31 jobannoncer matcher din søgning 31 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ankestyrelsen

Økonomimedarbejder (HK) til Ankestyrelsen

København SV

Som vores nye økonomimedarbejder bliver dine vigtigste opgaver at bidrage til en sikker drift af Ankestyrelsens økonomi. Du vil bl.a. i samarbejde med dine kollegaer løse styrelsens regnskabsopgaver og deltage i budgetlægningen.

Du bliver en del af et ambitiøst og fagligt stærkt team på 8 medarbejdere, hvor vi sætter pris på faglig sparring og et godt kollegaskab.

Vi tilbyder mulighed for at få en aftale om hjemmearbejde 1-2 dage om ugen, når du er kommet ind i jobbet.

Ankestyrelsen
Gem
Nomeco A/S

Legal Counsel

København SV

I Nomeco, Danmarks førende lægemiddelgrossist og industriens servicepartner, søger vi en Legal Counsel.

Som Legal Counsel hos Nomeco vil du arbejde tæt sammen med diverse forretningsenheder, hvor du vil være ansvarlig for kontraktudarbejdelse, yde juridisk rådgivning inden for en række forskellige erhvervsjuridiske discipliner samt deltage i forhandlinger med nordiske og internationale leverandører, kunder og klienter fra medicinalindustrien.

Nomeco A/S
Gem
zigna ApS

Serviceminded Operations-assistent

København SV

Du behøver ikke at være gøgler, men hvis du formår at have flere bolde i luften på samme tid, har du allerede et forspring. Alt imens du balancerer boldene, er det en klar fordel, at du er serviceminded både på telefon og mail, og at du har et godt overblik og en naturlig interesse for billeder.

En spændende og udfordrende fast stilling med gode muligheder for udvikling – både socialt og fagligt. Der er højt til loftet, og vi praktiserer en uformel omgangstone. Dertil kommer gratis kaffe og frugt, sundhedsforsikring, fitness, og så er kantineordningen virkelig en klasse for sig!

Metro Service A/S

Roster Planner til Hovedstadens Letbane

København SV, København S og Glostrup

Er du struktureret og detalje-orienteret, og har du erfaring med vagtplanlægning? Så er du måske vores nye kollega.

Som Roster Planner får du en nøglerolle i at sikre den rette bemanding af Frontline Drivers til rette tid og på rette sted.

Vi tilbyder blandt andet:

  • et spændende job i en virksomhed i vækst
  • et sundt arbejdsmiljø, hvor work/life-balance og trivsel er væsentlige værdier
  • en uformel omgangstone og mange gode kolleger
Metro Service A/S
3
Gem
3

3Kontakt søger ny kollega!

København

Vi du være en del af den dedikerede support på vores markedsførende cloud PBX løsning til 3Business erhvervskunder. Så er det måske dig vi mangler i forbindelse med udvidelsen af vores support team 3Kontakt.

Se video om 3 som arbejdsplads

3Kontakt tilbyder erhvervskunder en avanceret omstillingsløsning, med mange tillægsmuligheder som optagelse, avanceret statistik, Microsoft Teams integration og meget andet.

Det går lynende stærkt, og vi supporterer i dag 63.000 brugere fordelt på over 5.500 virksomheder. Vi leverer en fuldservice løsning til 3Kontakt kunder, så vi opsætter kunden og hjælper ved ændringer eller problemer via dedikeret hotline & mail.

KAB
Gem
KAB

Økonomiprofil der trives med tætte kunderelationer

København SV

Søger du nye udfordringer, og har du regnskabsforståelse og motiveres du af at give god kundeservice?

Dine arbejdsopgaver omfatter økonomisk rådgivning til kunder samt at udarbejde regnskaber og budgetter. Dine vigtigste opgaver er relateret til:

  • Sparringspartner for bestyrelser og kundechefer.
  • Deltagelse i optimering af arbejdsgange og processer
  • Indberetninger til tilsynsmyndigheder
Man Energy Solutions

Functional Team Coordinator – Direct Procurement

Copenhagen

Se video om Man Energy Solutions som arbejdspladsDo you search for challenges, have a strong winner mentality and strive to impact the future Procurement principals with your ideas of modern Procurement? Then MAN Energy Solutions can very well be the next step on your career path.

As Functional Team Coordinator for Direct Procurement you will focus on leading and coaching a team of 8-10 team members, building and maintaining strong relations to our key suppliers all over the world.

Man Energy Solutions
Københavns Kommune

Tillidsvækkende og udadvendte organisationskonsulenter til Arbejdsmiljø København

København SV

Der er stor efterspørgsel på Arbejdsmiljø Københavns ydelser, og derfor søger vi flere erfarne konsulenter til det organisationspsykologiske team, hvor du kommer til at arbejde med organisatorisk og psykosocialt arbejdsmiljø, ledelse og organisationsudvikling.

Som organisationskonsulent får du en bred vifte af opgaver, stort ansvar og et selvstændigt råderum. Vi lægger vægt på at skræddersy vores forløb, så de passer til den enkelte leders, afdelings eller organisations behov. Det faglige niveau er højt, og som konsulent udvikler og sammensætter du forløb, som både bygger på velafprøvede koncepter og metoder, men også bringer dine egne erfaringer som konsulent i spil.

KAB
Gem
KAB

Konsulent til genhusningsteamet i Center for byggeri og byomdannelse

København SV

Vil du være med til at sikre en tryg og smidig genhusning af beboere? Kan du se dig selv som tovholder på genhusningsopgaven i forbindelse med renoveringssager i KAB?

Som genhusningskonsulent bliver du en del af et fagligt og socialt velfunderet team. Du får din egen portefølje af genhusningsopgaver og du arbejder med sagerne fra start til slut. Vi er pt. i gang med at ensrette og effektivisere flere sagsgange i genhusningsopgaven under overskriften datadrevet genhusning og derfor, kommer du til at arbejde med både Excel og Power BI i dine sager.

Jobindex søger for Skanska A/S
Gem
Jobindex

Controller/økonomimedarbejder – få den brede vifte af økonomiopgaver

København SV

Vil du gerne have selvstændigt ansvar for en bred vifte af økonomi- og regnskabsopgaver i en international koncern, hvor projektudvikling og fast ejendom går lige op med personlig udvikling og samarbejde?

Så hører vi gerne fra dig, uanset om du har meget eller lidt økonomierfaring med dig – det vigtigste er, at du har den grundlæggende økonomividen med dig og kommer med et friskt mindset.

Du får plads på vores lækre kontor med en fantastisk udsigt over Københavns havn.

Jobindex
ARC – Amager Ressourcecenter

Driftsleder til Indsamling København

København SV

Er du en dygtig leder af forandringer, og har du helt styr på ruteplanlægning, så er det dig, vi mangler!

Du bliver leder for et eller flere indsamlingsområder og får personaleansvar for dit eget medarbejderteam. Du kommer om bord på et tidspunkt, hvor organisationen står overfor mange forandringer – så forandringsledelse skal gerne falde dig naturligt.

Du får ansvaret for den daglige ledelse af renovationsmedarbejdere og skal sikre gode driftsforhold og arbejdsrutiner. Målet er, at vi leverer service i topklasse.

ARC – Amager Ressourcecenter
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
DGI Storkøbenhavn

Udviklingskoordinator til Kanalbyens IF

København SV, København V

Brænder du for foreningsidræt og udvikling, og kan du rekruttere medlemmer samt motivere trænere og frivillige? Så er det måske dig, vi leder efter!

Til at sikre succes med dette projekt søger vi en udviklingskoordinator til at samarbejde med bestyrelsen om at drive, organisere og udvikle bæredygtige lokalt forankrede fællesskaber.

Vi tilbyder en stilling med stort ansvar, ejerskab og indflydelse på foreningens udvikling.

DGI Storkøbenhavn
Gem
Gjensidige

Advokat

København SV

Dit arbejde vil primært bestå i at varetage rets- og voldgiftssager relateret til forsikringsretlige tvister inden for navnlig property (herunder ejerskifte), erhvervs- og produktansvar samt regres. Har du ikke allerede møderet for landsret, er der gode muligheder for at opnå dette hurtigt.

Vi tilbyder dig en spændende dagligdag, hvor du kan forvente masser af udfordringer krydret med muligheder. Vi har attraktive personaleforhold, og vi sætter samarbejdet og respekten for hinanden højt.

Gjensidige
Sønderjysk Forsikring

Skadebehandler

Aabenraa eller København SV

Er du skadebehandler, eller har du erfaring med lønsikring, så har du her en ganske unik mulighed for at blive vores nye kollega.

Sætter du en ære i at levere en sublim, empatisk og faglig korrekt skadebehandling – både i skrift og tale – så er det dig, vi søger til vores afdeling i Personskade & lønsikring.

Du kommer i høj grad til at telefonskadebehandle, hvilket i praksis betyder, at du skal anlægge sager og være i tæt dialog med kunden i forhold til processens/ skadebehandlingens forløb.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Falck Danmark A/S

Junior Channel Manager til Falck Erhverv

København SV

Falcks Erhvervsafdeling oplever konstant vækst, og vi søger en stærk kommerciel profil til at støtte og udvikle vores salgsaktiviteter. Hvis du er dygtig til at styre kampagner, har flair for tal og kan udvikle strategier til at øge salget, så er det måske dig, vi leder efter til vores team!

Som Channel Manager i Falck Erhverv vil dit primære ansvarsområder være at styrke vores forretningsudvikling og vækststrategi, samt sikre at vores Team af dygtige sælgere har redskaberne til at levere på deres salgsmål.

Falck Danmark A/S
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Gem
TDC NET

Kunderådgiver til Customer Support Team, Telefoni og Bredbånd - Bliv en del af et stærkt team

København SV

Vi søger en kundeorienteret kollega til Commercial & Partners Kundesupport, som ønsker at til egne sig en specialiseret viden, hvor kunderne altid kommer i første række.

I kundesupport arbejder vi dedikeret for at give vores kunder den bedste kundeoplevelse. Vi er et team med godt sammenhold, og vi hjælper hinanden med dagligdagens udfordringer,

siger Anita som er kollega i teamet.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV