosehospitalerne.

Tonen er uformel med stor fleksibilitet, der er mulighed for hjemmearbejde og selvstændighed i tilrettelæggelsen af arbejdet, og vi gør meget for at sikre god trivsel.

Alkohol & Samfund

Dygtig projektleder med interesse for foreningslivet

Valby

Vil du være med til at ændre den danske alkoholkultur og sikre, at færre danskere får skader af deres alkoholindtag?

Dine opgaver:

  • Projektledelse og projektarbejde
  • Skabe gode relationer til samarbejdspartnere

Vi har en uformel arbejdsform, er fagligt ambitiøse og alle er drevet af en vilje til at forandre den danske alkoholkultur til det bedre.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV