117 job matcher din søgning 117 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 117 resultater.
3IT-supportelev

3, København

Kan du levere service i topklasse, er du stærk i både at lære nye IT-systemer og diverse hardware, og har du lyst til at blive en del af et lille IT-supportteam bestående af tre kolleger? Så er du måske vores nye IT-elev.

Som IT-support elev hos 3 kommer du til at blive en del af vores faste team på tre personer i Danmark. Hvor vi blandt andet også arbejder sammen vores svenske kollegaer. Du vil, i samarbejde med dem, skulle hjælpe med at supportere interne brugere med hardware og systemer over en bred kam.

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder, lækre medarbejderfordele og en uformel tone. Janteloven bruger vi ikke. Til gengæld har vi det sjovt, og vi er ikke blege for at fejre vores succeser og belønne gode resultater.

Gjensidige Forsikring
Studentermedhjælper til Koncernjuridisk Afdeling Danmark

Gjensidige Forsikring, København

Dit arbejde vil bestå i at bistå afdelingens advokater med juridiske undersøgelser, udarbejdelse af notater og materialesamlinger, udkast til processkrifter m.v. Studenterne har også ansvaret for afdelingens vidensdatabase.

Gjensidige Forsikring

Endvidere skal du bistå med oprettelse og afslutning af sager, kontakt til domstole og modparter samt korrespondance med og overdragelse af sager til eksterne advokater.

Du vil få et spændende og varieret job med mange udfordringer i vores velfungerende team.

Gjensidige Forsikring
Webhelp Nordic
Fuldtidsstilling som teknisk kundeservicerådgiver

Webhelp Nordic, København

Hos Webhelp tilbyder vi rammerne for et job, der både er lærerigt og sjovt – og som på samme tid giver mulighed for udvikling og skabelse af venskaber, der holder resten af livet.

Webhelp Nordic

Jobbet som kundeservicerådgiver vil hos os bestå af at rådgive danske, og i perioder britiske, kunder omkring produkter som telefoner og computere for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som advisor vil du altså søge løsninger på tekniske problemer og formidle disse videre, så kunderne kan vende glade og tilfredse tilbage til deres dagligdag.

Webhelp Nordic
Banedanmark
Planner

Banedanmark, København

Er du en dreven projektstyrer? Og har du lyst til at have ansvaret for planlægningen af leverancer?

Banedanmark Signaldivision Drift søger en planner (planlægger), som kan bevare det professionelle overblik i forhold til signalprogrammet i alt fra projektering til udførelse og igennem testfaserne.

Du kommer til at have ansvar for opdatering og formidling af projektplanerne, og det overordnede ansvar for, at underliggende projekters planer understøtter forventningerne hos Signalprogrammet. Dette indebærer, at du skal facilitere og følge op på, at projekternes planer er integrerede, og at der er styr på grænseflader. Der er i det hele taget tale om væsentlige og komplekse planlægningsopgaver med mange stakeholdere.

Banedanmark
NuudaySupportmedarbejder til YouTv

Nuuday, København

Vi søger lige nu de allerbedste til at yde support og kundeservice hos YouTv. Du vil modtage mails, chats og Facebook opslag fra kunder, som du vil supportere og rådgive, samt sikre, at problemer bliver afhjulpet, løsninger bliver fundet, og at kunden har følt sig godt behandlet.

Hos YouTv har du muligheden for en karriere i en stor virksomhed, hvor ansvar, performance og socialt samvær vægtes højt. Vi tilbyder en spændende rolle i et udfordrende miljø, hvor du har rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, og hvor vi sætter en ære i at sikre både teamets og den enkeltes trivsel. Du kommer til at indgå i et lille, men stærkt og ambitiøst team, hvor du refererer til en Team Manager, der sørger for grundig træning og udvikling af dine kompetencer.

Webhelp Nordic
Tekniske kundeservicerådgivere

Webhelp Nordic, København

Hos Webhelp tilbyder vi rammerne for et job, der både er lærerigt og sjovt – og som på samme tid giver mulighed for udvikling og skabelse af venskaber, der holder resten af livet. Jobbet som kundeservicerådgiver vil hos os bestå af at rådgive danske, og i perioder britiske, kunder omkring produkter som telefoner og computere for et af verdens mest innovative og populære IT-brands. Som advisor vil du altså søge løsninger på tekniske problemer og formidle disse videre, så kunderne kan vende glade og tilfredse tilbage til deres dagligdag.

Webhelp Nordic

Hos os er det advisorne, der definerer virksomheden – også i bogstavelig forstand, da størstedelen af os er startet i rollen som advisor. Hos Webhelp får du muligheden for udvikling og progression – både gennem den indledende oplæring og en eventuel senere træning for at øge din viden og position, som er muligt allerede indenfor det første år. Det er nemlig din udvikling, der er i fokus hos os.

Webhelp Nordic
TDC GroupSenior treasury manager

TDC Group, Copenhagen

As Senior Treasury Manager you will work in close collaboration with top management and leading international banks on a new innovative infrastructure financing model for TDC Net and a service provider capital structure for Nuuday. You will have a unique opportunity to have deep impact on financial transactions of high strategic importance for TDC.

You will play a major role in the structuring of the new capital structure. Further you will be involved in TDC’s interest rate and currency risk management, supply chain finance, leasing, guarantee and cash management structures.

We expect that you will become a leading expert on international infrastructure and leverage finance markets in order to perform new frontier transactions. You have great capabilities in financial modelling, clear communication and financial transactions.

Gjensidige Forsikring
Norsktalende skadebehandler til Skadecenteret

Gjensidige Forsikring, København

I Skadecenteret har vi rivende travlt, og vi søger derfor en norsktalende medarbejder med flair for kundeservice.

Gjensidige Forsikring

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af skadebehandling, kundebetjening samt administration af vores forskellige forsikringsordninger med norske teleselskaber. De fleste af vores sager er digitaliseret fra start til slut, men vi har en del kunder, som ringer ind og har brug for vores hjælp.

Du har et stort drive og skaber resultater. Du har gennemslagskraft, selvtillid og er samtidig tillidsvækkende og troværdig. Du motiveres af at hjælpe vores kunder, og du er serviceminded, forandringsparat, kvalitetsbevidst, fleksibel og en erfaren IT-bruger.

Gjensidige Forsikring
Jobindex Kurser
SCDP - Python Developer og Data Science (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SCDP – Python Developer og Data Science (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog, og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i, hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
TDC NETSourcing Manager

TDC NET, Copenhagen or Tranbjerg

Are you passionate about technology, construction and sourcing? Do you want to join a high performing team and shape the future of communications in Denmark? If so, you might be our new Sourcing Manager.

TDC NET has embarked on an exciting transformation journey offering a unique opportunity to develop your sourcing skills and competencies, while being part of one of the most interesting transformations in the communications industry.

To help us on this journey we seek a dedicated Sourcing Manager to join our Fiber sourcing team – with specific focus on our Civil Works activities.

You will be part of a dedicated Procurement function of around 20 passionate Category Managers, Sourcing Managers and Sourcing Consultants which handle all strategic sourcing activities and manage a significant DKK billion spend.

IncitaLærer eller pædagog

Incita, København

Incitaskolen er en skole, som er kærlig, ambitiøs og realistisk i sin understøttelse af at uddanne og støtte elever frem til at opnå beskæftigelse i voksenlivet. Skolens målgruppe er elever, der typisk har udviklingsforstyrrelser (autisme og ADHD), generelle indlæringsvanskeligheder, fysiske handicaps eller psykiske udfordringer. Incitaskolen startede sommeren 2019.

Opgaver

 • Tilrettelægge det faglige daglige indhold i skolehverdagen
 • Undervise i dansk og matematik
 • Evt. undervise i naturfag, musik eller billedkunst
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
TDC NETProjektleder til Fiber Factory

TDC NET, København

Leder du efter en selvstændig projektlederrolle, hvor du får ansvar for et bredt spektrum af tekniske projekter? Og kunne du tænke dig en bred kontaktflade i en stor landsdækkende virksomhed med flad struktur og rigtig gode kolleger? Nu har du muligheden for at blive vores nye projektleder i TDC NET.

Du vil som medarbejder i afdelingen have ansvaret for at drive projekter inden for afdelingens ansvarsområde.Som vores nye projektleder vil du have et tæt samarbejde med afdelingslederne i Build East. Sammen vil I tage jer af de tungere opgaver, der tilfalder afdelingen, og du vil være med til at specificere de forskellige projekter og indgå i forskellige styregrupper. Du vil i stillingen bl.a. have ansvaret for at:

 • Styre og koordinere afdelingens opgaver og projekter
 • Udarbejde projektbeskrivelser, beslutningsoplæg og statusrapporter
NuudayBackend Chapter Lead and Coder Hero

Nuuday, Copenhagen

Are you an inspiring and visionary frontrunner who can keep talented squads motivated, challenged and on track? Can you drive continuous innovation and learning in the chapter by breaking bold and great ideas into concrete and doable tasks? And are you a coder hero with a love to backend technology? Then you might be my new Chapter Lead for backend in the NextGen Customer Interaction Tribe.

As a Chapter Lead (20-40 pct. of your time) in the NextGen Customer Interaction Tribe, you will be leading and coaching 7-10 backend developers located in our digital warehouse together with the Telmore and Internet Tribes.

Your responsibilities are multifaceted and wide-ranging within HR and IT management. You will be responsible for actively living and driving a servant leadership role thus leading, developing and coaching backend developers at different levels across squads, both on an individual and chapter level.

 Falck Danmark A/S,
Key Account Manager – Travel Risk Management

Falck Danmark A/S, København

We are expanding fast and need someone to help accelerate the growth in Denmark. Do you have the skills and experience to play a crucial role in this journey?

Working from our office in Copenhagen SV, your primary role will be to cultivate our BtB customer portfolio with new customers in Denmark. Your primary responsibility will be to generate new leads and develop them into customers. As such, you will be responsible for every phase of the customer journey.

Furthermore, as the liaison between the customer and our internal teams you will ensure optimum service and satisfaction for our BtB customers, whilst achieving key targets in our growth strategy for Denmark.

Falck Danmark A/S
3Kunderådgiver til Business Team

3, København

Her hos 3 ønsker vi hver dag at være den absolut bedste udgave af os selv. Det skal være sjovt at gå arbejde, men vi er her ikke for sjov.

Som kunderådgiver hos 3 er det naturligt for dig altid at give dig selv 110% for at sikre, at kunderne får en professionel behandling og en fantastisk oplevelse hver gang, de er i kontakt med os. Så vil du være med til at løfte kundeservice til et endnu højere niveau, så læs med her:

Du er den helt rigtige profil til jobbet, hvis du;

 • Bliver motiveret af at tale i telefon, for hos 3 laver vi proaktiv kundeservice, hvor vi både svarer indgående og udgående kald
 • Forstår at skabe en god relation med vores kunder ved en nærværende og empatisk dialog
 • Er dygtig til at kommunikere i skrift og tale
Banedanmark
Projektleder til landsdækkende it-, data- og telekommunikationsnetværk

Banedanmark, København

Har du mod på at udvikle dig som projektleder inden for jernbanesektoren? Så tilbyder vi nogle af de mest interessante infrastrukturprojekter i Danmark.

Som vores nye projektleder bliver du ansvarlig for at drive projekter, der har fokus på udbygning af vores it-, data- og telekommunikationsnetværksinfrastruktur.

Din opgave bliver at sikre leverancer til vores store infrastrukturprogrammer, samt koordinere bidragene fra og samarbejde med en række af leverandører – alt sammen projekter, der skal bidrage til den grønne omstilling i Danmarks jernbanesektor.

Du bliver en del af en projektgruppe i Banedanmark Signalsystemer, der skal sikre grundlæggende projektleverancer og gennemførelse af fornyelsesprojekter for at understøtte digitaliseringen og automatiseringen af de systemer, der kontrollerer og styrer afviklingen af jernbanetrafikken i hele Danmark.

Banedanmark
NRGiIT-supporter til intern supportstilling

NRGi, København

Til at varetage den daglige IT-support i NRGi-koncernen søges en IT-supporter. Du bliver en del af en IT-afdeling bestående af 32 medarbejdere placeret på flere fysiske afdelinger.

NRGi IT varetager driften og supporten af NRGi-koncernens selskaber. Din ansættelse vil være delt imellem en arbejdsplads på Lautrupvang 22, Ballerup og Ellebjergvej 52, Valby. Du skal forvente at være størstedelen af tiden på Ellebjergvej.

Dine opgaver i NRGi IT-support bliver bl.a.:

 • Generel IT-support til interne kunder, f.eks. pc- og softwareproblemer.
 • Oprettelse af brugere og tildeling af rettigheder.
 • Support til kontorets netværksprintere.
NRGi