4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
Nuuday

Conversational AI Product Owner til Telmore (barselsvikariat)

København SV eller Tranbjerg

Vil du være med på Danmarks mest ambitiøse Conversational AI-hold og arbejde med at implementere Generativ AI i praksis?

Vi er en ny afdeling, hvor der stadig er masser af plads til at være med til at forme dagligdagen og arbejdsmetoderne. Du bliver Digital Product Owner i Conversational AI Shared Service med projektledelsesansvar.

Vi er en ny afdeling, hvor der stadig er masser af plads til at være med til at forme dagligdagen og arbejdsmetoderne. Vi vægter tæt samarbejde og gode relationer højt.

Gem
Styrelsen For It og Læring

Technical Lead for OpenSouce produkter

København SV

Har du en stærk teknisk baggrund, en bred og flerårig erfaring med operationel it-drift samt flair for at sætte teknisk retning og fagligt kunne lede teams?

Kontor for Applikationsdrifts formål er stabil og sikker drift af alle ministeriets it-systemer. Kontoret har ansvaret for hele applikationsstakken, hvor operativsystemer og middleware i stor udstrækning er baseret på Opensource.

  • Vi tilbyder fleksibilitet i arbejdet, herunder også omkring hjemmearbejde.
  • Du kommer til at arbejde i et miljø, hvor ingen dage er ens, og hvor der er høj trivsel og arbejdsglæde, og hvor vi står sammen om at lykkedes.
Styrelsen For It og Læring
Gem
Falck Danmark A/S

Master Data Lead

Copenhagen

Are you passionate about data and data management? Do you have a knack for project management and a keen eye for data quality?

The Master Data Team is an international team with good energy and high spirits. We respect each other’s differences and spend a lot of lunches on discussing shared interests. We are an animal-loving team that can always be won over with good snacks and cake.

Falck Danmark A/S
Gem
Nomeco A/S

IT-arkitekt søges til design og support af Nomecos IT-infrastruktur

København SV

Har du solid erfaring med IT-arkitektur bestående af servere, netværk og cloud services?

Et udpluk af dine kerneopgaver:

  • Udvikling af tekniske designspecifikationer og definerende arkitektur for vores IT-systemer
  • Valg af teknologier og sikring af robusthed og skalerbarhed

Nomeco er en spændende organisation med et uformelt miljø og en flad struktur, hvor du får høj medindflydelse på opgaver og projekter.

Nomeco A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV